Kokonaisvaltaista hyvinvointia feat. Omron

On turhaa kesittyä pitämään huolta ulkoisesta kauneudestaan jos ei ravitse itseän sisältä päin hyvin ja hoida itseään liikkumalla.

 Liikun, koska pidän sen aikaansaamaasta lopputuloksesta. En ole niitä ihmisiä, jotka nauttisivat itse liikunnasta liiemmin ja vain harvoin esimerkiksi lenkillä juostessani koen niitä ah, onpas tämä ihanaa -hetkiä. Yleensä vain harhautan itseäni kuuntelemalla musiikkia ja toivon, että lenkki olisi pian ohi.

Jotta saisin liikkumisesta edes jotain tyydytystä, olen hankkinut erilaisia apuvälineitä seuraamaan ja mittaamaan liikkumistani. Juoksemisestakin tulee paljon mukavampaa kun tietää, että jos juoksee vielä hetken matkaa, on kuluttanut jo neljäsataa kaloria (eli että voi ihan hyvällä omallatunnolla syödä sen berliininmunkin)!
Koska en ole niin suuri liikunnan ystävä on parasta tietenkin seurata, kuinka aktiivinen on päivän aikana ollut noin ihan muuten vaan. Ja tähän seurantaan olenkin löytänyt ihan huippuhyvän kaverin!
Ostamani kaveri on Omronin CaloriScan Aktiivisuusmittari. Paitsi että laite mittaa vuorokaudessa otettujen askelten määrä, mittaa se myös muutakin.
Askelmittarille tyypillisesti laitteeseen syötetään käyttäjän askeleen pituus, jolloin mittari laskee kuinka monta askelta käyttäjä on päivässä ottanut muuttaen sen kuljetuksi matkaksi. Edistyneemmälle askelmittarille tyypillisesti laitteelle annetaan myös tiedot käyttäjän pituudesta ja painosta, jolloin se kykenee arvioimaan myös käyttäjän kalorinkulutuksen.
Aktiivisuusmittari eroaa askelmittarista kuitenkin siinä, että se mittaa kaikkea käyttäjänsä aktiivisuutta.
Mittari laskee nimittäin myös käyttäjän arvioidun peruskalorinkulutuksen ja lisää siihen vielä aktiivisuudella kulutetut kalorit.
Valikosta voi selata, kuinka paljon kaloreita on vuorokauden aikana kulunut ja kuinka paljon niistä on tienattu omalla aktiivisuudellaan. Mittari osaa myös jotenkin ihmeen kaupalla ilmeisesti laskea, kuinka intensiivistä liikkuminen on (juoksi vs. hidas tai nopea kävely) ja määritellä kulutusta myös sen mukaan. Ja kertoopa se vielä, kuinka paljon rasvaakin on poltettu päivän aikana! Tiedot pysyvät tallessa viikon ajan ja mittaria voi nollailla halutessaan.
Harjoitusaskelien määrää ilmoittaessaan mittari kertoo myös kuinka kuormittavaa liikkuminen on ollut MET-asteikolla mitattaessa (alapuolella olevan kuvan oikea alanurkka).
Päivän liikunnasta kertyneet askeleet.
Mutta ei siinä vielä kaikki!
Siinä missä tavalliset askelmittarit mittaavat askeleet perustuen siihen, kuinka askelmittari lantiolla vyössä kiinniollessaan tärähtelee, perustuu tämän mittarin 3D-sensoriin pohjautuva teknologia johonkin sellaiseen, mitä tällainen pieni kosmetiikkabloggaaja ei täysin kykene ymmärtämään. Suomeksi tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, ettei aktiivisuusmittaria tarvitse pitää vyöllä, vaan sitä voi kuljettaa mukanaan vaikkapa taskussa ja sen pitäisi silti mitata askelia tarkasti. Itse olenkin kuljettanut mittaria mukanani milloin niin housun kuin takinkin taskussa ja laskuri on pelittänyt hyvin. Laitetta voisi jopa kuulemma kantaa mukanaan kaulanauhassa tai vaikka käsilaukussakin!
Jotta minut saa liikkumaan, tarvitsen tosiaan tällaisia konkreettisia motivaattoreita. Aktiivisuusmittari onkin mukava vempain niille arjen liikkujille, jotka yrittävät parhaansa mukaan saada kerättyä sen 10 000 askelta päivässä tai ovat kiinnotunut tietämään, kuinka paljon ovat päivän aikana keskimäärin polttaneet kaloreita aktiivisuudellaan. Minusta on ainakin mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon askeleita otan esimerkiksi työpäiväni aikana (ja vastaus onkin yli kymmentä tuhatta)!
Sykemittarista tämä eroaakin nimenomaan siinä, että tämä kertoo käyttäjälleen koko päivän aktiivisuudesta siinä missä sykemittari puolestaan kertoo tietyn hetken aktiivisuudesta. 
 
Kun itse lähden lenkille, onkin minulla mukanani paitsi lenkistäni raportoiva sykemittari myös askeleitani laskeva askelmittari sekä tietysti uusin leluni Samsun Galaxy 4S ja sen urheilutrackeri, jolla mittaan kulutettua matkaa askelmittaria tarkemmin.
Ostin laitteen itse itselleni, eli olen siitä aivan aidosti itse innoissani. Koska laitteen mukana kuitenkin tulivat melko huonot käyttöohjeet (joihin on luvattu parannusta!), toivoin niihin Berneriltä hieman lisää tarkennusta ja lopputulos oli, että sainkin tilaisuuden järjestää blogissani teille arvonnan yhdestä Omronin Aktiivisuusmittarista! 
Nyt yhdellä teistä on siis tilaisuus saada itselleen Omronin Aktiivisuusmittari valitsemassaan värissä (pinkki, valkoinen tai kultainen) kun vaan kommenttiboksissa kerrotte, miksi te tarvitsisitte tällaista apulaistsempparia itsellenne!
Arvonta päättyy 11.6. klo 23:59, jonka jälkeen voittaja julkaistaan. Muistattehan jättää kommenttinne yhteyteen myös yhteystietonne, jotta teitä on arpaonnen kohdatessa helppoa kontaktoida!
Miten on, saako tällainen mittari teidän innostumaan liikkumaan?
Jos ette malta odottaa arpaonnen osumista kohdalleen, voi mittarin lunastaa itselleen n. 75 euron hintaan. Omani ostin Stockmannilta. 

Arvonta on toteutettu yhteistyössä tuotemerkin kanssa.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mulle toi vois jopa toimia motivaattorina liikkumaan enemmän, eli mukana arvonnassa. Viime kesänä mulla oli salikortti ja huomasin, että kun seuras vaikka crosstrainerissa kalorien kulutusta, niin se motivoi jaksamaan vielä vähän enemmän ja pitemmälle, kun poltettu kalorimäärä vaan kasvoi. Eli tuollainen voisi toimia ihan arjen liikunnan lisäämisessä motivaationa, kun näkis konkreettisesti kuin paljon (tai vähän) on liikkunut 🙂 Mulla on myös ollut jalka vähän rikki jo pitemmän aikaa ja liikunta vähentynyt, niin ois tärkeää saada itseä taas enemmän liikkeelle.

  kosmetiikkakaaos(at)gmail.com

 2. 3

  sanoo

  ihmeellinen lelu! 😀

  painonpudotusta helpottamaan tommonen ois aivan mahtava laite. oon ehkä maailman huonoin ja laiskin liikkuja, niin ehkä tämmösestä ois hyötyä. 🙂

  arjensankaritar(at)luukku.com

 3. 4

  sanoo

  tuollanen mittari olisi kyllä kätsy!
  ihan yleisen kunnon ylläpitämisen ja sen, että tulee hyötyliikuttua / otettua tarpeeksi askelia takia tuo olisi kiva saada itsellekin – ja se, että onhan tuo monipuolisempi kuin perus askelmittari!

  itseä miellyttää eniten tuo valkoinen, vaikka pinkki olisikin kivan pirteä.

  mankipeipi@hotmail.com

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  olen niin onneton urheilun harrastaja joten jos tuosta saisi potkua niin kiva olis 🙂 t.eräs-epätoivoinen (hem90@luukku.com)

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Ostaisin mittarin heti jos olisi rahaa! Itselläni ei ole varaa älypuhelimeen tms missä olisi askelmittari ja kalorilaskuri ynm. Tuo olsi NIIIIIN käteväapu!

  tiijuska-@hotmail.com

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Tarve olisi kova juuri siksi, että se motivoisi nostamaan pepun penkistä ja lähtemään niitä kaloreita kuluttamaan 😀 Miulla ei ole hajuakaan, kuinka paljon esimerkiksi kävelylenkki kuluttaa, tai paljon askeleita tulee päivässä… Tuo pinkki olisi ihana!

  tiia__91 (at) hotmail.com

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Motivaattorina varmasti aivan loistava, ja sitä juuri kaipaisinkin! Olisi mieletöntä nähdä hyötyliikunnan tulokset tarkasti eikä vain tietää että niitäkin on! Kesätöissä olisi kiva nähdä miten paljon lapset pistävät liikkeelle 😉

  Katadaa@windowslive.com ja pinkki olisi mielettömän ihana, pirteä! 🙂

 8. 9

  sanoo

  Työkaverin kanssa aloitettu kuntosaliharrastus ja sen jälkeen muodostunut viha-rakkaussuhteeni juoksumattoon voisi vähän pehmentyä tämän vempeleen myötä.

  kahvimaitoa (a) gmail/com

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Oi että,ihan huippu arvonta 🙂 ois ihan mahtava voittaa tuo. Tois varmasti lisää motivaatiota ja ois tosi mielenkiintosta tietää just nuo askelten määrätkin. Ei oo ku puhelimessa yhenlainen mittari,mutta se ei oo kovin tarkka eikä laske mitää askelia niin tulis kyllä enemmän ku tarpeeseen! 🙂 an-sku-97@hotmail.com

 10. 13

  sanoo

  Liikunta on jäänyt aika vähille hyötyliikuntaa lukuunottamatta. Jos minulla olisi tällainen vempain taskussa, seuraisin sitä varmasti ulkona ollessani ja päättäisin että teenpä nyt vielä mutkan tuonne ja tuonne tai että lähden varta vasten hakemaan kahvin leipomosta 😀 nitesshade at hotmail.com

 11. 14

  Miira sanoo

  Voih, juuri tuollaista tarvitsisin, että saisin motivaatiota liikuntaan. Tuntuu, että arkipuuhien jälkeen voisi vain uuvahtaa sohvan nurkkaan, vaikka tosiasiassa parasta lääkettä väsyneelle kropalle olisi edes pieni happihyppely.

  koivukuja2013@gmail.com

 12. 15

  sanoo

  Nuorempana olen ollut tosi kova liikkumaan, mutta sittemmin se on jäänyt. Vakioselitykset ei ole aikaa, ei jaksa ovat olleet kovassa käytössä. 😀 Nyt kuitenkin yritän lopettaa tupakointia sähkötupakan avulla ja aloitin pyöräilyn! (Pyörä, kun sattui nojailemaan reilut 1,5 vuotta talon seinustaan..)

  Kovasti kiinnoistaisi myös kuinka paljon sitä työpäivien aikana tuleekaan askelia mittariin. Olen lähihoitaja ammatiltani, joten jalkojen päällä se koko vuoro menee. 🙂 Kyseinen laite toimisi siis ehdottomasti motivaattorina liikkumiseen!

  Pinkki olisi ihanan pirteä : )

  k.ruuhilehto@gmail.com

 13. 16

  sanoo

  Terveuden kannalta pitäisi ehdottomasti harrastaa liikuntaa.. mutta ku oon niin patalaiska. Askelmittaria oon harkinnu jo monta vuotta, mutta en oo saanu aikaseksi hankkia. Tää olis hyödyllinen laite. 🙂
  hopeapupu@gmail.com

 14. 18

  Camilla sanoo

  Harrastan jalkapalloa aktiivisesti, mutta en ole ikinä oppinut käyttämään sykemittareita. Tuollainen mittari olisi aivan täydellinen tulosten seuraamiseen, olisi todella jännittävä nähdä esimerkiksi askelten lukumäärä ja MOT-asteikolla kuinka kovat treenit on ollut! Tällä saisin myös varmasti motivaatiota urheilla muutenkin kuin vain jalkapallon parissa 🙂

  cmilla@mbnet.fi

 15. 19

  sanoo

  En ole erityisen aktiivinen liikkuja ja nyt kuitenkin olisi edessä selän selänkuntoutus, joka varmasti saisi uutta spurttia siitä, että saisi seurailla yleistä aktiivisuutta ja miten hyvin se sitä kestää.

  blogofnails@hotmail.fi

 16. 20

  sanoo

  Askelmittari tulisi kyllä tarpeeseen, sillä muakaan ei motivoi "liikunnasta saatava hyvä olo" tai terveysvaikutukset, vaan juurikin numerot ja tuollaiset konkreettiset tavoitteet, esim. askelmäärä 🙂 Olen tässä kevään mittaan pudottanut n. 6 kiloa painoa ja luulen, että tuo vempele toisi vähän lisäintoa lenkkeilyyn, joka on nyt vähän meinannut unohtua…

  meeri@meerikoo.net

 17. 21

  sanoo

  Vanha mittarini hajosi, enkä ole saanut vielä aikaiseksi hankkia mitään tilalle. Mä tykkään kaikista näistä kivoista pikku "mittareista", tekee perus treenaamisesta mielenkiintoisempaa, kuin vaan pistää tossua toisen eteen.

  livrida(at)gmail.com

 18. 24

  sanoo

  Hui kun on ihana arvonta kyseessä, pakkohan tähän on osallistua!

  Haluaisin kyseisen laitteen nimenomaan motivaation vuoksi. Tällä hetkellä tuntuu, että vaikka kuinka yritän liikkua ja syödä terveellisesti alkaa turhauttaa kun ei ole mitään konkreettista lukemaa, joka kertoo miten hyvin tänään on mennyt, vaa'alla kun ei jatkuvasti viitsisi rampata. Satun myös tekemään hyvin aktiivista työtä, jonka vuoksi olisi ihanaa nähdä kuinka paljon töissä tulee kulutettua. Eli siis motivaatioksi tuon vempaimen haluaisin!

  bbunn@windowslive.com

 19. 25

  sanoo

  Nykyisessä istumatyössä herkut maistuu ja liikunta jää turhan vähälle, joten tarvitsisin ehdottomasti jotain tällaista että saisin motivoitua itseni liikkeelle edes työpäivän jälkeen!

  tuulasav@gmail.com

 20. 27

  Anni sanoo

  Mä aloitin tällä viikolla elämäntapamuutoksen, ja musta tuntuu että kohta tää alkuinnostus loppuu, ja tarviin siihen kriittiseen hetkeen jonkin motivaattorin. Tää laite auttaisi jaksaa jatkaa.
  -anni
  anniannifi@gmail.com

 21. 28

  sanoo

  Minua ainakin kiinnostaisi tietää, paljonko kulutan kaloreita päivän aikana. Sitten voisi tehdä illalla sellaisen treenin, että päivän tavoitteet tulevat täyteen. Eli varmasti motivoituisin tuosta laitteesta!
  Ja väri taitaisi kallistua pinkin puolelle.:)

 22. 29

  sanoo

  Tuo olisi mukavan pieni laite kuljetettavaksi koko ajan mukana, myös töissä, joten mukana arvonnassa! Minulla on ongelma jalassa, minkä vuoksi olisi tärkeää saada painoa alas ja mikä tahansa siinä voi auttaa, on erittäin tarpeellista.

 23. 30

  Anonyymi sanoo

  Tarvitsen apulaistsempparia, koska muutettuani pois ison kuntokeskuksen läheltä olen lihonnut 10 kg ja se on vienyt myös itsetunnon mennessään ja mieliala on maassa tämän vuoksi. Olen myös laiskanpuoleinen, kova syömään ja istumatyöläinen, joten työpäivän aikana kerätty vähäinen askelmäärä aktiivisuusmittarin näytöllä tsemppaisi varmasti tekemään hyödyllisen iltalenkin.

  maikkika@gmail.com

 24. 31

  sanoo

  Olen pudottanut painoa reilut 20 kg ja vielä pitäisi rutistaa viimeiset 5 kg pois. Ja miten vaikealta se tuntuukaan kun alkaa olla jo aika tyytyväinen tähänkin olotilaan… Eli nyt tuntuu, että pitäisi saada jotain uutta sykettä tähän loppuprojektiin ja tuo mittari olisi varmasti omalta osaltaan juuri sellainen motivaattori! 🙂
  Ihana arvonta ja aivan ihana blogi muutenkin, tykkään kovasti! (issi@netti.fi)

 25. 32

  Anonyymi sanoo

  Pudotin oman askelmittarini talvella, enkä sen jälkeen ole saanyt päätetyksi millaisen ostan seuraavaksi. 😀
  Urheilumotivaatiossa vempainten puuttumisen huomaa kyllä heti… Heh.
  Arvonnassa siis mukana ollaan!

  koljonen.tanja@gmail.com

 26. 33

  Anonyymi sanoo

  Pudotin oman askelmittarini talvella, enkä sen jälkeen ole saanyt päätetyksi millaisen ostan seuraavaksi. 😀
  Urheilumotivaatiossa vempainten puuttumisen huomaa kyllä heti… Heh.
  Arvonnassa siis mukana ollaan!

  koljonen.tanja@gmail.com

 27. 34

  Anonyymi sanoo

  Tuo mittari olisi aivan loistava tsemppari päiviin, joihin ei jaksaisi millään herätä – ja kun kahviakaan ei voi juoda kuin max 1 kpp päivässä. Miksi? Koska imetän tätä melkein 1v Ikiliikkujaani. Tämä päivä on yksi niistä, kun Ikiliikkuja on herännyt yöllä x kertaa ja olen rättipoikki. Yritän tsempata itseäni jaksamaan… silmät painuvat kiinni. Mutta kohta lähdetään ulos ja olisi kiva saada myös jokin extra-motivaattori vaunulenkkeihin.

  niinajt@hotmail.com

 28. 35

  sanoo

  Tarvitsisin juuri tuollaista motivaattoria liikunnan lisäämiseen.
  Elämänmuutoksen tänä keväänä aloittaneena ja jo reilun kymenen kiloa tiputtaneena voin sanoa, että liikunnasta ei vielä ole tullut se(lähes)jokapäiväinen kaveri. Tuollainen mittari olisi loistava motivoija aktiivisempaa liikuntaa ja elämää tavoittelevalle. Tervetta siis tuommoiselle laitteelle olisi 🙂

  onnellistentahtienalla.pia@gmail.com

 29. 36

  Anonyymi sanoo

  Kyllähän tuo motivaatiota liikkumiseen ja aktiivisuuteen lisäisi huomattavasti. Voisi asettaa itselleen päiväkohtaisia tavoitteita kalorien kuluttamiseen. Olisi myös ihan kiinnostavaa tietää paljonko askelia kertyy työpäivän aikana asiakaspalvelu- ja seisomatyössä.

  pip@netti.fi

 30. 37

  sanoo

  Just tuollaisen tarvitsen! Kun istuu päivät käytännössä koneen ääressä, ei paljon aktivisuutta tule. Tuo voisi motivoida hieman paremmin liikkumaan myös päivällä. ;D
  nittanne(at)gmail.com

 31. 38

  Anonyymi sanoo

  Mittari tulisi tarpeeseen, koska aloitin muutama viikko sitten kamppailun ylipainoni kanssa . Tuollainen laite toisi mukavaa lisä potkua ja haastetta projektiini juurikin siksi että kalorien kulutusta olisi helppo seurata ja itse aina tykkään haastaa itseäni joten aina olisi helppo sanoa että "vielä mä kulutan tänään ainakin 100 lisää" ja tietysti lukemat pitäisi lukea pinkistä laitteesta ! Ahh minä ihana laite, jos arpaonni ei suosi on pakko jostain opiskelija pudjetista nyhjäistä rahat tähän! meitsu@hotmail.com

 32. 39

  Anonyymi sanoo

  Mä haluaisin liikkua ihanteellisesti eli jumppien ja salitreenin lisäksi ottaa sen 10000 askelta päivässä. Usein tuleekin käveltyä pitkiä lenkkejä. Joinain päivinä ei liiku tarkoituksella, vaan käteen jää pelkkä hyötyliikunta, joten olisikin tosi mielenkiintoista tietää paljonko näinä päivinä askelia tulee. Pinkin mittarin avulla voisikin sitten lisätä vaikkapa puoli tuntia kävelyä näihin päiviin jos sillä saisi tavoiteaskeleet kuntoon. Joinain päivinä 2-3 tunnin ulkoilun taas voisi lyhentää ja mennä lenkin lisäksi salille, koska askelia olisi tullut jo tarpeksi.
  -sh- Saanet muhun yhteyttä ilman s.postia 🙂

 33. 42

  Anonyymi sanoo

  Itselläni on reilusti ylipainoa, ja olen sitä yrittänyt viime kuukausina tiputtaa. Tuloksia onkin jonkin verran tullut, mutta aina motivaatio meinaa välillä loppua kesken. Ehkä tuo mittari voisi tukea ja olla tsempparina tässä urakassa, jotta saisin itseelleni terveemmän loppuelämän! 🙂
  u.hamalainen@suomi24.fi

 34. 43

  Soffu sanoo

  Toi kuulostaa tosi kätevältä! Mun on jo pitkään pitänyt hommata sykemittari treeneihin kaloreita laskemaan, mutta toikin olis kiva :). Ja valkoinen laite olis mun makuun 🙂

  souffi96@hotmail.com

 35. 44

  sanoo

  Tuollainen mittari olisi aivan loistava tällaiselle pienen vauvan äidille! Olisi niin kiinnostavaa tietää paljonko askelia kertyy päivän aikana vauvaa kanniskellessa jne ja paljonko lisäliikuntaa pitäisi saada mahdutettua päivään jollakin ilveellä. Viimeiset pari raskauskiloa olisi myös kiva saada karistettua pois. 🙂

 36. 45

  Anonyymi sanoo

  Sain muutama vuosi sitten joululahjaksi veljeni perheeltä sykemittarin, mitä pidin vitsinä. Minäkö tekisin jotain niin liikunnalista, että tarvitsisin sykemittarin?? Pari vuotta eteenpäin jumppakärpänen sitten iskikin, ja sykemittarista tuli kaveri. Nyt mittari on jo ehtinyt siirtyä ajasta ikuisuuteen, ja olen lenkkeillyt silloin tällöin ilman apuvälineitä. Aktiivisuusmittari toisi lenkeilleni ja sinne lähtemiselle (tälläkin hetkellä lenkkivaatteissa kosmetiikkablogeja selaamassa..) varmasti sen ylimääräisen potkun, jota tarvitsen. Lisäksi olisi hauska seurata kertyneitä askelia, sillä kävelen työssäni ja vapaa-ajalla melko paljon. Olisi myös mielenkiintoista mitä laite sanoo jatkuvasta lähes pakonomaisesta liikehdinnästä, minä kun en osaa hievahtamatta sekuntia pitempään istua 🙂

  ruokokoski.anu (at) gmail.com

 37. 46

  vilhelmina sanoo

  Olen ensi syksyn abi, ja lukiolaisena liikkuminen on jäänyt todella vähälle, kiitos koulun ja pitkien bussimatkojen. Tunnin matka kouluun ja tunti taas takaisin kotiin verottavat liikkumistani ja olenkin menettänyt motivaationi täysin. Eli kesäkuntoa ei saavutettu tänäkään vuonna, huoh.

  Yritän kuitenkin kävellä mahdollisimman paljon, ja pahimpina aikoina minut tapasikin keittiöstä kävelemästä ympäri pöytämme, kun muutakaan en saanut aikaiseksi! En vaan tiedä, mitä ideaa "pelkällä kävelemisellä" on, joten Omronin ihmelaite kuulostaa juuri siltä, mitä tarvitsen! Mulla oli joskus askelmittari, jonka siskoni oli saanut McDonaldsin Happy Mealin mukana, mutta en usko näiden olevan kovin vertailukelpoisia, se hajosi viikon jälkeen. 😀

  Olen yrittänyt panostaa hyötyliikuntaan kun muuta en ehdi, mutta sekin jää usein liian vähäiseksi juurikin kongreettisemman hyödyn tiedostamattomuuden vuoksi. Joten olen ehdottomasti mukana arvonnassa! (:

  vilhelmina.h@luukku.com

 38. 48

  sanoo

  Sykemittaria käytän kun lähden lenkille, mutta itsekin kävelen välimatkoja paljon ja olen työssäni jaloillani lähes koko päivän. Olisi ihan mahtava nähdä paljonko se arkiaktiivisuus oikeasti on ja mitä pienet teot kuten hissin välttely voisivat siinä tehdä!

  rokkikaisuli(a)gmail.com

  siameselipstick.blogspot.fi

 39. 50

  sanoo

  Jos tuo nyt auttaisi lenkkeilemään vähän enemmän kuin nykyään 😀 Ei mulla oo mitää älypuhelintakaa mihin semmosia laskureita yms saisi… eli tulisi kyllä meikälle käyttöön!

  maira@luukku.com

 40. 52

  Anonyymi sanoo

  Tämmöiselle laiskalle sohvaperunalle tuo olisi hieno kaveri! Liikun kyllä jonkin verran, mutten tarpeeksi. Tämä varmasti motivoisi aloittamaan liikunnan oikein kunnolla!

  msh166@bham.ac.uk

 41. 53

  sanoo

  Tuo laite olisi kyllä oiva tsemppari liikkumaan enemmän ja varsin onnettomana urheilijana olisin kyllä kaiken avun tarpeessa! Ennen tuli käytyä päivittäin lenkillä jo ihan siitä syystä, että koiraa piti ulkoiluttaa, enää ei valitettavasti ole koiraa, joten lenkkeilykin on jäänyt. Eihän tuo laite koiran veroinen kaveri ole, mutta ehkä siitä sais kuitenkin oivan lenkkikaverin. 😀

  polishthis@gmail.com

 42. 54

  Anonyymi sanoo

  Oi, kuolasin laitteen perään tekstiä lukiessani! Opiskelen liikuntaneuvojaksi ja työskentelen kesäisin siivoojana. Kannan tällä hetkellä mukanani askelmittaria, joka ei näytä mittaavan askelia oikein.
  Kaipaisin aktiivisuusmittaria niin töihin kuin kouluunkin, olisi mielenkiintoista nähdä millaisia tuloksia mittari kertoo..

  lotta.lisa.haatainen@gmail.com

 43. 55

  sanoo

  Tuo olisi kätevä apu painonpudotuksessa, sykemittari multa jo löytyy ja tykkään käyttää. Tuolla näkisi sitten tarkemmin päivittäisen kulutuksen. Kaikki apu on hyväksi kun pitää pudottaa 55 kiloa.

  niina.maattanen@gmail.com

 44. 56

  sanoo

  Oi mikä ihanuus. Ehdottomasti osallistun arvontaan.
  Olen mitannut lenkkejäni sport trackerillä, mutta joskus se ei vaan toimi ja jos haluaisi ottaa jostain kivasta jutusta kuvan, voi olla että se hävittää ko lenkin kokonaan.
  Ja pinkki olis aivan ihana! Olen alkanut nyt lenkkeilemään tauon jälkeen, toiveena saada elintasorengasta pienemmäksi.
  a.bjong @ hotmail.com

 45. 57

  Anonyymi sanoo

  Vihaan liikuntaa. Kaikenlaista liikuntaa. Enkä omaa niin hyvää itsehillintää, kuin Virve, että silti harrastaisin sitä. Aikanaan kun jaksoin käydä jumpissa, odotin vain että se olisi pian ohi ja tuijotin kelloa. Onneksi koira pakottaa edes pienelle lenkille päivittäin ja tuollainen pieni tsemppari kannustaisi varmasti pidentämään edes sitä pientä lenkkiä puolella.

  -Tiltu Kultu

 46. 62

  Anonyymi sanoo

  Kovasti olisi moisesta kapineesta hyötyä juuri alkaneessa liikuntaharrastuksessa kun liikkumistavat hakevat vielä muotoaan. En ole oikeasaan koskaan ajatellut, kuinka paljon esimerkiksi työpäivä tuottaa askelia, joten tällä se selviäisi kun en älypuhelintakaan omista.

  3dgrrl@hotmail.fi

 47. 64

  sanoo

  Painonpudotukseen tuo olisi oiva apuväline. Kännykässäni on samantyylinen, mutta se ei oikein pidä paikkaansa joka asiassa ja kuluttaa akkua paljon, joten erillinen ja paikkaansa pitävä laite olisi mahtava saada!

  meikinloppu@gmail.com

 48. 67

  sanoo

  Erilaiset mittarit ovat itsenikin kohdalla ainoa motivaattori liikkumiselle. Kännykän sports tracker on ihan hyvä kaveri, mutta kaupunkialueella se pomppii jostain syystä linkkitornista toiseen tms ja kävelty matka näyttää siksakilta ja parinsadan metrin matka onkin yhtäkkiä kuusi kilometriä. Eli tämmöinen tarkempi mittari olisi enemmän kuin toivottu! Erilaisten mittareiden ja kuljetun lenkin piirtävien karttaohjelmien lisäksi mukavat kengät on kova sana. Pakkoliikkuessa kun "kenkä hiertää" muutenkin… 🙂 (rosmariininen(at)gmail.com)

 49. 68

  Anonyymi sanoo

  Minullekin lenkille lähteminen on ihan erikoisen vaikeaa. Lenkillä on ihan ok mukavaa, mutta usein oikaisenkin lyhyemmän kautta kun ei jaksa kiinnostaa. Jos mulla olis jotain mistä seurata edes jotain kehon tapahtumia (en omista edes sykemittaria), olisi lenkkeily luultavasti vähän mielekkäämpää. Minun olisi kuitenkin säännöllinen liikkuminen enemmän kuin tärkeää tuki- ja liikuntaelinongelmien takia mutta motivaatio on hukassa! Lisäksi olisi hauskaa seurata, mitä töissä ja "rötväilypäivinä" tulee tehtyä. 🙂
  Seuraan muuten blogiasi ihan joka päivä, tiedän aina seitsemän jälkeen tulla kurkkimaan uutta postausta ja eilen ihmettelin ku ei ollutkaan mitään kellonlyömällä!:D mutta nyt tämä, kivakiva 🙂
  ytsejam__@hotmail.com

 50. 69

  Anonyymi sanoo

  Oi, tuo olisi ihana lahja miehelle, joka pitää kaikista teknisistä vempeleistä ja haluaa myös liikunnan aikana saada kaikkea teknistä tietoa 🙂 Ei myöskään kuulema liikunta innosta, jos ei tiedä siitä olevan hyötyä 😀

  susanna.pa@netti.fi

  – Susanna

 51. 70

  Anonyymi sanoo

  olen nyt laihduttanut kolmisen kuukautta ja 6 kiloa on lähtenyt. juokseminen on kuitenkin tylsää niin kuin käsitin olevan virvellekkin 🙂 tuo toisi tosiaan lisäpotkua lenkeilleni

  eveliina.kunnari@gmail.com

 52. 71

  Maiju sanoo

  Mulla on joskus ollut alkeellinen askelmittari, mutta se oli epäkäytännöllinen kun sen piti olla vyöllä just tietyllä tavalla tai mittaustulokset heittelehti miten sattuu. Tuo Omronin fiksumpi versio olis todella houkutteleva, mutta eihän tällaisella ei-työssäkäyvällä opiskelijalla sellaiseen ole varaa. Tarvetta kyllä olisi, koska ylipainoa on ja liikunta ei todellakaan oo mitään lempipuuhaa. Oon siinä mielessä samanlainen kuin sinä, Virve, että tollaset vempeleet auttaa innostumaan. Tosin mulla ei ole yhtä hyvää itsekuria, että saisin aina potkittua itseni sinne lenkille… Mutta lupaan ja vannon että jos tämän sattuisin voittamaan niin ei jäisi laatikkoon pölyyntymään, vaan pääsisi aktiivikäyttöön.

  8e98163f@opayq.com

 53. 72

  Anonyymi sanoo

  oma liikkumismotivaationi kaipaisi kohotusta, ja olen monesti miettinyt että tuollainen mittari voisi jeesata siinä. omalle kukkarolle tuntuvat vain turhan tyyriiltä, opiskelija kun olen.

  jenna-heinonen@hotmail.com

 54. 73

  sanoo

  AI miksikö?

  Aivan samoista syistä joilla perustelit oman käyttösi! Mä haluun aina tietää kuinka pitkän lenkin menin, paljonko kaloreita kulu yms. Mun ongelma on, ettei mulla oo älypuhelinta, joten joudun laskemaan nuo jälkeenpäin eri ohjelmilla. Siis jos jaksan..

  Mutta toi ois tän vuoden paras arvontavoitto ikinä! Ja ensimmäinen elämässä myös! 😀

 55. 74

  sanoo

  Minulla on Suunnon sykemittari. Netissä voin Suunnon ohjelmaan käydä merkkaamassa itselleni suunnitellut liikuntakerrat ja kello piipittää, kun pitäisi lähteä. Eihän sitä nyt uskalla kellon käskyä uhmata? 🙂 Ehdottomasti paras motivaattorini!

  korhonen.tytti@gmail.com

 56. 75

  sanoo

  Mahtava laite! Olen juuri samanlainen motivoitujatyyppi kuin sinäkin, liikunnasta ei saa iloa liikunnan itsensä takia vaan tulosten vuoksi. Ja eihän se motivaatio pysy yllä jos jonkinlaisia tuloksia ei ole heti saatavilla! Älypuhelimessa olen monenmoista sovellusta kokeillut mutta mikään ei ole vielä toiminut kunnollisesti. Näinpä lenkkeilykin on jääny hyvin vähiin vaikka periaatteessa sitä haluaisin harrastaa, tällä hetkellä mikään vain ei saa minua siirtymään sohvalta ulos asti. Tämä vaikuttaisi sellaiselta kapineelta josta oikeasti olisi jopa hyötyä, olisi hienoa päästä kokeilemaan!

  virpiker@gmail.com

 57. 76

  kirsikka sanoo

  Minulla on kaksiviikkoinen vauva jonka kanssa touhuan ja kanniskelen päivät. Olisi mukava tietää paljonko kaikki tuo puuhastelu ja imettäminen kuluttaa. Ihan parasta tuossa mittarissa olisi se, että siinä ei ole kropan ympärille laitettavaa vyötä, jota vauvan kanssa ei voisi käyttää.

  kirsunposti@gmail.com

 58. 77

  Anonyymi sanoo

  Wau, en olekkaan koskaan kuullutkaan noin monipuolisesta mittarista! Se olisi varmasti hyvä motivaatio lenkille lähtemiseen, kun aina päättää, että nyt käyn lenkillä ja seuraavana päivänä jääkin vain makaamaan sohvalle.

  tiia.siivola@gmail.com

 59. 78

  sanoo

  Olen nyt siinä vaiheessa urheiluissani, että kaikki alkuinnostus on lopahtanut, eikä edistyminen ole enää niin nopeaa ja näkyvää. Tuollainen mittari (josta en muuten ole ennen kuullutkaan, siisti :o) motivoisi varmasti ja toisi liikkumiseen sitä uutta kipinää! 🙂

 60. 79

  Anonyymi sanoo

  Olen ammatiltani porrassiivooja, joten olisi mielenkiintoista tietää, montako askelta otan työpäivän aikana ja paljonko kaloreita kuluu. Osaisin mm. noiden tietojen pohjalta suunnitella ruokailuni paremmin, koska epäilen, että nyt syön liian kevyesti päivittäiseen liikuntamäärään nähden. Lisäksi olen innokas lenkkeilijä, joten mittarista olisi myös siinä hyötyä.

  minna85@luukku.com

 61. 81

  Anonyymi sanoo

  Oih, tuo on juuri se mitä tarvitsisin…edellisessä kännykässä oli ohjelma jota käytin todella paljon hyödykseni ja sain painon putoamaan ja olo koheni. Tuli uusi puhelin, ei sovellusta, ei tsempparia. Ja huomennea on syntymäpäiväni:)

  kleinefinnin@rocketmail.com

 62. 83

  sanoo

  Mulle ehdottomasti tois lisästemppiä kun olen toivoton liikkuja talvelle 🙁 kesällä innostun muutenki liikkumaan mutta talveen tarvitsen apua. Vaikuttaa siltä että tuo toimii myös hiihtäessä.

 63. 85

  sanoo

  todellakin tarvitsisin tollaista laitetta, mulla ei oo nimittäin mitään tietoa paljonko esim tunnin juoksulenkki kuluttaa kaloreita 😀 on ollutkin suunnitteilla ostaa sykemittari tms mutta se on vaan aina jäänyt kun rahat on menny johonkin muuhun.
  iinaysikasi@hotmail.com

 64. 86

  Verde sanoo

  Tämä sattui niin hyvään saumaan! Olen juuri aloittanut lenkkeilyn ja tavoitteenani on näin alkuun peruskunnon parantaminen ja aktiivisemman elämän omaksuminen, joten tällainen aktiivisuusmittari olisi juuri täydellinen vekotin tähän hetkeen!

  verdevee (at) gmail.com

 65. 87

  Miniananas sanoo

  Olen juuri muun liikunnan lisäksi löytönyt lenkkeilyn ilot, mutta olen jo monena iltana narissut lenkkikaverilleni/poikaystävällinen, että "mitäs järkeä tässä nyt on kun eihän mulla ole mitään hajua kuinka pitkä lenkki mentiin ja oliko siitä edes hyötyä!" jne ja valivalivali.. 😀 rakastan lenkkeilyä, mutta kaipaisia tuollaista elektronista kaveria vähän tsemppaamaan ja kertomaan kuinka pitkälle päivän aikana onkaan pötkitty 🙂

  jennihiltunen@hotmail.com

 66. 88

  Anonyymi sanoo

  Olen kausiliikkuja, ja tunnen huonoa omatuntoa niinä viikkoina, kun en ehdi/jaksa salille tai lenkille. Työni on kuitenkin fyysistä ja kuljen työmatkat pyörällä sekä ulkoilen koiran kanssa. Olisi erittäin kiinnostavaa nähdä kuinka aktiivinen oikeasti olen tällaisina "perus"päivinä kun en hikoile vartavasten liikkuen. Jos vaikka oppisin olemaan soimaamatta itseäni, vaikka välillä laiskottaa 🙂
  pauliina.niklander@gmail.com

 67. 89

  Anonyymi sanoo

  Ooh tämä on pakko saada! Olen sellaisessa työssä tällähetkellä jossa tulee milloin otettua juoksuaskelia ja milloin kipitettyä pikakävelyä. Olen miettinyt pitkään montakohan askelta otan, ja etenkin kuinka paljon kulutan, säntäillessäni töissä. Tämähän on kuin vastaus haaveisiin! Tavallisen askelmittarin olen jättänyt kaupanhyllylle juurikin siksi, että kaipaan enemmän tietoa laitteelta kuin vain otettujen askeleiden määrän. Ja kultaisena laitehan on vallan tyylikäs (;

  iinav@hotmail.com

 68. 90

  sanoo

  Olen kolmen lapsen äiti, pienin heistä on 4kk, joten aikaa liikkumiseen on todella vähän. Silloin kun lapset ovat nukkumassa, nautin omasta ajasta yleensä sohvalla maaten. Podenkin huonoa omaatuntoa siitä etten pidä itsestäni tarpeeksi huolta ja kaipaan kovasti tsempparia. Olen friikki tuollaisten vempainten suhteen ja monesti ne innostavat minua tekemään uusia asioita ja saamaan niistä rutiineja. Lisäksi olisi kiva nähdä miten paljon päivän aikana kotihommien ja lasten perässä juokseminen saavat aikaan. Niinpä olisin oivallinen kandidaatti uuden valkoisen aktiivisuusmittarin omistajaksi 🙂
  hannamari82@gmail.com

 69. 91

  Anonyymi sanoo

  Ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin ne vyötärölle kiinnitettävät askelmittarit. En tiennyt tällaisia olevan olemassakaan. Minä todellakin kaipaan motivaatiota liikkumiseen. Pitkään sairastaessa liikkuminen on jäänyt minimiin, mutta nyt se on taas mahdollista, varovaisesti. En ole koskaan ollut liikunnan ystävä ja olen aina tarvinnut jotakin kimmoketta saadakseni itseni liikkeelle. Se että liikkumisen tulokset näkee numeroina jotenkin vain parantaa halua ryhtyä toimeen. Tämä Omronin peli vaikuttaa varsin mielenkiintoiselle 🙂

  -pihka

  pihka1@hotmail.com

 70. 92

  Anonyymi sanoo

  Olen innokas liikkuja, mutta erittäin huono arvioimaan kulutuksen määrää tai askelia. Olisi kiinnostavaa tietää numeroina että kuinka kovaa sitä onkaan treenannut, sehän antaisi vaan lisäbuustia! 🙂

  wemmu_kor@hotmail.com

 71. 93

  tiita sanoo

  Itse en ole koskaan omistanut askelmittaria. Opiskelijana (ja tällä hetkellä graduntekijänä) istun suurimman osan päivistäni tietokoneen edessä. Tiedän, että monen tunnin päätetyöskentely pitäisi katkoa tasaisin väliajoin tauolla ja kävelyllä. En esimerkiksi polta tupakkaa, joka toimisi motivaationa liikkua tasaisin väliajoin työskentelytilasta vaikkapa ulos. Aktiivisuusmittarin avulla voisi päivittäin asettaa tavoitteita siitä, kuinka paljon arkena tulisi ottaa askelia ja "hyötyliikkua". Ehkä tulisi mietittyä, kuinka paljon aikaa oikeasti vuorokaudesta viettää istuen 🙂

  titahv@hotmail.fi

 72. 94

  sanoo

  Vietän työpäiväni varastossa ja vaikka käytössä onkin kaikenlaisia apuvälineitä siirtymiseen varaston päästä päähän, olisi kiva tietää kuinka paljon askelia tulee päivän mittaan. Tuntuu, että juoksen ees taas koneista huolimatta koko ajan 🙂 tiiaemilia@hotmail.com

 73. 95

  sanoo

  Vietän työpäiväni varastossa ja vaikka käytössä onkin kaikenlaisia apuvälineitä siirtymiseen varaston päästä päähän, olisi kiva tietää kuinka paljon askelia tulee päivän mittaan. Tuntuu, että juoksen ees taas koneista huolimatta koko ajan 🙂 tiiaemilia@hotmail.com

 74. 96

  sanoo

  Tästä vois kirjottaa vaikka romaanin halutessaan. Ensinäkin, oon samaa tyyppiä kuin sinä. En sinänsä liiku sen takia, että siitä saisin jotain elämää suurempaa nautintoa. Vaan ihan puhtaasti terveydellisten ja ulkonäöllisten syiden takia.
  Rakastan pitää kirjaa asioista, tehä taulukoita ja mitata kaikkea mahdollista omasta kehittymisestä (tai sen puutteesta). Tollanen apuväline toimisi mainiosti mun kirjanpitotehtävissä.
  Mulla alko just uus elämä ihan täysin. Edessä on uus työ, sinkkuilu, uus kaupunki, asunto ja kaverit ym. Samaan saumaan onkin hyvä tosiaan tehä myös elämäntaparemppaa, eli liikunnat ja syömiset kuosiin. Kyseinen mittari (pinkkinä tietenkin) helpottais suuresti mun etukäteen suunnittelua ruokien suhteen. Tietäis mitä kuluttaa ym et saa sit riittävästi ahdettua sitä ruokaa naamariin 🙂 Haluun päästä elämäni kuntoon viiden vuoden huonohkon parisuhteen päätyttyä! Joten kaikki apu on tervetullutta 😀 Koiranpentukin arvostais. Pääsis pidemmille lenkeille, ku eihän sitä voi vaan jättää muutamista askelista kiinni, että tulis seuraavat pyöreät lukemat mittariin 😉

 75. 97

  sanoo

  Olen varastolla töissä ja vaikka käytössä onkin kaikenlaisia apuvälineitä siirtymiseen paikasta a paikkaan b, tulee sitä liikuttua jaloinkin yllättävän paljon. Tuo pikku laite kertoisi totuuden siitä, että tuleeko päivän aikana oikeasti askeleita ja aktiivisuutta vai olenko vain kuvitellut 🙂
  tiiaemilia@hotmail.com

 76. 98

  sanoo

  Olen kuten sinä, tsemppari liikkumiseen täytyy olla, muuten en liiku yhtään. Ja kaikki tekniset vempaimet kiinnistavat varsinkin siinä mielessä, että näkee kuinka liikkuminen vaikuttaa omaan kroppaan.

 77. 99

  sanoo

  Olen kuten sinä, tekniset vempaimet motivoimat liikkumaan. Ilman musiikkia ja härveleitä liikkuminen on tylsää!

 78. 101

  Anonyymi sanoo

  Mulle tämmönen ehottomasti!
  Olisi mielenkiintonen kesätöissä ollessani seurata askelieni määrrää, kun opiskelijana se muuten jää koulupäivän aikana pieneksi. Myös syksyllä liikkumisen motivoituminen olisi varmasti erilaista koulupäivän jälkeen, kun näin konkreettisesti pystyisi seuraamaan aktiivisuuttaan!
  -Maijju
  maijuheiskanen@hotmail.com

 79. 103

  M sanoo

  Käyn juuri kipeää eroa läpi ja tarvitsisin muuta tekemistä/ajateltavaa, lenkkeilyharrastus kiinnostaisi joten tämähän olisi oiva kaveri silloin 🙂

  mrtlgrn@gmail.com

 80. 104

  Anonyymi sanoo

  Kuullostaa tosi mielenkiintoiselta, en tiennytkään etta tuollasia vempaimia on olemassa! Tämä varmaan motivoisi liikkumaan enemmän, tärkeää kun aineenvaihdunta tuntuu hidastuvan vuosiek myötä. Nimimerkkki goldilocks, s-posti fgstdt@gmail.com

 81. 105

  Minä vaan... sanoo

  Olen oikeastaan niin kauan kuin muistan ollut todella ylipainoinen. Nyt olen lähes vuoden yrittänyt muuttaa elämäntapojani ja motivaation ollessa kohdallaan ruokailut sujuvatkin varsin mainiosti. Liikuntaan kaipaisin kuitenkin pientä lisäpotkua ja luulen että tuollaisesta mittarista olisi apua 🙂 Eniten miellyttäisi tuo valkoinen.
  tiia.lehtimaki@hotmail.com

 82. 106

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa mahtavalta laitteelta. Olen itse ylipainoinen ja nyt iski stoppi itsesäälille. Muutos lähtee itsestäni ja tämä mittari varmasti auttaisi minua innostumaan liikunnasta ja edistäisi näin kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta 🙂

  jabu86@suomi24.fi

 83. 108

  Anonyymi sanoo

  Tää ois niin kätevä, oon just kans semmonen jonka pitää kaikki lenkit päästä analysoimaan jotenki.. Hyvä ettei menny päivä pilalle ku ei SportsTracker ollu yks päivä mitannu lenkkiä!!! Syyskuussa ois reilu kymppi edessä juosten niin ois kiva pystyä vähä eri tavalla seuraileen tätä treenaamista ku vaan sykemittarin kans 🙂 reettuzka@hotmail.com

 84. 109

  sanoo

  Mittaan Polarin mittarilla aina kaikki salikäyntien sykkeet ja kestot ja kalorit enkä voisi kuvitellakaan meneväni salille ilman. Olisi tosi mielenkiintoista monitoroida muutenkin arkea, pyöräily töihin, päivän kävely, lenkkeilyt. Kelpais!

  saaga(at)hotmail.com

 85. 111

  sanoo

  Tarvitsisin mittarin juurikin mittaamaan päivän aktiivisuutta. Sairastuin pahasti vuosi sitten ja siitä eteenpäin tahti on ollut hitaasti mutta melko varmasti haparoiden eteenpäin. Vaihdoin työtä ja senkin myötä olisi kiva tietää kuinka paljon todella liikun, uudessa, hyvin liikkuvaisessa työssäni.

 86. 112

  sanoo

  Täähän ois ihan mahtava mulle! Oon monesti meinannu ottaa askelmittarin mukaan töihin raksalle, koska siellä tulee todellakin liikuttua paljon (kerran elementtihommissa oli mittari mukana ja liikuttua tuli 15 kilometrin edestä). Olisi mukava nähdä, miten monta askelta ja kilometriä tulee jalkoja liikutettua. Tuo olisi myös hyvä motivaattori jatkaa liikkumista töiden jälkeen! Työni on melko rankkaa, joten iltaisin tahdon jumittua sohvalle lepuuttamaan väsyneitä jalkojani ja aamulla tulee morkkis, kun ei muuten sitten ole tullut liikuttua.

  kowalski1@luukku.com

 87. 113

  sanoo

  Mä olen niin laiska lähtemään lenkille, että todellakin tarvisin jonkinlaisen lisämotivaattorin jonka avulla mm. näkisin, että siellä lenkillä ihan oikeasti kuluu niitä kaloreita ja siitä on siis hyötyä. 😀

  j.m-87 (a) netti.fi

 88. 115

  sanoo

  Tuo olisi minulle todella tarpeellinen, koska olen vielä toivottamampi tapaus kuin sinä.. en nauti urheilusta ollenkaan mutta en myöskään ole löytänyt tapaa harjoittaa sitä missään muodossa. Ehkä omron auttaisi.

 89. 117

  sanoo

  Olen aina halunnut askelmittarin, mutta vielä(kään) en sellaista omista. Ei ole tullut ostettua sitä itse, enkä ole myöskään saanut lahjaksi. Eli tuo aktiivisuusmittari tulisi kyllä ehdottomasti joka päiväiseen käyttöön, ja varmasti se myös tsemppaisi lähtemään lenkillekin useammin :).

  blackpluswhiteisgrey@gmail.com

 90. 118

  sanoo

  Mulla täytyy olla kans jotain tsempparia tai muuta kivaa liikkumiseen mutta koska uusia lenkkivaatteita tai lenkkareita ei viitsi ostaa joka kerta (:D) niin tää voisi olla mulle just passeli! Oon nyt myös kesätöissä isossa keskussairaalassa ja olisi mielenkiintoista tietää kuinka monta askelta sitä päivän aikana huomaamattaan ottaakaan ja miten kulutus ja aktiivisuus eroaa vapaapäivästä! Nuo muutkin ominaisuudet kiinnostaa kovasti joten ekan kesätyöpalkan tullen taidan kipittää Stockalle … 🙂

  jenny.rytkonen(at)gmail.com

 91. 119

  sanoo

  Mulla on ryhmäliikuntatunneilla sykemittari, mutta askelmittareista ei oo kokemusta. Oon kans sellanen tyyppi, joskus tarvii tällasia vempaimia motivaattoriks, aika haluisin niin kovasti tänään lenkki- ja työkaveriks! 🙂
  reijaleppanen@hotmail.com

 92. 120

  sanoo

  Olen kova hyötyliikkumaan ja siksi tuo olisi minulle tosi kätevä. Kävelen paljon töissä ja vapaa-ajalla päivittäin, mutta silti usein soimaan itseäni siitä, etten muka liiku ollenkaan. Omron ehkä auttaisikin minua huomaamaan, että kyllä sitä ihan oikeasti tulee liikuttua, ja ehkäpä se motivoisi minua myös aloittamaan juoksemisenkin. 🙂

  pikki_moo(at)hotmail.com

 93. 121

  sanoo

  Olen viimeisen puolentoista vuoden aikana pudottanut 24 kiloa, ihan vain elämäntapamuutoksilla. Nyt ollaan kuitenkin jo pidempään pysytty samoissa lukemissa, sillä liikunta ei vain jostain syystä maistu. Tässä vaiheessa painonpudotusta kun ollaan päästy lähelle 'normaalipainoa' on lopputavoitteen saavuttaminen vain hienosäätöä, ja tällaisen mittarin kanssa syömisen ja kulutettujen kalorien tasapinottaminen olisi hyvin helppoa. Ja minkäs insinööri tekniikkahimolleen mahtaa.

  annna.jalonen (at) gmail.com

 94. 122

  Anonyymi sanoo

  Nyt seuraa tunnustus: vihaan liikuntaa! Lapsena rakastin liikkumista, mutta yläasteelle siirryttyäni auttamattoman vanhanaikainen liikunnanopettajamme sai karsittua minusta kaikenlaisen intohimon urheiluun. Tällä hetkellä tuskailen ylipainon (+15kg ylimääräistä) kanssa ja tavoitteenani on painonpudotus hitaasti, mutta varmasti. Koska olen auttamattoman laiska, niin tarvitsen juurikin tuollaista apulaistsempparia saamaan tämänkin pyllerön liikkeelle ja ulos reippailemaan! Olen myös auttamaton nörtti ja rakastan kaikenlaisia vekottimia, joten Omronin mittari olisi ihana senkin puolesta 😀 Ehkäpä Omronin aktiivisuusmittarista olisi apua elämänmuutoksessani!

  HarperL
  jolielaide00@gmail.com

 95. 124

  sanoo

  Mulla on ollut laihdutusprosessi käynnissä tosissaan jo muutamia kuukausia. Hyvin on paino lähtenyt laskuun mutta nyt se on ollut jo tosi pitkään samoissa lukemissa. Kymmenisen kiloa on jo pudonnut mutta toiset kymmenen olisi vielä pudotettavaa. Nyt olen reilusti yrittänyt lisätä liikuntaa mutta toiveissa olisi saada jotain kivaa innostamaan juoksulenkkejä jotka pikkuhiljaa pidentyvät kunnon kohotessa.

  sarisvensk@hotmail.com

 96. 125

  Riikka sanoo

  Olisi mielenkiintoista seurata päivittäistä aktiivisuutta, olen siinä mielessä kiinnostunut ja tarvitsen itsekin kaikenlaisia laitteita jotka saavat aktivoitua liikkumaan hieman enemmän. (diziet_@hotmail.com)

 97. 126

  illusia86 sanoo

  Kuulun niihin, jotka jatkuvasti haaveilevat laihtumisesta, mutta joilla ei vaan motivaatio riitä konkreettisiin ja riittävän merkittäviin muutoksiin, jotta jotain oikeasti tapahtuisi. Lisäksi olen vielä ilmoittautunut työkavereiden kanssa 10-kilometrin juoksutapahtumaan elokuulle, joten jotain pitäisi oikeasti alkaa jo tehdä, että tämmöinen sohvaperuna selviää siitä hengissä. Ehkä tuommoinen tekninen vimpain voisi edes vähän tsempata kunnonkohotuksessa 🙂

  tellus_86@hotmail.com

 98. 127

  Anonyymi sanoo

  hei! laite olisi minulle oiva apu, sillä kuulun siihen "entinen kilpaurheilija, nykyinen huomenna salille menijä"-luokkaan, joka on vielä kehitellyt liikunnan välttelystä eräänlaisen taiteenlajin! pidän kyllä urheilusta erittäin paljon, mutta olen toivottoman huono lähtijä. tällähetkellä minulla on kannustimena puhelimen sportstracker, jonka avulla pyrin juoksemaan lenkkini aina maksiminopeudella, entistä aikaa parantaen.. omronin laite kuitenkin tulisi oivaksi avuksi töissä, jossa joudun kävelemään melko paljon. en usko että se kävely riittää korvaamaan monipuolista treeniä, joten ehkä niiden todellisten askelmäärien ja kulutettujen kalorien näkeminen muistuttaisi lenkin tarpeesta myös työpäivän jälkeen…

  eeva.erica@gmail.com

 99. 128

  Anonyymi sanoo

  Omron ois aivan mahtava apuväline mulle! Tykkään liikunnasta, mutta arki on aika kiireistä töiden, kolmen lapsen ja kaiken muun kotihomman pyörteissä. Tarvitsisin hyvää motivaattoria siihen, että lähtisin vielä nykyistä useammin sinne jumppaan/lenkkipolulle!

  Kati (katijoha at yahoo piste com)

 100. 129

  Marjo sanoo

  Voi ei, tämä arvonta tuli kuin taivaan lahjana…. Otin tossa parisen viikkoa sitten tavoitteekseni, että laihdutan heinäkuuhun mennessä itseni melko lähelle entisiä mittojani.
  Havahduin karuun totuuteen, kun ekat kesäkelit tuli, eikä edes viime kesänä ostamani isomman koon kesävaatteet mahtuneet enää päälleni. Heinäkuulla minun täytyisi reissata Ranskaan, ja olisi ihana voida käyttää siellä vanhoja vaatteitani ja näyttää hyvältä. Olin aikaisemmin hirmu laiha ja en tarvinnut juurikaan liikuntaa pitämään itseäni kunnossa. Kaikki muuttui parin ison lonkkaleikkauksen ja MS-taudin puhkeamisen myötä, kun aloin syödä tylsyyteeni enemmän ja liikuntaa en saanut enää ollenkaan. Painoa alkoi kertyä ja olo oli muutenkin erittäin nuhjuinen. Yleinen vointini ja jaksamiseni on vihdoin parempi pahenemisvaiheen hellitettyä, joten saatoin aloittaa kuntoilun pitkän ajan jälkeen. Koska hyvä kunto olisi muutenkin minulle ensiarvoisen tärkeä, ajattelin ottaa kunnon tsempin ja lisätä tuon laihdutuskuurinkin vielä samaan syssyyn. Nyt kun pari viikkoa (ja muutama kilo) on jo takana, alkaa into taas jälleen hiipua. Koska en edelleenkään voi liikkua paljon, ja en oikeastaan tiedä, miten paljon minun täytyy liikkua, että tulokset säilyisivät, olen vain syönyt minimaalisesti ja se alkaa raastaa. Myös se, etten tiedä, miten voisin liikkua omassa tilanteessa tehokkaimmin, ärsyttää. Itse asiassa katselin juuri tuota samaista Omronin mittaria, josko se minua tsemppaisi, sillä asia on juuri niinkuin sanoit. Jos sitä näkee kalorit, jotka on kulutettu, asia muuttuu paljon konkreettisemmaksi 🙂 Samalla voisi vertailla, mikä olisi kaikkein tehokkain liikuntamuoto. Harmittelin kovasti, kun hinta oli noinkin "päätä huimaava" Prismankin sivuilla eli siinä 70 euron hujakoilla. Työttömänä minun pitää säästää joka ikistä hankintaa varten ja juuri nyt tietenkään en sitten voinut lohkaista ylimääräistä Ranskan reissun vuoksi. Tässä kohtaa todella olisi valtavan ihanaa, jos yleisesti huono säkäni hellittäisi hetkeksi! 🙂 Uskoisin, että tuolla mittarilla saisin muutettua tämän laihiksen liikuntatottumukset elämäntavaksi ja pystyä elämään paremmin, kun jalat vihdoinkin toimivat taas kunnolla 🙂 Toiveena olisi nimen omaan pinkki mittari, mätsäämään pinkkeihin kävelysauvoihini!

  Marjuzka86@hotmail.com

 101. 130

  sanoo

  Oma liikkumismotivaationi on suorastaan naurettavan alhainen. Uskoisin, että tuollaisen mittarin kanssa tulisi liikuttua reilusti nykyistä enemmän!

 102. 131

  sanoo

  Olen ollut aina todella laiska liikkuja ja tarvitsen ns. ulkoisen vartioinnin hyvinvoinnilleni. Eli toisinsanoen yksin en saa mitään aikaiseksi ja liikkumiseni on täysin riipuvainen siitä, lähteekö joku mukaan. Tuo Omron mahdollistaisi omatoimisen liikunnan ja olisi siis ehdottoman tervetullut!

 103. 132

  Anonyymi sanoo

  Mä en oo ikinä ollut urheilullinen, kunnes viimeviikolla päätin tehdä elämänmuutoksen ja ostin kuntosalijäsenyyden. Mittari olisi hyvä apu minulle ja uskoisin, että sitä tulisi käytettyä paljon.

  anni.riipinen@gmail.com

 104. 133

  Anonyymi sanoo

  Tarvitsisin mittaria todella, koska olen vielä suht nuori, enkä koskaan ole ollut liikunnallinen. Aloittelin muutama päivä sitten kävelyn/hölkkäilyn, ja tuo mittari taatusti motivoisi minua vielä enemmän liikkeelle.

  kripee@luukku.com

 105. 134

  Anonyymi sanoo

  Heippa! Tarvisin tämän mittarin motivaatioksi, mutta vielä enemmän siksi, että lekuri on käskenyt tietyn askelmäärän päivässä kulkemaan, ettei selkävaivani pahene. Nyt minulla ei ole mitään hajua minkä verran tulee liikuttua, eli tämä oli just passeli! T. Henna hhenna__@hotmail.com

 106. 135

  Anonyymi sanoo

  Kävin juuri ASLAK -kuntoutuksen (kestää vajaan vuoden) ensimmäisen jakson ja viimeisenä päivänä meille sanottiin, että meidän pitää pitää askelmittaria päivittäin. Tuntuu tosi kiinnostavalta nähdä miten paljon niitä askelia tulee päivän mittaan normityöpäivänä + kotona puuhastelemalla + varsinaisilla kävelylenkeillä, mutta mistä mittari? Kotoa löytyi jokin lehtitilauksen yhteydessä tullut askelmittari, jota olen nyt pitänyt 5 pv. Tuntuu vaan aika heppoiselta laitteelta, eilen iltapäivällä oli nollaantunut itsestään, iik. Tuo Omron kuulostaisi luotettavan tuntuiselta laitteelta ja lisäksi siinä on muitakin toimintoja kuin askeleet, mutta hinta on minulle nyt liian kova. Kaikki värit ovat tervetulleita, mutta toiveenani olisi kullan värinen mittari, sopisi kivasti töihinkin avainten seuraksi kaulaan:)
  focuslady66@gmail.com

 107. 137

  sanoo

  Olen oikeasti ihan hiton laiska mutta harrastan tankotanssia ja töissä ja koiran kanssa tulee sentään käveltyä. Tuollainen aktiivisuusmittari vaikuttaisi huomattavasti mielenkiintoisemmalta kuin tavallinen askelmittari.

  sari piste susanna at hotmail piste com

 108. 138

  Anonyymi sanoo

  En ole koskaan pahemmin nauttinut liikunnasta, se on ollut ennemmin vain "pakollinen paha". Nyt selkä ja niska alkaa olla siinä kunnossa, että on pakko aloittaa säännöllinen liikunta ja itseäni motivoi suuresti jos tiedän tarkkaan paljonko olen kuluttanut ja matkan mitä olen mennyt. Olen myös monta kertaa harkinnut mittarin ostoa mutta aina on tullut tärkeämpiä menoja eteen:/

  pekejar(at)netti.fi

 109. 139

  Anonyymi sanoo

  Loukkaannuin vakavasti viime lokakuussa ja vietin muutaman kuukauden pyörätuolissa, jonka jälkeen opettelin taas kävelemään ja liikkumaan normaalisti. Vielä en pysty juoksemaan muutamaa sataa metriä pidempää matkaa, mutta käyn kävelylenkeillä ahkerasti. Kuntoutukseni on melko hyvällä mallilla ja luulen, että aktiivisuusmittarista olisi hyötyä kuntoutuksen jatkossa ja etenkin motivoinnissa. Päivittäisten mittaustulosten avulla olisi hyvä seurata kuntoutuksen edistymistä ja tervehtymistäni.
  slipic@hotmail.com

 110. 140

  sanoo

  aisinilandia@gmail.com

  Tarvitsisin mittaria ihan samasta syystä kuin säkin! 😛 Oon kyllä maailman laiskin liikkuja! Eikä mulla oo ikinä ollut mitään mittaria, en ees tiennyt tälläisen aktiivisuusmittarin olemassaolosta! 😀 Vähänkö hauska!

 111. 142

  Sennu sanoo

  Voisin tehdä tästä kilometrivastauksen, mutta yritän ilmaista asiani lyhyesti. Elikkäs olen tässä parin viime vuoden aikana lihonut 20 kiloa ja oma peilikuva ei todellakaan miellytä. Asialle on vaan niin mahdottoman vaikea tehdä mitään! En ole ikinä pitänyt liikunnasta ja kun sitä harrastan, teen sen koska on pakko. En ole varmaan koskaan kokenut sitä ns. liikunnan jälkeistä hyvää oloa. Tarvitsisin siis todellakin tuollaisen lisätsempparin, jotta saisin pudotettua painoa ja oppisin taas hymyilemään peilikuvalleni.
  micjac@luukku.com

 112. 143

  sanoo

  elisa.156@hotmail.com

  Ooh, en tiennytkään että tuollaisia aktiivisuusmittareitakin on olemassa!
  Syy miks mä tarvitsisin tuollaisen on se että tarvitsisin lisämotivaatiota muutaman kilon tiputtamiseen.
  Kännykän ohjelmalla ei voi koko päivää seurailla, eikä se sisätiloissa oikein toimikaan.
  Oman kuutuksen mittailu on ollut haastavaa että voisin miettiä syömisiä kun työpäivien aktiivisuus vaihtelee melko paljon.

 113. 144

  sanoo

  elisa.156@hotmail.com

  Ooh, en tiennytkään että tuollaisia aktiivisuusmittareitakin on olemassa!
  Syy miks mä tarvitsisin tuollaisen on se että tarvitsisin lisämotivaatiota muutaman kilon tiputtamiseen.
  Kännykän ohjelmalla ei voi koko päivää seurailla, eikä se sisätiloissa oikein toimikaan.
  Oman kuutuksen mittailu on ollut haastavaa että voisin miettiä syömisiä kun työpäivien aktiivisuus vaihtelee melko paljon.

 114. 145

  Mippe sanoo

  Olen vakavasti ylipainoinen nuori nainen. Tämä vaikuttaa merkittävästi itsetuntooni ja seuraelämääni. En ole koskaan harrastanut ilomielin liikuntaa, mutta olen viime aikoina ruvennut lenkkeilemään ja huomannut saavuttavani sillä pieniä tuloksia. Olen kuitenkin luonteeltani erittäin malttamaton, joten jos näkisin jostain teknisestä laitteesta eteneväni hyvään tahtiin, saattaisin jaksaa motivoida itseäni liikkumaan entistä enemmän. Haaveenani on mahtua joskus vaatekokoon 40/42.

  Jos jostain syystä arpaonni sattuu kohdalleni, toivon pinkkiä väriä 🙂 mirvanssi ät hotmail.com

 115. 146

  sanoo

  Lähtökohtaisesti inhoan lähes kaikkea liikuntaa ja olen laiska, mutta viime aikoina olen vähän tsempannut sillä saralla. Tämä motivoisi takuulla lisää ja saisin tiputettua ne muutamat kilot, jotka saisi lähteä.

  marjah@windowslive.com

 116. 147

  sanoo

  Aktivaattoriksi ja motivoijaksi minäkin tarvitsisin. Vaikka pidän tietyistä liikunnan lajeista ja teen jopa työkseni liikunnan alan hommia on vuodet tuoneet liikakiloja vartalooni. Ylipainoa ei vielä ole paljoa mutta jos en tee muutoksia pian alkaa terveyskin heiketä. Tuollaisen kalorinkulutusta laskevan laitteen avulla olisi helpompi pysyä kärryillä että kuinka paljon todellisuudessa kuluttaa ja sittenpä saisi kätevästi laskettua minkä verran saisi syödä. Itselleni tämä kaloreiden laskeminen on ollut tähän asti turhaa hommaa, mutta nytpä olisi pakko lakata nyrpistelemästä aiheelle ja tartuttava härkää sarvista. Tuo pinkki on kivoin jos arpaonni heilahtaa. 🙂

 117. 148

  sanoo

  Tuolla olisi kätevä mitata miten hemmetin paljon tulee työpäivän aikana käveltyä (kun s4 on hieman liian iso taskussa pidettäväksi)! 🙂

  pieninutturapaa gmail.com

 118. 149

  Anonyymi sanoo

  Toi olis ihan mahtava tsemppari! Oon laiskistunut huomattavasti parissa vuodessa, ja nykyinen ydinkeskusta-asuminen on vähentänyt hyötyliikunnan minimiin. Jotain tsemppiä tähän tarvisin, ja elektroniikka-hifistelijänä toi olis ihan täydellinen mulle!

  Ja jos onni sattuis potkasemaan, niin mieluisin väri ois luonnollisesti pinkki, ja sähköposti ois suskennn@gmail.com 🙂

 119. 151

  Anonyymi sanoo

  Olen kärsinyt vuosia syömishäiriö ongelmista ja vihdoin hakenut apua ja päättänyt vaihtaa toivottoman ruuan kanssa leikkimisen aitoon liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon. Joskus salilla ravaaminen ja lenkkeily kuitenkin tuottaa ongelmia kun mielessä painaa koko ajan se "helpompikin keino". Tuollainen motivaatio laite auttaisi kun tuloksia näkisi kokoajan.

  minka.nuutinen@gmail.com

 120. 152

  Anonyymi sanoo

  Itsellä puri jonkinlainen urheilukärpänen tässä keväällä ja tuo saattaisi olla omiaan pitämään innostuksen yllä vielä kun ilmat alkaa taas kylmenemään ja yhtäkkiä ei enää yhtään huvittaiskaan lähteä ulos…

  Sininkuvat (at) gmail.com

 121. 153

  sanoo

  En ole kovin liikunnallinen ihminen, vaikka tahtoisinkin. Tarvitsisin lisää motivaatiota liikkumiseen, ja olen määrätietoinen ihminen, joten Omronin laite olisi mahtava apu tähän. Haluan pysyä ainakin jonkinlaisessa kunnossa nuoresta asti.

 122. 154

  sanoo

  Oho, en ole koskaan kuullutkaan aktiivisuusmittareista. Kiinnostus kuitenkin heräsi heti. Ostin itselleni joululahjaksi sykemittarin ja se on jo motivoinut liikkumaan aiempaa enemmän. Edelleenkin olen melko laiska liikkuja ja tämä laite varmaan motivoisi vielä lisää…. 🙂 rimmmpe@hotmail.com

 123. 155

  Anonyymi sanoo

  Askelmittarilla olisi hauska seurata koiran kanssa tehtyjen lenkkien määrää, ja muutenkin päivittäistä liikuntaa. Hankin itselleni kerran innoissani askelmittarin, mutta se oli laadultaan niin huono, että ollessaan väärin päin se ei mitannut askelia, ja hetken kun istui paikallaan, meni mittari pois päältä. Joten hyvin hankala vehje. Tämä vaikuttaa paljon mielenkiintoisemmalta!

  minna.b.virtanen@gmail.com

 124. 156

  sanoo

  Tuo toisi lisämotivaatiota näihin arkiliikuntoihin. Kuntoremontti alussa ja kaikki apu on tarpeen 🙂 Mukavaa kesää sinulle myös.

 125. 157

  Vive sanoo

  Teen työtä, joka on siisti sisätyö, mutta jossa saa yllättävän paljon liikuntaa päivän aikana. Olisi mukava saada selville, kuinka monta (sataa) askelta esim. 11-tuntisen työpäivän aikana todella kävelen. Ja olisihan tuo mukava treenimotivaattori kuntosalillakin!

 126. 158

  Zin sanoo

  Kuulostaa hyvältä kapistukselta! 😀 Itse ainakin tarvitse kaiken mahdollisen avun liikuntamotivointiin ja askelten määrä tai palaneet kalorit kyllä motivoi hurjasti.
  Tarkoituksenani on tässä kesän aikana aktivoitua vähän enemmän (talvella on kylmää ja kamalaa= ei voi mitenkään liikkua yhtään ylimääräistä) ja tuollainen lelu olisi kyllä mieleen. :)Lisäksi jos laitetta voi kiikuttaa mukana vaikka taskussa niin aina vaan paranee.

  my_insides_on_display[at]hotmaildotcom

 127. 159

  Sophie sanoo

  Olisi kyllä tosi hyvä lisämotivaattori lenkille kun tuntuu etä voisi jo lopettaa ei enää, mutta tollanen mittari varmasti kannustais et vielä vähän, vielä vähän 🙂 ja muutenki olisi mahtavaa jos pystyisi tolla seuraamaan että tulee päivän aikana liikuttua tarpeeksi, eli se 10000 askelta.

  akaktusa@hotmail.com

 128. 160

  Janni sanoo

  Olen harrastussählääjä eli harrastan vähän mitä sattuu milloin sattuu, liikuntaakin aina silloin tällöin mutten kovin pitkäjänteisesti tai tavoitteellisesti. Tälläiset vempaimet ovat juuri omiaan tuomaan liikuntaan lisätsemppiä. Ja itsellänikin on seisoma/kävelytyö, joten olisi hienoa ekstraa työhön, jos sen voisi hahmottaa myös palkalliseksi hyötyliikunnaksi!

  vatsonji@gmail.com

 129. 161

  sanoo

  Hankin salikortin marraskuussa ja olenkin melko aktiivisesti siellä käynyt. Ainoa ongrlma tällä hetkellä liikkumisessa ja on cardion ja sen lisäämisen motivaation puute. Ehkä tälläinen vempele mukana jaksaisin innostua asiasta enemmän ja saisin jopa ne viimeiset sentit vyötäröltä karistettua.

 130. 163

  Anonyymi sanoo

  Olen samanlainen tekniikkafriikki, sportstracker on käytössä joka lenkillä ja kaikki tilastot kiinnostavat! Valitettavasti itseltä ei löydy edes askelmittaria tai sykemittaria, saati sitten tuollaista hienoutta. Ja opiskelijana ei tuollaiseen ole laittaa koko kuukauden ruokabudjettia 😀
  Ja valkoinen väri on ehdottomasti tyylikkäin 🙂
  riina.f (ät) hotmail.com

 131. 164

  Anonyymi sanoo

  Helpottamaan painonpudotusta ihan konkreettisella tavalla 🙂 sekä kiinteytystä. Ja haluisin ehdottomasti mitata montako askelta otan päivässä töissä, kun muiden mielestä teen "helppoa istumatyötä".

  inthenearfuture@hotmail.fi

  -Soon

 132. 167

  Anonyymi sanoo

  Teen toimistotyötä eli istun koko päivän jonka jälkeen kotona röjähdän sohvalle. Tuo mittari kertoisi minulle kuinkamvähän oikeasti liikun ja antaisi ehkä sen virtuaalisen potkun peffalle tehdä asialle jotain. Edes muutaman askeleen lisää per päivä.
  Drg313( a ) hotmail.com

 133. 168

  Anonyymi sanoo

  Raskauskilot pysyvät tiukassa. Kodinhoidontuella ei paljon extraa elämään ostella. Kunpa voittaisin tämän. Potkisi moinen tekniikan ihme minua eteenpäin, kun olen lenkillä virttyneissä verkkareissani. T. mervihp@gmail.com

 134. 169

  Anonyymi sanoo

  Tämä sopisi niin hyvin tämänhetkiseen elämän tilanteeseen, erosin vasta erittäin ahdistavasta suhteesta muutama kuukausi sitten ja lihosin melkein kymmenen kiloa tuon parisuhteen aikana. Ja nyt olisi tarkoitus ne pudottaa pois ja muutenkin tähdätä onnelliseen elämään, joka onkin tavoitteena syksyllä. Olen alkanut kävelemään suurimman osan matkoistani, ja tämän avulla voisin sitä myös seurata

  Juulia (juuliaekman@hotmail.com)

 135. 170

  Anonyymi sanoo

  Tuo pieni kone voisi saada tämänkin ahterin nousemaan sohvalta hieman useammin! Kaikki lisämotivaatio olisi siis tervetullutta.

  karai@netti.fi

 136. 171

  Anonyymi sanoo

  En ole koskaan ollut elämässäni liikunnallinen ihminen, vihasin liikuntaa kaikissa muodoissaan koulun tehtyä siitä pakkopullaa ja suorittamista. Nyt olen aloittanut hölkkäämisen ensimmäistä kertaa elämässäni ja olen lähtenyt nollasta liikenteeseen ja jaksan tällä hetkellä hölkätä 20 minuuttia. Laite olisi suuri lisämotivaatio hölkkähetkiin ja liikkumiseen ja mukava synttärilahja (12.6) 🙂

  theorchestraofrain@gmail.com

 137. 172

  Anis sanoo

  Nnoh, minähän olen ihan uskomattoman huono liikkumaan, etenkin yksin. Tuohan olisi ihan näpsäkkä motivaattori ( tai ainakin tietäisi että koska se pakollinen määrä on tehty ja saa hyvällä omallatunnolla läsähtää sohvalle ), ja olenkin harkinnut noin kahteenkymmeneen kertaan että pitäisi hankkia… Vaankun ei ole rahaa. Taloudessa on yksi työtön ja yksi töissäkäyvä, ja terveydenhuoltoalan palkoilla ei paljon juhlita kun pitää kaksi eläjää elättää. Tälläkin hetkellä mennään 8 eurolla seuraavat puoltoistaviikkoa… 😀

 138. 174

  Anonyymi sanoo

  Puoli vuotta sitten "herätys" oman kunnon ja terveyden repsahtamiseen ja lopetin ensin 40v. kestäneen tupakoinnin, edelleen päätös pitää ja keuhkot kiittää. Jo valmiiseen ylipainoon, joka pitkälti -07 polvivamman x2 jälkeen tuli, vielä muutama kilo lisää ja koiralenkit lyheni entisestään. Nyt viimeisen kuukauden olen aloittanut pikkuhiljaa kävelyä kun polvi antaa jo periksi ja käytän jo kaiken hyötyliikunnankin minkä voin, mm työpaikalla portaat ja käytävät kierrän pidemmän kaavan mukaan. Pari pv sitten ajattelin lämmöllä poikani äitienpäivälahjaksi vajaa 10v. sitten ostamaa alkeellista askelmittaria ja aloin etsiä sitä, löytämättä. Oisko kadonnut muutossa tms. Ajattelen sen nimittäin motivoivan liikkeeseen ja painonpudotukseen aivan eri tavalla kun on jotain mistä katsoa oikeasti suoritusten lisääntyminen ja kunnon kohoainen puhumattakaan painonhallinnasta. Liike on lääke ja hyvä sellainen ja mielelläni ottaisin vastaan tsemppaajaksi uudenlaisen mittarin.

  t. arja.nykanen@pp1.inet.fi

 139. 175

  sanoo

  Kuulostaapa kivalta laitteelta, ehkä tämmöinen sohvaan juuttunut naisihminenkin saisi sen avulla itsensä liikkeelle 🙂

  paivijj (at) gmail.com

 140. 176

  sanoo

  Heippa! Itse haaveilen täällä kovasti kunnon mittarista joka motivoisi minua liikkumaan. Fakta on se, että en meinaa saada itseäni lenkille ilman kirjaimellisia tietoja siitä, paljonko tein ja mitä kulutin jne. Puhelimesani on sport tracker mutta se ei riitä minulle.

  Miksi sitten haluan liikkua? Noh, minulla on pudotettavaa painoa sellainen 60kg. Siinäpä on työtä ihan riittävästi. Otin itseäni kaksi kuukautta sitten niskasta kiinni ja olen pudottanut tässä ajassa pelkästään ruokavaliolla pian 10kg. Mutta haluan laihtuessani samalla parantaa kuntoani. Olisi kiva jaksaa paremmin. Mulla on vielä pitkä matka edessä mutta nyt on sellainen motivaatio päällä että ei ole enää paluuta entiseen! 🙂

  Sähköpostini; thexlblog@gmail.com

 141. 177

  Anonyymi sanoo

  haha, huutelin tätä postausta lukiessani poikaystävälle että täällä olis nyt synttärilahjavinkkiä tarjolla… kunnes huomasin että täällähän on arvonta! kokeillaan nyt siis tätä ensin 😀 mutta ihan ehdottomasti tällainen motivaattori olisi paikallaan, itse olen ihan toivoton sohvaperuna ja rakastan raportoida ja listata kehittymistä (mitä kehittymistä…?) ja muutakin, joten uskon että tällainen näppärä pikkuvehje auttaisi huomattavasti omassa (hyöty)liikunnan lisäämisprojektissa!

  maijuanniina@hotmail.com

 142. 178

  Neela sanoo

  Tarvitsisin tuota tietenkin siksi, että sykemittarini vyö on temppuillut jo pitkään, mikä vaikeuttaa lenkille lähtöä. Mulla on pitkä kesäloma ja haluaisin todellakin tilastoida liikkumistani (ja liikkua) sen aikana.

  neela1@luukku.com

 143. 179

  sanoo

  Moikka! Kävin tänään Anttilassa ja siellä oli tämmöinen alennuksessa, joten päätin ostaa ja testata. Tämä sun postaus on vuodelta 2013, joten mahtaakohan sulla olla laite enää käytössä? Ajattelin kirjoittaa myös omaan blogiini kyseisestä aiheesta, että toimiiko vai ei 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *