Kyllä sitä jotain loppuukin

Näitä postauksia seuratessa voi jo välillä näyttää siltä, että tavaraa vaan tulee lisää, mutta mikään ei ota loppuakseen. Onneksi näin ei kuitenkaan täysin ole ja tähän väliin pääsenkin mainitsemaan muutamasta loppuneesta tuotteesta.

Ole Henriksenin Aloe Vera Deep Clenser kului vihdoin loppuun. Kirjoitin tästä syksyllä ylistyspostauksen ja voin edelleenkin vain kehua tätä tuotetta.

Tämä puhdistaa ihon ihanan puhtaaksi, muttei kuivata yhtään. Tämä on periaatteessa tarkoitettu rasvaisemmalle iholle, mutta oma enemmän kuivuuteen taipuvainen ihoni ei pistänyt tästä ollenkaan pahakseen. Itse käytin tätä nimenomaan ihonpuhdistukseen (en meikin poistoon).

Tarkempaa analysointia tuotteesta voit tosiaan lukea tästä postauksesta.

Onko joku muu löytänyt tämän ihanuuden?

Toinen loppunut tuote oli Snowcrystalin #306 Nail Care with Ceramides.

Tämä oli ihan mukava tuote aluslakkana, muttei kyennyt vahvistamaan kynsiäni ja estämään liuskoittumista. Tämä onkin tosin tarkoitettu enemmän hauraille ja pehmeille kynsille tuomaan kovuutta eikä niinkään estämään liuskoittumista, mikä nimenomaan on omien kynsieni ongelmanani, joten turha syytellä tuotetta, jos käyttötarkoituskaan ei ollut oikea.

Aluslakkana tämä oli kuitenkin manio, sillä tämä esti hyvin kynsilakkojen aiheuttamia värjäytymiä. Lakan massa myös pysyi hyvänä oikeastaan pullon loppuun saakka ja vain parilla viimeisellä käyttökerralla alkoi havaittavissa olla pientä paksuuntumista, massan venymistä ja purkkaantumista ja lakka tuntui kuivuvan hieman tavallista hitaammin.

Kiva tuote, muttei ollenkaan sopiva minun käyttötarpeisiini, joten tämä tulee jäämään jatkossa kaupaan.

Snowcrystalin lakkoja myyvät Suomessa Kicksit ja näillä ”hoitolakoilla” on hintaa n. 12 euroa.

Lakoista tulikin muuten vielä mieleeni lakka, jonka mainitsin joku aika sitten hankkineeni ja jonka tahdon ehdottomasti esitellä teille.

Lakka on GOSHin ihastuttava kalpeankultainen (kausi?)sävy 554 Gold.

Voi, kuinka upea tämä osaakaan olla shimmerisine pintoineen! Lakka oli jo yhdellä kerroksella melko peittävä, mutta käytin lakkaa silti kynsilläni kaksi kerrosta.

Minä niin rakastan tällaisia kalpeita kultaisia sävyjä, olen aivan heikkona niihin! Varsinkin, jos niissä on vielä shimmeriäkin!

Muita kalpeaan kultaan heikkona olevia?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Liuskoittuvat kynnet on myös mun ongelma. Tai oli, kaikista kynnenkovettajista, vahvistajista ja suojaaineista ja kynsinauhaöljyistä huolimatta

  olen aina ihastellut venäläisten naisten uskomattoman pitkiä ja vahvoja kynsiä ja kerran sitten utelin veljeni tyttöystävältä joka on venäläinen että miten se saa omat kyntensä kasvamaan niin pitkiksi ja vahvoiksi että niillä kykenee repimään auki esimerkiksi lihapakettian tiiviömuovit tai grillimakkarapaketit.. (ja pituutta tosiaan miltei kaksi senttiä sitä vapaata kynttä sormenpään yli.

  No kertoi sitten että heillä (hänellä ja kaikilla tuttavillaan ja ystävillään yms) on tapana hoitaa kynsiä kertaviikkoon öljyllä.

  Eli kulhoon mieluiten auringonkukkaöljyä (ei osannut sanoa miksi, mutta kuulemma parasta) ja sitten muutama pisara oikeaa sitruunaa (ei tiiviste) Öljy lämmitetään ja siinä liotetaan sormenpäitä kunnolla tovi. Lopuksi varovasti pyyhitään liika öljy pois ja hierotana loput sormille jäävät öljyt kynsinauhoihin, (mieluiten lakkaamattomiin) kynsiin ja kämmenselkiin. ja annetaan olla pesemättä yön yli.

  Seoksen voi laittaa peitettynä jääkaappiin, koska öljy ei huonone kovinkaan äkkiä.

  Jos välillä öljyä voi ottaa vaikkapa appelsiinipuutikulla ja pyyhkiä sillä kynnen alapinnat. saa helposti liat ja pinttymät pois ja öljy suojaa ja vahvistaa kynttä ja imeytyy alapuolelta (kun useimmitenhan kynsi on päältä lakattuna)

  Mitään muuta tuo tyttöystävä ei sitten käytäkään kuin tavallista hiekkapaperikynsiviilaa ja värilakat suoraan kynnelle..

  Ja kyllä se öljyäminen vaan kummasti on tehonnut.. ei liuskoitu enää, ei myöskään pidemmäksi kasvettuaan ratkea kynnen reunasta.

 2. 2

  sanoo

  Heei hieno postaus jälleen. 🙂
  Voisitko suositella jotakin ihan hyvää aluslakkaa, joka vahvistaa kynttä ja mielellään estää liuskoittumista. Niin se olisi myös että sellaisen saisi Sokoksista tai mahdollisesti Kicksistä. Olen menossa shoppailemaan tässä parin viikon kuluttua ja uudelle aluslakalle olisi tarvetta.
  Kiitos jos voit jelppiä 😀

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hei! Kiitos ihanasta blogista. Olen löytänyt jutuistasi paljon hyödyllistä tietoa ja nyt käännyn puoleesi ripsiväriongelman kanssa. Haluaisin säänkestävän ripsivärin mutta en ole mistään halvemmista sarjoista löytänyt sellaista. Nyt käytössä kanebo 38 (erotteleva) ja haluaisin kokeilla jotain muuta ja vähän edullisempaa. Onko esim. tuo max factor false lash effect säänkestävä ja mistä sitä löytyy? Vedenkestävää en halua. Kiitos paljon!

 4. 4

  sanoo

  Sellaista tässä mietin että osaisitkohan sanoa mikä vedenkestävä ripsiväri toimisi hyvin urheilussa ja jopa seksin aikana? Max Factorin FLE ja LEE eivät kumpikaan, varsikaan jälkimmäinen, tahdo pysyä. Eivät onneksi ole variseet ja haalenevat suttaamatta 🙂 Ehkäpä l'orealin extra-volume collagene tehoaisi?

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  heii mulla kynnet liuskoittaa .. 🙁 mutta mistä hyvät ja mielellään halvat alus ja päällyslakat .. joku hyvä merkki ? :))

 6. 6

  tinttu sanoo

  Goshin kynsilakat on kyllä mahtavia! Okei myönnän, olen merkkiuskovainen 😉

  Ja nyt sitten merkkiuskovaisuudesta poiketen: ostin sen isadoran värisevän ripsivärin! Täytyy kyllä myöntää, että se oli rakkautta ensivedolla! Ostin myös isadoran mattalakan, mutta en tykkää, en sitten yhtään! Mielestäni ei toimi ollenkaan, ainakaan goshin lakkoihin. En sitten tiedä, toimisiko muissa isadoran lakoissa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *