Koharoita ja kiruja

Korut ja kampaukset täydentävät usein toisiaan.

Yksi ”lempparikampauksistani” on kihartaa hiukset ja kammata tai kiinnittää ne pinneillä tai ponnarilla pään toiselle puolelle, jolloin toinen korvista jää paljaaksi.

Paljaaksi jäävän korvan asustan isommalla ja näyttävämmällä korvakorulla ja piiloon jäävä korva saa korukseen vain pienemmän korun.

Tosiasiassa kuvissa näkyvä näyttävä korvakoru oli alunperin tällainen:

Yläosan koru ei mene ruston läpi vaan on ainoastaan molemmin puolin korvaa kiinni painettava. Omaan tyyliini koru ei kuitenkaan ihan täysin mennyt, joten päätin tuunata sitä hieman saaden siitä aivan minun näköiseni.

Tällainen toispuoleinen kampaus näyttävällä korvakorulla asustettuna saa lookin heti näyttämään huolella suunnitellulta ja tehdyltä, vaikka vaivaa ei olisi nähty kuin pikaisten kiharoiden verran. Ja jos kampauksesta tahtoo hieman juhlavemman, voi hiukset letittää takaa menemään toiselle puolelle pienen löysän ranskanletin avulla, jonka sitten kiinnittää pinneillä, jolloin kiharat jäävät kuitenkin vielä avoimeksi ryöpyksi.

Käytättekö te koskaan eriparikorviksia?

(Postauksen korvakoru on blogilahja Ur&Penniltä.)

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  joskus mulla oli yläasteella tuollein ja silloin laitoin ison lilan pallokorviksen toiseen korvaan XD ei ollutkaan niin juhlava..

  mutta siis millä kiinnität hiukset tuolta takaa? yritin väkertää joulujuhlaan jotain tuon tapaista, mutta hengettömät pinnit eivät pidelleet tätä pehkoa, mutta en haluaisi että kiinnitys hirveästi näkyisikään :s

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Nätti kampaus! Mutta ihana on tuo huulimeikkikin, mikä merkki/sävy? 🙂

  annie

 3. 3

  Emilia sanoo

  Oi tosi upean näköinen! Kiitti vinkistä. Minulla olisi muuten toiveissa postausta Garnierin uudesta BB creamista, kiinnostaa millainen tuote se on 🙂

 4. 5

  sanoo

  Mä haluan Ur&Pennin suomeen 😛 Olen lukenut kaikki englantiin liittyvät postauksesi, mutta jos vielä tulee kosmetiikkaan/ koruihin liittyvää vinkkiä niin kiitos. –> Ystävänpäiväksi Lontooseen 🙂

 5. 7

  sanoo

  oot kaunis ja oon itekki koittanu tuota tyylii ja pitänyt siitä, mut valitettavasti kihartimeni on sen verran kökkö, että ne kiharat aina aukee. Oisko mtn vinkkii siihen, kuinka nei aukeis? Vai pitäisikö ostaa uusi kiharrin? Hiuslakkaakaan kun ei kilotolkkuja viitsisi laittaa…

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Moi!

  Olet ilmeisesti Lumenen kosteuttavan naamion suurystävä 🙂 Olisin kysynyt, että satutko tietämään sisältääkö naamio mitään ihoa tukkivia ainesosia? Itselläni alkanut roacuttan kuuri, ja iho on toisinaan todella kuiva. En kuitenkaan haluaisi kuorruttaa ihoani mineraaliöljyillä, jotka mahdollisesti tukkivat ihoa.

  Laura

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Vastauksena yhden kommentoijan toiveisiin saada Ur&Penn Suomeen, että Suomessa on liikkeet ainakin Lahdessa ja Jyväskylässä..

 8. 11

  Anonyymi sanoo

  Nätti 🙂 Oletko muuten tietoinen, että ennen yksi suuri korvakoru oli lesbouden merkki? 😉 Voi kun omatkin hiukset pysyis kiharoilla pitempään kuin puoli tuntia.
  Nanna

 9. 12

  Anonyymi sanoo

  ^^ Hohhoijaa, vai että lesbouden merkki. 80-luvulla oikein myytiin vain yhtä korvakorua koska se oli MUOTIA käyttää vain yhtä näyttävää korvista.

 10. 13

  sanoo

  Voisitko kertoa meikkipohjaa myöten miten teit tämän postauksen meikin, tosi luonnollinen ja raikas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *