Kuivaa ja hienojakoista itkua

Voi ei. Nyt tulee itku.

Käytin loppuun suosikkihiuslakkani ja hukun muihin hiuslakkoihin, jotka ovat ihan tyhjänpäiväistä tavaraa verrattuna tähän. Tämän jälkeen mikään, siis ei mikään, enää tunnu miltään!

Loppunut lakka oli 100 ml käsilaukkukoko L’oreal Professionnelin Infinium Finition xf -lakasta, joka on ollut tukassani kaikin puolin täydellinen. Tätä lakkaa ei taida enää saada, mutta Infinium -linjan regular, strong ja tätä pidoltaan ilmeisesti vastaava ultimate ovat myös aiemmin loistaviksi havaittuja ja tulevat ehdottomasti päätymään kaappiini jahka vain pääsen noista vajaasta kymmenestä muusta hiuslakasta ikinä eroon.

Tämä vaan oli kaikin puolin täydellinen. Tämä piti tukan hyvin paikoillaan tekemättä siitä jäykkää tai kovaa kypärää tai klimppaamatta suortuvia yhteen koviksi kasoiksi. Tämä sopi niin suoraan tukkaan, kiharoiden kiinnittämiseen kuin otsatukan aisoissa pitämiseen ja kampauksen kunnossa pitelyynkin.

Tämän salaisuus oli superhienojakoinen ja tarpeeksi kuiva suihku, joka todellakin vetosi minuun mitä suurimmin. Harvoin löytää tällaista valioyksilöä! Monista lakoista suihkuaa kerralla liian isoa pisaraa, joka ei laskeudu tasaisesti tukkaan ja siten klimppaa tukkaa tai sitten vähintäänkin lakka jää tukkaan liian märkänä. (Toki nämä märkälakat antavat kampaukselle lisää työstöaikaa, mutta itse innostun enemmän kuivemmasta suihkusta, joka kiinnittää jo työstetyn kampauksen.)

L’oreal Professionnel Infinium, I love you!

(L’oreal Professionnel on L’orealin kampaamopuolen linja ja sen täysikokoiset hiuslakat maksavat muistaakseni noin 13 euroa.)

Mikä on teidän suosilakkanne tällä hetkellä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Käytän hiuslakkaa todella harvoin, joten päätin ostaa vuosijuhlia varten vain pienen 100 ml putelin. Valitsin Infiniumin kaverin suosituksesta eikä pullon ulkonäkökään ostopäätöstä hidastanut. Aivan mahtava tuote ja ihana tuoksu! Vahvuusasteena taitaa olla strong.

  Toinen hiuslakkani, Garnierin Bamboo Flexihold Extra Strong ei sen sijaan hurmaa. Monet tuntuvat vannovan Tigin Masterpiecen nimeen. Kokeilin sitä kerran siskoltani, mutta tuotteen vaikutuksesta ei jäänyt muistikuvaa. Mitä mieltä olet tuotteesta, Virve?

 2. 2

  sanoo

  Mun ehdoton suosikkilakka on Cutrinin Choozism super strong hairspray, on hienojakoinen suihku, hyvä tuoksu ja vielä nätti pullokin! Toinen suosikkini on Swarzkophin Silhouette värjätyille hiuksille. 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Tämä oli ihan loistolakka kampausien teossa! Jään todellakin kaipaamaan!

  Kampaaja

 4. 4

  sanoo

  En ole löytänyt sitä oikeaa! Haluaisin juurikin tuollaisen kuvailemasi lakan, mutta sellaista ei ole lukuisista yrityksistä huolimatta ole löytynyt!

  Tresemme (meniköhän nyt oikein) on seuraavana kokeilussa, kokemuksia?

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Apteekin lakka on ihan parasta, kuivaa ja pitää hyvin. Hopeinen pullo.

 6. 6

  sanoo

  Ite oon tykästyny eniten John Friedan Sheer Blonde -lakkaan. Nyt en itse asiassa ole sitä käyttänyt taas toviin (ihan kuin tuote, joka on suunnattu vaaleahiuksisille, tekisi tummalle tukalle pahaa… mutta mielikuvat on mielikuvia ;), mutta muistaakseni siinä on myös ihana hienojakoinen suihke, joka ei tahmaa.

  Täytyykin ottaa uudelleen aktiiviseen käyttöön, kunhan saan Schwarzkopfin Got2b 2Sexy -lakan loppuun 🙂

 7. 7

  sanoo

  Käytän tällä hetkellä Schwarzkopfin Got2b 2Sexy-lakkaa. Perushyvä lakka mielestäni, mutta käytän sitä ihan vain sen tuoksun takia 😀 En muista mitä lakkaa käytin ennen tätä, mutta sen muistan, että meinasin tukehtua siihen hajuun joka suihkauksella, joten nyt valitsin lakan joka tuoksuu hyvältä 🙂

 8. 8

  jenny sanoo

  Oon käyttänyt monta pulloa Elnettin hajusteetonta lakkaa. Paras! Suihku on hienojakoinen ja pitää kiharat päässä. Suosittelen kyllä!

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Goldwellin mustassa 600ml:n pullossa oleva lakka on juuri samantyyppistä, kokeillepas sitä! 🙂

 10. 10

  Sanni sanoo

  Mulla on käytössä joku Osiksen lakka. Tyytyväinen olen 😀

  Ajattelin kysyä, että löytyyköhän Sokkareista Dior Lip Glow SPF 10 -huulirasvaa? Jos vaikka sattuisit tietämään 🙂 Kirjoitit kyseisestä tuotteesta postauksen 4. elokuuta 2010, muttet ole vastannut siihen tulleisiin kommentteihin 🙂 Onko noita myynnissä siellä laivan tax freessä, jos on niin minkä hintainen? Minua kiinnostaa kovasti tuo, mutta en oikein uskalla lähteä netistä sitä etsimään, kun en ole ikinä tilannut ulkomailta netin kautta mitään 🙂

 11. 11

  sanoo

  Tämä ei nyt liity mitenkään ko. postaukseen, mutta on pakko kertoa että Lush-innostuksesi on äärimmäisen tarttuvaa 😀 Olen parin kuukauden sisään käyttänyt reilut neljäkymppiä saippuaan (aikaisemmin ajatuskin olisi tuntunut absurdilta) ja lisää varmaan menee heti kun ensi kuussa taas tukipäivä koittaa.

  Poikaystävä pyörittelee silmiään kun ostan opintotukirahoilla saippuaa enkä ruokaa, mutta minkäs teet 😀

  Muuten, oletko sattunut saamaan jotenkin erityisisoja palasia vai ovatko kätesi vain pienet? Jotenkin omat saippuapalaseni vaikuttavat paljon pikkuisemmilta kuin omasi kuvissa 🙂

 12. 12

  sanoo

  Masterpiece on edelleen paras lakka mitä olen ikinä kokeillut!

  Asiasta toiseen halusin kysyä freemanin tuotteista. Onko Freemanilla jotain shampoita tai hoitoaineita? Täällä blogissa on joskus vilkkunut freemanin jätettävä hoitoaine, mutta saako semmosia enää mistään ja onko mitään tehoa?
  Toinenkin tukkakysymys oli. Se vaaleanpunainen lorealin hiusnaamion valmistus on lopetettu ja nyt kysynkin että onko niillä muilla lorealin naamioilla samanlaisia tehoja vai perustuuko ne silikoneihin? Täydellistä kosteuttavaa hiusnaamiota metsästämässä kesäksi…..

 13. 13

  hiukset kuosissa sanoo

  Wellan hiuslakoissa on mun mielestäni vielä hienojakoisempi suihke ja erityisesti parempi pito kuin tuossa Infiniumissa. Mulla on molempia kampauspöydällä, mutta käsi osuu aina mieluummin Wellaan 🙂 Ja mun Wella on markettituote…

 14. 14

  sanoo

  Kiitos kaikille, kun listasitte omia suosikkejanne! Täytynee laajentaa kokeiluja. 🙂

  Sanni: Diorin LipGlowta saa Suomesta Sokokselta ja Stockalta. 🙂

  antikeijukainen: Käteni ovat kyllä pienehköt, mutta ehkä palatkin ovat kookkaampia…? 🙂

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  En ole asiantuntija, mutta tuli mieleen voisiko suihkun hienojakoisuus riippua suulakkeestakin? Eli onnistuuko ja jos niin auttaisiko ko. lakkapullon suuttimen vaihtaminen sellaiseen vähemmän hyvää suihkua tarjoavaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *