Korkkareiden sivuvaikutukset

Tänään pieni postaus tuotteelle, jollaista melkoisen moni nainen tarvitsee, mutta jollaisen käytöstä ei pahemmin puhuta.
Minä nimittäin puhun teille tänään liikavarpaista ja niiden hävittämisestä maailmankartalta.
Rakastan henkilökohtaisesti kulkea korkkareissa. Tai no, ei voi sanoa, että rakastan sitä, mutta rakastan niiden aikaansaamaa tunnetta. Ne nyt vaan ovat niin naisellinen juttu ja niiden kopinakin on niin ihana, että niissä on vaan mahtavaa kävellä.
Käytän varsinkin töissä korkkareita paljon, sillä vietän jokaisessa työpassissani aina kuuden tunnin iltavuoroni korkkarit jalassa. Työpassini aikana elänkin niissä siis yli 60 tuntia, joten niiden täytyy olla mukavat jalassa.
Vaikka korkkarit kuitenkin olisivat mukavat jalassa, voivat ne silti aiheuttaa niitä kamalia liikavarpaita. Ja toisin kuin itse luulin pienenä, eivät liikavarpaat suinkaan ole ihmiselle kasvaneita ylimääräisiä varpaita, vaan ihan vaan ikäviä kovettumia varpaissa, jotka vaan näyttävät ikäviltä ja voivat jopa tuntuakin ikäviltä.
Ei huolta, en aio kuvailla teille liikavarpaitani, mutta sen sijaan aion kertoa, mistä olen saanut niihin apua.
Ostin nimittäin Schollin liikavarpaille tarkoitetun kaksipäisen tuotteen, jonka toisessa päässä on liikavarpaita tehokkaasti pehmittävä neste ja toisessa päässä ihoa kuoriva rapsutin.
Tuotteen ideana on, että liikavarpaan ihoa kuoritaan ensin hieman rapsutinpäällä.

Tämän jälkeen iholle levitetään hoitonestettä, joka pehmittää sarveistunutta ihoa todella tehokkaasti. Hoitonesteen on annettava kuivahtaa iholla muutama minuutti levityksen jälkeen ennen kuin jalkaan aletaan vetää sukkaa tai jalat sujautetaan kenkiin.
Jatkossa hoitonestettä levitetään iholle päivittäin ja pehmentynyttä sarveistunutta ihoa kuoritaan rapsutinpäällä muutaman päivän välein. Tuotteen aikaansaama vaikutus on nopea ja minulla se on yleensä auttanut jo ihan parissa päivässä (jos vain olen antanut jaloilleni lomaa korkkareista samalla)

 

Olen itse tykännyt Schollin tuotteesta kovasti ja siitä on ollut suuri apu jaloilleni. Vaihtelen korkkareitani jonkun verran, mutta kovettumat tulevat silti lähes poikkeuksetta samoihin paikkoihin, joten tällainen tehotuote on loistava taikomaan ällöjaloista taas söpöt kesävarpaat esiin.
 Mitä teidän jaloillenne kuuluu näin kesällä? Muita korkkareiden sivuvaikutuksista kärsiviä? (Enkä nyt tarkoita perästä kuuluvaa viheltelyä tai kiihkeitä katseita.)
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kiitos tiedosta, että tämä tosiaan toimii! 🙂 En olisi välttämättä uskonut… Tätähän voi sitten suositella asiakkaillekin. 🙂

  Omat jalat on nykyään melko hyvässä kunnossa, kiitos kosmetologi-opintojen, jotka aloitin tammikuussa. On vähän eri näkökulma nyt jalkojenkin hoitoon, kun tekee itse muille useita jalkahoitoja viikossa! Tosin juuri eilen käytin pitkästä aikaa yksiä korkkareita, joista tulikin pienet rakot pikkuvarpaisiin… ;D

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Halleluja! Kiitos tästä, nyt löytyi minunkin patille nimi ja hoito. 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Itse käytän korkkareita harvakseltaan ja hyvä niin. Olen hoitanut ihmisten jalkoja paljon ja paljon useammalla kuin kuvittelisi on jalkaterän rakenne muuttunut ja hirveät vaivaisenluut vuosien korkokenkien käytöstä :/ hoitona ei tuollaiseen rakennemuutokseen auta kuin leikkaus ja kaunista normaalia jalkaterää ei saa ilman arpia takaisin..
  Itse käytän n. 5cm korolla varustettuja saappaita talvisin ja löytyy kaapista yhdet 12cm bilehirviötkin. Kauheasti kyllä haluaisin lisää korkkareita, onhan ne mekkojen kanssa kauniimmat ku ballerinat.. ja naisellisemmat 🙂

 4. 5

  sanoo

  Okei minulla on täysin samannäköinen patti ollut kahdessa varpaassa kuin tuossa paketin kuvassa ja ne eivät ole kivuliaita mutta muuttuvat aina punaiseksi kun käytän esimerkiksi ballerinoja yms kenkiä. Omaan korkean jalkapöydän nimittäin :/. Eli vaikka jalkoja ei kengät hakaa tuntuvasti, on se patti niissä ja pysy. Onkohan se jo loppuelämän liikavarvas?

  Ja miksi niitä kutsutaan liikavarpaiksi? Tosin se Känsä ja Syylä on yhtä kamala nimitys sekin.

  Kiitti tuotevinkkauksesta, otan kokeiluun! En tosin tykkää tuotteista missä "kuori ihoa ja levitä voide ÄLÄ jos iho on rikki!". En osaa ilmeisesti kuoria tarpeeksi hellästi tämmöisiä juttuja…

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Samoin, korkkarit ovat naisellisuuden perikuva:) hikoavatko jalkasi korkkareissa työpäivän mittaan? Onko mitään niksejä tällaiseen? Mikä on paras korkkari kenkämerkki sinun jaloille?

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Hyvää kuuluu jaloille:) hikoavat vain tosi kovasti korkkareissa kun kokopäivän kulkee ja seisoo työn puolesta….

 7. 9

  sanoo

  Olisikin vain liikavarpaita vaivaisenluuni tilalla… Ikää on vasta 23 ja nyt jo ovat oikean jalkani luut vääntyneet vääriin kulmiin. Jotten pahentaisi ongelmiani, olen siirtynyt aktiivisesta korkkareiden käytöstä satunnaiskäyttäjäksi. Kulma ei onneksi(epäonneksi?) ole vielä niin iso, että se pitäisi leikata, mutta kyllä sitä huomaa toisinaan, että korkkareiden käyttö sattuu jalkapöytään.
  Katkeruus, kun nyt jo joutuu luopumaan tuosta naisellisesta ihanuudesta :/

 8. 10

  Anna sanoo

  Minustakin korkkarit on naiselliset ja kauniit, mutta vielä kauniimmat on jalat, jotka eivät ole vääntyneet irvokkaiksi jo neljäkymppisenä. Minä aina kadehdin nuorena tyylikästä siskoani, joka osasi kävellä korkkareilla, minä en pysynyt pystyssä. Nyt siskoni kadehtii nättejä jalkojani, hän kun ei kehtaa olla ilman sukkia edes kesällä ja muutenkin aina piilottelee jalkojaan. Kannattaisi käyttää korkkareita vain juhlatilaisuuksissa, ne nimittäin kyllä monella saa jalat vääntymään todella kamalan näköisiksi. Ja mikä vielä pahempaa, aiheuttaa suuris kipuja!

 9. 11

  sanoo

  Mulle ei ole liikavarpaita koskaan tullut korkkareitten käytöstä, mutta kyllä ne ihon rikki hankaa, mikä ärsyttää :/ Sitten on kiva kävellä, kun jalat on täynnä haavoja, eikä ne oikein kunnolla parannukkaan, vaan aina jää arpia.

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Eccot, mukavuuden perikuvat! Sopii sekä kasvimaalle että city-elämään..

  Korkkarit on kai keskiaikainen kidutusmuoto…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *