Kuivaa rakkautta

Kuiva ihoni rakastaa tällä hetkellä geelimäisiä, täyteläisiä kasvovesiä ja tällainen tuote löytyy mm. Lumenen, Lancomen ja Lorealin valikoimasta.

Kuiva ihoni rakastui myös yhteen kasvoveteen, joka ei ole geelimäinen, mutta on silti erittäin ihastuttava tapaus.

Kyseessä on Estee Lauderin kuivalle iholle suunnattu Soft Clean Silky Hydrating Lotion, joka on juoksevan nestemäinen, mutta iholla hieman öljyisen tuntuinen kasvovesi.

Kuivan kiristävä ihoni nautti tämän kasvoveden koostumuksesta suunnattomasti ja suosittelen muita kiristävänahkaisia kokeilemaan tätä tapausta ainakin näin talvea vasten.

Jos iho ei ole selkeästi kuiva tai pintakuiva, ei tämän hitusen öljyinen koostumus välttämättä tunnu tarpeeksi raikastavalta, mutta tuote onkin tosiaan nimenomaan kuivalle iholle suunnattu.

En ole ollenkaan varma, mitä tuote kustantaa Suomessa, mutta arvelisin hinnan olevan ehkä hieman alle 30 euron paikkeilla?

Oletteko kokeilleet tätä kasvovettä? Onko teillä suositella muita kuivaa ihoa hyvin palvelleita kasvovesiä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ikävä kyllä en voi suositella mitään kuivalle iholle. Ikäni takia on tujut aineet käytössä, onneksi ProActive pitää naaman kunnossa 😉

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Koska on tulossa arvostelua Shiseidon sävyttävästä päivävoiteesta? odotan innolla

 3. 3

  sanoo

  En voi uskoa että pidät tästä! :O

  Mun pitnakuivalla sekaiholla tämä kirvelee ja tuntuu todella ikävältä… :O Nimenomaan koen sen olevan geelimäinen, öljyisen hoitavasta pehmeydestä ei ole tietoakaan.
  Sen sijaan saman sarja vaaleansinisessä pullossa oleva vastaava kasvovesi seka/normaali-iholle on aivan ihana, se on raikas eikä kuiata vaan kosteuttaa ja raikastaa! <3

  Ostin molemmat testiin, kun kuvittelin käyttäväni tätä punaista versiota kuivana aikana talvella, mutta yök, ei mitään mahdollisuutta… ja jos tätä joutuu lähellekään silmänympärysihoa, kirvely ja puhoitus kestää ikuisuuden! Ja minä en edes ole herkkäihoinen!

  Risuja siis täältä! Usch!

 4. 4

  sanoo

  Aivan totaalisesti paras kasvovesi mun kuivalle iholleni on ollut Herbinan Marja Spa Soft -kasvovesi. Yhdessä puhdistusemulsion kanssa ne on oikeastaan ainoita joita voin edes käyttää – kaikki syrjähypyt L'orealista Cliniqueen ovat saaneet aikaan kamalia iho-ongelmia.

  Täysin varauksetta suosittelen komboa ainakin pintakuivalle iholle!

 5. 5

  sanoo

  Kiitos tästä postauksesta!!! Juuri aamulla tuskailin, että taas on edessä kasvoveden osto ja se on aina niin hankalaa, kun sopivaa ei tahdo löytyä millään. Tätä kokeilen seuraavaksi, kuulostaa aivan täydelliseltä!!

 6. 6

  Kati sanoo

  The Body Shopin E vitamiini-kasvovesi on geelimäistä ja mielestäni kosteuttaa hyvin. Tosin minulla ei ole aivan rutikuiva iho, mutta oman kokemukseni perusteella jättää kivan tunnun iholle. 🙂

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Sensain "hoitovedet" ovat nannaa kuivalle iholle. Vesiä löytyy sekä kypsemmän ihon Cellular Performace -linjasta että nuoremman ihon Silk-linjasta, molemmista kaksi koostumusta, kuivalle ja normaali-sekaiholle. Hoitovesiä ei kuulu käyttää kuten kasvovettä perinteisesti vaan ne neuvotaan levittämään kasvoille sormin – eikä näitä kyllä raaskisikaan imeyttää vanutuppoon! Niistä kasvovesistä, joihin minä olen tutustunut, Sensain hoitovedet ovat olleet ainoat, jotka ihan oikeasti tuntuvat kosteuttavan ihoa. Meikin tai puhdistusaineen rippeiden poistoon näistä ei kyllä sitten ole, jos sitä kasvovedeltään halajaa.

 8. 8

  sanoo

  Mä vannon Lumenen Sensitiven nimeen!! Vaikka ehdinkin teilaamaan uudistuneen koostumuksen niin on sekin ihan ok. Hintakaan ei päätä huimaa.

  Lumenen joitakin kuukausia sitten myynnistä poistunut Sensitive-kasvovettä ehdin käyttää pullo kaupalla useamman vuoden ajan vaihdellen aina ajoittain Lancomen Tonique Confortin, Favoran Moisturising Toner Sprayn (dry skin) ja ACOn Clinidermin Ideal Balancen (normal/dry skin) kanssa. Näistä jälkimmäinen on tätä Estee Lauderia paksumpaa ja lähellä Lancomen Tonique Confortia.

  Minulla on työn puolesta lialle altistuva, hyvin herkkä ja pintakuiva iho.

  Kävin tän postauksen innoittamana testaamassa tän Estee Lauderin ja ainakin kämmenselälle testailtuani se oli hyvin lupaava. Ainoa miinus on hinta, Stockalla 29 euroa. Voisin kuvitella ostavani tämän tax freestä.

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  En ole tätä tuotetta kokeillut, mutta hommasin laivalta tämän samaisen normi/sekaiholle tarkoitetun version ja oon ihan rakastunu siihen 🙂 En yleensä käytä kasvovesiä, mutta nyt en todellakaan halua luopua siitä kasvovedestä:) Sillä saa ihanan raikkaan ja tasaisen ihon puhdistuksen jälkeen. Harmi kun kyseisen tuotteen valmistus loppuu, tilalle tulee jokin muu versio siitä…. Juuri kun löysi sen oikean :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *