Kosmetiikallisia tavoitteita

Uutena vuotena tehdään tietysti aina lupauksia ja minun ensimmäinen lupaukseni oli pitää tipaton tammikuu tarkoittaen sitä, etten osta koko tammikuun aikana tippaakaan kosmetiikkaa. Lupaus on pitänyt tähän asti hyvin (niitä Diorin viisikoitahan ei lasketa…) ja trust me, en kuole kosmetiikanjanoon yhden kuukauden aikana, joten eiköhän tämä loppuviikkokin vielä mene.
Kun kysyin teiltä teidän lupauksistanne, totesi joku, ettei ole tehnyt lupauksia vaan jatkaa vaan vanhoja projektejaan. Vanhojen projektien jatkaminen kuulosti minun korviini varsin hyvältä ja itsellänihän on alla myös eräs vanha projekti (ollut tässä jo vuoden verran…), joten päätin itsekin taas keskittää tarmoni oikein kunnolla siihen.

Näin ollen päätin tehdä kymmenen lupausta koskien kosmetiikkavuotta 2010:

1. Käytän loppuun kaikki suihkugeelini.
Ja sehän tietää sitä, että jahka vaan pääsen tavoitteeseeni, saan villiintyä täysin LUSH:in liikkeessä ja hankkia itselleni kaikkea pientä ja ihanan tuoksuista kokeiltavaa!

2. Vähennän huulimeikkieni määrän alle kahteenkymmeneen.
Palkinnoksi siitä saan ensimmäistä kertaa vuosiin ostaa itselleni jonkun ihanan, huolella valitun huulimeikin. Epäilen kuitenkin, etten välttämättä lunasta palkintoani, sillä vähentäminen on oikeastaan hyvin koukuttavaa puuhaa.

3. Kulutan loppuun viisi silmämeikkikynää.
Näitä loppuu ihan liian harvoin! Voinkohan edes saada viittä kappaletta vuoden aikana loppumaan?

4. Kulutan loppuun loput shampooni ja hoitoaineeni.
Hoitoaineilla lutraamisen hallitsen kyllä itsekin, mutta wannabe-insinööri joutunee ehkä auttamaan shampoiden kanssa hieman. Eniten vaikeuksia tuottavat luultavasti TRESemmen jättipönikät. Ja voi kyllä muutenkin olla, että hoitoaineita saattaa jäädä vähän vielä ensivuodellekin…

5. Kulutan loppuun vähintään seitsemän hiustenmuotoilutuotetta.
Näiden kanssa on ehdottomasti aktivoiduttava! Uhraan aikaani hiusteni muotoiluun ihan liian vähän, vaikka olenkin yrittänyt tsempata asian kanssa.

6. Kulutan loppuun kaikki naamioni ja kuorintani.
Mikä siinä on, että aina vaan käyttää niitä tiettyjä ja muut jäävät ilman huomiota?

7. Kulutan loppuun kymmenen kynsilakkaa.
Aika sanoa ”hei hei” pullonpohjille. Onkohan tämä tavoite kuinka realistinen?

8. Saan ainakin kahdesta Diorin luomivärisävystä pohjan vilkkumaan.
Kivoja kuopanalkuja on jo muutamassa, mutta vilkkuvaan pohjaan niistä on vielä matkaa.

9. Kulutan kaksi hajuvettä loppuun.
Viime vuonna hajuvesiä kului ihan liian vähän ja usean omistaminen tuntuu muutenkin turhalta. Käyn melko vähän viihteellä, eli iltatuoksuja ei pahemmin tarvita. Päivätuoksuja voisi toki työnpuolesta suihkutella, mutta töissä olen niin tuoksujen ympäröimä, etten minä eikä kukaan muukaan edes tiedä, että olen kotona suihkuttanut itseeni jotain. (Ja sitä paitsi voisin ihan hyvin suihkutella tuoksuja itseeni töissä ostamatta niitä.)

10. En osta turhia ja ylimääräisiä tuotteita.
Jos jotakin kerran jo on, ei uusia ole tarvetta ostaa. Tästä yritin kovasti pitää viime vuonna kiinni, mutta pieniä lipsahduksia tosiaan sattui. Nyt olen ollut kuukauden ostamatta yhtään mitään kosmetiikkaa (ja viisikoitahan ei lasketa) ja katsotaan, kuinka kauan pärjään. Ensimmäinen pakko-ostettava tuote tulee varmasti olemaan uusi käsivoide helmikuun lopulla.

Uskon, että tämä vuosi voi olla erittäin suotuisa tuotteidenvähennysprojektini suhteen. Viime vuosi kului uutta ajattelutapaa harjoitellessa ja kiusausten keskellä kieriessä, mutta uskon tämän vuoden olevan huomattavasti helpompi. Kenties pääsisin tuotteitteni kanssa jopa minimalistisiin tavoitteisiini vuoden loppuun mennessä? Tai ainakin hyvin lähelle noita tavotteita? Kuka tietää, mutta yritys on ainakin kova!

Lopuksi on vielä pakko kertoa eilisestä ”saavutuksestani”:
Sain jälleen kerran kotiin tärkeän tiedotuksen tekstiviestin muodossa esimieheltäni: Diorin uudet viisikot testereineen ovat saapuneet! Ei, kyseessä eivät olleet ne kaksi ihanaa jo ostamaani lookkiviisikkoa, vaan Stylish Moven ja Night Dustin uudistuneet versiot sekä nämä kaksi beibiä:


804 Extase Pinks


004 Mystic Smokys

Samantien, kun menin töihin, pengoin minun huollettavikseni jätetyt testerit esiin ja mallasin sävyt kädelleni. Annoin sävyjen olla siinä ihan läpi koko työpäiväni ja katselin niitä jokaisena mahdollisena hetkenä ja jokaisessa mahdollisessa kulmassa ja jokaisessa mahdollisessa valossa.

Ja tiedättekö mitä? Minä en ehkä osta näitä. Ihan tosi! Sävyt olivat kyllä aivan ihanat ja todella upeat, mutta en vain usko, että minulla olisi näille käyttöä. Extase Pinks on liian pinkkiä ja violettia, Mystic Smokys puolestaan ihan liian smoky minun makuuni. Ja vaikka nämä eivät olekaan iridescentejä, ovat nämä kyllä melko shimmerisiä (mikä ei toki minua itseäni häiritse).

Mitä ihmettä minulle on tapahtunut? Onkohan minulle vahingossa kasvanut aivot? Tuskin mitään niin radikaalia kuitenkaan, mutta jokin on selkeästi muuttunut. Tätäkö se aikuistuminen teettää?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  😀 Ei kaikesta voi pitää, ja on hyvä, että pystyt järkevästi miettimään, mitä tarvitset ja haluat ja pystyt tekemään niiden tietojen pohjalta fiksuja päätöksiä. Kuulostaapa kamalan psykologimaiselta. Hyvä juttu kuitenkin, oikeastaan aivan mahtava! Itsekin sovellan ko. ajattelua mahdollisimman paljon (pakko, kun ei ole ylimääräistä rahaa tuhlattavana..). 😀

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Muuten varmaan suhteellisen realistiset tavoitteet, tosin noi shampoot, hoitoaineet ja hajuvedet saattaa tuottaa tuskaa. Tai riippuu paljonko hajuvesien pohjia sinulla on 😀

  Olisiko sinulla vinkata jotain hyvää (ja aika halpaa) hiusten lämpösuoja-ainetta. Tai jotain joka suojaisi hiusta esimerkiksi kiharrus- ja suoristusraudan kuumuudelta.

  -tintti

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Luin vanhasta postauksestasi Tangle Teezeristä! Onko se toiminut hyvin? Mistä ostit sen ja paljon maksoit siitä? 🙂 Kiinnostuin suunnattomasti ko harjasta! :DD

 4. 5

  Suvi sanoo

  Shampoot ja hoitoaineet näyttää tosiaan aika mahdottomalta tavoitteelta :D. Ostin paria viikkoa vaille vuosi sitten 750 ml pönikät Tigin shampoota ja hoitoainetta. En ole muita käyttänyt kuin satunnaisesti, mutta silti noissa on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä.

 5. 6

  sanoo

  Anonyymi: Tuollainen ajattelu on minulle tällä hetkellä hyvin tärkeää, sillä yksi syy, miksi en langennut paletteihin heti samantien oli se, että täytyy laskeskella, että on edes varaa maksaa ensikuun vuokra… Tosin voin kyllä elää kaurapuurolla ja hernokeitolla, jos vitriinissäni vaan on hyvät Diorit. 😉

  tintti: Kyllä varmaan pari 30 ml tuoksua voi saada kulutettua. 😉
  TRESemmen lämsuojasuihke on mielestäni mainio! 🙂

  Verililjapuu: Vaikea sanoa, kun en kokeillut silmiin. Vaikutti kuitenkin varsin hyvältä, vaikkakin Mystic Smokysin alanurkan valkoinen tuntui hieman rakeiselta. En osaa kyllä sanoa vielä näin räpläämisen pohjalta vaan, oliko koostumus radikaalisti parempi. Oli kyllä toisaalta tylsää, että olivat niin hohtavia, sillä mielestäni iridescentit ja tavalliset on kuitenkin pidettävä selkeästi erilaisina.

  Anonyymi: Tangle Teezer on jatkuvassa käytössä. Omani sain Lontoon tuliaisena, mutta esimerkiksi Look Fantastic myy sitä ja muutamat kampaamot Suomessakin myyvät tuota: http://www.tangleteezersuomi.com/kampaamot.htm
  Olisiko hintaa Suomessa joku alle 20 euroa? Ei kyllä mitään muistikuvaa, vaikka olenkin joskus kuullut.

  Suvi: Shampoot eivät välttämättä, sillä saan ihan kohta jo yhden pönikän loppumaan. Voi tosin olla, että tuota TRESemmeä en saa käytettyä loppuun ja muutenkin dumppaan sen loput yksin wannabe-insinöörin käyttöön, kun kyllästyn käyttämään samaa tuotetta. 😉

 6. 7

  sanoo

  Mä jäin funtsimaan tota sun silmämeikkikynätavotetta, mulla oli kaks vuotta sitten hullu teinikoottirokrok-vaihe, ja silmät päivittäin "rajattuna" mustalla Lumenen kajalilla lähes kulmakarvoihin asti sisärajauksia unohtamatta. Mulla kului yks kynä kahessa kuukaudessa. Mutta hyvät tavotteet oot asettanut itelles, onnea niitten kanssa!

 7. 8

  sanoo

  Sinänsä hauskaa että vaikka en olekaan hirmuinen kosmetiikkafriikki niin saan normaalikäytöllä kevyesti käytettyä 7 hiusmuotoilutuotetta ja 5 silmämeikkikynää 🙂 enpä ole aikaisemmin ajatellut että olisin näin paljon aktiivisempi tietyillä saralla kuin esim. shampoiden käytössä 😛

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Voi itse rikoin alta aikayksikön uudenvuoden lupaukset. :/

  Onnea uudenvuodenlupaukseen. Mikset tee noille silmäkynille mitään?

  Hyvä päätös ettet ostanut noita paletteja. 🙂

  Harkitse tästäkin eteenpäin aina. 🙂

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Mystic Smokys vaikutti kivalle, hhmmm. Tosin look-värit myös. Täytyy käydä katselemassa mikä lähtisi mukaan (ai, mikä itsehillintä?) 😉

  Joskus on vain niin hankala valita sopivia luomivärejä (Diorin viisikot ovat matkan kannalta helppoja, kun taas MACit antavat enemmän pelivaraa sävyjen suhteen) ruskeasilmäisenä. En haluaisi olla liian pakkeloidun näköinen… hillitty, nätti meikki on enemmän mieleeni. Mutta tuo smoky… *huoh*

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Hyviä tavoitteita! Shampoiden kuluttaminen voi olla todella haasteellisia, jos noita jättipöniköitä sattuu kertymään. Minulla on kaksi Tigin 750 ml shampoopumppua, joista hoitoainepuoliso on loppunut jo ajat sitten. Kaiken huipuksi nuo shampoot eivät sovi juuri nyt kovasti rasvoittuvalle hiuspohjalle, joten pakko oli ostaa muuta shampoota (ja hiuspohja kiittää), vaikka mielellään vanhat käyttäisikin kuleksimasta.

  Mikä viisikko on "kulutus"kuvassa? Ihana ruskea….
  /Peppi

 11. 12

  amelié sanoo

  Kuulostaa siltä että sun projekti edistyy lupaavasti! Ite olen onnistunut karsimaan turhia ostoksia niin, etten osta mitään heti, vaan menen kotiin tai pois nettisivuilta. Jos ostos houkuttaa kovasti vielä seuraavana päivänä tai parin päivän päästä, niin se on sallittua ostaa. Usein ne himotukset on kuitenki jo unohtuneet kokonaan, tai tajuan että omistan jo vastaavan.

  Kattelin viime viikolla omien projektien lähtötilannetta (joo, pidän näistä kirjaa erilliseen vihkoon 🙂 ja vaikka edistys on ollu niin hidasta ettei juuri jokapäiväsessä elämässä huomaa, niin kyllä ero viime vuoden tilanteeseen verrattuna on huima.
  Edistyminen lisää kyllä hurjasti motivaatiota.

  Tavotteena on pikemminkin kehittyä ihmisenä haluamaansa suuntaan kuin pitää mitään pakkokuuria, että se toiminta muuttuis osaksi itseä ja tulisi automaattiseks, eikä sitä joutuisi enää "ohjaamaan" itseään oikeaan suuntaan..

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Siis mitä tarkoitaa iridescentit ja tavalliset?? Ja kumpia itse pidät parempina? Mitä eroa noilla on niihin verrattuna mitä juuri ostit?
  Musta noi näyttää kivoilta, onko noissa laatu ja hohtavuus siis samaa luokkaa? Ajattelin vaan, että jos joskus ostaisin dioreita esim. juuri 2 kpl, ne saisi hohtavuudeltaan olla eri tasoa niin palettejakin voisi yhdistellä keskenään, vai onko se sallitua? 😉

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Mites jos lisäisit lupausten listaan yhden kohdan ja heittäisit ihan hyvällä omalla tunnolla kaikki vanhimmat kosmetiikat suoraan pois?

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Täytyypähän vain semmosta kommentoida, että hamppukäsivoide on tällä hetkellä BodyShopissa tarjouksessa 10 euroa/tuubi. 🙂

 15. 16

  sanoo

  Ide: Ihanaa kuulla, että tavoite on siis lähes realistinen. 😉

  Amy: Kiva kuulla, että tuo on mahdollista, sillä minulla ei ole hajuakaan, kuinka nopeasti nuo kuluvat normaalisti. Käytän niin montaa tuotetta samaan aikaan, etten ole yhtään pysynyt kartalla kulutuksessa. 🙂

  Anonyymi: Mitä tarkoitat, että miksi en tee silmämeikkikynille mitään? Ylimääräiset on sieltä jo moneen otteeseen karsittu pois, joten nyt vaan kuluttelemaan. 🙂

  Anonyymi: Minäkin olen enemmän hillityn linjan kannattaja, joten vaikka uudet viisikot ovatkin ihania tiedän, että jäisivät todella vähäiselle käytölle. :/

  Peppi: Yksi lempareistani, eli Tropical Lights. 🙂

  amelié: Varsin fiksu tavoite ehdottomasti. Samaan pyrin itsekin, mutta vielä on pakko hiemn pakottaa, että alkaa tulla itsestään sitten jossakin vaiheessa. 😉

  Anonyymi: Iridescent-laatu on nimensä mukaisesti hohtavaa lattua ja tavallinen laatu oli ennen reiluasti hohtamatonta, mutta ei näköjään enää voi näinkään ajatella. Itse ostin viimeksi yhden iridescentin ja yhden tavallisen, joka ei siis pahemmin hohda.
  Meikatessa kaikki on sallittua. 🙂

  Anonyymi: Olen tehnyt tuota nyt jo pari vuotta eikä minulla ole mitään sellaista vanhaa enää, en kovastitahtoisi käyttää. Viimeisen vuoden aikana roskiin ja eteenpäin on yhteensä lentänyt arviolta 300+ tuotetta. 🙂

  Anonyymi: Arvaa, minkä tuskan koin, kun eilen kävelin liikkeen ohi ja katselin tuota tarjousta…vielä yölläkin vaivasi asia! Mutta päätin pysyä kovana. 😉

 16. 18

  Anonyymi sanoo

  Meillä ainakin kotona,kun on yhteiset shampoot,niin tollanen TRESemmen jättipönikkä ei kovin kauaa kestä..

 17. 19

  Anonyymi sanoo

  hei,

  osaisitko ihana neuvoa, jos tilaan ren tuotteita heidän omilta nettisivuiltaan niin miten on noiden tullirajoitusten kanssa?

 18. 20

  sanoo

  Lyyrine: Ei minulla ole tällä hetkellä mitään, mistä tahtoisin luopua. 🙂

  Anonyymi: Täytyy toivoa, ettei sitten meilläkään. 😉

  Anonyymi: Firma sijaitsee Englannissa, eli voit tilata ihan millä summalla vaan pelkäämättä, että jää tulliin ja joudut maksamaan alvit. 🙂

 19. 21

  Anonyymi sanoo

  Joo, meilläkään ei kyllä TRESemmen jättipullot kestä paria kuukautta kauempaa 😀 sieltä niin helposti tulee "liikaa" 😀

 20. 22

  jenny sanoo

  Minä sain kulumaan jättikokoiset shampoo pönikät käyttämällä niitä säärien ajeluun suihkugeelin/ajelugeelin sijaan.

 21. 23

  kaisa sanoo

  ihanaa, toivottavasti saat tavoitteesti täytettyä 🙂 mutta sitä vaan tässä mietin, että minne ovat kadonneet kaikki kynsilakkakuvat..? 😮 niitä oli aina niin mukava katsella, toivottavasti niitä näkyy vielä tulevaisuudessakin!<3 🙂

 22. 24

  Anonyymi sanoo

  Voi, itse olen täysin rakastunut Lushin tuotteisiin, suosittelen siis lämpimästi! Itse en ole saanut tilaisuutta vierailla yhdessäkään Suomessa sijaitsevassa Lush-kaupassa, mutta olen tilaillut jo muutamaan otteeseen heidän nettisivuiltaan (:
  Odotan kovasti, että saan kuulla sinunkin mielipiteesi kyseisistä tuotteista!

 23. 25

  Cerp sanoo

  Toi pinkki diorin paletti näyttää näin "dior-ulkopuolisen" vinkkelistä ihanalta! Tosiaan ainuttakaan Dioria oo ees testerinä hiplaillu. Harmittaa tää opiskelijabudjetti 😛

  Asiaan mitenkään liittymättä, onko sulla kokemusta Goshin ripsiväreistä? Huvittais kokeilla, mutta ihan sokkona en kyl uskalla… Haen ripsiväriltä tuuheuttavaa vaikutusta enimmäkseen, false lash effect on pop 🙂

 24. 26

  minikaktus sanoo

  LUSH <3 Mä haaveilen myös suihkugeelien loppumisesta, jotta pääsisi ostamaan noita LUSH:lta. Mulla on tosin yksi niiden bodybalsam (vai mikä liekään, siis sellainen kova rasvainen suihkujuttu) ja se on aika ihana, joten itse asiassa säästän sitäkin ja yritän käyttää ensin geelejä… (Tosin geeleissä on muutama, joilla ei ole mitään pakkoa loppua, eli pari Escadaa.)

  Nuo Diorit on mun mielestäni aika täydellisen näköiset, siis sellaiset, mitä voisi käyttää, ja mitä mitään vastaavaa ei itsellä ole. No, en luultavasti kuitenkaan villiinny kaupassa.

 25. 27

  Anonyymi sanoo

  Heips! Ootko testaillu tota garnier hydralockin käsirasvaa? Onkohan se yhtä hyvää ku mitä toi vartalovoide on? ite ajattelin testailla stä seuraavaks ku nykyinen käsirava loppuu 🙂
  t: Saippeli

 26. 28

  Anonyymi sanoo

  Hyviä tavotteita. Täytyy yrittää samaa..ainakin hoitoaineiden osalta. Omistan hieman yllättäen nimittäin 13 kappaletta niitä. Onneksi muita hieman hillitymmin, mutta kumminkin… Ja mieli tekis hankkia monia suosittelemiasi tuotteita..

 27. 29

  Anonyymi sanoo

  Shampoiden kuluttaminen on vaikeaa, onnea vaan yritykseen 🙂 Hoitoaineissa mulla on sellainen tilanne, ettei kohta enää edes ole turhia hoitoaineita kaapissa joita ei tule käytettyä, mutta shampoota kuluu niin paljon vähemmän ettei ne vaan lopu.

  Extase Pinks näyttää aivan upealta, en kyllä tiedä että sopisiko se mulle kuitenkaan.

 28. 30

  sanoo

  Anonyymi: Siirsin itse juuri tuota Tresemmeä miehelle pienempään pulloon, niin on helpompi ottaa ja annostella. 🙂

  jenny: Tuo on minulla aina se viimeinen epätoivoinen käyttötapa, jos eivät muuten kulu. 🙂

  kaisa: Palaavat takaisin lähipäivinä. Otin lokakuussa akryylikynnet ja yritin kasvatella niitä pois, minkä vuoksi en kehdannut kynsiäni kuvata. Nyt kynnet ovat kuitenkin taas kunnossa ja kuviakin on jo otettu. 🙂

  Anonyymi: Odotan itse kovasti, että pääsen tutustumaan Lushin tuotteisiin. 🙂

  Cerp: Oman kokemukseni mukaan jälki on melko mitätöntä ja samaa olen kuullut muiltakin. :/

  minikaktus: Oih, hirveä himo ostaa kaikkea ihanaa Lushilta. 🙂

  Saippeli: En ole itse vielä kokeillut, mutta kun mainitsin vartalovoiteesta, kehui joku lukija ainakin käsivoidetta. 🙂

  Anonyymi: Ensin vanhat pois, sitten vasta uusia kaappiin. 😉

  Anonyymi: Extase Pinks paletin sävyt olivat kyllä todella upeat. 🙂

 29. 31

  Anonyymi sanoo

  Huippua, että pystyit vastustamaan kiusausta ostaa noita Dioreita! 🙂 Samoin kuin tuo Dior-kirppis oli musta hienoa, hetken jo mietin että vaivaako sinuakin tämä yleinen "Ei tämä ole edes kovin hieno ja en tätä oikeasti edes tarvitse, mutta pakko saada että mulla ois nää kaikki!" Olen havainnut tätä itselläni vähän turhankin usein… Pakko saada tää ja tää että mulla ois sitten koko sarja. :p

 30. 33

  Anonyymi sanoo

  Tiedätkö mitään ripsiväriä joka olisi laadultaan samanlaista kuin Max Factorin False Lash Efect? Minulla on se, mutta kaipaan jotain vaihtelua kuitenkin, mutta haluan samanlaista lopputulosta 😀 tiedän, outoa…

 31. 36

  Anonyymi sanoo

  Viisikko vastaanotettu, kiitoksia! Tuli turvallisesti perille, vaikka posti olikin tänään hieman myöhässä (tuli vasta ihan äsken, yleensä normaaliin aikaan päivällä…) ja pidänpidänpidän siitä 😀 Eli rakastavaan kotiin päätyi epäilyksettä!

 32. 37

  sanoo

  Musta nuo uutukaiset on upeita! Pakko saada! Osaisitko muuten verrata Petal shinen ja Purple crystalin lilaa? Kun ajattelin ainakin toisen noista hommata, mutta lilat näyttävät ihan samoilta! Myös Pearl glown lila olis ihana, mutta taitaa olla kokonaisuudessaan liian viileä.

 33. 38

  sanoo

  Anonyymi: Ihana kuulla, että tuli ehjänä. 🙂

  pipsu: Purple Crystalin violetti on hieman lilampi, kuin Petal Shinen violetti, joka on vähän syvempi sävy. Hyvin lähellä toisiaan ovat kyllä, mutta Petal Shinen tosiaan hieman tummempi ja Purple Crystalin ihan hitusen vaaleampi ja lilampi. Palettina Purple Crystal on selkeästi kylmempi kuin Petal Shine. Kummatkin ovat omia lemppareitani. 🙂

 34. 39

  sanoo

  Uudet look paletit ovat jo onnellisesti löytäneet tiensä kotiini 🙂 Ja vaikka coquettella on takana vasta yksi meikkauskerta on paleteissa totaalisesti potkua.

  Uusista paleteista Mystic Smokyssa on kerrassaan ihana violetti nappi, mutta muuten ko. värit ei juurikaan aiheuta hypetystä. Extase Pinks on taas mielestäni ihan liian shimmerinen ja vielä isolla "hiutaleella" joten se ei ole varmaankaan minun paletti tulevaisuudessa.

  Stylish Movea olen vähän miettinyt nyt kun koostumus on muuttunut, mutta se, että onko laatuero ratkaisevan hyvä vanhaan palettiin verratessa on vielä vähän auki.

 35. 40

  sanoo

  Eiko: Stylish Moven kohdalla minusta laatuero vaikutti oikein positiiviselta. Täytyy kyllä vielä räplätä vähän lisää ja pohtia, keskityin viimeksi lähinnä vain noihin kahteen uutuuteen… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *