Kynsitään taas tänään

Jotain on taas loppunut. Ja jotain on taas hankittu.

Aloitetaan siitä loppuneesta ensin.

Dependin Supersnabb kynsilakanpoistoainepullo kului loppuun. Tämä on asetoniton, mutta ei kuitenkaan ihan hellävaraisimmasta päästä. Ei tämä silti mikään äärettömän tujukaan ole kuitenkaan. Lakka lähtee tällä helposti pois ja tämä on muutenkin ihan kivaa kamaa. Sormieni kynsille en tätä kuitenkaan tykkää käyttää, sillä siellä suosin vain todella hellävaraisia (Dependin vihreä tai IsaDoran lakanpoistoaine), mutta varpaiden kynsissä tämä on ollut aktiivikäytössä.

Hyvä peruslakanpoistoaine, jota voin suositella, mutta joka jää silti kauas suosikkieni jälkeen.

Sitten siihen uuteen tuotteeseen, jonka itseasiassa hankin jo viimevuonna. Kulutin vihdoin loppuun viimeisen Mavalan MavaDry kynsilakanpikakuivattajani ja jouduin kerran lakkaamaan kynnet ilman, että saatoin käyttää pikakuivattajaa. Ja oli muuten viimeinen kerta, kun teen niin.

Ihmiset! En ihan tosi ymmärrä, kuinka jotkut voivat lakata kyntensä ilman pikakuivattajaa! Se aika, joka lakan kuivatteluun ilman pikakuivattajaa meni, tuntui loputtomalta! Ja ne kolhut, jotka lakkaan sitten kuitenkin lopulta sain huomaamattani, vaikka luulin lakkani jo kuivuneen aikapäiviä sitten! Kuinka turhautunut olinkaan! Ymmärrän täysin, etteivät ihmiset jaksa lakata kynsiään jatkuvasti, jos niiden lakkaaminen on aina noin tuskallisen kamalaa ja hidasta.

Jotten enää joutuisi turhautumaan samalla lailla, hankin tosiaan vähän aikaa sitten uuden pikakuivattajan. Kaikki tuhat jemmoistani löytynyttä MavaDry:ta olivat kuluneet loppuun, joten pääsin kokeilemaan vaihteeksi jotain muuta:

Moni on kysynyt minulta, olenko tarkoittanut hehkuttamallani Mavalan pikakuivattajalla tätä tuotetta. Ei, en ole tarkoittanut. Minä olen liputtanut Mavalan MavaDryn puolesta, joka myydään erillisessä pahvipakkauksessa. Kuvassa oleva tuote puolestaan on pari euroa MavaDryta edullisempi Minute Quick-Finish.

Aiemmat muistikuvani olivat, että MavaDry olisi tätä Minute Quick-Finishiä huomattavasti tehokkaampi. Nyt parin kokeilukerran jälkeen voin kuitenkin sanoa, ettei ero nyt ihan niin valtava ole, vaikka MavaDry vetääkin yhä selkeästi pidemmän korren. Kumpikin kuivattaa lakan pinnasta kosketuksen kestävän yhtä nopeasti, mutta MavaDry viimeistelee pinnan iskunkestäväksi nopeammin. Minute Quick-Finish ei kuitenkaan missään tapauksessa ole huono tuote, vaan varsin hyvä hitusen edullisempi haastaja MavaDrylle, jos käyttäjällä on hitusen enemmän malttia odotella lakan kuivumista iskunkestäväksi.

Ykkösvalintani on yhä MavaDry, mutta olen tyytyväinen, etteivät rahani menneet täysin hukkaan tätä kokeillessa. Sen verran kuitenkin sanon, että itse en tätä aio kuitenkaan enää uudelleen ostaa.

Onko joku muu kokeillut tämän tai jopa kokeillut molemmat Mavalan kuivattajat?

Miten niitä kynsiä sitten viimeaikoina on lakkailtu, kun pikakuivattaja on taas saatu avuksi? No, esimerkiksi näin:

Kynsissä on OPI:n Parlez-vouz Opi? ja aivan mielettömän ihana Bijou Brigitten sormus, joka sopii lakan kanssa yhteen täydellisesti. Voiko olla mitään hauskempaa, kun yksityiskohtien yhdistely! Te tiedätte, kuinka minää rakastan sitä.

Mitäs tästä yhdistelmästä sanotte?

PS. Mikä siinä on, että kun lähes vuoden kuolaa yhden tietyn Diorin paletin perään epätoivoisesti ja kun sitten vihdoin saa jonkun tuomaan sen itselleen lähes toiselta puolelta maapalloa, ilmestyy se parin päivän kuluttua myyntiin juuri sinne, minne sitä on lähes vuoden verran epätoivoisesti odottanut ilmestyvän? Vähän aikaa sitten esittelemäni Diorin ihana vihreä luomiväripaletti Green Design on nyt saatavilla Mansikkanetistä, joten käykää halukkaat pian poimimassa se ostoskoriinne. (Muistakaa vaihtaa valuutaksi dollarit, jolloin hinta putoaa viisi euroa ja jää alle tullirajan.)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ostin kerran tuon Minute Quick-Finishin ja se oli ehkä hudein kynsilakka ostos ikinä. Tuote ihan hyvä, vaikka ei yllä mun lemmparin Seche Viten edelle, mutta ongelmat tulikin siinä vaiheessa kun olin ehtinyt käyttää lakkaa viitisen kertaa ja yhtenä kauniina iltana se sitten ei enää auennutkaan. Pyysin avon avaamaan, mutta jumissa on ja pysyy, seuraavana kikkana pidän pullo ylösalaisin kuumassa vedessä muutaman minuutin, ei mitään vaikutusta. Ihan viimeisenä oljenkortena liotan pulloa kynsilakanpoistoaineessa, mutta edes avoni ei vieläkään saanut pulloa auki. Lensi sitten muutama päivän päästä roskiin 🙁 Jälkiviisaana voisi sanoa, että olisi pitänyt putsata pullon suu kynsilakanpoistoaineella ennen kuin laitoisen viimeisen kerran kiinni, mutta kun minkään muun lakan kanssa ei ole koskaan käynyt noin pahasti. En nykyisin osta Mavalan lakko lainkaan, juuri sen takia, että niillä on muita lakkoja helpommin taipumus jumittua kiinni, sekä siksi, että lakka (etenkin tummat sävyt) tuntuu kuivahtavan pulloonsa todella nopeasti.

 2. 2

  sanoo

  Mitä? Onko nettikaupoista tosiaan halvempi ostaa dollareilla? Olisinpa tajunnut kun hiljattain laitoin Strawberrynetin tilauksen vetämään.
  Minä olen innostunut lakkailemaan ahkerasti kynsiäni vasta viime kuukausin, kun olen viimein päässyt huonosta tavasta (kynsien pureskelusta, *punastus*). Hermostusta on aiheuttanut juurikin ne kolhut jotka lakkaan tulee vaikka mielestäni olen odottanut tarpeeksi kauan kuivumista. Huomenna menen ostamaan tuon MavaDryn ja luultavasti siis helpotan elämääni 🙂 Kiitos vinkistä jälleen kerran, GoldenGirl!

 3. 3

  sanoo

  HeidiB: Täytyykin olla tarkkana tuon kanssa. Itse putsaan pullonsuita melko ahkerasti muutenkin, mutta kiitos paljon varoituksesta. 🙂

  Sanna: Valuuttakurssit vaikuttavat paljon ja dollareissa on aina kannattavinta tehdä tilaus. Myös punnan kurssi on tällä hetkellä hyvä, eli myös punnissa tilaaminen on kannattavaa (muttei yhtä kannattavaa kuin dollareissa). Kannattaa tarkistaa valuuttalaskureista aina, mikä tulee edullisimmaksi. 🙂
  Äkkiä vaan MavaDryta elämää helpottamaan! 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Olen lueskellut blogiasi jo pitemmän aikaa. En ole lainkaan kosmetiikkaihmisiä, mutta silti se on erittäin mukavaa luettavaa ja lakkailen kuitenkin kynsiäni.

  Toivottavasti voisit vastata yhteen kysymykseen. 🙂

  Ostin vasta Mavalan top coat fixatorin. Olen kai ymmärtänyt oikein että se on päällyslakka jonka pitäisi siis suojata tätä "oikeaa" lakkaa eli värilakkaa? Kuinka pian lakkaamisen jälkeen sitä pitäisi laittaa? Kerran kokeilin laittaa sitä pian sen jälkeen kun kynteni olivat mielestäni kuivat, mutta koko homma epäonnistui, värilakka lähti pois joistain kohdin ja piti lakata uudestaan.

  En kuitenkaan lannistunut, vaan yritin toisen kerran. Tällä kerralla lakka oli ollut kynsissäni ainakin pari päivää ennen kuin laitoin päällyslakkaa. Tapahtui aivan samoin kuin viime kerralla. Onko vika nyt Mavalassa (epätodennäköistä), minussa (todennäköistä) vaiko lakassa? Käyttämäni normilakka on siis Wet 'n Wildia.

  ~Sara

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Pikakuivattajien käytöstä:
  pitäiskö kuivattajaa levittää joka kerroksen jälkeen vai vasta viimeisen? Molemmilla tavoilla olen kokeillut mutta kuivattaja vasta viimeisen kerroksen päällä aiheuttaa lakan "rullaantumista" ja joka välissä ei paljoa paremmin toimi ts. kerroksista tulee epätasaisia. Miten näitä kuuluisi käyttää, että lakka oikeasti kuivuisi iskun(konadin)kestäväksi nopeasti?

 6. 6

  sanoo

  Itselläni on jo toinen Mavadry menossa (kiitos ja kumarrus sinne päin) ja olen hyvin tyytyväinen. Silti haluaisin kokeilla vielä seche vitea. Itselläni dependin sininen on ollut kuin mitäkin ihmeainetta. Kaikki superglitter lakat lähtevät sillä vaivatta. Olenkin nyt ottanut käyttöön kaikki ihanat glitterlakat joita en ole uskaltanut käyttää. Vihreä on myös käytössä, muttei ole minulle niin mahtavaa kuin sininen.

 7. 7

  sanoo

  Moikka,

  ite oon ostanu MavaDryni aina isommassa eli 10 ml pullossa, joka (ainakin toivottavasti :D) tulee halvemmaksi. En ole kyllä löytänyt sitä kuin Sokokselta. Emotioneista en ole tullut kattoneeksi, mutta Stockalla eikä Kickseissä ole ainakaan ollut.

 8. 8

  sanoo

  Sara: Tuo on tosiaan ihan normaali päällyslakka, joka laitetaan kynnelle, kun kaikki allaolevat kerrokset ovat kuivuneet. Kuulostaa enemmän siltä, että vika olisi Mavalassa, jos kerran kuivatkin lakkaukset lähtivät alta menemään. Outo ilmiö… Olihan siveltimessä kunnolla lakkaa? Itse olen huomannut välillä, että liian kuivan siveltimen kanssa useiden vetojen tekeminen liuottaa alla ollutta lakkaa pois.

  Anonyymi: Lakkaa kynnet normaalisti, mutta muista antaa lakkauksen kuivua kerrosten välissä kosketuksen kestäviksi ennen seuraavan kerroksen laittoa. Kun viimeinenkin kerros on kuivahtanut sen pari minuuttia, voit lisätä pikakuivattajan. Jos lakkaat kaikki kerrokset peräkkäin ilman, että ne ehtivät kuivahtaa yhtään, tapahtuu juuri tuota rullaamista. 🙂

  Weezer: Sininen on kyllä tehokas. 🙂

  Emma: En olekaan muistanut kurkasta Stockalta tuota isompaa kokoa. Muistan omistaneeni sen, mutta en ole törmännyt siihen missään, kun en ole muistanut Stockaa kurkata. Kiitos. 🙂

 9. 9

  sanoo

  Osaatko vinkata mistä kannattaisi etsiä Isadoran kynsilakanpoistoainetta? Katsastin Sokosen, Anttilan ja Kicksin – ei ollut. Ei kai sitä vain ole lopetettu…
  tykkäsin, että siitä ei jäänyt niin mahdoton katku kylppäriin, kuin joistain muista! Dependin vihreäkin on hajuttomana ihan OK, mutta Isadoran poistoteho on parempi.

 10. 10

  BabyDoll sanoo

  Mulle kävi samalla tavoin kuin HeidiB:lle 😀 Mavala Minute Quick-Finish ei mielestäni muutenkaan vetänyt vertoja Mavadrylle. Minute Quck-Finishin häiritsevin ongelma oli värilakan "pyyhkiytyminen" kynneltä pikakuivattajaa levitettäessä huolimatta siitä, että annoin värilakan hieman kuivahtaa ennen pikakuivattajan laittoa. Lisäksi lakkakerrokset kuoriutuivat kynneltäni pois jo seuraavana päivänä ihan itsestään. Onneksi tällaista ei ikinä tapahdu uuden rakkauteni Mavadryn kanssa 🙂 <3

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Molempia kuivattajia olen kokeillut ja MavaDry on selkeästi parempi.

  Kaikkien päällyslakkojen kanssa mulla käy niin, että värilakkaa tarttuu päällyslakan siveltimeen ja loppujen lopuksi päällyslakan pullon sisältö on kaikkea muuta kuin kirkasta. Viimeksi tänään tein ranskalaista manikyyriä ja valkoiset kärjet lähtivät leviämään MavaDryn mukana pitkin kynttä. Ei johdu ainakaan siitä, että pikakuivattajaa olisi liian vähän ja siten harja kuiva, mutta värilakan olisi kai annettava kuivua kauemmin kuin kosketuskuiviksi.

  -Tiina

 12. 12

  sanoo

  Minä taas en nimenomaan jaksa ruveta säätämään pikakuivattajien kanssa, lakka kynsiin Täykkäreitä katsellessa niin ei taatusti kolhiinnu, kun en nouse sohvalta minnekään 😉 Ehkä sitten osaan valita poikkeuksellisen nopeasti kuivuvat lakkamerkit, kun minkään kanssa siitä odottelusta ei ole tullut ongelmaa, viisi minuuttia ja that's it.

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Haia!

  Osaatko neuvoa, että mistä saisin hyvät ripsentaivuttimet? 😮 Itse omistan tällä hetkellä aivan perusmallia olevat metalliset taivuttimet, mutta ne ovat liian leveät silmääni! Ulkonurkkien ripset taivuttuvat aina huonosti, vaikka kuinka yrittäisin taiteilla taivuttimieni kanssa. Eli kaipailisin jotain mahdollisimman kapeaa, onko sellaista olemassa? 😀

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Olisi todella kiva jos tekisit postauksen kosmetiikan vanhoista klassikkotuotteista ja niiden uusista haastajista. Voisit esitellä mielipiteesikin niistä, joita olet kokeillut. 🙂

 15. 16

  sanoo

  En edes tiennyt, että Mavalalla on kaksi erilaista kuivattajaa.. mulla on ollut toinen niistä, varmaan tuo halvempi, mutta olen heittänyt sen jo pois. Hyvä ja toimiva tuote kuitenkin.

  Tällä hetkellä käytän jotain vanhaa Lumenen kuivattajaa ja OPI:n Start to Finishiä. Nekin toimivat. Itse asiassa en ole vielä kohdannut kuivattajaa joka ei toimisi. Jotkut lakat ovat sellaisia, että ne on hankalampi kuivattaa, jotenkin paksuja.

  Jossain pedikyyrissä mun varpaankynsien lakka kuivatettiin sellaisella suihkeella. Olin ihan 😮 siinä pötkötellessä. Se oli tehokasta, mutta jotenkin kamalaa, kun sitä ainettahan menee joka puolelle.

 16. 17

  The Lady Jessica sanoo

  Olipas ajankohtaista, just ostin itse tuota (sinistä) Dependiä ja Mavadryta, ja mietin että pitäisi tulla kiittämään vinkeistä 🙂

  Aiemmin mulla oli käytössä tuo Honeyn mainitsema Opin Start to finish, kunnes sen pullo jumittui niin pahasti kiinni että luulin lopun tulleen. Kyllä se sitten lopulta aukeni, miesvoimin, mutta oli joka tapauksessa niin paksuuntunut että taitaa päästä vain kynnenkovettajakäyttöön.

  Pikakuivattavaa päällyslakkaa en ennen ollut kokeillutkaan, nyt ostin sitten Mavadryn ja aluslakaksi Barrier base coatin, jos auttaisi kynsien katkeiluun. Tulipa tosiaan Mavadrylla kovat ja kiiltävät kynnet! Yhden pikkurutun kyllä sain aikaiseksi jo aika pitkän ajan kuluttua levityksestä (ainakin 15 min?)

  Pikakuivattavia suihkeita en tajua… olen saanut Opin kylkiäisenä Rapid dry -suihkeen joka ei mitään kuivattanut, sen sijaan muutti koko kynsilakkamassan liisteriksi joka rullautuu pois. Missä lie vika, varmaan käyttäjässä 😉

 17. 18

  Twixie sanoo

  Heips, tulin tänne ihan uutena kirjoittelemaan, tunnustan siis olevani blogisi melko aktiivinen lukija 😀

  Tuosta pikakuivattajasta..
  Tota Quickdrytä, mikä onkaan, sitä olen kokeillut muutaman kerran, ja tykkäsin kyllä, koska MavaDrystä en ollut kuullutkaan.
  Tänään sen ostin ja ajattelin siis lakata kynnet, toivottavasti toimii 😀

  Ostin myös kaksi Dependin lakkaa, onko hyviä? (:

 18. 19

  sanoo

  Minä en oo ikinä käyttänyt pikakuivattajia : D Voisin kyllä testata nopeuttaisiko semmoinen lakkausprosesssia..

  Ja asiasta kukkaruukkuun. Minulla on tummat silmänaluset, niin osaisitko neuvoa mikä tuote peittäisi ne parhaiten? 🙂

 19. 20

  sanoo

  Hitsi, pitänee nyt tosissaan kokeilla tuota Mavadrytä. Vaikka ei tuo quick minute finish huono ole siihen nähden, miten halvalla sen saa. Oonkin nyt testaillu hieman erilaisia pikakuivattajia, etsin sitä oikeaa. Hulluksi tulee ilman 😉

  Ite tykkään tuosta kynsilakanpoistoaineesta, tosin jotian glittereitä yms. ei saa niin helposti pois. Saa pitää vanulappua kynnellä kauan 🙁 Mutta plussaa siitä, että on nopea! Lidlin kynsilakanpoistoainetta ei kannata sitten kenenkään ostaa! Joudun väkisin käyttämään sen pois, huono ja haisee etikalle.

 20. 21

  Anonyymi sanoo

  Olen joskus muistaakseni jostain selaillut, että on semmosia 3in1-kynsilakkoja, joissa on kynnenkovettaja, alus- ja päällyslakka samassa. Muistaakseni Essiellä ainakin 🙂 Onkohan näistä mihinkään?

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  olen saanut sellaisen käsityksen että lorealin nutri-gloss tehohoito olisi markettituotteista mielestäsi(ja monen muunkin mielestä) parasta. sitä ei vain tunnu mistään löytyvän, joten osaisitko kertoa mikä olisi juuri noista markettitehohoidoista sen jälkeen parasta? =)

 22. 23

  sanoo

  prettyplush: Voi ei, Suomen IsaDoran sivuilta tuota ei ainakaan enää valikoimasta löytynyt…olisikohan jäänyt pois? Apua! :S

  BabyDoll: MavaDry on kyllä loistava. 🙂

  Tiina: Konadeille taiteillessani olen huomannut, että päälle laitettava lakka tuhrii kuviot helposti. Vetojen määrä kannattaa minimoida ja vedot vetää kunnolla kostealla siveltimellä ilman mitään painamista. Jos itse vedän esim. Konadin kuvion päältä enemmän kuin kaksi vetoa, on kuvio pilalla. :/

  nanna: Täykkärit on loistava hetki kynsienlakkaukselle, silloin minullakin aina lakat vaihtuvat. 😉

  Anonyymi: On. 🙂

  Anonyymi: Itselläni on normaalien taivuttimien kanssa sama ongelma, eli en vain pääse ulkonurkan ripsieni tyveen niiden kanssa käsiksi. Tämän vuoksi käytän osaripsentaivuttimia, joilla voin taivutella ripset osissa. Esim. Shu Uemuralta löytyy (http://www.kissandmakeupny.com/shuueeycu.html), samoin Tweezermanilta löytyy Corner lash curler. Joistakin kaupoista löytyy myös tavallisia muovisia taivuttimia, joiden toisessa päässä on minitaivutin. 🙂

  Anonyymi: Kiitos ideasta! 🙂

  Honey: Minkään en innostu suihkeista, sillä niiden suihkiminen iholle hirvittää. Varsinkin jos käyttäisi niitä niin usein kuin minä… 🙂

  The Lady Jessica: Itsekin olen todennut lakat suihkeita toimivemmiksi. 🙂

  Twixie: Dependeistä olen kyllä kuullut paljon kehuja. 🙂

  Milla: Blascolta ja Make Up Storelta löytyy sinisyyden neutralisoijia, edullisemmalta puolelta sellainen löytyy Lumenelta (pelkkä sinisyyden neutralisoija tulee myyntiin tässä kuussa, aiemmin myynnissä ollut kolmen sävyn kiekko, jossa on sekä sinisyyden että punaisuuden neutralisoijat). Itse tykkään silmänalusilla Estee Lauderin Double Wear -peiteaineesta yhdistettynä valokynään. Double Wear peittää hyvin, mutta ei ole millään lailla kuivakka. MUS:in ja Blascon tuotteet ovat paksuhkoja, joten eivät toimi kuivemmilla silmänalusilla kovin hyvin.

  norppa: Kiitos varoituksesta tuon Lidlin kanssa! 🙂

  Anonyymi: Kyllä niistä johonkin on varmasti. Itse tykkään käyttää erillisiä tuotteita, jolloin kunki toimivuus on paras mahdollinen eikä vain kompromissi. 🙂

  Anonyymi: Kannattaa kurkata esim. Tarjoustalo tuota naamiota etsiessä. Mitään muuta joukosta erityisesti erottuvaa helmeä en ole itse bongannut. ):

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Vautsi, kynnet ja sormus näyttää yhdessä todella hienoilta! ;D Oletko koskaan kokeillut XZ:n tehohoitoja? Mielessäni olisi se Xylitol-tehohoito/naamio, onkohan ostamisen arvoinen 🙂

 24. 26

  Anonyymi sanoo

  ostin tota ku luulin et se oli sitä sun kehumaa juttua. mulla osa kynsistä kuivu kyl jees, mut kaks kynsistä "lyttäänty" (oisko niis ollu enemmän normi lakkaa ja vähemmän tota en tiiä) .

 25. 27

  Anonyymi sanoo

  hihh, en edes tiennyt että mavadry:ta on muussa kuin isossa pullossa, meidän emotionissa ei muuta ole :). enkä jaksaisi ilman sitä lakkailla kynsiä minäkään, kärsimätön kun olen 😉

  /nanna

 26. 28

  sanoo

  Ostin tässä pari viikkoa sitten Mavadryn emotionista jossa tuote maksoi 9,90. Kun olin ostanut pikakuivattajan käväisin kicksissä ja huomasin, että siellä pikakuivattaja maksoi päälle 6 euroa, mutta paketti oli erilainen ja pienempi (sivussa erillistä pahvia, emotionin versiossa kuivattajan paketti on korkeampi, eikä sivussa ole pahvia) En tiedä ymmärsitkö selityksestäni, mutta ihmettelen miksi hinta ja pakkaus on näissä eri.

  http://2.bp.blogspot.com/_-r15V-E1S3Q/SylNwm5MqQI/AAAAAAAAEdc/XvhejY-V01M/s1600-h/SI856704.JPG <— Onko tuo mavadry joku vanha versio, kun omani ulkoasu on ihan erilainen :O

  Toivottavasti sait jotain selkoa, ja kiitos vielä kerran kun ylistit pikakuivattajaa! Ostin sen sinun innoittamana ja hyvin toimii 🙂

 27. 29

  Twixie sanoo

  Norppa, itse käytän Lidlin puhdistusainetta, ja tykkään. Jää ihokin pehmeäksi. 😀

 28. 30

  Manna sanoo

  Hei!

  Osaisitkohan kokoneena nettishoppailijana auttaa ensikertalaista pulassa…? 🙂

  Yritin innoittmanasi tilata Bare Escentuals i.d Get Started Kitin Feeluniquesta. Käytössäni on Visa Electron. Täytin tarvittavat tiedot, mutta kun yritän lähettää tilausta, saan vastaukseksi:

  "NOTAUTHED : 2000 : The Authorisation was Declined by the bank.
  Please ensure you have entered your correct billing address and card details.".

  Hmm… tiedot ovat kyllä mielestäni oikein… "Issue number"-kohtaan yritin tarjota viivaa, nollaa, ykkösiä tai kohdan tyhjäksi jättämistä, mutta vastaukseksi sain aina:

  "INVALID : 3053 : The IssueNumber format is invalid.

  Please ensure you have entered your correct billing address and card details."

  Pian jää bareMineralsit tilaamatta, nyyh! Help! 😀

  P.S. Tilillä on kyllä tarpeeksi rahaa…

 29. 31

  sanoo

  Moikka Golden Girl (joka on vähän liian helppo typottaa Golden Grilliksi),
  mainitsin kylläkin, että MavaDryta saa perhekoossa _Sokokselta_ eikä Stockalta 😉

 30. 32

  sanoo

  Anonyymi: Eivät vaan olleet varmaan ehtineet tarpeeksi kuivua ennen pikakuivattajan laittoa. 🙂

  nanna: Kärsimätön itsekin. 🙂

  Erika: Sinulla on varmasti vaan se isompi pullo, tuo kuvassa oleva on sitä pienempää mallia. Isompi on kapeampi ja korkeampi. 🙂

  Twixie: Hyvä kuulla tämäki. 🙂

  Manna: Issue number on kortissasi kääntöpuolella allekirjoituksen vieressä oleva kolminumeroinen koodi, joka varmentaa korttisi. Se ei ole ollut oikein täytetty, joten kortti ei ole mennyt läpi. 🙂

  Emma: Anteeksi, itselläni tuli ajatusvirhe. Tarjoitin samaa, mutta kirjoitin ihan muuta. 🙂

 31. 33

  Manna sanoo

  Hei jälleen!

  Hmm… taidan olla todella taukki, kun en edelleenkään saa bareMineralsin tilausta onnistumaan… 😀 Toivottavasti jaksat vielä vastailla 🙂

  Kortin tietoja täytettäessä pyydetään myös CVV Number (The last 3 digit numbers on the back of your card). Käsitin että tämä olisi se, mitä edellisessä vastauksessasi sanoit Issue Numberiksi…?

  Issue Numberista sanotaan sivulla puolestaan, että Switch / Maestro Only. Eli Visa Electronissa ei moista numeroa edes ole? :O

  Aloituspakkaus on nyt tarjouksessakin tuolla feeluniquessa, niin olisi hienoa saada tilaus lähtemään 🙂 Kiitos jo etukäteen vaivannäöstäsi vastauksen suhteen! 🙂 Arvostan!

 32. 34

  sanoo

  Manna: Menen aina noissa termeissä sekaisin, verification number on juuri tuo, mitä itse tarkoitin (ilmeisesti tuo CVV-lyhenne). :)Käsittääkseni jätät sen issue-kohdan vain sitten vaan tyhjäksi, niin minä ainakin olen tehnyt. Oletko tarkistanut, että sinulla on nettipankista kytkettynä päälle, että voit tehdä kortillasi nettiostoksia? Tuo ei nimittäin automaattisesti ole päällä. Jos ei auta, niin kerro niin koitan keksiä jotain muuta syytä vielä. 🙂

 33. 35

  Manna sanoo

  Minulla on Säästöpankin Visa Electron, ja nettikeskusteluita selatessani huomasin, että kyseisen pankin Electron ei ole muillakaan toiminut nettiostoksilla…

  Nettipankistakaan ei löydy nappulaa, jolla voisin sallia nettiostokset, huoh! Taitaa edessä olla pankin vaihto 😀

  Paljon kiitoksia kuitenkin neuvoistasi! 🙂 Ihanaa, että on ihmisiä, jotka jaksavat auttaa tietämättömiä kanssakulkijoitaan 🙂

 34. 36

  sanoo

  Manna: Tuo on tosiaan totta, että kaikkien pankkien Electronit eivät "mene Visasta" netissä maksaessa. Itse hankin joskus Sampo-pankin kortin, kun pelitti ennen monissa, mutta nykyään myös normaalisti käytössäni aina ollut Nordea on pelittänyt kaikkialla, missä olen halunnut shopata. 🙂

 35. 37

  maritus sanoo

  Tänne eksyi Opin RapiDry ja on muuten myös loistava pikakuivattaja. Pelottaa jääkö tuo Opin Top Coat kohta ihan käyttämättä 😀

  Ja nyt mennään Opin "Sea?! I Told You!" sävyllä. On muuten ihana.

Trackbacks

 1. […] Hankin tämän verratakseni tätä Mavalan MavaDry pikakuivattajaan ja vaikka tämä ihan mukavaa tavaraa olikin, ei tämä missään tapauksessa vetänyt vertoja MavaDrylle. Minute Quick-Finishistä löydät enemmän kommenttejani täältä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *