Kun mies grillaa, istuu nainen hyväntuoksuisena ja kauniina vieressä

Suomalaisia hajuvesiä julkaistaan melko vähän, mutta tänään jäin miettimään, että olisikohan sille syynsä kenties…
Meidän oma ihanainen Max Perttulamme on nimittäin kehitellyt parit hajuvedet suuremman kansan tietoisuuteen. Jännittävää tuoksuista tekee se, että ne on toteutettu yhteistyössä Lidl-ketjun lanseeraaman Grillimaisteri-kampanjan kanssa ja tuoksut on sille uskollisesti nimetty Eau de Grill -nimellä.
Miehille ja naisille on molemmille omat tuoksunsa, joista ensimmäisessä on kuulemma Perttulan mukaan tavoiteltu ihan suoraan leirinuotion tuoksua. Naisten tuoksussa ei kuulemma ole savuisuutta mukana, sillä tuoksun ajatuksena on, että kun mies grillaa ja haisee savulle, istuu nainen kauniina ja hyväntuoksuisena vieressä.  Tämän vuoksi naisten tuoksussa on valkoista koivupuuta ja kermaista myskiä järviveden tuoksuun yhdistettynä. 
Kuulostaa melkoisilta mökkitalkoilta!
Ennen kuin ryntäätte innoissanne kauppaan joudun valitettavasti kertomaan teille, että tuoksuja ei myydä Lidl-ketjun mymmälöissä, vaan rajattu erä on saatavilla ainoastaan Grillimaister-kiertueelta kesällä. Kurkkaa kuitenkin ihmeessä kiertueaikataulu alta ja osta oma tuoksusi pois, jotta voit luoda kotiisi tai vaikkapa työpaikallesikin rentouttavan mökkitunnelman vaikka keskellä talvista arkeakin!
Minulla ei oikeastaan ole mitään enempää sanottavaa. Onko teillä?
Kommentit
 1. 1

  zinde sanoo

  Alkoi ihan kiinnostaa tuo naisten version "järvimäisyys" mutta eihän tuo kiertue tule näköjään ollenkaan Turkuun. 🙁 Tuolla hinnalla olisi voinut pullon ostaakin.

 2. 3

  sanoo

  Ohoh, enpä olisi uskonut että tällainenkin voi tulla 😀 mielenkiinnosta voisi käydä nuuhkaisemassa tuoksuja sitten kesäkuussa (kun vain muistaisi)

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Hieno juttu Perttulalle, hän ei todellakaan ole valinnut sitä helpointa tietä itselleen. Ja savuntuoksu kuulostaisi aika ihanalta, kun taas noista vesituoksuista saa vain päänsärkyä. Harmi, etteivät tuotteet tule ihan myymälöihin asti myyntiin, en tuollaiseen tapahtumaan haluaisi mennä testaamaan.

 4. 7

  Anonyymi sanoo

  Postaukseen liittymätyön kommentti, mutta ihan pakko kysyä että sitten kun se sun kosmetiikkahuone valmistuu, niin teethän siitä jonkinlaisen esittelypostauksen? Itse ainakin intopiukeana odotan että pääsisin sellaisen näkemään 😀

  • 7.1

   sanoo

   Lupaan tehdä! Viikon kuluttua luovun Suomen asunnosta ja alkaa loma, jolloin saan keskittyä Ruotsiin ja saan pian toivottavasti myös tuonkin huoneen laitettua kuntoon. 🙂

 5. 9

  sanoo

  Juuri eilen fiilistelin savun tuoksua, mutta jaa, että samalla saisi joukkoon grilliherkkujen aromia… Voin joskus näyttää vähän makkaralta, mutta en totisesti halua haista siltä. Molemmissa tuoksuissa on näin paperilta katsoessa hyviä noutteja, mutta voi olla, että todellisuudessa ovat lähinnä synteettisiä, koska tuskinpa Lidl niin paljon tähän satsaa, että ainekset olisivat priimaa. Tai mene tiedä, kiinnostaisi kyllä kokeilla! 😀

 6. 10

  Aukku sanoo

  Tuo naistentuoksu on _yllättävää kyllä_ IHANA! En yleensä edes pidä tuollaisista tuoksuista : ) Kannattaa mennä tuoksuttelemaan, jos sattuu Grillimaisterikiertue omalle paikkakunnalle!

 7. 11

  Anonyymi sanoo

  Savun tuoksu on ihana. Lushin Breath of Godissa sitä on, taidokkaasti lisättynä, ja kyseessä on yksi lempparituoksuistani. Täysin unisex ja älykäs tuoksu. Mielenkiintoni heräsi samantien 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *