Kuinka olen voinut jättää tämän meikkivoiteen huomiotta??

Nude-blogin Erika kyseli meiltä kauneusbloggaajilta jonkun aikaa sitten suosikkimeikkivoiteistamme ja suosikiksi nousi Lumenen CC-meikkivoide.
Olen kokeillut meikkivoidetta joskus, mutta minulle ei ollut jäänyt siitä mitään erityisiä muistikuvia ja se on jäänyt sen blogitestauksiin saatuani laatikkooni pyörimään. Jos kuitenkin niin moni kanssabloggaajistani mielsi sen parhaaksi meikkivoiteeksi, olisi minun ehdottomasti annettava sille uusi tilaisuus ihan kunnolla ja ajatuksen kanssa.
En edes tiedä, miksi meikkivoide on unohtunut minulta täysin. Sehän lupaa aivan loistavia asioita: täydellistä peittävyyttä ja silti kevyttä pintaa, heleyttä, pitkäkestoisuutta ja hyvää aurinkosuojaakin.
Ehkä en vaan sen ilmestyttyä ollut vielä valmis ajatukselle, että Lumenella voisi olla omalle iholleni loistavia meikkivoiteita? Viimeaikaiset kokemukseni ovat kuitenkin muuttaneet ajatuksiani, joten olin valmis antamaan meikkivoiteen näyttää mihin se kykenisi.
Meikkivoide on saatavilla kolmessa sävyssä, joista itselläni on tietysti se vaalein eli Light. Sävy näytti kädenselällä vaaleahkolta, mutta epäilin silti hieman, olisiko se kasvoillani tarpeeksi vaalea. Olin kuitenkin kuullut vaaleaihoisilta bloggaajakollegoiltani siitä hyvää palautetta, joten jaksoin uskoa sen sulautuvan iholleni melko hyvin.
Pisamainen ihoni voi hyvin, mutta ihonsävy kaipaa kevyttä tasoitusta. Pieni punoituksen häivyttely on erityisesti tarpeen, mutta pohjan ei silti tarvitsisi olla kovin peittävä.
Ja wow, CC-meikkivoide kyllä tasoitti ihoni todella hyvin. Meikkivoide levittyi iholle todella ohuen tuntuisena ja kosteuttavana, muttei silti jäänyt iholle liian rasvaisena. Lopputulos oli todella ohuen ja kevyen tuntuinen, mutta silti varsin hyvin peittävä. Sävy myös häivyttyi iholleni todella hyvin eikä näyttänyt liian tummalta. Lisäksi iho näytti meikkivoiteen jäljiltä heleän kuulaalta.
Ymmärrän nyt ihan täysin, miksi tämä meikkivoide on valloittanut niin monen sydämen. Tämähän on suorastaan loistava ja oikeastaan kaikille ihotyypeille sopiva! Koostumus on sopivan kosteuttava kuivemmalle iholle, muttei silti liian rasvainen hieman rasvoittuvammallekaan iholle, joka voi saada siihen vielä lisää mattaisuutta puuterilla. Kevyemmästä lopputuloksesta pitävät voivat nauttia pohjan ohuesta ja heleän näköisestä lopputuloksesta, mutta samalla meikkivoide kykenee peittämään varsinkin ohuesti kerrostettuna niidenkin iholla, joilla on sille enemmän tarvetta.

Oma tuubini on pyörinyt jemmoissani jo sen verran aikaa, että tuotteen pakkaustakin on ehditty päivittää hieman, mutta itse tuote on edelleen samaa loistavaa tavaraa.

Onko teidän joukossanne Lumene CC Color Correcting Cream -meikkivoiteen faneja?

Lumene CC Color Correcting Cream -meikkivoiteella on hintaa n. 16 euroa.

Kommentit
 1. 1

  Henna sanoo

  Sinun innoittamana lähdin tutustumaan korealaiseen ihonhoitoon missha postauksen myötä ja löysin loistavan sivuston http://cosmetic-love.com jonne tein jo tilauksen. Tilasin kasvorasvaa sekä pohjustusvoidetta ja todella innolla odotan, että pääsen kyseisiä tuotteita testaamaan. Ilokseni nettikaupasta löytyy korealaisesta ihonhoidosta meikkeihin asti valikoimaa ja postikulutkin ovat ilmaiset (:

 2. 3

  sanoo

  Tykkään Lumenen CC-voiteesta, mutta se on ikävä kyllä liian tummaa =/ Siinä on myös aika voimakas (mutta hyvä!) tuoksu. Tosi kiva meikkivoide silti 🙂

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Mulla jo kolmas putkilo menossa, tän parempaa en ole löytänyt. Hakkaa Diorin, Lancomen ja estee Lauderin mennen tullen! Todella hyvä hinta-laatusuhde. Ja mielelläni ostan suomalaista 🙂

 4. 5

  sanoo

  minä fanitan koko syrämmellä! tuo on vaan ihanaa, koskaan en oikein ole pitänyt mistäkään meikkivoiteesta, aina liian tunkkaisia mutta lumenen cc on just eikä melkein.

 5. 6

  sanoo

  Olen käyttänyt Lumenen CC:tä lähes sen kosmetiikkahyllyihin ilmestymistymisestä saakka. ITseasiassa tuntuu, että tuo vaalea sävy on se ainoa oikea iholleni. Välillä on tullut kokeiltua paria muutakin meikkivoidetta, mutta Lumenen CC vain tuntuu ainoalta ja oikealta ja siihen on ollut turvallista palata.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Omalle iholleni meikkivoide olisi muuten täydellinen, mutta lievä hajuste saa silmät vuotamaan 🙁 toivottavasti Lumene tekisi joskus hajusteettoman meikkilinjan!

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Minulla tämä tuote ei toimi ollenkaan. Ihosta tulee todella paklatun näköinen ja hetken asettumisen jälkeen näytän n. 5 vuotta vanhemmalta. Eli ei ollenkaan sitä heleää tai ohutta.. Kesto on kyllä hyvä, joten reippaasti laimennettuna heleyttävällä kosteusvoiteella olen käyttänyt mm. tanssitapahtumissa. Kestää meinaan rajunkin hikoilun.

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Ostin tuotteen joskus aiemmin Sokokselta. Mietin jo silloin kaupassa, että onkohan vaalein sävy minulle liian keltainen, mutta myyjä vakuutteli, että kyllä se sopii. Myöhemmin kun itse käyttelin sitä niin tulin siihen tulokseen, että ei se kyllä sopinut sinne päinkään. Aivan liian keltaoranssi tähän naamaan. Olen nyt yrittänyt tänä kesänä saada purnukan käytettyä, mutta enemmän se on mennyt hampaat irvessä. Eniten ärsytti se, että siinä oli tosiaan myyjä vakuuttelemassa sopivuutta enkä vain itse mennyt hölmönä ottamaan vääränlaista. Myyjien pitää myydä mutta kuitenkin jotain rajaa.

 9. 11

  sanoo

  Täytyypä antaa tälle uusi mahdollisuus, olen nimittäin myös jättänyt tämän laatikkoon pyörimään (ja sama vanhempi purkki)!

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  17-vuotiaan tyttäreni suosikki. Itselläni jäänyt vielä muiden avattuina olevien voiteiden vuoksi käyttämätTä, mutta tuo light-sävy on testailujen perusteella todella passeli tällaiselle vaalealle hipiälle…

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Mulle tämä ei toiminut ollenkaan. Ostin bloggaajien kehujen innoittamana, mutta tuo vaalein sävy oli minulle liian tumma. Tummuusastetta sai vähän häivytettyä levitettäessä, mutta en saanut tasaista ja peittävää jälkeä mitenkään. Ja kerrostaminen ei taas onnistunut tuon tummuuden takia. Lopputulos oli puuterin jälkeen ihan ok, mutta se oli enemmän puuterin ansiota. Ensin meinasin, että yrittäisin kesäiholla uudelleen, mutta sitten päätin, että käytän mieluummin jotain kivaa tuotetta, enkä väkisin yritä käyttää purkkia tyhjäksi.

  Oma ihoni on rasvoittuva ja siinä on aknen jälkiä, eli ehkä toimii paremmin vähän helpommalla iholla?

 12. 15

  sanoo

  Mua ihmetyttää miten tää ei mun naamassa pysynyt ollenkaan, vaikka sitä kehutaan superkestäväksi. 10 min levityksen jälkeen naama kiiltää kuin diskopallo puuteroinnista huolimatta. Kokeilin ehkä kolme kertaa viime syksynä ja pari viikkoa sitten pistin muistaessani tuubin kiertoon. Kaveri siitä on kovasti tykännyt 🙂

 13. 16

  sanoo

  Mulla on tätä jo kolmas tuubi menossa. Toimii sekaiholle loistavasti eikä tunnu pakkelilta, tosin rasvoittuva nenäni kyllä tarvitsee puuteria tämän kanssa.

 14. 18

  Hupu sanoo

  Muuten oikein hyvän tuntuinen, mutta peittävä ei laisinkaan. Itse kärsin keskivaikeasta aknesta eikä tämä peitä kyllä mitään. Toki ei ehkä olekaan ihan sellaiseen tarkoitettu, vaikka lupaakin täydellistä peittävyyttä. Harmin paikka sillä toivoin löytäväni tästä seuraajan Blascon toimivalle, mutta turhan kuivalle ja kalliille meikkivoiteelle, jota olen käyttänyt ikuisuuden.

 15. 20

  sanoo

  Itsellä käytössä light sekä medium, koska light liian vaalea ja medium liian tumma. Miksaan näistä sitten sopivan sävyn ja hyvin toimii.

 16. 21

  Elli sanoo

  Tykkään tästä tosi paljon, sävyjä on vaan liian vähän. Voittaa mennen tullen Clarinsin uusitun, josta vähän aikaa sitten postasit, se oli mulla tosi elottoman näköinen iholla. Lancomen 24h ta yritin myös, mutta minkäs teet kun halvemmalla saa parempaa 🙂

 17. 22

  Anonyymi sanoo

  Minun osaltani tämä kuuluu kategoriaan 'ihan ok'. Se oli kevyt ja helppo häivyttää mutta ei pysy iholla kovin hyvin. Naama alkoi kiiltämään nopeasti puuterista huolimatta. Lisäksi jos sattui nenän niistämään niin siinä nenäliinassahan ne meikit sitten oli 😀 tykkään enemmän Estee Lauderin Double Wear-meikkivoiteesta, se pysyy koko päivän eikä naama kiiltele läheskään niin helposti.

 18. 23

  sanoo

  Minusta tuo on tosi hyvää ja sopivan peittävää. Tuoksu oli aluksi tosi voimakas mutta kaksi putkiloa käytettyäni en enää edes haista sitä. Näin kesäksi riittäisi jokin kevyempikin, esimerkiksi sävytetty päivävoide, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa sävyttävää päivävoidetta vastaavalla tai lähes vastaavalla aurinkosuojalla… Onko tällaisista vinkkejä?

 19. 24

  Anonyymi sanoo

  Siskoni käyttää tuota enkä ole hennonut sanoa, että läheltä iho näyttää sen kanssa kuivalta ja epämääräisen rusehtavalta. Olemme molemmat tosi vaaleita.

 20. 25

  sanoo

  Mulla tosi vaalea iho ja tuntuu että tuo vaalein sävy hiemna liian punakka :/ Muuten oikein toimiva 🙂

 21. 26

  sanoo

  Heh mulle kävi samalla tavalla! CC jäi parin ekan kokeiluin jälkeen kaapin perukoille, mutta löysin sen sitten uudelleen. Sittemmin olen kyllä vannonut Lumenen meikkivoiteiden nimeen täysin! 🙂 (Paitsi nyt kun sain Guerlainin Meteorites Baby Glown… omg…)

  <3 Erika

 22. 28

  Anonyymi sanoo

  Täällä yksi viisikymppinenkin ilmoittautuu kyseisen tuotteen tykkääjäksi. Käytin ennen myös kalliita Diorin ja Lancomen ym. peitevoiteita, no, jotkut toimi jotkut ei. Mutta, kun Lumenen BB-voide tuli markkinoille, tykästyin jo heti siihenkin. Mutta, tämä cc-voide pitää vielä paremmin rasvaisuuden poissa. Se on mulla aina ollut ongelmana, kasvot kiiltää jo parin tunnin jälkeen. Tämän kanssa ei sitä ongelmaa ole. Keskivaalea on mulle just täydellinen sävy, rusketun kesällä aina hiukan, enkä koskaan ole ihan kauheen vaalea. Tosi hyvä tuote. Eikä ole hintava.

Trackbacks

 1. […] BB-voide levittyi iholle aivan ihastuttavan kevyenä saaden ihon tuntumaan siltä kuin sillä ei olisi meikkiä ollenkaan. Peittävyys oli melko kevyt, mutta ihon sävy tasoittui silti mukavasti. Uusi Ultra Light -sävy oli melko vaalea, mutta toi omalle iholleni silti hieman lämpöä ja väriä, minkä vuoksi uskoisinkin siitä tulevan ensi kesän suosikki meikkivoiteeni (viime kesänä suosikki meikkivoiteeni oli Lumenen CC Color Correcting Cream -meikkivoide). […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *