Kotihoito, hotikoito. Hoitokoti, koitohoti.

Olen käynyt blogissani läpi töissä hytistäni löytyvät varastot koskien kasvojenhoitotuotteitani ja nyt olisivat vuorossa kotoani löytyvät kätköt.

Nämä kätköt ovat suhteellisen pienet eikä ylimääräisiä tuotteita liiemmin edes ole.

Kasvojen puhsitukseen minulta löytyvät nämä tuotteet. Kaksi puhdisusmaitoa/emulsiota, kaksi puhdistusgeeliä, Lumenen puhdistusöljyn jämät sekä L’orealin silmämeikinpoistoaine. Kaikki näistä ovat varmasti ennen kesää loppu.

Kasvovesiä (tai oikeammin hoitonesteitä, sillä sellaisiksi nämä lähes kaikki itseasiassa luetaan) on muutama: Shiseidon luksuslinjaa, Sensaita, Paula’s Choicea ja La Prairien minikokoa.

Kasvonaamioita minulla on kotona vain kaksi ja niistäkin molemmat ovat ihoa puhdistavia Soap & Gloryn ollessa samall kuoriva.

Kuorintoja minulta löytyy kotoa hieman liikaakin, mutta onneksi niitä kuluukin jatkuvasti. Yksi kuorinta kestää silti pitkään, eli nämä eivät hevillä lopu.

Silmänympärystuotteita löytyy sopivasti. Prevagen suojakertoimellinen silmänympärysvoide, La Prairien geelimäisempi tuote ja Cliniquen All About Eyes Serumin minikoko.

Kosteusvoiteita on vielä melko reilusti, mutta ne ovat melkeinpä kaikki hieman erilaisiin tarpeisiin tarkoitettuja.

Seerumeita puolestaan on kolme. Suosikkini näistä on tällä hetkellä Lumenen kosteuttava seerumi.

Näpyille tarkoitettuina tehotuotteina minulla ovat kotona samat kuin laivallakin: Bepanthenin emulsio ja Cliniquen täsmähoito.

Huulirasvoja on kolme.

Kuivan ihon tehotuotteita on kolme: Eight Hour Cream, Vitalis ja Nivea Creme.

Lisäksi minulta löytyy kaksi AHA-happoihin perustuvaa tehotuotetta.

Muutama yksittäinen tuote on saattanut jäädä jommassa kummassa postauksessa huomioimatta, sillä kuljettelen tuotteita aina välillä edestakaisin työni ja kotini välillä tarpeen niin vaatiessa.

Kuten kuitenkin näette, eivät kotinikaan ihonhoitovarastot ole mitenkään erityisen suuret.

Katsotaanko vaikka kesän korvilla uudelleen, mitä niille on tapahtunut ja mihin suuntaan!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Nää on parhaita postauksia!! 🙂 Voitko kirjoittaa arvostelua lorealin silmämeikipoistoaineesta ja tosta cliniquen täsmähoidosta? 🙂 Kubla

 2. 3

  sanoo

  hellou. ihan kauheesti haluaisin kuulla noita la prairie kokemuksia koska oon liian usein miettinyt niiden hankkimista. kiitoooos!!! 😉

 3. 5

  sanoo

  En tiedä mikä blogisi tarkoitus on mutta minäkin, todellinen minimalisti meikkien määrän suhteen olen alkanut haaveilemaan suurista kosmetiikkavuorista, en kyllä sitten tiedä kuka niitä käyttäisi…

 4. 6

  Nipsuu sanoo

  Pakko liittyä riviin, ja pyytää cliniquen täsmähoidosta tietoa!Ja jos on muitakin hyviä täsmähoitoja, tällä hetkellä naama todellakin tarvitsisi sellaista :/…

 5. 7

  sanoo

  Heipparullaa! Oletko tekemässä postausta Soap&Gloryn Fab Pore Facial Peelistä? 🙂

  Rrrrrrrrrrrakastan Cliniquen täsmähoitoa finneille, parasta mitä saa! Mielestäni siitä onkin aikaisempi kirjoitus tässä blogissa, jonka idea tiivistyi siihen, että se kuivattaa finnit kuitenkaan aiheuttamatta hilseilevää ihoa (jota onkin paljon vaikeampi peittää, kuin punaista finniä).

 6. 10

  Anonyymi sanoo

  Hei, osaisitko yhtään neuvoa, mikä olisi kosteuttava huulirasva (mielellään tuubissa) kuiville huulille? Marketista en ole löytänyt mitään hyödyllistä, tosin olen miettinyt uuden Carmex-huulivoiteen ostamista? Ostin juuri myös Bepanthenol-huulirasvan apteekista mutta ei se auta. Tuntuu, että se pahentaa vaan. Terv. Kuivahuuli

 7. 11

  Maiju sanoo

  Anonyymi, joka kaipaili juttua Isadoran hiusmaskaroista: Ihanaa, ysäri on tullut takaisin! Tuollaisia laiteltiin lapsina tukkaan ja ai että oli hienoa 😀 Toivottavasti tämä uusi versio on laadukkaampi, koska ne ysärihiusmaskarat olivat ihan hirveää kökköä. Vähän kuin olis oikeaa maskaraa hiuksiin sutinut, sellaista paksua mönjää.

  Virve: Hienosti jemmat hupenee! Itse oon nyt onnellinen kun keksin yhdelle ilmaiseksi saamalleni tuotteelle vihdoin käyttöä. Bevita R rasvainen hoitovoide on ollut ongelma käyttää pois, mutta nyt keksin että se käy kotikäytössä huulirasvaksi. Mukava koostumus ja huulet tykkää. Ja minä tykkään, kun saan taas yhden purkin pois kaapista pyörimästä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *