Kropan loppukiri

Pari kroppatuotettakin ehti vielä kulua loppuun ennen kuun vaihtumista.

Ensinnäkin se kamala Suhadan Rice & Bamboo Body butter loppui.

Joku varmasti muistaa, kuinka kerroin teille vähän aikaa sitten tämän epäilyttävästä ja rakeisesta koostumuksesta ja epäilin tätä maanantaikappaleeksi. Valitettavasti tämän kuitenkin ilmeisesti kuului olla tällainen.

”No, ei se mitään,” minä ajattelin ja otin tämän suihkuun mukaan vartalokuorinnaksi. Siinäkin hommassa tämä tosin oli melko kyseenalainen tuote…

Levitysvaiheessa tämä oli vielä varsin mukava tuote. Rakeinen koostumus ei raastanut ihoa ja tuntui kuorivan mukavan hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Ongelma kuitenkin tulei vastaan siinä vaiheessa, kun tämä piti saada iholta pois. Kun tätä nimittäin lähti poistamaan lämpimällä vedellä, sulivat rakeet iholle lämmön vaikutuksesta, minkä jälkeen ihon pinta onli todella, todella öljytty. Ja kaikkihan tietävät, ettei öljy liukene veteen, eli ihoni tuntui tämän jäljiltä siltä kuin olisin sukeltanut öljyllä täytettyyn saaviin. Suihkusta tuleva vesi jäi pisaroina öljyisen ihoni pinnalle ja suihkun lattia oli liukas kuin luistinrata. Ja tästä liukkaudesta ja öljyisyydesta ei vaan meinannut päästä millään eroon!

Kävin ihoni läpi pariin kertaan Lushin I Should Coco -saippuan kevyesti kuorivalla pinnalla, mutta silti ihoni oli edelleen varsin öljyinen. Lopulta annoin periksi ja iho tuntuikin sitten pyyhkeellä pyyhkimisen jälkeen varsin mukavalta: kevyesti öljyiseltä, mutta hyvin pehmeän ja kosteutetun tuntuiselta. Vartalovoiteen käyttö olisi ollut tämän jälkeen tarpeetonta, joten saatoin poikkeuksellisesti jättää sen väliin.

Tämä ei kuitenkaan missään tapauksessa ole sellainen tuote, jota jäisin ikävöimään ja ihmettelen edelleen suuresti, kuinka tällaista kuraa voidaan myydä vartalovoina. Hankin tuotteen alunperin sen ihanan purkin ansiosta, josta suunnittelin tietysti poistavani etiketin ja käyttäväni purkin muussa tarkoituksessa sen tyhjennyttyä. Harmi vaan, etten ole saanut tämän öljyistä sisäpuolta vielä millään puhtaaksi. Täytynee joku päivä jynssätä kunnolla.

Toinen loppunut vartalotuote oli X-tran vartalovoide:

Ostin tämän syksyllä, kun päätin olla oikein pihi. Käytin tätä vain pari kertaa ja jostain syystä minulle jäi sellainen mielikuva, ettei tämä olisi kovin kosteuttavaa.

Nyt kun sitten otin tämän pönikän aktiivikäyttöön en voi kuin ihmetellä, miksi ihmeessä en ole käyttänyt tätä purkkia aiemmin loppuun. Tämähän oli oikeastaan aika hyvä tuotte! (Okei, tiedän kyllä, miksi en ole tähän tarttunut: tämä on TYLSÄ!)

Koostumus oli täyteläisyydeltään aikalailla sellaista peruskoostumusta, ei liian litkua muttei liian kevyttäkään. Tämä pehmitti ja kosteutti ihoa kivasti olematta kuitenkaan liian rasvaista. Tämän tuoksu kuitenkin jakaa vahvasti mielipiteitä ja toiset tykkäävät tästä ja toiset kammoavat. Itse tykkään tuoksusta, sillä minun nenääni tuoksu on oikein saippuainen. Mieleeni tulee sellainen oikein puhtaalle ja saippuaiselle tuoksuva Doven yms. käsisaippuapala, joita meillä oli lapsena kotona.

Tuote on muutenkin kova mielipiteiden jakaja ja kun marraskuussa kerroin ostaneeni tämän, sain tästä hankinnasta sekä positiivisia että negatiivisia kommentteja aika lailla saman verran. Negatiivisissa kommenteissa sanottiin, ettei tämä imeydy iholle vaan jättää iholle vaan kalvon eikä edes kosteuta tarpeeksi. Positiivisissa kommenteissa tätä ei ylistetty, mutta kerrottiin ajavan hyvin asiansa, imeytyvän hyvin ja kosteuttavan ihan kivasti. Melko ristiriitaista, siis.

Nyt tätä parisen viikkoa päivittäin käyttäneenä voin sanoa, että ihoni on todella pehmeä ja suurin osa vartalovoiteistani on ollut tätä huomattavasti rasvaisempia. Okei, ei ehkä paras vaihtoehto mikäli tahot vartalovoiteen katoavan iholle levittämisen jälkeen täysin, mutta silloin kannattaakin suosia emulsioita voiteiden sijaan. (Miksi tämä muuten on suomeksi voide, mutta muilla kielillä lotion?) Ei siis mikään supertuote, mutta minusta kuitenkin ihan kelvollisen arvosanan ansaitseva (kun ottaa vielä huomioon, että nyt puhutaan X-tran kosmetiikkatuotteesta, jotka eivät yleisesti ole saavuttaneet suurta suosiota).

Jos tuote ei vaan olisi näin tylsässä ja isossa (hitaasti kuluvassa) pakkauksessa ja tuoksu olisi jotain erikoisempaa, voisin varmasti ostaa tätä uudelleenkin. Tai kyllä minä nytkin voisin kokemukseni perusteella ostaa, mutta kuten sanoin, tuntuu tämän käyttö jostain syystä vaan todella tylsältä. Tämä on kuitenkin ensimmäinen X-tra -tuote, jota voin suositella! (Hinta n. 2 € / 500 ml.)

(Tässä postauksessa muuten sattumoisin avattiin juuri tämän tuotteen INCI-listaa.)

Kolmas loppunut vartalotuote oli Doven Invisible dry antiperspirantti sticki.

Tykkäsin tästä yhtä pientä seikkaa lukuunottamatta. Tämä tuoksui hyvälle (mukavan puhtaalle ja pehmeälle eikä tuoksu ollut mitenkään päällekäyvä) ja piti hikoilua tehokkaasti poissa (kaksi kymmenen kilometrin hikistä pyörälenkkiä helteessä ja normaalit arkirutiinit samana päivänä ja samoilla hajuttomilla kainaloilla mentiin edelleen).

Ainoa miinus olikin sitten se, minkä perusteella moni nimenomaan juuri tarttuu tähän tuotteeseen kaupan hyllyssä. Nimittäin teksti ”Black dress friendly”. Minä ainakin mieltäisin nämä sanat tarkoittamaan sitä, ettei tämä tahraa vaatteita.

Minulla ei itseasiassa ole koskaan ollut deodoranttia, joka olisi tahrannut vaatteita (ellei mustaa paitaa ole heittänyt päälle huolimattomasti vain pari sekuntia dödön sutimisen jälkeen) ja olenkin aina pitänyt dödön tahraavuutta vain sellaisten ihmisten keksimänä ongelmana, jotka eivät malta odottaa deodoranttinsa kuivumista edes hampaiden harjauksen ajan. Tämän deodorantin myötä sain kuitenkin todeta, että tuollainen ongelma on oikeasti olemassa (ja kertoa sen myös työkaverilleni, joka ei myöskään tiennyt moisen ongelman voivan oikeasti olla olemassa) eikä se välttämättä liity mitenkään siihen, kauanko deodorantin antaa kainaloissa kuivahtaa (vaikka tämä pieni seikka kannattaakin aina huomioida).

Ensimmäisillä käyttökerroilla sotkin paitani aina. Sitten yritin kiinnittää huomiota siihen, että varmasti annan tämän kuivua rauhassa (ottaen huomioon tämän kuitenkin olevan jo valmiiksi kuiva sticki) ja jopa parin tunnin paidatta hengailun jälkeen sain jälleen dödörannut paitaani. Tämän myötä opin kuitenkin varsin ketteräksi paidanpukijaksi (tarkemmi sanottuna oikeastaan päällepujottajaksi), mikä on sikäli ihan mukava taito, vaikkakin ärsyttävästi pakon edessä opeteltu sellainen.

Yritin myös kiinnittää huomiota siihen, etten sutisi tätä kainaloihini liikaa ja aiheuttaisi siten itse rannuja väärällä käyttömäärällä, mutta en minä ihan tosi jaksa alkaa laskemaan aamuisin dödövetojen määrää ja stressata siitä, vedinkö yhden vedon liikaa ja joutuisinko nyt kärsimään tahroista vaatteissani!

Lienee sanomattakin selvää, etten suosittele tätä ”tahraamatonta” stickiä kellekään. Kyllä tämän saa toki toimimaan tarkoin harkituilla sipaisuilla ja pukeutumistekniikalla, mutta koska kauppojen hyllyt ovat pullollaan erilaisia dödöjä, en todellakaan näe mitään järkeä tehdä näin pienestä arkirutiinista turhan hankalaa.

(Ja koska joku kuitenkin tahtoo tähän väliin mainita Clarinsin todellakin tahraamattomasti roll-onista, niin mainitsen siitä jo itse. Clarinsin roll-on on tosiaan sellainen antiperspirantti, että voit vaikka vedellä sillä suoraan mustaan paitaasi vetoja, eikä se silti tahraa.)

Kokemuksia postauksen tuotteista, anyone?

(Ääh, taas pieni ajastusvirhe, tämän postauksen piti tulla vasta huomiselle. No, saittepas ainakin reilusti luettavaa enkä viitsi tätä toista postausta poistaakaan, sillä sen verran moni näytti taas olleen kytiksellä puolen yön postausta odotellen. Alla tosiaan toinen postaus tälle päivälle.)

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Mitä meikkipohjaa suosittelisit epäpuhtaalle sekaiholle? Oon kokeillut aikas monia eri vaihtoehtoja, nestemäisten meikkivoiteiden puolelta, mm. Lorealin Infalliblen, Cliniquen Anti-blemish Solutions Foundationin (nimi hakusessa?), Clarinsin Everlasting Foundationin.. Ongelmana on myös se, että oon todella vaalea ihonsävyltäni, Clarinsin vaalein sävy kyllä menetteli. Ja Clarinsista pidin ihan kyllä, mutta kiilto ei pysynyt poissa, vaikka laitoin alle mattaavan kosteustusvoiteen ja meikkivoiteen päälle taputtelin irtopuuteria.. 😮 Mitä neuvoisit?

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  hihh, luin ensin tämän postauksen ja ihmettelin pientä printtiä perässä – jesh, lisää luettavaa :)!
  kiitos ajatusvirheestä ;)!

  /nanna

 3. 3

  sanoo

  Kokemuksia ei ole noista tuotteista, mutta aivan pakko kertoa toissaöisestä hyvin hämmentävästä Lush-unesta jossa vierailit :'D.

  Odotin pari päivää sitten Lush tilaustani ja luin illalla netistä niihin liittyviä juttuja ja katsoin blogistasi muutamat arvostelut.

  Yöllä näin sitten unta missä olin nukkumassa omassa sängyssäni ja yhtäkkiä Lushin saippuat alkoivat kiipeämään (Godmother oli johtaja!) sänkyyn ja asettuivat minun ja mieheni väliin! Yritin työntää niitä sängystä alas "takaisin kylppäriin!" mutta ne kiipesivät aina takaisin! Menin sitten itse kylpyhuoneeseen soittamaan sinulle että mitä näiden kanssa pitäisi tehdä ja sinä sanoit tuon olevan aivan normaalia Lush saippuoiden kanssa että ne yrittävät samaan sänkyyn nukkumaan :DD. Menin takaisin sänkyyn ja niitähän oli siellä ihan järetön määrä!

  Tässä vaiheessa heräsin huomatakseni että (yritän) työntää miestäni lattialle ja mumisen "kylppäriin hus hus!"…

  … Pitäisikö huolestua?
  (kyllä ne ainakin tuon ensimmäisen yön olivat ihan kiltisti kylpyhuoneessa)

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Oletko kokeillut X-tran hoitoainetta? Minua kiinnostaisi tietää millainen se on mielestäsi, edes inciltään, kun sitä joskus tulee käytettyä. Jos et ole sitä kokeillut, niin voisitko vaikka jollakin tulevalla kauppareissullasi vilkaista sen inciä ja kertoa täällä mitä mieltä olet? 🙂 Olisi kiva tietää noista halppis shampoista ja hoitoaineista enemmän.

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Ostin joskus Doven Original antiperspirantin ja minulla oli tämän käytössä täysin sama ongelma! En edes saanut tahrimiani vaatteita puhtaiksi, harmittaa. Aluksi ajattelin vian olevan itsessäni, juurikin siinä, etten antanut deodorantin kuivua tarpeeksi ennen pukemista. Kysehän ei kuitenkaan ollut siitä.
  Toisaalta eihän tämä original-versio edes lupaa olla tahraamatta, mutta ei deodorantin silti kuuluisi vaatteita tahrata.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  sen jälkeen kun tutustuin Biothermin Deo Pureen (siihen siniseen versioon, ekoversio ei jostain syystä toimi ja kirvelee iholla), ei ole koskaan tarvinnut enää miettiä miten ja milloin sen paidan päälle pukee. erityisesti kun tunnustan olevani juuri sellainen häseltäjä 😀

 7. 7

  sanoo

  Panda, tuo uni kuulostaa jo melko kirjaimelliselta, huh. Ettei vain kosmetiikasta olisi tulossa jonkin sortin kiistakapulaa parisuhteessanne? ;D

 8. 8

  sanoo

  Mulla on kans ollut tuo samainen deodorantti käytössä ja voi että kun vihasinkin sitä! Mulla ei ole koskaan ollut niin tahraavaa dödöä kuin juuri tuo joka nimenomaan mainostaa ettei tahraa..! Murr….

 9. 9

  lusheihin hurahtanut sanoo

  Lush-unet on ihan tavallisia Lusheihin retkahtaneilla 🙂 Ei siis huolta!

 10. 10

  RockQueen sanoo

  Pitääpi katsastaa toi Clarinsin dödö kunhan varastot loppuvat! Vihaan dödötahroja vaatteissani… Miltä se tuoksuu, kuivuuko nopeasti jne? 🙂

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Ootko koittanut pestä sitä purnukkaa fairylla? Vois lähteä se öljyisyys… 🙂

 12. 12

  sanoo

  Anonyymi: Siinäpä ne minun kokemuksieni mukaan mattaisimmat vaaleita sävyjä valikoimiinsa sisällyttäneet meikkivoiteet oikeastaan olivat. Mitä tuotteita sinulla on sitten ollut tuon rinnalla käytössä, eli mikä puuteri, kosteusvoide, primeri?

  nanna: 🙂

  Panda: Hahaa, minä en siis ole ainoa, joka näkee Lushin saippuoista unia. Älä välitä, kuulunee taudinkuvaan. 😉

  Anonyymi: Pitää joskus tutustua. 🙂

  Anonyymi: Pitää muistaa pysyä tuostakin siis kaukana. :/

  Anonyymi: Ekoversiossa on muistaakseni reilusti alkoholia ja onkin tosiaan vain deo. Nuo kummatkin versiot täytyy kyllä vielä itsekin kokeilla. 🙂

  .Nekku.: Nyt kaikki keittiöpsykologia kehiin. 😉

  Jenni: MURRR ehdottomasti! :/

  lusheihin hurahtanut: Kiitos synninpäästöstä! 🙂

  Anonyymi: Niin suunnittelin jonain päivänä tekeväni, mutta toistaiseksi laiskuus on vienyt voiton. Olisihan se nyt aika suuri operaatio kuitenkin. 😉

  RockQueen: En ole itse käyttänyt, kokeillut vaan. Melko nopeasti kuivuu (ja ei väliä, vaikkei ehtisikään kuivua, kun ei tahraa) ja tuoksu on sellainen mieto ja melko neutraali. 🙂

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Vastaava Doven dödö roll-onina ei tahraa! Siis nimen omaan Invisible dry. Tuoksuu samalle. 🙂

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  No mä olen taas tykänny tosta Doven stickistä :D. Tahraahan se mutta niin tekee kaikki muutkin stickit. Tuo Dove vaan oikeesti on tehokas tällaselle hikoilijalle. Ja jättää kainalot ihanan pehmeiksi. Että mä kyllä suosittelisin tuotetta sellaiselle, joka tuskailee märkien tai helposti haiskahtavien kainaloiden kanssa. Pukemaankin oppii kyllä ja mieluummin venkoilee hetken aamulla kuin haisee pahalta iltapäivällä 🙂

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Ottavatko kosmetiikkaliikkeet tettiläisiä? Onko teidän liikkeessänne ollut? Mitä heidän toimenkuvaansa yleensä kuuluu?

 16. 17

  sanoo

  Anonyymi: Hikoilua piti kyllä hyvin, mutta nyt kyllä yllytit etsimään tahraamatonta stickiä. 😉

  Anonyymi: Riippuu ihan ketjusta ja liikkeestä ja tetin kestosta. Tavarataloihin otetaan usein, sillä siellä riittää puuhaa. Pienempiin liikkeisiin ei välttämättä niin helposti oteta ja me olemme esimerkiksi ottaneet lähinnä vain alan opiskelijoita harjoitteluun, sillä tuotteista ja alasta tietämättömistä ei suoraansanottuna ole mitään hyötyä ja pariksi viikoksi ketään on turha ottaa vain hyllyjäkään siivoamaan. 🙂
  Tettiläisillä ei yleensä ole oikein muuta puuhaa kun siivoilua, hyllyttelyä ja yleistä järjestelyä, sillä tuotetuntemus ei ole kovin kattava. Tetti on yleensäkin niin lyhyen aikaa kestävä, ettei siinä varsinaista työtä ehdi oikein päästä itse kokeilemaan vaan lähinnä vain seuraamaan, kun muut toteuttavat sitä. 🙂

 17. 18

  sanoo

  Mulla on kyllä tahraongelma todella monen deodorantin kanssa, varsinkin dry-stickien kanssa. En ehkä sitten osaa vaan vetää tiukkoja mustia paitoja päälle ilman että tuohon mahan yläosaan tulisi vaakaviirut. Mun mielestä toi Dove ei kyllä tahrannut niin paljoa kuin moni muu, voi kyllä olla että muistan väärin koska viimeksi mulla on ollut se roll-on käytössä.

 18. 20

  Anonyymi sanoo

  Bare Escentuals i.d Faux Tan <- onko sulla tästä tuotteesta jo jonkinlaista kokemusta? Taitaa olla uutuus? Kicksin uudessa mainoslehdessä vaan huomasin, ja siinä oli joku työntekijä tuotetta kehunut 🙂

 19. 21

  Anonyymi sanoo

  Kirjoitin aikaisemmin meikkivoideongelmastani, eli käytössä on irtopuuterina joku Grimaksen irtopuuteri (en tiedä onko tuttua), joka on ainakin levitysvaiheessa todella mattaavaa, mutta en tiedä vaikuttaisiko se meikkivoiteen kestämättömyyteen? Kosteusvoiteena käytän Herbinan epäpuhtaalle iholle tarkoitettua tasapainoittavaa geelivoidetta, joka ei kyllä aivan hirveän hyvin pidä mattapintaisena ihoa, edes ilman meikkaamista. Primeria ei ole ollenkaan käytössä, mutta olen kokeillut Cliniquen t-alueelle tarkoitettua ''kiiltelynestoa''. Veikkaan kyllä, että näissä tuotteissa olisi vika?

 20. 22

  Anonyymi sanoo

  Mulla on toi clarinsin deodorantti ja toimii! Tuoksuu hyvälle eikä tahraa ja pitää varmasti hajut loitolla koko päivän:) Mutta, olis vielä kysymys seerumeista ja tehohoidoista iholle. Etsinnässä olis heleyttävä/ihoa kirkastava/ihohuokosia supistava seerumi tai tehohoito 17 vuotiaalle, eli siis ei mitää vanhenemista ehkäsevää:D Hinta on oikeestaan mulle ihan sama kunha hyvä tuote löytyis, elikkä mitä suosittelisit?? Kiitti vastauksesta:) -Kaisa

 21. 23

  Anonyymi sanoo

  Ei liity tähän aiheeseen, mutta haluaisin tilata täälläkin paljon mainitun Urban Decayn primer potionin. Mulla on riippuvat ja rasvaiset luomet ja lumenen ja make up storen pohjustajat olen testannut eikä mitään apua. Olen nyt selannut nettikauppoja mm. Virven suosittelemaa lookfantastic.com-sivustoa. Osaisko Virve tai joku muu sanoa, mistä saan tilattua sen tavallisen tai nuden (ei sin) pohjustajan sillä uudella vinolla applikaattorilla? Noilla mun selaamilla sivuistoilla ku näytti olevan kuvat vanhasta applikaattorista enkä siksi uskalla tilata, kun täälläkin joku taisi mainita, että sillä suoralla applikaattorilla ei kaikkea ainetta purkista saa ulos.

  T:Maikki

 22. 24

  Anonyymi sanoo

  Maikki, huutonetistä noita löytyy useinkin, oman, isomman koon primerini ostin huutonetistä 22 euron hintaan 🙂 tällä hetkellä löytyi tällainen listaus sieltä: http://huuto.net/kohteet/myydaan-urban-decay-eyeshadow-primer-potion/139163134

  Virve, onpas kurjaa etteivät nuo toimi toistensa kanssa, itse kun olin juuri hipsimässä tuota Eucerinia ostamaan 🙁 itsekin kun mineraalipohjaa käytän. Jäänkin innolla odottamaan postaustasi tuosta uudesta tuttavuudestasi 🙂

  -Catmint

 23. 25

  sanoo

  Anonyymi: On kokemusta, on ollut jo pidemmän aikaa myynnissä. Tuoksu oli mellyttävä eikä niin paha itseruskettavan löyhkä kuin yleensä. Koostumus on pelottavan näköistä sitä katsoessa, sillä näyttää ihan mudalta. Tekee kuitenkin hyvää jälkeä. 🙂
  (Jos nyt puhuimme siitä itseruskettavasta emmekä samannimisestä aurinkopuuterista?)

  Anonyymi: En keksi muuta kuin mattapintaisemman kosteusvoiteen, mutta joskus iho vaan on niin rasvoittuva, ettei siihen oikein mikään auta. :/

  Kaisa: Mieleen ei tule kuin Lumenen Vitamin C+ -sarjan Kirkastava tehohoito, mutta en ole itse tosin tuota edes vielä kokeillut. :/

  Maikki: Taitavat olla jo kaikki myynnissä olevat sillä uudella applikaattorilla, eivät vain ole kuvia vaihtaneet. Itse tykkään vanhasta kyllä ja uudesta pari ainakin on juuri minulle valittanut tavaran pursuavan purkista ulos. :/

  Catmint: Postaus tulossa pian. 🙂

 24. 26

  Anonyymi sanoo

  Kyselisin vielä tosta lumenen kirkastavasta tehohoidosta, voisinko mä siis käyttää sitä päivävoiteen alla, vaikka lumenen sivuilla sanotaan että 25+ vuotiaille ja mun ikähän oli 17?? ettei tulis mitää liika hoitoo..Tuote kyllä kiinnostais mua:)
  -kaisa

 25. 27

  Anonyymi sanoo

  Deo-stickien vertailua kiitos otetaan vastaan! Itellä olen huomannut, että stickit noin yleensä pitävät sekä hajua että kosteutta paremmin loitolla ja jättävät vielä kainalotkin pehmeiksi. Nyt tosin juuri ostin apteekista Natuviven iiihanan tuoksuisen (joku hedelmäjuttu) deo roll onin. Odottelen sen tehoja. Apteekista löytää muuten nykyään paljon kaikkea kivaa. Juurikin tuo Natuvive – sarja näyttäs aika herkulliselta ja siitä olenkin jo kuivan ihon yövoidetta testannut ja se tuntuu ainakin todella mainiolta tuotteelta. Toinen ihanuus on Acon Summer breeze body lotion vieläpä ihanaisen piNkissä putelissa. Kiva hedelmäinen tuoksu ja omaa kuivaa kroppaanikin kosteutti oikein hyvin.

  Sitten pakko laittaa varoituksen sanaa muille lukijoille! Kokeilin Herbinan MarjaSpan ravitsevaa kosteusvoidetta http://www.herbina.fi/tuotteet/ihonhoito/ihonhoito_spa_kosteusvoide24h.html
  ja nyt on iho ihan rikki! Siis kirjaimellisesti. Oma ihoni on atooppinen mutta en ole sitä koskaan pitänyt ihan yliherkkänä ja hajusteitakin kestää jonkin verran. Nyt kuitenkin laitoin tuota voidetta illalla ja aamusti oli posket täynnä kuivia läiskiä ja nyt muutaman päivän jälkeenkin iho kuoriutuu kasvojen alueelta pois :(. Apteekin tätikin kauhisteli naamaani, kun näyttää niin ärtyneeltä. Kirvelyä aiheutti myös Herbinan kosteuttava kasvonaamio ja hellävarainen kuorintavoide. En siis suosittele kenenkään yhtäänkää herkän ihon ihmistä näitä tuotteita kokeilemaan, ettei saa samaa monen päivän vaivaa itselleen :(. Nyt en oikein tiedä millä tämän naamani saisin takaisin kuriin…nyyh.

  Ja kyselijälle tiedoksi, että Look fantasticista saa jo Urban Decayta uudella aplikaattorilla. Itse tilasin pari viikkoa sitten 🙂

 26. 28

  sanoo

  kaisa: Ei tuossa ole mitään, mitä ei nuorempikin iho voisi käyttää. 🙂

  Anonyymi: Hui, kurja kuulla. :/
  Toivottavasti saat ihosi kuntoon!
  Ja kiitos UD-vastauksesta. 🙂

 27. 29

  Anonyymi sanoo

  Mie taidan sitten olla ainoa jolla tuo Dove ei toiminut ollenkaan. Jo muutaman tunnin kuluttua puski hien haju läpi ja kainalot oli märkänä. Saman ongelman kohtasin myös niin monen kehuman vaaleanpunaisen Dermosilin stickin kanssa 🙁 Näiden epäonnisten kokeilujen jälkeen palaan aina luottotuotteeseeni Erisanin tuoksuttomaan antiperspiranttiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *