Kosteuspisara kasvoilla

Lumenella pitkään valikoimissa ollut Hydra Drops -meikkivoide oli jonkun aikaa poissa saatavilta ja korvattu Vitamin C+ -meikkivoiteella, mutta ilmeisesti meikkivoiteen suosio oli niin suuri, että se oli jonkun aikaa sitten pakko tuoda takaisin markkinoille.

Kun itse kokeilin Hydra Dropsia ensimmäisen kerran, olin ihoni superpaksulla pakkelilla peittävä teini. En tykännyt meikkivoiteen ohuesta koostumuksesta, sillä en saanut sillä täyttä peittävyyttä. Minun ja Hydra Dropsin tarina loppui silloin lyhyeen.

Otin tuotteen uudelleen kokeiluun täysi-ikäiseksi tultuani kosmetologiksi opiskellessani ja tykästyin siihen yllätyksekseni. Tässä vaiheessa en enää halunnut peittää ihoani kokonaan pakkelin alle vaan tyydyin ainoastaan tasoittamaan sen sävyn.

Nyt kun Hydra Drops -meikkivoide on tehnyt comebackin ajattelin, että voisi olla hyvä hetki testata se jälleen.

Valitsin kokeiluun sävyn 2 Hunajamaito, joka on melko keltaista sävyä 1 Inkiväärikerma vaaleamman näköinen, muttei punainenkaan (kuten muissakin Lumenen meikkivoiteissa, eli älkää vaaleaihoiset aina tarttuko automaattisesti sävyyn 1).

Tältä testailut näyttivät:

Ilman meikkipohjaa ihoni kaipaa tällä hetkellä lähinnä sävyynsä tasoitusta. En siis kaipaa paksua ja peittävää meikkivoidetta, vaan nimenomaan juuri kevyttä meikkivoidetta.

Hydra Drops tasoitti ihoni sävyn hyvin jättäen ihoni heleäksi, kuulaaksi ja tasaisen väriseksi.

Kun lopputulokseen lisää vielä Diorin Nude Concealeria silmänalusille ja kasvoille sipaisee irtopuuteria, on pohja varsin mieluisa minun makuuni.

Ja kun poskipäille vielä sipaisee poskipunaa ja huulille huulikiiltoa, on lopputulos oikein mainio muutenkin.

Kuten aiemminkin, oli Hydra Dropsin kevyt koostumus yhä siis minulle mieleen. En osaa sanoa, onko koostumusta päivitetty minkä verran entiseen verrattuna, mutta minun ihollani meikkivoide tuntui yhä hyvin samantyyppiseltä kuin ennenkin.

Koska meikkivoide kuitenkin on ihoa kosteuttava, jää se iholle hieman kiiltävänä ja noh, ei aivan mattaisen tuntuisenakaan. Itse tykkään, että ihon on ehdottomasti tunnuttava mattaiselta tai edes matahkolta, joten minulla lopputulos vaatii irtopuuterilla viimeistelyn.

Ohutta kesämeikkivoidetta hakevalle tai muuten vaan kevyestä jäljestä tykkääville ja kuivempi ihoisille suosittelen tätä ehdottomasti. Mukavaa on myös se, että meikkivoiteesta löytyy hyvin vaalea sävy 0 Vaniljavaahto.

Muita Hydra Dropsiin pidemmässä suhteessa olleita tai sen vasta löytäneitä?

Postauksen meikkivoide on saatu Lumenelta.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä voisin kyllä koittaa, ku oman meikkivoiteeni käytin juuri loppuun (Inglotin) ja olen kaiken lisäksi opetellut käyttämään irtopuuteria viimeistelyyn! 😉 Pitää hakea purkki jo huomenna! 😛

 2. 2

  sanoo

  Olen käynyt tuota meikkivoidetta monta kertaa hypistelemässä, mutta en ole vielä uskaltanut ostaa… Juurikin vaalean ihoni vuoksi. Sävy 0 näyttää kyllä kaupassa sulautuvan ihooni hyvin, mutta luonnonvalossa asia voi ollakin jo toisin.

  Ehkä täytyy lopettaa vatvominen ja käydä hakemassa tuo nollasävy kotiin! Se kuitenkin lienee oikeasti kaikista vaalein, vai pitääkö vertailla noiden "tummempien" kanssa? 🙂

 3. 3

  sanoo

  Ostin ton, kun vaikutti hyvin kesään sopivalta eli tarpeeksi kevyeltä. 🙂 Ihan hyvältä vaikuttaa ja sävy 0 on just hyvä.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  tämä nyt ei sinänsä tähän postaukseen liity (paitsi että viittasit kyllä teinivuosiisi) mutta olisko sulla jotain vanhoja kuvia itsestäsi josta näkyis "meikkikokeiluja" yms. ja vähän että miten olet vuosien varrella muuttunut. olisi hauska postaus 🙂

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Ostin tän just ja tää on IHANA. Mulle sävy 3 on paras kun mulla on sellainen tavallinen suomalainen ihonväri ja kellertävä. 🙂 Mulla on tosin finnejä, niin pistän niille alueille ensin peitevoiteen ja tän päälle koko kasvoille (Tän kanssa siis nimenomaan päälle) niin tulee loistava!

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Hydra Drops oli ensimmäinen ostamani meikkivoide. Putelissa lukeva "ultra light" tms. kiinnitti huomioni ja luulin sen tarkoittavan koostumuksen sijasta vaaleaa sävyä 😀 – meikkivoide oli nimittäin ensimmäinen josta löysin riittävän vaalean sävyn. Koostumus ei ollut mieleen, mutta useamman putelin käytin ennen kuin huomasin Double Stayn vielä vaaleamman 00 sävyn.

 7. 9

  sanoo

  Taidanpas kokeila viisikymppisen ihooni kun ei varillinen kosteusvoide peitä mielestäni riittävästi kesällä , mutta pysyykö ilman puuteria kun en käyttää sellaista koska kuivattaa ihoani?

 8. 10

  sanoo

  Mulla menee myös tuo Hydra drops kokeiluun jossain vaiheessa! Tällä hetkellä käytän Garnierin B&B:tä, koska ihoni on oikeasti niin hyvä [vaikken tahdo kerskua] ettei se kaipaa superpeittävää voidetta..! Siinä mielessä tuo HD voisi olla juuri sopiva mulle! Etenkin sitten kun tulee syksy ja talvi ja iho on vielä kuivempi kuin nyt kesällä. Suosin muutenkin Lumenea aina kun voin, koska uskon sen tuovan työtä suomalaisille. En ole varma tehdäänkö lumenemeikit enää Suomessa, mutta ainakin TOIVON niin. Muutenkaan en tajua miksi joku ulkomainen olisi automaattisesti parempaa kuin suomalainen! Monet ulkomaalaisetkin on kehuneet Lumenen meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Lumenessa on sekin plussaa, että siinä oikeasti on ja löytyy noita hyvin vaaleita ja kellertävään taittuvia sävyjä. Koska mulla on sellainen iho!

 9. 11

  sanoo

  Vähän kiva! Taidanpa ostaa tuota joskus. Sulle kävis muute tosi hyvin otsahiukset! 🙂 Vino tai suora.

 10. 12

  sanoo

  voi juku minä tykkään näistä sun postauksista!
  mulla on jo hurja liuta tuotteita, jota tahtoisin saada kätösiini sun innoittamana…

  harmi ettei ole rahaa sijoittaa kaikkiin ihanuuksiin, mutta tämä lumenen tasoittaja taitaa tulla seuraavaksi kokeiluun, kunhan garnierin bb-voide päättää elämänsä.

 11. 13

  Anni sanoo

  Ostin Hydra Dropsin eilen ja tänään meni vaalein sävy 0 testiin. Pelittää aivan älyttömän hyvin Diorin irtopuuterin kanssa, todella positiivinen yllätys. :o) Itsekin yritän suosia suomalaista aina kuin voin, ja nyt päätin pyrkiä meikeissäkin siirtymään enemmän Lumeneen. Viimeksi käytin meikkivoiteena Diorin Nudea, josta tykkäsin parin purkin verran, mutta kyllästyin lopulta siihen, että purkin loppu on aina liian paksua, kun purkkia on vaikea ravistaa tarpeeksi ennen käyttöä, nytkin joudun heittämään loput roskiin, kun meikkivoiteen loput pakkeloituvat mustapäihin ja pieniin juonteisiin helposti, yöks!

  Ainoa miinus Hydra Dropsissa on pieni suojakerroin, saisi olla sen vähintään 15. Muuten tosi kiva tuote, suosittelen!

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Virve, osaisitko sanoa että millainen kestävyys tällä Hydra Dropsilla on? Että kiiltääkö iho helposti pintakuivalla sekaiholla tämän meikkivoiteen kanssa? 🙂
  -Emppu

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Itse olen kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni, teininä kokeilin innoissani sävyä 0, se oli kuin tehty ihonvärilleni, mutta muuten ei sopinut aknenaamaiselle teinille.

  Nyt kun ihoni on melko hyvässä kunnossa, hieman pintakuiva, niin tuote sopii täydellisesti. Kesällä tarvitsisin hieman peittävämpää, silloin iho tykkää kukkia hieman, niin toivoisin Lumenelta peittävämpää meikkivoidetta, joka olisi samaa sävyä Hydra Dropsin sävyn 0 kanssa (en rusketu millään enkä halua yhtään korostaa kaunista punoittavaa ihoani..).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *