Köyhän naisen rikkaus

Hankin jonkun aikaa sitten töihin hyttiini Rich-merkin hoitoaineen, jonka kulutinkin jo hetki sitten loppuunkin.
Kaipasin hoitoainetta, joka vaikuttaisi nopeasti, siloittaisi tukkani tehokkaasti ja veisi kaikki takut ja karheudet mennessään.
Tuotteen INCI-vaikutti lupaavalta, joten halusin antaa tuotteelle mahdollisuuden.
Ja hyvä, että halusin, sillä tämä oli tukalleni aivan loistava tuote!
Minä en välttele silikoneja. Tietyissä tuotteissa niiden läsnäolo on minulle jopa välttämätöntä! Tällaisia tuotteita ovat mm. pikahoitoaineet, joiden teho perustuu usein suurilta osin nimenomaan silikonien välittömään siloittavaan vaikutukseen. Toinen juttu ovat sitten hiuksissa muhiteltavat tehohoidot, joiden sisältöä syynään tarkemmin, mutta pikahoitiksien kanssa oikeastaan jo vaadin tuotteen sisältävän hieman silioneja.
 
Richin ihana Pure Luxury Argan Colour Protect Conditioner oli riittoisaa, levittyi hiuksiini hyvin ja ennen kaikkea siloitti ne ihanasti nopeallakin vaikutusajalla jättäen tukan pehmeäksi, sileäksi sekä kiiltäväksi, muttei kuitenkaan latistanut hiuksiani liikaa.
Pidin tämän jättämästä lopputuloksesta suunnattomasti ja suosittelenkin hoitoainetta niille, joiden takkupesä kaipaa kesytystä.
Oletteko te kokeilleet Rich-merkin tuotteita? Suomessa ainakin kyseessä taitaa olla kampaamosarja. Oma shampooni maksoi laivan tax freessa n. 10 euroa, Suomen hinnoista en ole varma.
Ja miten on, saako teidän hoitoaineissanne olla silikoneja?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Silikoneja? Kyllä kiitos, ei minua ainakaan haittaa 🙂 Seuraavaksi pitäisikin etsiä jokin tehokosteuttava naamio, jossa ei olisi pelkästään silikoneja. Metsästys ja inci-tutkiminen alkakoon!

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mistä tätä saa Suomesta? Olen löytänyt vain laivalta. Shampoot ja muutkin hoitoaineet ovat aivan ihania.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hei joo. Ennen välttelin hullun lailla silikoneja, mutta nykyään niitä on ihan pakko olla. Melkeinpä mitä enempi, sen parempi. Käytän hoitoainetta lähinnä vain pituuksiin, ja kun on pitkät hiukset niin täytyy olla silottavuutta.
  Shampoo kuitenkin mieluiten silikoniton tai sellainen, jossa niitä on aika vähän.

 4. 4

  sanoo

  Hoitoaineessa saa olla, kunhan siinä on jotain oikeasti hoitavaa mukana myös. Shompooseen en sensijaan silikoneja halua, koska sen on tarkoitus puhdistaa eikä lisätä hiuksiin mitään ylimääräistä mössöä 🙂

 5. 5

  Kirsi sanoo

  En ole kuullutkaan merkistä, mutta pitää kokeilla, jos törmään purkkeihin jossain. Minuakaan ei silikonit haittaa, kunhan aina kerran viikossa saan hiukset hoidettua naamiolla tai silikonittomalla hoitoaineella.

  Millä muuten saat tuollaiset kiharat, mitkä sulla on ollut muutamassa postauksessa? Ihan huikean ihanat!

 6. 6

  sanoo

  Virveeee! Mun on pakko nyt kommentoida, olin vähän aikaa sitte laivalla ja näin sut siellä Tax Freessä… En heti uskaltanu tulla juttelee, mutta keräsin vähän rohkeutta ja tulin takasin mut olitki jo lähteny! 🙁 Olisin kyselly käyttökokemuksia Smashboxin O-Plumpista, koska luotan sun arvostelukykyyn täysin! Noooh, ostin sen kiillon kuitenki ja oon tykänny kyllä paljon. Eipä sen kummempaa, ehkä me joskus vielä törmätään 🙂 Hyvää kesää!

 7. 7

  sanoo

  Silikoneja, kyllä kiitos! Pitkä, paksu ja kuivahtamaan päässyt hiuspehko kiljuu kauhusta nähdessään hoitoaineita ilman silikoneja. Olen tällä hetkellä täysin rakastunut johonkin Doven intensive oil care -hoitsikkaan…

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Mikä nyt olikaan sen ripsiseerumin nimi jota aikoinaan käytit (ja käytät vissiin edelleen?) ja jonka olit hyväksi havainnut? Kun ei nyt nimi muistu mieleen, mutta tekisi mieli kyllä kyseinen tuote itselleni tilata. Ja mistä sitä saa tilattua ja mihin hintaan? 🙂

  -Sara

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Ehdottomasti pitää olla silikoneja, ei mun takkukasaa saisi muuten selväksi. Vaihdan usein shokkiväriä hiuksissani, joten värinpoistoja tulee tehtyä monia vuoden aikana.

  -R

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Ainakin Helsingistä Mikonkadun Pepe Åhmanista sai näitä alkuvuodesta! Ostin hiusöljyn ja hintaa sillä oli 15e. Kyseisen hoitoaineen hintaa en tiedä. 🙂

 11. 12

  sanoo

  Yes please! Joskus välttelin silikoneja, mutta ei ne silikonittomat vaan silota tarpeeks tätä tukkaa… 😛 Oli muuten kiva törmäillä tänään! Toivottavasti nähdään taas säiden kylmentyessä! ;D

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Nyt on ihan pakko kysyä kun vaivaa ihan kamalasti: onko sulla tietämättäsi kaksoisolento vai satuitko kenties olemaan Tikkurilan Laureassa tänään? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *