Kosmetiikan uusi kukkaistyttö

On julkkiksia, joiden kohdalla on helppoa uskoa heidän tuovan markkinoille omaa nimeänsä kantavan meikkilinjansa.
Jos sen tekee Jennifer Lopez, uskon sen. Jos sen tekee Madonna tai Britney Spears, uskon sen. Tai jos sen tekee Lady Gaga, Heidi Klum, Rihanna tai vaikka Oprah ei mikään noista yllätä minua. (Enkä toisaalta enää nykyään yllättyisi, vaikka sen tekisi Jay-Z, Enrique Iglesias tai One Direction…)
Sen sijaan erään julkkiksen meikkilinjan lanseeraus yllätti minut hieman.
ET:stä ja lapsitähteydestä aloittanut jenkkijulkkis Drew Barrymore on nimittäin tehnyt kotimaastaan peräisin olevan Wal-Mart -ketjun kanssa yhteistyössä oman meikkilinjansa, joka kantaa nimeä Flower.
Yhteensä 181 yksittäistä tuotetta (eri tuotteiden sävyt yhteenlaskettuina) sisältävä meikkikokoelma on jakelukanavansa vuoksi edullinen ja jokainen sen tuote kustantaa alle 15 dollaria. 

En ole koskaan jotenkin osannut ajatella Drew Barrymorea tuollaiseen, mutta toisaalta mitä enemmän asiaa mietin, sitä suuremmalla kiinnostuksella hänen tuotteitaan kokeilisin. Mikäli siis pitää paikkansa, että hän tosiaankin on osallistunut tuotteiden kehittelyyn näin vahvasti itse
Pidän itse Drew Barrymoresta, sillä hän on ns. tavallisen kaunis nainen, eli hurmaava ja viehättävä paitsi ukonäöltään, vaikuttaa hän siltä myös persoonaltaan. Hän ei ole pelkkää langanlaihaa Hollywoodia vaan hän on persoonallisempi.
Minusta olisikin siis mielenkiintoista saada käsiini merkin tuotteita ja päästä kokeilemaan niitä itsekin.

Mitä mieltä te olette tästä näyttelijän aluevaltauksesta?
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Minusta Drew on jotenkin luotettavan oloinen kuin he, joilta olisi voinut moista odottaa. He olisivat antaneet varmaan isoiden rattaiden pyöriä ja rahahanojen juosta.

  Jos tuotteita tulisi vastaan, varmasti kokeilisin!

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa hyvältä! Mukavaa olisi noita tuotteita SUomeenkin saada, etenkin kun tarkoituksena on vielä tehdä edullinen kosmetiikkasarja. Drew Barrymoresta pidän muutenkin, hyvä näyttelijä, kaunis, ja selvinnyt monista raskaista asioista elämässään, kuten lapsuusajan huumeiden ja alkoholin käytöstä.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  siis _miks_ mä katoin tota ekaa kuvaa ja mietin et heei toihan on se Maano!! :DDD

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Minäkin kyllä mielelläni tutustuisin tähän kokoelmaan, jos vaan hypistelemään pääsisin. Wal-Martin ja K-Martin halpiskosmetiikkaosastot <3 Muuten, täysin aiheeseen liittymätön kysymys: Onko OPI:n lakat Lontoossa samassa hintaluokassa kuin Suomessa?

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Wautsi! Kiitos tiedosta, en olis varmaan muuten koskaan tälläistäkään huomannut. Innolla odotan ko. henkilön meikkilinjaa, tykkään nimittäin Barrymoresta ja olisi kiva päästä koklaamaan noita tuotteita 😀

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Drew on kovan luokan bisnes-nainen (myös kulisseissa), joten en ole yllättynyt. Ilmeisesti tuotteiden joukosta löytyy niin helmiä kuin meh-tuotteitakin, mitä nyt jotain arvosteluja on joskus sattunut lukemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *