Kiitos ja nätti niiaus

Ostolakossa-blogillani on takanaan jo parin vuoden historia ja täällä käy päivittäin useamman tuhatta ihanaa lukijaa ilahduttamassa minua ihanilla kommenteillaan ja pitämässä mieltäni virkeänä mielenkiintoisilla kysymyksillään. Ja joskus nämä mahtavat lukijani huikkaavat jopa töissä ollessani minulle kiitokset blogistani, mikä on erityisen palkitsevaa!

Nautin suunnattomasti blogini kirjoittamisesta ja kiitos siitä kuuluu ehdottomasti teille lukijoille. On ollut ilo huomata, kuinka fiksua väkeä te lukijani olettekaan! Täällä ei kukaan käy provosoimassa muita tai heittelemässä ilkeyksiä minun tai toisten niskaan. (Ja jos joskus käykin, niin tarvittaessa te ihanuudet pidätte jopa hieman minun puolianikin.) Jos joku lukija kysyy jotakin, antavat muut lukijat omia vastauksiaan ja ehdotuksiaan avuliain mielin (jatkakaa tätä ehdottomasti, sillä myös minä tahdon teiltä vinkkejä eikä minun sanani ole missään tapauksessa laki, vaikka tämä onkin minun blogini). En edes muista, koska olisin joutunut jättämään julkaisematta jonkun kommentin. Eli te nyt vain olette olleet kaikin puolin oikein mallikkaita lukijoita, jollaisia toivoisin jokaisella bloggaajalla olevan!

Kiitoksena teille tahtoisinkin nyt arpoa teidän kesken yhden ihanan jutun.

Tämä kaunis platinanvärinen Estee Lauderin meikkisalkku lähtee yhdelle teistä lukijoista. Se sisältää neljä huulipunaa, neljän sävyn poskipunapaletin, 18 sävyn luomiväripaletin, minikokoisen ripsivärin, kolme silmämeikkikynää sekä kolme sivellintä.

Setti arvotaan ja arvontaan voivat osallistua kaikki, jotka löytyvät bloggerin kautta lukijalistaltani (katso sivun alareuna). Tiedän, etteivät kaikki teistä lue blogiani bloggerin kautta, mutta hei, nyt on hyvä syy ottaa blogger käyttöön!

Jos tahdot osallistua arvontaan, kerro tämän postauksen kommenttiosiossa

MIKÄ BLOGINI POSTAUS ON JÄÄNYT MIELEESI?

Onko joku postaus ollut erityisen informatiivinen, hassu, järjetön, elämäästi mullistanut tai muuten vaan verkkokalvoillesi syöpynyt? Onko joku postaus saanut sinut kokemaan valaistumisen, tuonut elämääsi avun tai ihan vaan kiukuttanut sinua syystä tai toisesta aivan suunnattomasti?

Arvontaan voi osallistua 26.2. saakka ja voittaja ilmoitetaan täällä kuun lopussa.

Lopuksi vielä iso kiitos ja neitimäinen niiaus kaikille teille upeille tyypeille, joiden vuoksi tätä blogia on huippumahtavaa kirjoittaa!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kiitos kivasta blogista 🙂 tämä friikki ei osallistu arvontaan, annetaan voiton mahdollisuus jollekin joka tuotteita enemmän haluaa ja tarvitsee 🙂

  Minä haen täältä usein vinkkejä tai luen kokemuksia tuotteista joiden hankkimista mietin. Parhaita ja välillä kauhistuttavia juttuja ovat tottakai viisikko postaukset 🙂

 2. 2

  sanoo

  Mulla on jääny hyin mieleen mineraalimeikki-postaus, tarkemmin kyseessä oli Bare Minerals. Olit niin innoissasi ko. tuotteista että mulla tuli oikeen hymy huulille 😀 Itse myös hankin bare minerals-aloituspaketin sen jälkeen kun olit hehkuttanut sitä niin paljon, ja olen ollut kyllä enemmän kuin tyytyväinen. Akne sanoi kiitos ja näkemiin, kun lopetin paksut meikkivoiteet ja otin tilalle käyttöön mineraalimeikit 🙂

  On ihanaa että olet jälleen alkanut päivittämään aktiivisesti blogiasi 🙂

  Monesti jopa googletan blogisi nimen ja itselle tuntemattoman kosmetiikkatuotteen nimen, koska haluan tietää onko sinulla ollut jo kokemusta tuotteesta 😀

 3. 3

  sanoo

  Mun ehdoton lempipostaus on RIPSIMISSIKISAT 😀

  Siis niin hömppä, turha, naurettava – ja ah, niin ihana!

  Kiitos ihanasta blogistasi 🙂

 4. 4

  sanoo

  oi ihana arvonta :> parhaiten mieleeni on jäänyt postauksesi jossa esittelit videolla niitä huoneita mitkä oli täynnä kosmetiikkaa;> tuleeko muuten videopostauksia vielä joskus? Myös sun suihkulakki-kasvonaamio-kuvat,vaikka ne ei varsinainen postausaihe olekaan, on överisöpöjä :–D kiiitos ihanasta blogista.

 5. 5

  sanoo

  Kuivashamppoopostaukset ovat olleet erityisen informatiivisia minulle, joka on taistellut rasvoittuvan otsatukan kanssa. Iso kiitos niistä!
  Lisäksi hauskoja oli Diorin luomiväripalettien kanssa kikkailut 🙂

 6. 6

  sanoo

  Thanks parhaasta blogista!
  Mä en arvontaan osallistu ku en hirveen ahkera meikkaaja ole..:)
  Mutt blogista on aina kiva tulla kurkkimaan mitkä tuotteet sä oot kokenu hyviksi ja mitkä et:)

 7. 7

  sanoo

  Ehdottomasti se, kun esittelit vaatekaappiasi! Olisi ihana itsekin osata karsia kaikki turhat vaatteet pois.

  Innostuin myös Konadeista ihan älyttömästi ja oli pakko käydä hakemassa paketti Stockalta.

 8. 8

  sanoo

  Lush-postaukset ovat jääneet mieleen erittäin vahvasti, koska ne ovat herättäneet tässä pienessä otuksessa vastustamattoman halun tilata moisia herkkuja. Vielä en ole kuitenkaan siihen sortunut, vaikka monta kertaa olenkin tavaroita virtuaaliseen ostoskoriini paiskonut.

  Blogisi oli ensimmäinen kosmetiikka-aiheinen blogi, joka sai minutkin kiinnostumaan enemmän aiheesta. Nyt tarkoitukseni onkin hakea opiskelemaan kosmetologiksi :> Kiitos ihan uskomattona hyvästä ja loistavasta blogista!

 9. 9

  sanoo

  Minulle on postauksistasi jäänyt parhaiten mieleen Diorin viisikoiden "perhekuva" jostain pitkän ajan takaa. Oli niitä aika monta 🙂

 10. 10

  sanoo

  Oho, jopas sinä nyt hemmottelet lukijoita hienolla lahjalla. 🙂 Sinun blogistasi on mukava lukea eri tuotteista. Itse käytän melko pientä valikoimaa kosmetiikkaa ja blogisi kautta sen pienen valikoiman täydentäminen on helpottunut.

  Eniten on jäänyt mieleen sensai-liina-postaus. Se jäi mietityttämään ja palasin myöhemmin lukemaan sitä. Päädyin ostamaan tuon mahtavan liinan ja nykyään olen liinan tyytyväinen käyttäjä.

 11. 11

  sanoo

  Olenkohan mä nyt virallisestikin lukija, kun kirjauduin sisään Bloggeriin ja valitsin siellä blogisi seurattavaksi… 🙂 Toivottavasti onnistui.

  Mieleeni on jäänyt toisaalta postaukset, joissa olet esitellyt kaikki meikkisi/luomivärisi/tms, sillä itse elän juurikin yhteen (suurehkoon) meikkipussiin mahtuvalla valikoimalla, vaikkakin sitä olisi kiva kartuttaa.

  Toisaalta mieleen on jäänyt postaus, jossa myit Remingtonin suoristusrautaasi. Vaikka en itse ehtinyt sitä ostamaan, eräs kommentoija ilmoitti myyvänsä samanlaista ja ostin sen. 🙂 Minulla on siis omakohtaisia kokemuksia lukijoidesi ihanuudesta!

 12. 12

  sanoo

  Paras postaus on tullut Urban Decayn Pocket Rocketista =). Oh Kirk your package is huge, LOL! Se oli pakko näyttää paremmalle puoliskollekin ja hänen ilmeensä oli kyllä näkemisen arvoinen. "Siis täh, ostaako naiset oikeasti jotain pelkän pakkauksen perusteella?" Ei, eiii koskaan…tai no,niin. Ei siitä sitten sen enempää.

  Tämän blogin kautta sain myös selville, että sellainenkin tökötti on olemassa kuin luomivärinpohjustaja. Enää en tulisi toimeen ilman Too Facedin Shadow Insurancea.

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Sisko näytti minulle videon eräästä lähinnä kosmetiikkaa käsittelevästä blogista. Siinä bloginpitäjä oli koonnut "aivan kaiken" kosmetiikkansa sängyn päälle. Bloginpitäjän kommentointi asiasta sai minut niin hyvälle mielelle, että olen muistellut postausta jälkeenpäinkin. Olen ollut koukussa siitä päivästä lähtien. Kiitos mahtavasta blogista:)

  Eevi

 14. 14

  sanoo

  Mun lempipostaus on se kärpänen lemmikkinä ostaus!:D Tämä blogi hömppä-sisältöineen on aivan ihana tavallisten arkipäivien piristys. Olen myös löytänyt paljon todella hyviä tuotteita suositustesi avulla. Kiitos ihanasta blogista!

 15. 15

  sanoo

  otsikosta jo pelkäsin, että lopetat blogin 😀

  Erityisesti jäänyt mieleen viimeaikaiset ihanat itsetunto-postaukset ja ne, joissa kuvasit kotonasi ja näytit miten minimalistisesti voi elää 🙂 Siihen olisi kaikkien syytä pyrkiä, jotta sitä turhaa tavaraa ei kerry koko ajan 😀

 16. 16

  sanoo

  Mieleenpainuvin postaus oli se, kun esittelit itsesi ja paljastit kasvosi ensimmäistä kertaa. Olin jo pitkään pohtinut, minkänäköinen ihminen tätä kirjoittelee ja olin hyvin utelias. 😀

  Kiitos sinulle blogistasi! Tätä on aina ilo lukea.

 17. 17

  sanoo

  Oi koko blogi on aivan ihana joten on äärettömän vaikea nimetä yhtä parasta postausta ja jopa mahdotonta, koska niitä on niin paljon, alun ihanimpia oli ne "apua olen kosmetiikka addikti joka omistaa näin paljon kaikkea" ja lakkoilun kanssa rimpuilu jäi alkuajoilta mieleen, Lush video postaus oli ihana, ja niin monet muutkin 🙂 kokonaisuus on vaan niin ihastuttava, että iso kiitos sinulle kun jaksat tehdä blogia meidan iloksemme!

 18. 18

  sanoo

  Mulla jäi ehdottomasti parhaiten mieleen dior-kärpäset 😀 En tiedä miksi, mutta jäi kuitenkin. Varisnkin kun näin vielä leffan, jossa joku mies sitoi kärpäsiä naruun.

  Toisena tulee mieleen se rintsikoiden olkain-juttu. Siinä kun oli se härpäke, jolla ne saa kivasti piiloon painijanselkätopin kanssa. 🙂 Ajattelin itsekkin ostaa sellaisen ihmevempeleen, kun seuraavaksi johonkin vaateliikkeeseen eksyn. 🙂

 19. 19

  sanoo

  Olen tykännyt kovasti niin Diorin viisikko-postauksista kuin myös postauksissa joissa valotat hiukan kosmetiikkamyyjän arkea.

 20. 20

  sanoo

  Himottavat saippuat-sarja tuli ensiksi mieleen, joten se on tainnut jäädä päähän. Lukiessani kuvauksiasi niistä Lushin namupalasaippuoista, herahti vesi melkein kielelle, vaikkei niitä voikaan syödä… Harmi. Kaikki ne pähkinäiset, toffeiset, suklaiset kuvaukset…. m-mm, miksen ole jo tilannut omiani?!

  Blogisi on hurjan monipuolinen ja tykkään kirjoitustyylistäsi, harvemmin jaksan lukaista pitkiä postauksia kokonaan, mutta sinulla tuppaa olemaan mielenkiintoisia tekstejä, ne on vaan pakko lukea.

  Paljon kiitoksia tästä hienosta blogista. 🙂

 21. 21

  sanoo

  Mieleeni on ehdottomasti jäänyt postaus jossa esittelet mielipiteitäsi siihen, että millaiset kynnet ovat kauniit; kaikki pitkiä; hyvät, eripituisia; epäsiistit, ei kauniit jne.
  Juuri tuon postauksen ansiosta aloin kiinnittää enemmän huomiota omiin kynsiini & niiden pituuteen. Plussana myös iihanan värinen kynsilakka :)♥

  Tykkään siun blogista äärimmäisen paljon ja tavasta jolla kirjotat. Jutut ei aina/yleensä oo niitä samanaiheisia vaan välillä on myös jotain kivaa hömppää joka on hiukan asian vieresä :–)

  -mirka-

 22. 22

  sanoo

  ! yay, jos kerrankin onni sattuis mun kohdalle, yleensä näissä arvonnoissa ei.. 😀

  Mulla on parhaiten jäänyt mieleen jäänyt Klippoteket-kuivashampoo sekä meikkivarastot-postaukset, joiden jälkeen ajattelin et aika hyvin mulla on pysynyt hallinnassa toi kosmetiikan haaliminen.. x) Klippoteket oli aika ihanaa, pitäisi kokeilla sitä Four Seasonsiakin taas jos innostun otsiksen leikkaamaan takaisin. 🙂

 23. 24

  sanoo

  Löysin blogisi vasta äskettäin (joskus tän vuoden alussa), mutta koukutuin heti ja luinkin koko blogin alusta loppuun parin viikon sisään 😀 Voin sanoa, että tuli useampi ilta vaan istuttua koneella ja selattua blogia eteenpäin.
  Blogissasi on monia mahtavia asioita, jotka pitävät minut koukussa. Kosmetiikan vähenemisen kanssa taisteluasi on mielenkiintoista seurata ja täältä saa myös aivan mahtavia kosmetiikkavinkkejä. Olenkin jo muutaman tuotteen hankkinut suositustesi perusteella (ja olen myös tykännyt!).
  Yksittäisenä hauskana postauksena mieleeni on jostain syystä jäänyt wannabe insinöörin kärpäsen lennätys saa mut edelleen hymyileen, vaikkei se kosmetiikkaan mitenkään liitykään. 😀

 24. 25

  sanoo

  Mieleen jäi se postaus missä oli se eriskummallinen sivellin. Missä oli hyöheniä!

  Tykkään sun blogista tosi paljon. Aina oppii jotain uuttaa 🙂

 25. 26

  sanoo

  No olen itse ollu tässä lukia vasta 3 tai 4 kuukautta nii en osaa kunnolla sanoa.. Mutta yksi merkintä vaikutti sillä tavalla, että etsin merkinnässä ollutta hupparia (tai sen kaksoisolentoa) 1,5 viikkoa kunnes löysin sen. Olin valmistautunhut maksamaan mitä tahansa :'''DD En ole varma löysinkö saman, mutta ainakin samankaltaisen merkintä oli: http://ostolakossa.blogspot.com/2011/02/satunnaisia-tekosyita.html

  Olen myös monesti etsinyt googlesta lisää tietoa joistakin tuotteista ja kuolannut niitä niin paljon, että melkein rätti tarvittaisiin….
  Minusta on myös kiva lueskella Anytime aiheisia merkintöjä nostalgia mielessä 😀

  Mutta eniten tuo yllä mainittu merkintä vaikiutti ja tuli ekana mielee 🙂

  -Miinu

 26. 27

  sanoo

  mun mieleen on jäänyt sellainen postaus missä kehuit emännän jalkavoidetta, sillä äitini kärsii kesäisin kuumista jaloista ja olen hänelle kantanut kaikki viilentävät voiteet mitä on vastaan tullut – emännän jalkavoide putosi paljon nähneen äitinikin suosikkikoppaan välittömästi! kiitos siis vinkistä äitinikin puolesta, enää ei pakota niin pahasti.

 27. 28

  sanoo

  Oli pakko osallistua arvontaan!:)

  Olen seurannut blogiasi todella pitkään, koukkuun jäin heti ekalla kerralla kun sen löysin! Kiitos siis ihanasta upeasta blogista ja jatka samaan malliin! Ihanaa oli löytää hengenheimolainen joka on myös ihan hulluna meikkeihin ja erilaisiin kauneustuotteisiin!

  Postaukset jotka ovat jääneet mieleen ovat ehdottamasti tuotearvioinnit. Arvostan ja luotan arviointeihisi, et valehtele tuotteen olleen hyvä jos se oli täyttä roskaa, mutta kerrot jos tuote todella oli hyvä/ostamisen arvoinen ja miksi jne. Otat kaikki asiat huomioon arvioinnissa ja se puuttuu monista muista meikkiblogeista! Luotetettavia totuudenmukaisia meikkiarviota on todella vaikea löytää (varsinkin suomalaisia). Nykyään ennen kun ostan minkään kosmetiikkatuotteen, tulen aina tänne katsomaan jos olet tehnyt siitä arvioinnin! heh sitten vasta teen ostopäätöksen!

 28. 29

  sanoo

  No yleisesti blogisi parasta antia on olleet inci-syynäykset yms, hauska on ollut lukea Dior-postauksia, mutta ehkä nyt mainitsisin kuitenkin postaukset, joissa kehuit Pirkan ja Lidlin tuotteita. Jos yksi on pakko valita niin se Lidlin kasvorasvoja esittelevä postaus. Itse en rynnännyt Lidliin, mutta vinkkasin siitä äidille, ja äidin luona olen päässyt voidetta kokeilemaan :). En meinaan muuten ikinä olisi tullut ajatelleeksi, että voisivat olla hyviä, ruokakaupoissa kun ei testereitäkään ole.

 29. 31

  sanoo

  Ui ui mikä arvonta. Itse en bloggerin kautta tätä lue, vaan sivu on suosikeissa ja aamukahvin kanssa tarkistan päivitysten varalta säännöllisesti, että josko olisi tullut jotain uutta.

  Jos onni potkaisee minua, niin sähköpostiosoite olisi indehaver@windowslive.com

 30. 32

  sanoo

  Lempparipostaukseni ovat videopostaus ja Lush-postaukset. 🙂 Olen lueskellut blogiasi alusta asti, mutta olen tosi laiska kommentoija. :/ Monta hyvää vinkkiä olen kuitenkin sinulta saanut! 🙂

 31. 33

  sanoo

  Mulla on jääny mieleen se vanulappuvertailu. Ihanasti jaksoit perehtyä 🙂 Ja tulit heti mieleen, kun meille tuli nyt myyntiin niitä meikkaussilmälaseja.

  Tää on kyllä suosikkini kosmetiikkablogeista!

 32. 34

  sanoo

  Kiitos ihanasta blogista!
  Olen seurannut tätä innoissani jo alusta asti, ja aina olen tykännyt.
  Mieleen jäi erityisesti postaukset opinnoistasi kosmetiikkamyyjäksi, koska ko. ala kiinnostaisi miutakin.

 33. 35

  sanoo

  Kiitos tosiaan ihanasta blogista! Suht alusta asti olen kirjoituksiasi seuraillut. Aina kun tarvitsen tuotevinkkejä, suuntaan ensimmäisenä tänne katsomaan, löytyisikö sinulta kokemusta jostain tietystä tuotteesta tai tuoteryhmästä. Parhaat vinkit olenkin nappaillut täältä. Kiitos!

  Yksi hyvin mieleen jäänyt postaus oli se, jossa sinulta loppui ensimmäinen Lush saippuapala ja kuvasit tyhjää pöytää, kun saippuasta ei jäänyt jäljelle mitään. Se kyllä hymyilytti pitkään, hauska idea 🙂

  Jatka samaan malliin!

 34. 36

  sanoo

  Täältä löytää aina kivoja vinkkejä kosmetiikkaan liittyen, mutta ehdottomasti mieleenpainuvin postaus oli tämän kategorian ulkopuolelta, nimittäin wanskun kärpäsenlennätystarina :'D olen nauranut sitä vedet silmissä monta kertaa ja luetuttanut sen melkein kaikilla tutuillani. Pelkkä asian ajattelukin hihityttää…

 35. 37

  sanoo

  Ite oot ihana! ♥ 🙂 Mulla on jääny mieleen se postaus, missä esittelit vaatekaappiasi ja laatikoita yms, ja kerroit olevasi minimalisti. Se postaus sai mut miettimään, mitä kaikkea turhaa mulla on kaapissa. Kiitos sinun, mun kaapit on nykyisin järjestyksessä ja turha kama varastossa (en ihan kaikkea raskinut heittää pois :D). Ja toki kaikenlaiset tuotearvostelut on aina mukavia, kaupassa sitä muistaa mitä oot hehkuttanu ja se rohkasee itteäkin kokeilemaan erilaisia tuotteita. Tykkään blogistasi ja on ilo lukea juttujasi 🙂
  – Anna

 36. 38

  sanoo

  Mulla on jäänyt vaikka mitä mieleen, mm. Bare Minerals-postaus, ripsimissikisat, kuvat siitä sun entisestä ihanasta vaatehuoneesta mikä oli täynnä meikkejä ja nyt uudempana se uus l'orealin kasvoputsari missä on se nyppylätyyny – tuli nimittäin ostettua ja vaikka herkän ihon versiokin jaa vähän naamaa kiristämään ja haju ei oo mitenkään ihmeellinen niin AH ETTÄ SE TYYNY ON IHANA. Mulla on ollu ongelmaa hilseilevän ihon kanssa jo pitkään ja toi tyny kyl auttaa siihen ihan hillittömästi.

  Oon useasti kysellyt sulta apua ja aina sitä myös saanut ja joskus, kuten ton putsarin kohdalla, myös kysymättä! 😀 Kiitos, kiitoskiitoskiitos!

 37. 39

  sanoo

  Oon saanut blogin kautta vinkkejä omiin ostoksiini, esim. Herbinan Marja Spa -sarja ja Mavalan pikakuivattaja.

  Ensimmäisenä mieleen jäänyt postaus koski "kynnenkasvattajia". Se jäi kyllä mieleen ja olen kyseistä postausta jaellutkin muutamille ihmisille. 🙂

 38. 40

  sanoo

  Olen seurannut blogiasi miltei alusta saakka ja mulle parhaiten mieleen jäänyt postaus on varmaankin se videopostaus kosmetiikkavarastoistasi. Se oli jotain niin hurjaa, upeaa ja riemastuttavaa samalla kertaa. 😀

  Blogisi on kyllä blogien aatelistoa, joten kiitos kun olet jaksanut meitä lukijoita ilahduttaa jutuillasi! 🙂

 39. 41

  sanoo

  Eniten mieleeni ovat jääneet ne vanhat postaukset blogihistoriasi alusta, joissa kuvasit sitä kosmetiikkamäärää mikä sinulla oli kaapissa! 🙂 Toisaaltaan kauhistellen ja toisaalta kadehtien katselin niitä kuvia. Niistä kuvista ehkä saattoi ajatella, että olet pinnallinen kosmetiikkahullu, mutta blogin seuraamisen myötä, tajusin että olet ihana ja värikäs persoona, etkä yhtään pinnallinen! 🙂

  Ainakun uusi postaus tulee, se saa hymyn huulille, koska olen oppinut paljon täältä ja olen jopa ostanut tuotteita sinun innottamanasi. 🙂

 40. 42

  sanoo

  Mä tykkäilin sellaisista postauksista, joissa näytit miten sekoittelit keskenään luomivärinappeja! Ja se, että miten ne saa irti ! 🙂

 41. 43

  sanoo

  Mistähän sitä aloittaisi! Voisin vastata tähän, että jokainen postaus on ollut hyödyllinen ja opettanut uutta, mutta jos nyt on yksi valittava… Kyllä se on ripsimissikisat-postaus! Ennen ripsien pidennyksiä olin aivan maaninen ripsivärien kanssa ja otin sinulta aina vinkkiä uutuuksista 😉
  Kiitos mahtavasta blogista ja jatka samaan malliin! 🙂

 42. 44

  sanoo

  Mulle jäi erityisesti mieleen aivan alkuajoilta se kierrätyspostaus jossa lukija oli kysynyt sinulta kierrättämisestäsi. Mitään hirveän erityistä syytä siihen ei ole miksi tuo kyseinen on niin selvästi jäänyt mieleeni. Musta olisi mukavaa panostaa siihen mutta mahdollisuudet on valitettavan huonot. Meillä ei ole edes lehtikeräyslaatikkoa eikä tässä lähistöllä ole mitään kierrätyspaikkaa minne voisi mennä ilman autoa, jota mulla ei ole käytössä.

 43. 45

  sanoo

  Parhaiten on jäänyt mieleen niinkin jännittävä postaus kuin Pirkan silmänympärysvoidepostaus. Ajoitus oli mitä mainioin kun edellinen voide oli loppumassa, ja kappas, Pirkkahan toimii mullakin!

  Kiitos hyvästä blogista, jota on ilo seurata! 🙂

 44. 46

  sanoo

  Minulle on jostain syystä jäänyt mieleen iso vanulappujen testauspostaus. Mielestäni se oli niin järjetön idea, mutta postausta lukiessani tajusinkin sen todella hyödylliseksi tulevien vanulappuostosten kannalta, silloin vaan kismitti kun omaa vanulappumerkkiäni ei oltu postaukseen otettu mukaan, heh ;D

 45. 47

  sanoo

  Omaan mieleeni on erityisesti jäänyt XZ Shampoiden postaus, sillä olen oikeastaan aina etsinyt sitä täydellistä shampoota hiuksilleni. Eksyin sattumalta blogiisi ja luin shampoo-postauksen ja hyvät arvostelut kyseisestä tuotteesta, joten heti seuraavana päivänä suuntasin lähimpään markettiin ostamaan tuon shampoon. Ja hetkeäkään en ole katunut! 🙂

 46. 48

  sanoo

  Kiitos ihanasta blogista<3 Yhtä ainoaa postausta en osaa nimetä, mutta mieleen ovat jääneet alkupuolen meikkikokoelmasi ja Dior vauvojesi esittelypostaukset. Itse en aiemmin ollut koskaan kiinnostunut mineraalimeikeistä, kunnes sinun blogisi kautta aloin niihin pikkuhiljaa tutustumaan. Ostolakossa blogin alkuperäisen idean mukainen tuotteiden kuluttamisen seuraaminen oli myös äärettömän koukuttavaa:) Aurinkoista kevättä!! xo

 47. 49

  Anonyymi sanoo

  Lush-postaukset ja se eräs, missä istut vessan lattialla ja nuriset että et voi mennä nukkumaan ennen kuin kasvot on pesty. 🙂

 48. 50

  sanoo

  Kiitos loistavasta ja vinkkejä antavasta blogista. Parhaiten mieleen on jäänyt Bare minerals postaukset joiden innoittamana ostin ensimmäiseni BM:ni ja nyt en enää lähtisi ihmisten ilmoille ilman couperosa ihoni kanssa.

 49. 51

  sanoo

  Minulle on erityisesti jäänyt mieleen viime vuoden maaliskuun Pissivoide-postaus. Välillä vieläkin nauran urean ja kasvovoiteen ajatusyhditelmälle =)
  Kiitos informatiivisesta ja viihdyttävästä blogista. Olen kosmetiikkatuotteiden tylsänä ja tiettyihin tuotteisiin jämähtäneenä käyttäjänä saanut monta ihanaa neuvoa täältä!

 50. 52

  sanoo

  Vaikka blogi on asiapitoista ja tarpeellista tietoa ja tekstiä pullollaan ja olen monesti palannut tarkastamaan jotain asiaa täältä, on parhaiten jäänyt mieleen postaus, jossa pohdit uusien Diorin viisikoiden ostoa. Se, jossa oli kuvamateriaalia siitä, miten kaikki nykyiset diorisi olivat kerääntyneet läppärin ääreen pohtimaan, tarvitaanko uutta kaveria joukkoon, ja niiden kuvat sitten olivat näytöllä havainnollistamassa 😀 Myöskin uuden kameran esittely on kirkkaasti muistissa. Siis miten se osaa tarkentaa paremmin haluttuihin asioihin, kun se on tyttömäisemmän värinen kuin edeltäjänsä. Tää on niin tätä, että kaikki tärkeä homma valuu saman tien korvasta ulos, mutta hölmöt ja hellyyttävät jutut muistaa vielä pitkään.

  Eikä noin pelottavia otsikoita saa käyttää, kerkesin jo pelästymään.

 51. 53

  sanoo

  Kiitos ja kumarrus itsellesi! Tämä blogi on ihan huippu (:

  Muistan monia postauksiasi, mahtavia! Päällimmäisenä mielessä itsesi paljastaminen. Ja ripsimissikisat oli aivan huippu. Ja pumpulilappuvertailu (siis aivan mahtavaa, että joku malttaa nähdä sellaisen vaivan) ja ja ja!

 52. 54

  sanoo

  Luin tätä aiemmin blogilistan kautta, mutta pitihän sitten tehä tunnus bloggeriin ihan tätä varten 🙂

  Eniten mulla on jääny mieleen nää aknepostaukset/ ihonhoitopostaukset, koska mulla itellä on todella ongelmallinen iho. Mutta ehkä ihanimpana on jäänyt mieleen ''Paras kauneusvinkkini'' postaus, sillä kyseistä postausta on mukava lukea uudestaan ja uudestaan, varsinkin sillon kun tuntuu ettei mistään tule mitään.

 53. 55

  sanoo

  Minäkään en osallistu arvontaa, sillä ei minulla taida (ainakaan nyt) käyttöä tuolle! Kuitenkin pidän blogistasi, luen joka ikisen postauksen ja myös vanhoja postauksia. Haen täältä tuotevinkkejä ja niitä myös ihan sulta kommenteissa kyselen! Rakastan kirjoittamistyyliäsi ja muutenkin sä henkilönä olet varmaan maailman mahtavin! Jatka samaan malliin!!
  Kerron kuitenkin: mulle on jäänyt monet postaukset mieleen, mutta ehkä kuitenkin se Lush-saippua -video on jäänyt suurimmaksi! En vieläkään ole uskaltanut sieltä mitään tilata vaikka halu on kova, niin tuosta videosta voin suurinpiirtein haistaa ne saippuat ja se tuo aina hyvän mielen! 🙂

 54. 56

  sanoo

  En muista mitään yksittäistä postausta, mutta pikku-diorien, eli niiden luomiväripalettien esittelytekstit nousevat aina päällimmäisenä mieleen !

  musta olis mielenkiintoista lukea joku postaus sun historiasta alalla,kouluttautumisesta yms. tai sitten en oo huomannu jos sellanen on jo tullu !

 55. 57

  sanoo

  Mieleeni on jäänyt se postaus, missä esittelit itsesi. Oli kiva saada tietää millainen tyyppi on tekstien takana 🙂

  Joka tapauksessa tämä blogi on auttanut mua monenlaisissa meikki- ja hiuspulmissa, että kiitos siitä! 🙂

 56. 58

  sanoo

  Parhaiten ittelle on jäänyt mieleen sen ripsivahvistajan Enourmoush Lash kokeiluun liittyvät postaukset. Samoin itselleni hyödylliseksi ja sen takia mieleen jääneeksi on päässyt myös copesu- postaus 🙂 Myös postaus, joka käsitteli wnb insinöörin kärpäsen lennättelyä oli hauska ja painui mieleen.

  Kiitos ihanasta blogista! Otsikon perusteella melkein jo säikähdin, että olet lopettamassa, mutta onneksi et 🙂

 57. 59

  sanoo

  Tää on ihan mahatava blogi! Yleensä kattelen täält kaikkii kivoja vinkkejä ja uusia kosmetiikka tuotteit. tää on tosi kiva blogi ku kirjotat hyvää infoo mut se on khauskasti kirjotettu. Hauskin,tyhmin ,Hulvattomin, naurattavin ja mitä viel postaus on ollu varmaan ripsimissikisat. Ihana idea ja muutenki tosi hauska. 😀 sit mielee on jääny kans se ''alusvaate on muiden vaatteiden alla pidettävä vaate'' psotaus oli super asialline, koska mua itteeni ärsyttää iha sama asia. Jatka samallail ja ite oot ihana! 🙂

  http://dontforgetme-jenny.blogspot.com/

 58. 60

  sanoo

  Video, jossa esittelet lush-saippuoita! Se into, jolla kerrot jokaisen saippuapalan "tarinan" on jotain niin käsinkosketeltavaa ja aitoa! Näitä lisää 🙂

 59. 61

  Anonyymi sanoo

  Parhaita minusta ovat tuotearvostelut erityisesti erilaisten vartalonhoitotuotteiden. Yksi postaus joka on ehdottomasti jäänyt mieleen on ollut Dior-kärpäsen lennätys ^_^

  Felicity

 60. 62

  sanoo

  Mieleeni on jäänyt erityisesti Päivää piristävät Lushin saippuat! -videopostaus! Sun äänesi on niin kiva, sitä on mukava kuunnella ja vaikutat ihanan innostuneelta Lushin saippuoista ja tekee mieli itselläkin mennä tuoksuttelemaan Lushia 🙂 Oon katsonut/kuunnellut videon monta kertaa, vaikutan varmaan joltain friikiltä. (Muistanko oikein, että sulla olis joskus ollut toinenkin videopostaus Lushin saippuoista, mihin se on hävinnyt?) Muutkin videopostaukses on kivoja, niitä lisää!

  Toinen mieleen jäänyt postaus on Aamurakkaus, jossa kerrot Cliniquen meikkipuuterista, koska olen miettinyt meikkipuuterin ostamista ja pitäis löytää joku itselle sopiva vaihtoehto. Ja sitten se postaus, jossa olit ollut bilettämässä, sun silloinen poikaystävä oli paistanut sulle ranskiksia ja oksensit suihkumyssy päässä… 😀

 61. 63

  sanoo

  Mieleeni on jäänyt se hauska kärpäs postaus. Kirjoitat aisoista aina niin hauskasti. 😀

  Myös erityisesti minulle on jäänyt mieleen mineraalimeikki postaukset. Sinun ansiostasi löysin mineraalimeikit ja ihoni on nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan. Ikävä kyllä en kuitenkaan voinut käyttää bareMineralsia, sillä bismutti aiheutti minulle pistelyä ja kirvelyä. Mutta joka tapauksessa minä löysin mineraalimeikit ja olen siitä sinulle erittäin kiitollinen. Ilman kunnon rohkaisua en olisi varmaankaan ikinä uskaltanut ostaa niitä.

  Kiitos ihanasta ja superhyödyllisestä blogista! 😀

 62. 64

  sanoo

  Kiitos kivasta blogista. (:
  Mieleen jäi tuo "Alusvaate on muiden vaatteiden alla käytetty vaate" – postaus. Tuli heti että tollasen "muovisen kapistuksen tartten ja oon montakertaa miettiny tota postausta sen takia. (:

 63. 65

  sanoo

  Minulle olevat mieleen jääneet monet hyödylliset postaukset inceistä ja siitä, miten kosmetiikkaa mainostetaan erinäisin kikoin, jotka eivät välttämättä tarkoitakkaan oikein mitään.
  Kaikkein parhaiten mieleeni kutienkin jäi postaus nimeltä "Päivä 132: Must Have Übertuote", joka käsitteli Clarinsin luomivärikvartettia 10 Les pastels. Rakastuin siihen ihan järjettömästi silloin ja se jäi jotenkin kummittelemaan päähäni. Myöhemmin se oli tarjolla eräässä kosmetiikkakirppiksessä ja sain kuin sainkin ihanuuden itselleni! En voinut mitenkään uskoa hyvää onneani! 🙂

  Sinulla on hyvin ihana blogi ja toivon sinulle hyviä hetkiä sen parissa ja tsemppiä jatkaa yhä edelleen. Ihani aurinkoisia kevättalven päiviä sinne myös!

 64. 66

  sanoo

  Erityisesti mieleen on jäänyt se kun testasit vanulappuja 😀 Ensimmäiseksi nauroin itseni kuoliaaksi, koska olin aina ajatellut että kaikki vanulaput on samanlaisia joten, so what. Mutta ilmeisesti olin väärässä minusta on hienoa miten jaksoit perehtyä ja testata niitä!

  Kiitos mahtavasta blogista! 🙂

 65. 68

  Anonyymi sanoo

  En ole tähänkään mennessä uskaltanut käyttää bloggeria, ja en kyllä vielä tämänkään innoittamana uskalla siihen perehtyä, mutta tahdon vain sanoa itselleni mieleenpainuvimmat postaukset.
  Kaikista eniten mieleeni on jäänyt se postaus, kun olit ollut hieman viihteellä ja oli mennyt vähän överiksi, mutta meikit oli silti hienosti pesty :D. Tietopostauksista eniten on mieleen jäänyt aurinkosuoja info :).

 66. 69

  sanoo

  Tsiisus, että pelästyin. Kiitos kuuluu sinulle 🙂

  Aloitin blogisi lukemisen joskus kuukausi tai pari sitten ja olen erittäin koukuttunut. Käyn vähintään 2 kertaa päivässä katsomassa joko uusi postaus on tullut.

  Jotenkin se To Wear Sunscreen oli asiaa, samoin kuin alusvaateohjauksesi ;D

 67. 70

  sanoo

  Kiitos itsellesi mahtavasta blogista! Parhaiten mieleen ovat jääneet videopostaukset kosmetiikkavuorestasi sekä Lush-tuotteiden arvostelusta (ja nuuskuttelusta! :D).

 68. 71

  sanoo

  Mieleen jääneitä postauksia on niin paljon! Ehkä ykköseksi nousee kuitenkin se postaus, jossa tulit "kaapista" ulos. 🙂

 69. 73

  sanoo

  Kiitokset mahtavasta blogista!
  Parhaiten mieleen jääneet on ehkä Diorin viisikko postaukset, kun aina saa kadehtia sitä määrää joka sulla noita ihanuuksia on 😀
  Ja sun innottamana on kyllä tullu useampi tuote hankittua omaan hyllyyn 😀

 70. 74

  Iina sanoo

  Mulla on jäänyt mieleen erityisesti se postaus, jossa kerroit omat lempparisi markettikosmetiikan puolelta :3 On ihanaa tehdä hyviä löytöjä halvalla !

 71. 75

  sanoo

  Lush saippua postaus jäi vahvasti mieleeni. Katselin niitä videoita ja haistoin tuotteetkin melkein nenässäni. Seurauksena "juoksin" tietysti lushin liikkeeseen siskoni kanssa haistelemaan itse tuotteita ja kotiinkin päätyi muutama.

 72. 76

  Sointu sanoo

  Mieleeni on jäänyt parhaiten juttu, jossa selitit kattavasti mineraalimeikkivoiteesta. Ostin sen jälkeen itselleni mineraalimeikkivoiteen ja nyt olen koukussa. 🙂

 73. 77

  sanoo

  Lukijana mukana arvonnassa 🙂
  Mieleeni on parhaiten jäänyt kosmetiikka "kokoelmasi" ja se kärpäsjuttu 😀

 74. 78

  sanoo

  Eniten on jäänyt ehdottomasti mieleen kaikki tekemäsi videot, sinulla on niin sympaattinen ääni ja tapa selostaa. 🙂 Esimerkiksi kurkistukset kosmetiikkahuoneeseesi olivat mahtavia!

 75. 80

  sanoo

  Ihan mahdoton nostaa mitään postausta ylitse muiden koska KAIKKI ovat olleet todella mielenkiintoisia ja mukavia lukea. Jos nyt ihan välttämättä tarvitsee jotakin sanoa niin kehuit Pirkka silmänympärysvoidetta. Menin, ostin ja pidin. Ahdistuin valtavasti koska tarvitsin hyvän ja halvan voiteen koska mulla on muitakin asioita mihin rahaa syytää kuin kyseinen geeli joten halvalla päästiin ja hyvää saatiin, kiitos vaan vinkistä!

 76. 81

  sanoo

  Osallistun ehdottomasti ihanan palkinnon arvontaan;)
  Ja luulisin kuuluvani bloggerin kautta lukijoisihi, vaikka se ei tuossa alareunassa näkynyt, ainakin omassa hallintapaneelissani on blogi ollut luettujen listalla jo pitkään. 🙂

  Eniten mieleen jäänyt postaus on kyllä ripsimissikisat ! 😀
  Suurin osa postauksista on ollut kyllä hyödyllisiä ja mukavia, olen lukenut blogiasi melkein alusta asti ja kieltämättä on kyllä tullut ostettua yksi jos toinenkin tuote tämän blogin ansiosta 😀

 77. 82

  sanoo

  Hieno arvonta. Mieleen ovat jääneet ripsimissikisat sekä aurinkosuojapostaukset, samoin koulutuksesi merellä : )

 78. 83

  sanoo

  ensimmäinen videopostauksesi jossa esittelit meikkejäsi on jäänyt mieleen 🙂 myöskin kaikki tarinat dior-vauvoistasi ovat jääneet ikuisiksi ajoiksi mieleeni..olen seurannut muutenkin blogiasi mielenkiinnolla 🙂

 79. 84

  sanoo

  Pakko osallistua näin kivan palkinnon arvontaan. Minulle on jäänyt mieleen joskus ilmestynyt kosmetiikkapäiväkirja, sellaisia olisi kiva lukea lisääkin. 🙂

 80. 85

  sanoo

  Varmaan parhaiten jäänyt mieleen lushin saippuoista videopostaus 🙂 Blogisi on ollut yksi ehdottomia suosikkejani, hyvin informatiivinen sekä marketti että selektiivisen kosmetiikan osalta.

 81. 86

  sanoo

  Kiitokset minunkin puolestani! Eniten olen tykännyt niistä postituksistasi, joissa olet ruotinut sisällysluettelon perusteella, onko tuoteesta mihinkään. -Parhaiten on ehkä jäänyt mieleen Pirkka silmänympärysvoide-postitus.

 82. 87

  sanoo

  Vaikean pistit. Seurasin tiiviisti varastojesi tyhjennystä, ihailin sitä että jaksoit käyttää tuotteet viimeiseen pisaraan (leikkasit ne kahtia!) vaikka moni tuote odotti käyttäjäänsä 😉 Vanulappuarvostelu oli hauska!

 83. 88

  iiness sanoo

  Paras postaus on ehdottomasti ollut marraskuussa 2010 jakamasi "paras kauneusvinkki", eli itsetunto-postaus. Postaus antoi paljon ajattelemisen aihetta. Olen samaa mieltä, että naisten (toki myös miesten) paras ase kauneutta vastaan on hyvä itsetunto. Hyvä itsetunto ja se, miten itseään kantaa ja arvostaa, saa ihmiset hehkumaan tavalla, johon yksikään ulkoapäin sudittu tuote ei pysty.

 84. 90

  sanoo

  Mahtavia postauksia on ollut paljon, mutta kaikkein hyödyllisimpiä on olleet mulle mineraalipohjia käsittelevät jutut. Pitkälti sinun ansiostasi olen päässyt vuosia kestäneestä pakkomielteestä vetää joka aamu suurinpiirtein teatteimaskit naamaan. Näyttää niiiiiin paljon paremmalta, ja iho kiittää! Eli iso kiitos niistä! 🙂

 85. 91

  sanoo

  voi virve mulle on jäänyt niin moni sun postaus ja apu mieleen <3 :)! esimerkkejä postauksen otsikko ''ripset rullalle vai puoliin'',virven ja uusiksen yhteinen harrastus :D,52kg kosmetiikkaa,hammaslääkärireissu ja sun palkinnot itselles siitä muistan tarkasti :-D. kiitän todella kaikesta avusta mitä oon sulta pyytänyt, oon löytänyt todella mieluisia tuotteita avullas :)! s-posti viel varmuuden vuoks, jos osaan osallistua arvontaan 😀 : souffi96@hotmail.com

 86. 92

  sanoo

  Mieleeni on jäänyt ripsimissikisat, Lush-postaukset (jotka tartuttivat lush-kuumeen minuunkin : D) sekä postaus, jossa kerroit Cliniquen Anti Blemish Solutions-meikkivoiteesta, koska suosituksesi ansiosta ostin edellä mainitun voiteen eilen jja en voisi olla tyytyväisempi 🙂

 87. 93

  sanoo

  Minulle on jäänyt parhaiten mieleen se postaus, jossa hehkutat bareMineralsia. Sen postauksen innostamana hankin aloituspakkauksenkin itselleni. 😀 Myös tuotearvostelusi ovat hyviä ja osuvia, ja niiden perusteella uskaltaa itsekin ostella uusia tuotteita. 🙂

 88. 94

  sanoo

  Lush postaukset on jääny mieleen koska ne innostivat mutkin sielä shoppailemaan. Toinen on mineraalimeikkejä koskavat postaukset joita en ole vieläkään päässyt kokeilemaan mutta kovasti haluaisin 🙂

 89. 95

  sanoo

  Minulle mieleen ovat jääneet Lush-postaukset ja Diorin viisikko-postaukset päällimmäisenä… Ja mineraalimeikkivoiteen ylistys :D.

 90. 96

  sanoo

  Kärpäsen lennätys-postaus!! Lisäksi mieleeni on syöpynyt kirjoituksesi mineraalien pyörittelystä kasvoille muiden aamutoimien lomassa. Kirjoitustavastasi tulee hyvä mieli 🙂

  Hetkeksi jo säikähdin, että tämä on vimppa postaus! Toivottavasti ei kuitenkaan ihan vielä. t: alusta asti lukenut

 91. 97

  sanoo

  Herranjestas kun pelästyin! Otsikko ja ensimmäiset lauseet kuulostivat aivan jäähyväisiltä – viimeisiltä sanoilta, jotka edeltäisivät lopettamisilmoitusta. Olin järkyttynyt ja tuntui, että jokin arkeen kiinteästi kuuluva asia katoaisi. Ehdin jopa ymmärtää päätöksesi – onhan elämäsi muuttunut blogin alkuajoista paljonkin nyt viimeisten kuukausien aikana, joten ehkä blogi ei mahtuisikaan elämääsi.

  Noiden hirveiden ajatusten jälkeen olikin säpsähdyttävää huomata, että alku edelsikin arvontaa.:D Luojalle kiitos.:D Järkytyksestä toivuttua toista hämmennystä aiheuttaa palkinto. Aivan upea! Onneksi ilmeisesti et arvo palkintoa kommenttien perusteella, sillä uhkaisin jäätyä lopullisesti aloilleni jos joutuisin etsimään kadonnutta sanansäilääni.;)

  Itse olen lukenut blogiasi melkeinpä ensimmäisistä postauksista alkaen – siis aikana, jolloin bloggerin kauttakin lukijoita oli hädintuskin 10. Mieletöntä nähdä, miten blogi on kasvanut ja tullut supersuosituksi. Kaikkia postauksiasi on odotettu hartaasti ja ne olen myös lukenut – ainutkaan ei ole jäänyt välistä. Kirjoitat kivasti ja jotenkin uskomattoman koukuttavasti. Onkin vaikea muistaa mitään tiettyä yksittäistä postausta monen upean joukosta.

  Bare mineralsin kattava postaus sai kuitenkin innostumaan mineraalimeikeistä ja sen opastuksen jälkeen itse asiassa myöhemmin oman aloituspakkauksen tilasinkin. Palasin myös myöhemmin uudelleen sen ääreen lukemaan vinkkejä ja vetristämään muistiani, joten se on jäänyt erityisesti mieleen.

  Ikävä kyllä myös kuvitettu postauksesi tunnollisesta kasvojen pesusta juomisenkin jälkeen jäi mieleen.;) En muista sanatarkasti postausta, mutta jäi mielikuva sinusta vessan lattialla istuen sinnikkäästi poistamassa silmämeikkiä vaikka kuka tahansa muu olisi varmaan kömpinyt huoletta meikit päällä nukkumaan.:D

  Laivapostaus (tarkemmin sanottuna ns. perehdytys) jäi myös mieleen vaikkei kosmetiikkaan liittynytkään. Se oli niin hauskasti kirjoitettu ja valaiseva – siis se, jossa kosmetiikkamyyjäksikin tulevan piti kellua altaassa harjoittelemassa pelastumista tms.:D

  Moni muukin ansaitsisi maininnan, mutta kommentista tulee tätä menoa ylipitkä kilometrikommentti.:) Yleisesti voisi vielä sanoa, että suihkumyssysi on totisesti painuneet mieleen. En tiedä miksi, eihän niistä muistaakseni ole hirveän monta merkintää, mutta ne on silti jääneet aivan ihastuttavina piirteinä sinusta muistiini.:)

  Kommentista ehkä tulikin selville, että pidän valtavasti blogistasi – se on parhaimpien joukossa kaikista aihepiireistä. Toivon että innostuksesi säilyy vielä; siispä pitkää ikää blogille!:)

 92. 98

  sanoo

  Ihan blogin alusta, kun esittelit kynsilakkavitriinisi. Kyseinen postaus linkitettiin minulle kaverin toimesta, kun omat lakat eivät ihan yhtä edustavia ole. Lakkavitriinissä oli todella ideaa ja vaikka en omia lakkojani moiseen saanut paimennettua, tulee vitriineistä yhä mieleen kynsilakat.

  Vähän myöhemmin walk-in kosmetiikkakaappi aiheutti pieniä kateuden merkkejä ja tyhjensin kirjahyllyni meikkejä varten. Vaikuttavaa.

 93. 99

  sanoo

  Hei ja kiitos myös itsellesi ihanasta blogista! Olen sitä nyt vuoden päivät (ainakin!) lukenut, joka ikisestä postauksesta lähtien ja aina yhtä innolla. 😀 Joskus jopa aloitin alusta vanhimmista postauksistasi, kun pidit taukoa. Kertoo siis jotain siitä, miten koukuttava blogisi on… 😀

  Mieleeni ovat ehdottomasti jääneet videopostaukset kaikesta kosmetiikastasi. Minussa asuu pieni tirkistelijä, joten oli hienoa nähdä, miten kosmetiikkaasi säilytät ja mitä sinulta löytyy. Ja löytyihän sitä! Rakastuin myös Lush-videopostaukseesi. Hehkutuksesi saippuista oli jotain niin hellyttävää, että vieläkin hymyilyttää. Myös kosmetiikan vierestä olevat aiheet ovat jääneet mieleen, esimerkiksi itsetunto-postaus, joka kosketti todella.

 94. 100

  sanoo

  Päivä 65: Pyykkipäivä -postaus on jäänyt mieleeni, koska silloin heräsin siihen että meikkivoiteen levityksessä sienet on ihan oikeasti kökköjä. Plus että nauroin "Mielestäni meikkisienillä pitäisi viskata vesilintuja tai ainakin Johanna Tukiaista." -kommentillesi hillittömästi. Ja hommasin sitten sen Kicksin meikkivoidesiveltimen ja tyytyväinen olen ollut.

  Ja osallistun arvontaan 🙂

 95. 101

  sanoo

  Dior-kärpänen eli kärpäsen lennätys -postaus oli mieleenpainuva 😀 Vaikka se ei tietenkään täysin liittynyt kosmetiikkaan tai muuhun, se oli todella hauska (vaikka nyttemmin liittyykin eksääsi) 🙂 Kiitos ihanasta blogistasi!

 96. 102

  sanoo

  Mun ehdottomasti lempparipostaukset tässä blogissa on ollu se, missä oli Kärpäsenlennätystarina (oon palannu lukee sen monesti uudestaanki) ja sen jatkona Dior-kärpäsenlennätystarina. Erityisesti tykkään sun blogissa just siitä, ettei se käsittele orjallisesti pelkkää kosmetiikkaa.

 97. 103

  sanoo

  Hui kamalaa – mä luulin että sä olet lopettamassa!! :S Erittäin kiva näin siis. Mä en ole kovin pitkään lukenut blogiasi, jostain viime vuoden puolelta, mutta voin sanoa sun postausten olevan aina mukavan informatiivisia, tai vähintään mukavia kirjoitustyylisi takia. Kiva kun olet avannut sanaisen arkkusi ja kosmetiikka-arsenaalisi meille. 🙂

  Tää (http://ostolakossa.blogspot.com/2010/12/kotimainen-kulttituote.html) postaus on mulle erityinen, sillä löysin sitä kautta (olkoon kuinka kulttia tahansa, sulta sen kuulin kuitenkin ekaa kertaa) Pirkan _niin_mainion_ silmänympärysvoiteen. Kiitos. Ja jatkahan samaa rataa, Virve! 🙂

 98. 104

  MJ sanoo

  Ehkä mieleen jäänein postaus on juuri vastikaan julkaistu, aiheena rintsikoiden olkaimien näkyminen toppien alta. 🙂

 99. 105

  sanoo

  Hei, kiitos tästä ihanasta ja vähän erilaisesta blogista. Yleensä kun etsin tietoa jostain kauneudenhoitoon liittyvästä asiasta tai kokemuksia jostakin tuotteesta, klikkailen itseni ensiksi tänne. 🙂

  Ensimmäisenä minulle tuli mieleen rintsikoiden olkaimista kertova postaus. Yhdyn mielipiteeseesi aivan täysin. Juuri ihastelin sukulaiseni vanhojen tanssi-kuvia ja meinasi itku päästä. Kolme todella kaunista tyttöä kuvassa olkaimettomissa mekoissa ja JOKAISELLA paistoi silikoniset "läpinäkyvät" olkaimet. :S

 100. 106

  sanoo

  Mie olin silleeen että ''EI! ETHÄN SIE LOPETA BLOGIAS!'' kunnes älysin lukea koko postauksen. Itselleni eniten on jäänyt mieleen se kun wantsu päätti siun painajaisesta tehdä pilaa ja laittoi sen '' pommin '' diorlaatikkoon : D Onhan noita muitakin, mmm. Ripsimissikisat, Lush-mania, viisikot ja kaikki muu, mut tuo ensimmäinen vaan painu mieleen. AINIIN! Se tarina kun kerroit wantsun siitä kärpäsenlennätysoperaatiosta :d Sillon tuli naurettua ja paljon !
  Kiitos ihanasta blogista, jota olet jaksanut pitää, ja toivottavasti jaksat vielä pitkään!

 101. 107

  sanoo

  Lemppari postaukseni tässä blogissa on ehdottomasti kaikki, joissa on Lushin tuotteita. Mutta erityisen ihana on ollut video, jossa esittelit Lush saippuoitasi. 😀
  Minulta löytyy suunnilleen saman verran Lushin saippuoita, koska ne vaan ovat niiin ihania! 😉

 102. 108

  sanoo

  Harmi kyllä, minulle ei ole jäänyt mieleen näistä postauksista yhtään niin paljon kuin haluaisin. Nimittäin kosmetiikkaliikkeissä tai muissa kaupoissa käydessäni en yleensä muista, että mikä nyt oli se sinun suosittelemasi tuote tai mikä se, mitä ei ehkä kannata itsekään kokeilla.

  Mutta yksi ehkä mieleenpainunein on kyllä se "52 kiloa kosmetiikkaa", jossa olit kasannut kaiken kosmetiikan sängyllesi ja punninnut sen. Se havainnollisti melko tavalla tuota kosmetiikkamäärääsi 🙂

 103. 109

  sanoo

  Mulla on jäänyt eniten mieleen mineraalimeikeistä ja aurinkosuojista olleet piitkät postaukset, oli hyviä ja kiinnostavia.
  Nyt käytän ainoastaan mineraalimeikkipohjaa (tosin everyday mineralsin, en bare mineralsin) ja aurinkosuojaa lähes aina 🙂

 104. 110

  sanoo

  ihana palkinto!:) hmmm mieleen on jääny moniaki esim. se jossa näytit ekaa kertaa naamasi, kerroit nimesi ja näin 🙂

 105. 111

  sanoo

  Mä tuun mukaan! Mulle on kaikkein parhaiten jäänyt mieleen ne päivän naurut siitä kärpäsen tappamis/kidutus/pyydystämisoperaation kertomisesta! Naurattaa melkein vieläkin. Mutta mielelläni luen myös nuita kommentteja tuotteista, jos sitä vaikka itekin saa vähän vinkkiä, että mitä kannattaa 😉

 106. 112

  Anonyymi sanoo

  Hei ja kiitos vain itsellesi, että jaksat ahkerasti kirjoittaa kivoja juttuja. Kosmetiikkablogit ovat nykyään se kanava, jota kautta metsästän uusia kokeilemisen arvoisia tuotteita eikä sinun blogisi ole poikkeus. Muun muassa sinulle kuuluu kiitos siitä, että reilu vuosi sitten rohkaistuin kokeilemaan mineraalimeikkejä. Sillä tiellä ollaan edelleen eikä paluuta ole 🙂

  Kielo

 107. 113

  sanoo

  Mulle on jäänyt mieleen ainakin mineraalimeikkipostaukset, sillä niiden innoittamana mäkin tilasin ekat mineraalit ja ne todellakin olivat hehkutustesi arvoisia:) Kiitos siis vinkistä;)

 108. 114

  sanoo

  Bare mineralsin mineraalimeikkipostaus on ollut hyödyllisin, myös markettituotteiden testaukset ovat olleet kivoja ja hyödyllisiä. Niiden ansiosta on löytynyt hyviä tuotteita edullisesti.

 109. 115

  sanoo

  Kaikki Diorin viisikkopostaukset. Se on uskomatonta, miten voit perhetyä niin kovasti johonkin tuotteeseen! Olen rakastunut.

 110. 116

  sanoo

  Parhaiten mieleeni on jäänyt postaus, jossa esittelit rottakuurin aikaisen luottoviisikkosi. Tämä postaus on kirjaimellisesti pelastanut nahkani oman rottakuurini aikana. Ostin kaikki esittelemäsi tuotteet ja niiden ansiosta ihoni on pysynyt kuurin aikana todella hyvänä. Olen aiemminkin syönyt kyseisen kuurin ja silloin, ilman näitä suosittelemiasi tuotteita olen ollut aivan epätoivon partaalla hilseilevän halkeilevan ihoni kanssa. Iso kiitos siis sinulle Virve!

  Myös mineraalimeikit ja Lushin tuotteet sekä monet monet muut jutut olen löytänyt tämän blogin ansiosta. Mie oon ihan koukussa tähän!!!

 111. 117

  Anonyymi sanoo

  Miulle on jäänyt jostain syystä kaikista parhaiten mieleen sellainen postaus mikä ei edes kosketa millään tavalla meikkejä tai muutenkaan kauneudenhoitoa mutta on vaan niin pirun hauska 😀 Eli se missä exäsi pakasti sen kärpäsen 😀

  -Emma-

 112. 118

  sanoo

  Olen ihan kynsilakka addikti, mutta suosikkipostaus on silti ollut tämä Lush-video postaus. Silloin rakastuin värikkäisiin ja herkullisen näköisiin Lusheihin ja lähdin heti ostoksille. Ja toki tuo "toffee-karkki" palanen lähti mukaan ensimmäisenä ja lisäksi muistaakseni jokin kuoriva saippua. Nyt elänkin onnellista Lush-elämää, ostoksia teen välillä ja lautasella kylpyhuoneessa on pieninä paloina herkullisia (ulkonäöltään siis, maistaa en ole onneksi raaskinut, vaikka tuoksu välillä houkuttelisikin:)saippuarakkaita, kiitos sinun Virve 🙂

 113. 119

  sanoo

  Lukijana ollaan, vaikka en taida julkisesti kyllä näkyä 🙁

  Parhaiten on jäänyt se "Ripsimissikisat" ja sitten myös postaukset Lushin saippuoista. Jokseenkin sen takia on syttynyt pieni sisäinen kipinä näiden saippuoiden käyttämiseen, tai enemmänkin tilaamiseen. Toistaseksi en oo saanu aikaan moista, mutta hyvällä vauhdilla kohti unelmia mennään! (;
  Myös mieleeni on jäänyt postaus, jossa ensimmäisen kerran paljastit minkä näköinen olet – jotenkin se oli vaan niin sykähdyttävä(jos näin vai sanoa) kokemus! Muutenkin tulee lueskeltua sun postaukset, ja suurimmasta osasta on saanu vaan hyviä vinkkejä, kiitoksia paljon! 🙂

 114. 120

  sanoo

  Heippa! Mieleen on jäänyt tietenkin Diorin viisikot ja Pirkka silmänympärysvoide.. Kävin itsekin heti silloin ostamassa sitä… 😛 Sun blogista löytää kyllä tosi hyviä vinkkeja ja bongaa mielenkiintoisia tuotteita! 🙂

 115. 121

  sanoo

  Et sitten yhtään vaikeampaa kysymystä valinnut.
  Blogisi on muuttanut omia kosmetiikka varastojani hurjasti. Tällä hetkellä käytän bare mineralsin meikkeja, silmän ympärys voiteena on pirkka, deodoranttina lumene ym.. 😀 Blogisi kautta tutustuin myös shu uemuran ripsien taivuttimiin ja niitä tällä hetkellä käyätän. 🙂

  Blogiasi olen lukenut alusta asti, taisin eksyä tänne kun postauksia oli 4-5 joten oli helppoa heti alusta asti lukasta ne läpi ja sitten lukea aina vain uusin postaus kun se ilmestyi 🙂

  Muistan kun näytit ensi kertaa kasvosi, se on erityisesti jäänyt mieleeni.. 🙂 Ihana on kuulla että lukijasi ovat olleet mukavia ja et ole saanut inhottvia kommentteja, toisin kun muut bloggaajat 😀

 116. 122

  sanoo

  Mä rakastan sun blogia! Ilman sua mun iho olis edelleen järkyttävässä kunnossa ja käyttäisin vääriä kosmetiikkatuotteita. Parhaiten mieleen jäänyt blogiteksti on varmaan ollut postaus Sensain puhdistusliinasta! Sain melko pian sen postauksen jälkeen ekan liinani ja siinä oli pelastus mun herkälle iholle, enää ei tarvitse läträtä monien kuivattavien pesuaineiden kanssa vaan se yksi aine riittää ja kevyen meikin voin poistaa jopa pelkällä vedellä ja liinalla (mikä on välillä välttämätöntä näillä pakkasilla)!
  Samoin Lushin tuotteet olen löytänyt sun kanssa ja varsinkin kun olet kuvaillut palasaippuoiden tuoksuja, oli kiva huomata että ne tosiaan haisevat juuri sille joksi niitä kuvailit! 🙂

 117. 123

  sanoo

  Jotain ripsari-juttuja lueskelin ahneen raivolla aikoinaan, muuten käyn lukemassa blogiasi, ja olen tällännyt blogisi oman blogini seuraan-luetteloon.

  Varmaan liiallinen ripsarin käyttö on vaikuttanut aivotoimintaani, sillä yhtään yksittäistä kirjoitustasi en juuri nyt saa irti aivoistani. Hyviä kirjoituksia sinulla on, se on myönnettävä.:)

 118. 124

  sanoo

  Hih, kiitos arvonnasta! 🙂

  Eniten on mieleeni jäänyt siun hehkutus ihanista Dior-paleteista! Naureskelin aina hyväntahtoisesti innostuksellesi (ja olen katsellut salaa Diorin paletteja (tosin löysin vain semmoisen, missä on neljä palettia yhdessä…) sun vinkkejäs ajatellen)! Ja ne paletit on aivan UPEITA, joten oon aina innolla lukenut sun palettijuttus!

  Btw, kiitokset todella, TODELLA ihanasta blogistasi! Monet kerrat oon saanu hyviä vinkkejä ja on ihanaa, että joku testaa meidän kaikkien lukijoiden puolesta melkein koko maailman (no ainakin Suomen!) kosmetiikka tuotteet ja vähän enemmänkin 😉

  Odotan innoissani uusia postauksiasi! Mutta muista, älä ota stressiä, take your time!

  Suur kiitos ja niiaus myös sinulle!

 119. 125

  sanoo

  Yksi kirkkaimmin mieleen jääneistä postauksista oli se, missä pesit meikkejä lattialla istuen pois juhla -illan jälkeen. :> Muita kirkkaimmin mieleen jääneitä ovat olleet mineraali- sekä viisikkoaiheiset postaukset.

  Oot kyllä niin ihana !

 120. 126

  sanoo

  ripsimissikisat ja se kun kerroit koulutuksesta tonne laivaduuniin :—D ja ne ekat postaukset joissa meikkivuoret kohos korkeemmalle ku meijän talo…

 121. 127

  sanoo

  Löysin blogisi kun kiinnostuin mineraalimeikeistä ja sille tielle jäin. Erityiskiitos siitä, että käytössäsi on hakutoiminto. Sen avulla löytää paljon hyvää tietoa.

  Asiakkaakseksekin (sanahirviö) päätyisin mielelläni.

 122. 128

  sanoo

  Hyvin mieleen ovat jääneet (ja myös hyödynnetty omaan käyttöön) vanulappuvertailu ja finninnujertamisohjeet. En olisi ikinä keksinyt sinistä Bepanthenia parantuviin finneihin laittaa, mutta kikka on pelastanut naamani monesti! Useita tuotteita olen tätä kautta bongannut, joita on pakko päästä kokeilemaan. Osaat kirjoittaa tosi mielenkiintoisesti ja hyödyllisesti eri kosmetiikkatuotteista! Oli muuten kovat vieroitusoireet kesällä kun blogi eli hiljaiseloa.. 🙂

 123. 129

  sanoo

  Kaikki Lush-postaukset on ollut aina kivoja ja mielenkiintosia. Ei voi myöskään unohtaa postauksia Dior-paleteista… 😀
  Opiskelijabudjetti kiittää myös halvempien tuotteiden katsastuksesta. Ihan kaikista jutuista kuitenki suuuri kiitos, aina oppii edes jotain pientä uutta!

 124. 130

  sanoo

  Mulle on ehdottomasti jääny eniten mieleen ripsimissikisat! Se oli jotenki tosi mukava ja erilainen postaussarja että sitä tekee joskus mieli selailla 🙂

  Mun mielestä sun blogi on ihan huippu, täältä löytää usein monenlaisia vinkkejä ja sulla on tosi pirtee kirjotustyyli!

 125. 131

  sanoo

  Mieleen on jäänyt parhaiten varmaan postaus, jossa kuvasit huulimeikkiesi määrän. Se taisi olla aika alkupään juttuja ja se jäi mieleen, koska se oli ensimmäinen postaus, jonka luin blogistasi ja sen jälkeen täällä onkin tultu käytyä lähes päivittäin. Ihana blogi! 😀

 126. 132

  sanoo

  Se postaus, missä kerroit eräästä kosteasta illanvietostasi ja siitä, että olit mennyt meikit päällä nukkumaan (OMG) on jäänyt hauskasti mieleen. Naureskelin sille pitkään!

 127. 133

  sanoo

  Tai ehkä se et mennytkään nukkumaan meikit päässä… Niin se taisi ollakin. Et edes siinä kunnossa 😀

 128. 134

  sanoo

  Osallistun, tuon ottaisin mielelläni meille asumaan! Mieleeni on jäänyt ainakin se postaus, jossa esittelit itseäsi ja se kun esittelit minimalistista kotiasi. Vaikka nuo postaukset ovat jäänet minun mieleeni, ne eivät tavallaan ole niitä tärkeimpiä postauksia, vaan ne joissa esittelet tuotteita.

 129. 135

  sanoo

  Kilometrin inci-pläjäys on ihan tuolla selaimeni kirjanmerkeissä, koska toimii kätevänä pikahakuna. Minä kun en inceistä niin paljon välitä, ettäkö osaisin asiat ulkoa, joten on kiva nojata inci-tietoiseen kun joskus aina tarvitsee. 🙂

  Kiitoksia blogistasi, tämä taitaa olla ihan ensimmäisiä kosmetiikkablogeja, joissa olen koskaan vieraillut jollei jopa eka. 🙂

 130. 136

  Maige sanoo

  Postauksesi "Päivä 312: Vitsit mikä rätti!" on jäänyt parhaiten mieleen. Hankin rätin heti tuon jutun luettuani ja enää en osaa ilman ollakaan. 🙂

 131. 137

  sanoo

  Niitä on paljon! Ostolakossa oli ensimmäinen kosmetiikkablogi, jota aloin seuraamaan. Ja seuraan sitä edelleen ja aion seurata pitkään! Muunmuassa sun ansiosta mä oon löytäny tosi hyviä kosmetiikkaostoksia, ei oo tullu paljoa huteja. Mineraalimeikit löysin sun kautta, eka testasin bM:a, mutta siirryin nyt Everyday Mineralsiin ja sen ihaniin suteihin! Kosmetologin/kosmetiikkamyyjän ammattikin on käynyt mielessä, mutta taidan käydä lukion kuitenkin… kolmoistutkintokin kävi mielessä, mutta koulu on hieman turhan kaukana.

  Eniten mun mieleen on kuitenkin jäänyt varmaankin aurinkosuoja-postaukset. Pitää miettiä, että mitä aurinkovoidetta sitä hankkisi kesäksi kasvoille varsinkin. Vaikka pitäisihän sitä nytkin jo suojautua auringolta, kun hanki heijastaa. Ennen en ole edes ajatellut auringolta suojautumista, mutta olenkin aikamoinen sisäkissa. Mutta tänä kesänä siihen voisi tutustua. 🙂

  Arpaonneni on aivan surkea, mutta jos se voitto tulisi vaikka loppukuun synttäreiden kunniaksi. (Samaa kyllä toivon Putous-kilpailussa, mutta tuskinpa :DD)
  Hyvää jatkoa sulle Virve! Oon hiljanen kommentoija,(+ ja mulla on muutama nimimerkkikin, kun en jaksa kirjautua :D) mutta seuraan kyllä. 😉

 132. 138

  sanoo

  Ei kyllä pysty valitsemaan lempparia! Löysin blogisi vasta tässä jokin aika sitten, paljon hyvin vinkkejä eri tuotteista olen täältä löytänyt ja ostoslistalta löytyykin yhtä ja toista suosittelemaasi (jahka saan vanhat käytettyä ettei lopputulos ole sama kuin sinulla ;)) Joten kiitos ja kumarrus. Ja on muuten tosi hienoa ettet vain käytä ja suosittele superkalliita merkkituotteita, vaan myös pirkat sun muut on päässeet osallisiksi!

 133. 139

  Anonyymi sanoo

  Ehdottomasti rintsikanolkainpostaus! Olen vasta pari kuukautta sun blogia seurannutkin, tuo oli vaan niin osuva ja hauska… 😀

  – Elisa

 134. 140

  sanoo

  Ihana blogi kyllä! 🙂

  Mieleeni on jäänyt se postaus, missä kerroit Google Analytics tietoja… Hymyilytti :D!!

 135. 141

  sanoo

  Mun ajatusmaailmaa eniten ovat mullistaneet ekat INCI postaukset incien hyviksitä ja pahiksista, joiden kautta blogisi löysinkin.
  Kovasti olen siitä lähtien innostunut incien tutkailusta ja lukenut tyytyväisenä sun postauksia aiheeseen liittyen.

  Olen itse opiskellut kosmetologiksi ja tosi pettynyt kun koulussa ei näistä asioista juuri puhuttu. On ollu aika jänää huomata että moni kosmetiikkamyyjän työssä oleva ei välttämättä ymmärrä inceistä oikeestaan mitään.

  Sun blogista on ihanaa lukea uutuuksista ja tuotetestailuista, kun kerrot niin tarkasti tuotteen koostumuksesta ym. ja puutut niiden inceihin.
  Lisäksi tässä blogissa kannattaa tosiaan lukea myös kommentit jos aihe vähääkään kiinnostaa, koska sieltä löytää välillä ihan yhtä hyödyllisiä vinkkejä kuin itse postauksesta! 🙂

 136. 142

  sanoo

  Mulle jäi viimeksi mieleen tuo suklaa-mansikka -kasvonaamiopostaus. Piti mennä ostamaankin se. Muutoinkin nuo testaamasi tuotteet kiinnostavat aina. Etenkin järkevän hintaiset.

 137. 143

  sanoo

  Postauksesi mineraalimeikeistä ja tarkemmin bare mineralsseista tuli luettua moneen kertaan ja kommenttiboksi laavattua läpi.Olen harkitsevainen tyyppi ja pari viikkoa tankkasin tekstiäsi ja rohkaistun tilaamaan aloituspaketin.Sen jälkeen olen ollut tyytyväinen mineraalimeikien käyttäjä, kiitos sinulle:)

 138. 144

  sanoo

  Kiitos ja nätti niiaus sinnekin. Aloin lukea blogiasi 2009, kun olin ulkomailla ja minulla oli tylsää. Sen jälkeen kosmetiikkavarastoni ovat varmaan kolminkertaistuneet. 🙂 Blogisi oli myös yksi ensimmäisistä seuraamistani blogeista, ja tässä hommassa muuten porttiteoria pätee.

  Mullistavin postauksesi oli ehdottomasti mineraalimeikkipostaus. Olen siitä lähtien ollut vannoutunut BM-fani. Olit vakuuttava.

 139. 145

  sanoo

  Minua on inspiroinut monetkin tämän blogin kirjoitukset, mutta päällimmäisenä on kuitenkin muistoissa Lush-jutut. Olen erittäin kiinnostunut kokeilemaan merkin tuotteita, mutten ole opiskelijabudjetin takia vielä raaskinut astua Lush-maailmaan.

 140. 146

  Anonyymi sanoo

  Mistä tuommoisen salkun saisi ostettua?

  Terveisin eräs hiljainen lukija

 141. 147

  sanoo

  Kirjoitin just pitkän tekstin jossa kiittelin sinua Virve ihanasta blogistasi, mutta painaessani esikatselu-nappulaa koko höskä katosi bittiavaruuteen. Ääh. Lyhyesti siis:

  Mieleeni ovat jääneet viime kesänä lukemani postaukset Elysambre-ihonhoitotuotteista sekä Sensain Sponge Chieffistä. Ostin sekä Elyn putsarin ja rasvan + tuon "ihmeliinan" saman tien itselleni. No, jälkimmäinen ei ehkä kovista odotuksista huolimatta ollut se mun juttu, mutta elyt on edelleen käytössä ja toimii juuri niin kuin lupailitkin niiden toimivan!

  Näytin blogisi muuten 44-vuotiaalle äidillenikin, joka myöskin keräilee täältä tasaisin väliajoin meikki- ja ihonhoitovinkkejä. Itsehän olen kaltaisesi kosmetiikkafriikki, vaikkakin vasta 17-vuotias sellainen.

  Kiitos siis sinulle Virve, ihanasta, piristävästä ja ainutlaatuisesta blogistasi! 🙂

 142. 148

  sanoo

  En enää tarkalleen muista mistä meikistä about vuosi sitten tietoa etsin, mutta tänne sivuille eksyin ja tälle tielle olen myös jäänyt 🙂 Kaikki alkuvuoden 2010 postaukset olivat siis mieleenpainuvia (ja siitä eteenpäin tietty myös) koska vieläkin joka päivä täällä käyn 🙂

 143. 149

  HeidiK sanoo

  Löysin blogisi sattuman kautta viime kesänä – ja rakastuin! Luin postauksen siitä miten listasit kaikki loppuneet ja uudet tuotteet, minä kun luulin olevani ainoa joka niin tekee! Kerrankin bloggaaja minun makuuni. Hauska, nokkela ja mikä parasta, aitoa tietämystä kosmetiikasta. Se oli menoa se!:)

 144. 150

  sanoo

  Ihan ensimmäiseksi mieleen muistui Lush-käyttökokemukset ja etenkin japanilaisten (?) hassujen naamioiden testaukset! 🙂

 145. 151

  MILJA sanoo

  Hei määkin tahdon osallistua! 😀

  Olen kaikessa hiljaisuudessa lueskellut blogiasi ja tullut plärättyä kaikki postaukset läpi..

  Kaikista paras (opettavaisin!) oli meikkiohjeistus poskipunista ja varjostuksista, jossa oli maininta NYX:n TAUPE:n kylmästä, harmahtavasta väristä ja sen oikeasta häivyttämisestä (sillä normaalistikaan varjo poskella ei ole ruskea! 😉 TÄMÄ jäi mieleen ja sai minut katsomaan omaa ah-niin oranssinruskeaa varjostuskavalgadiani kriittisin silmin!

 146. 152

  sanoo

  Olen ollut blogisi lukija miltei alusta saakka, ja tämä kipusi miltei heti suosikkiblogieni listalle !
  Kun alan miettimään, niin ensimmäisenä tulee mieleen postaus, missä esittelit kosmetiikkahuoneesi ensimmäisen kerran 😀 Samoin postaukset Diorvauvoista ja siitä kun punnitsit kosmetiikkamääräsi, ovat jääneet mieleen. Ainiin, ja ne Lushin saippuat !
  Blogisi ansiosta olen löytänyt itselleni monta uutta ihanaa tuotetta, jotka ovat jääneet vakkarikäyttöön 🙂 Postauksiasi on ihana lukea, ja otsikon perusteella kerkesin jo panikoidakin että olet lopettamassa, heh 😀 Osallistun siis palkinnon arvontaan ja toivottelen sinulle, Virve, oikein hyvää kevättä, kunhan se tuolta nyt suvaitsisi joskus saapuakin 🙂

 147. 153

  sanoo

  Hui, luulin ihan, että aiot lopettaa blogin kirjottamisen, kun näin otsikon 😮

  Tykkäsin tosi paljon vanulappuvertailusta! Oli tosi kiva saada tietää eri merkkisten vanulappujen hyvistä ja huonoista puolista. Luen postauksen lähes joka kerta, kun vanulaput ovat lopussa (:

 148. 154

  sanoo

  Otsikko sai mut pelästymään, että ethän vaan oo lopettamassa blogia! Onneks et 🙂

  Mun mieleen on jäänyt kaikista parhaiten se Bare Minerals-postaus missä sait mut ihan vakuuttuneeksi siitä, että ne on ihan luotu mulle. Viimeistään siinä vaiheessa olin varma siitä, kun kirjoitit, ettei Bare Minerals-pohja mennyt rumaksi edes vesisateessa ja näky vaan parani päivän mittaan 🙂

 149. 155

  sanoo

  Blogisi on aivan mahtava, luen kirjoituksiasi päivittäin ja kirjoitustyylisi on mukavan huumorillista ja sujuvaa 🙂

  Tykkäsin erityisesti Ole tarkka, ota Pirkka postauksesta, sillä en olisi ikinä kuvitellut, että pirkan tuotteet olisivat hyviä, mutta toisin kävi. Varsinkin silmänympäysvoide on huippu. Kiitos, että avasit silmäni!

 150. 156

  sanoo

  Aika huikeeta 🙂 Ensimmäisenä tuli mieleen postaus, jonka ansiosta tähän blogiin eksyin ja tänne jäin eli mineraalimeikkiesittely (se BM:n, kun koko homma oli sinullekin aika uusi). Postauksen takia innostuin mineraaleista ja koukussa olen. Toinen vähän erilainen on dior-kärpäspostaus 😀 Se oli vain ihan huikean hauska 😀

  Ja sinulle myös iso kiitos tästä blogista. Täältä on monet vinkit poimittu niin sinulta ja muilta lukijoilta 🙂

 151. 157

  Anonyymi sanoo

  Huh! Täällä kans säikähdin, että nyt lopetat ja vasta n. 1,5kk sitten löysin blogisi ja oon ihan koukussa 🙂
  Ilta(lue:yö) myöhään olen selannut vanhoja postauksiasi innoissani ja huonopuoli tässä on se että haluaisin haalia kaikkea ihanuus juttuja joita olet testaillut ja käyttänyt.

  Huono omatuntokin kolkuttaa ajoittain kun näytät miten totaalisen loppuun käytät jokaisen putelin, ihan leikkaat purnukat, että saat viimeisenkin tipan käytettyä!
  Itse teen noin vaan niille harvoille mitä oon kalliimmalla ostanut ja harmitellut loppumista, hutiostokset taas heitän roskiin olevinaan tyhjiin puristettuina tai saatan lahjottaa eteenpäin kun jää kaapin perälle puoliksi käytettynä.
  Nyt olet kyllä tartuttanut muhunkin ton että haluan purnukoitten ammottavan tyhjyyttään, kiitos siitäkin 🙂
  Meikkeihin höpsähtäneenä, uskomatonta kyllä! postaus mikä on jäänyt mieleen on biothermin huulirasvaa koskeva juttu, ja muistelen että kerroit myös ettei sitä enää saa 🙁 En nähnyt tuotetta ainakaan oman kaupungin hyllyillä, harmi koska olisin niin tahtonut kokeilla blisteksien kanssa eläneenä tuota kehumaasi voidetta 🙁

 152. 158

  sanoo

  Aivan ehdottomasti finnintaltuttamispostaus! Siitä olen saanut hyvät vinkin finnieni murhaamiseen ja murhan jälkeisten todisteiden kadottamiseen, että olen sinulle ikuisesti kiitollinen! 🙂

 153. 159

  sanoo

  Aurinkoisen keväinen kiitos mahtavasta blogistasi. On miellyttävää lukea kauneudenhoitoon liittyvistä asioista. Päivittäin vierailen blogissasi. Päivän päätteeksi, ennen nukkumaanmenia, on kiva rentoutua blogisi parissa. Meikkipuuteripostaukset ovat jees 🙂

 154. 160

  sanoo

  Parhaiten on jäänyt mieleen LUSH-postaukset! Kiitos ihanasta blogistasi, josta olen saanut paljon apua ja vinkkejä kosmetiikkavarastoani laajentaessa:) Monta kertaa olen juossut kauppaan suosittelemiesi tuotteiden perässä, enkä oikeastaan kertaakaan ole joutunut täysin pettymään ja monista tuotteista onkin tullut meikkipussini vakioita. Aurinkoista ja ihanaa kevättä sinulle<3

 155. 161

  sanoo

  Jätän arvonnan väliin ihanasta palkinnosta huolimatta, mutta kerron nyt silti, mitkä postuakset ovat olleet mieleenpainuvimpia.

  BareMinerals-postauksesi myötä myls tämä innokas siirtyi perinteisistä meikkivoiteista mineraaleihin, ja päivääkään en ole katunut. Myös Diorin High Shine-punasta/punista kertova(t) tekstit ovat syöpyneet herkullisine (:D) kuvineen mieleeni, ja punalaadusta on tullut yksi suosikeista suosituksesi myötä. Kiitos ihanasta ja lämminhenkisyyttä huokuvasta blogista!

 156. 162

  sanoo

  Mun lempipostaus on ehdottomasti se missä puhut nail envystä. Taisi olla joku "se on niitä pitkäkyntisiä" ?
  Tuon postauksen ansiosta sain toivoa omien kynsieni suhteen. Siitä alkoikin intohimoinen ja monien vaikeuksien kautta autuuteen päättynyt kamppailuni kynsieni kanssa.
  En oikeastaan edes päätynyt Nail Envyyn, mutta tuollaiset hoitometodit aukesivat minulle sinä päivänä.
  Täällä yksi pitkäkyntinen kiittää.

 157. 163

  sanoo

  Mulla on eniten jäänyt mieleen se Bare Mineralsien postaus, jossa kerroit miten niitä käytetään. Oli ihan pakko saada ne sen jälkeen, ja ostin omani viime lokakuussa syntymäpäivälahjaksi itselleni (: Tosin mun piti ostaa Kicksistä se aloittelijan paketti, koska mulla ei ole luottokorttia millä maksaa netistä tilattuja 🙁 Mutta vaikka oli puolet kalliimpi Kicksissä, niin pakko oli saada! 😀
  Toinen postaus, joka on jäänyt mieleen, on ehdottomasti Lushin huulikuorinnasta. Mulla on ollut koko talven tosi rohtuneet huulet, joten menin heti hakemaan oman Sweet Lipsini Lushista 😀 Vielä ei olla ihan saatu huulia kuntoon, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa 😀

  Kiitos ihanasta blogistasi, luen tämän joka aamu kahvin kera (:

 158. 164

  sanoo

  Ripsimissikisat on ne ehdototon ykkönen, joka minulla on postauksista pälimmäisenä jäänyt mieleeni

  Ps. Säikähdin postauksen otsikkoa ja aloitusta lukiessani, että nyt sä olet päättänyt lopettaa tämän blogin.. Huh, ei nyt sentään! 😀

 159. 165

  sanoo

  Mulle on eniten jäänyt mieleen Travalo postaus. Oma rakas hajuveteni, CK One Summer, oli vuotanut jo pitkään ja sitä on inhottava kantaa mukana myös koon takia. Postaus todella jäi mieleen, sillä heti samana päivänä lähdin kaupungille sitä ostamaan. Kiitos vinkistä ja ihanasta blogista, sitä on aina kiva lukea! 🙂

 160. 166

  sanoo

  Mun mieleen on eniten jäänyt se postaus kun tulit ns. kaapista ulos eli esittäydyit omana itsenäsi ja kerroit kuka olet! 🙂 Kiitos ihanasta blogista ja hyvistä vinkeistä, joista on ollut paljon apua ja monet halpojen tuotteiden vinkit on tarttunut mukaan kaupastakin. 🙂

 161. 167

  sanoo

  Voi miten voi edes kyetä valitsemaan mieleenpainuvinta postausta! Vaikka olenkin tykännyt aikalailla jokaisesta postauksesta, niin ehkä mieleenpainuvin on silti videopostaus, jossa esittelit meikkikokoelmiasi 😀 äänesi on jotenkin niin ihana, että palaan ihan päiväkotimuistoihin ja tuun vaan niin hyvälle tuulelle siitä, että joku suhtautuu noin intohimoisesti ja rakastavasti asioihin! Kiitos ihanasta blogista! 🙂

 162. 168

  sanoo

  Hei!
  Olen tilannut blogiasi rss-syötteenä jo jonkin aikaa. Löysin tänne, kun etsin kokemuksia kosmetiikan (ja muun ylimääräisen) vähentämisestä.

  Oma vähennysprojektini on edennyt mukavasti, ja siihen liittyy suosikkipostaukseni. En muista nimeä, mutta muistan, että siinä oli kuva kaikesta kosmetiikasta, jota sinulla on. Tavaraa oli montakymmentä kiloa.

  Osallistun mielelläni arvontaan. Laukku olisi hieno lahja nuorelle sukulaistytölle.

 163. 169

  sanoo

  Aamurakkaus ja Cliniquen meikkipuuteri sieltä erityisesti. Olisi ostoslistalla seuraavaksi helppoutensa ansiosta.. 😀

 164. 170

  sanoo

  Mulle on eniten jäänyt mieleen Bare Minerals postaus missä esittelet kuinka käytetään ym 🙂 Oon lukenu sen monta kertaa ja nyt tekis oikeesti mieli itekki tilata niitä, koska oon varmaan löytäny vaan yhden arvostelun mussä niistä ei tykättäis !(:

 165. 171

  sanoo

  Parhaiten mieleeni ovat jääneet Bare Minerals postaukset, kiitos sinun, löysin (ja muutama muukin) aivan loistavan pohjan. Toisaalta, viime päivinä mielessäni on pöyrinyt postauksesi, jossa esittelit nykyistä omaisuuttasi. Samaan minimalistisuuteen en pääse millään, perheellinen kun olen, mutta siinä on silti jotain tavoittelemisen arvoista. Neljä reikäkauhaa on kenties liikaa? 😀

  Kiitos blogistasi! Sitä on ollut hauska seurata blogisi alkumetreiltä asti.

 166. 172

  sanoo

  Onnea blogisynttärin johdosta! Kiitos blogistasi, se on mahtavaa luettavaa. Ihania postauksia on monia, muun muassa bare minerals -hehkutus, jossa loppuun olit tullut vielä myöhemmin kirjoittamaan lisää; sekä Lush-videot. Kaikkein parhaiten mieleeni on kuitenkin jäänyt tarina kärpäsen lennätyksestä, se naurattaa minua edelleen! (Ja ei, en ole koskaan ennen kuullut kärpäsen lennättämisestä, vaikka olenkin teekkari…);)

 167. 173

  sanoo

  Ehdottomasti kaikki ihonhoitoon liittyvät postaukset, varsinkin kaikki missä oli vinkkejä kuivaan ja hilseilevän ihon hoitoon 🙂 ja myös oli kiinnostava lukea rottakuuri- aiheisä postauksia, koska itselläni on myös samanlainen iho ja ne rohkaisivat itseänikin hakeutumaan nopeasti ihotautilääkärille !

 168. 174

  sanoo

  Hei! Olen saanut paljon vinkkejä blogisi kautta ja kuluttanut sen lulemisen myötä monia euroa (fiksuihin) kosmetiikka ostoksiin. Kuten moni muukin on maininnut niin ripsimissikisat jäivät mieleen hassuna, mutta informatiivisena tempauksena. Ehkä paras vinkki oli kun kerroit mineraalimeikeistä ja tätä kautta löysin ne.

 169. 175

  sanoo

  Mulla on jäänyt kolme postausta tosi hyvin mieleen. Postauksesi Cliniquen Anti Blemish Solution-meikkivoiteesta oli ihan superauttava, vähän aikaa sen lukemisen jälkeen menin hakemaan näytteen tuosta meikkivoiteesta ja rakastuin. Paras meikkivoiteeni ikinä! Toisena tuli mieleen, kun esittelit ensi kertaa itsesi 😀 Ja kolmantena ripsimissikisat, jota oli todella kiinnostava lukea.

  Kiitos mahtavasta blogista!

 170. 176

  Anonyymi sanoo

  Mieleeni parhaiten jäänyt postaus on ehdottomasti "Voi vitsit mikä rätti!" ja sen innoittamana olen nyt niitä Sensain liinoja ostanut kolme.

  Kiitos ihanasta blogista ja niistä kymmenistä vinkeistä joita olen voinut jakaa ystävien keskuudessa!

  Sari

 171. 177

  sanoo

  Minulle parhaiten ovat jääneet kaikki ihanat videosi, mutta parhaiten se kun nuuskuttelet Lush-saippuoita 😀 I-H-A-N-A!

 172. 178

  sanoo

  Parhaiten mieleeni ovat jääneet ne ihan alkuaikojen postaukset, joissa esittelit kosmetiikkavarastojasi. Tämä blogi johdatti minut kokonaan uuteen ympäristöön – intohimoisen kosmetiikkafriikkeilyn maailmaan. Kiitos siitä! (lompakkoni ei niinkään kiitä..)

  Myös Lush-postaukset ovat jääneet erityisesti mieleen.

 173. 179

  sanoo

  Useimmin selaamani jutut on liittyneet ihon hoitoon. Niistä on ollut suunnattomasti apua. Olen saanut vinkkejä ja suuria oivalluksia. 😀 Lisäksi kauttasi on tullut tutuksi mineraalimeikit ja yksi suosikeistani on rintsikkapostaukset. Koko-opas oli loistava! 🙂 Nyt olen itse innostunut kynsien laitosta ja aijonkin seuraavaksi tutkia postaukset leimoista ym. (Kyseisestä tekniikasta olisi kiva saada omain postaus)

  Mutta täytyy sanoa että kaikin puolin pidän blogistasi ja se saa minut innostumaan meikeistä, ihon hoidosta ym. naisellisista jutuista. Suur kiitos mahtavasta blogista! <3

 174. 180

  sanoo

  Voi etta, kauttasi olen saanut niin paljon hyvia vinkkeja, etta vaikea nimeta parasta… suurin apu on tuo ıncien suomennos kun en niista mitaan ymmarra, olen suosittelujesi jalkeen löytanyt monta tuotetta vakiokayttöön – sellaisia mita en olisi koskaan tullut itse löytaneeksi. Naista mieleen tulee ehka ensimmaisena Pirkan Q10-silmanymparysvoide, jota löytyy nykyaan aina kaapistani!!
  myös muuttosi jalkeen tekemat postaukset kotisi tavaran vahyydesta ovat inspiroineet pitamaan omatkin omaisuudet entista vahempana!

 175. 181

  Tiinanen sanoo

  Ripsimissikisat on e h d o t o n ykkönen! Blogistasi on ollut paljon apua kosmetiikkaviidakkoon ja olen itse säästänyt satoja euroja, kun olen vaihtanut kalliin merkin johonkin halvempaan ja yhtä pätevään tuotteeseen, tietenkin sinun blogistasi saaduilla vinkeillä. Olen myös alkanut tilailla Lushin tuotteita, kun olet niitä täällä niin kovasti kehunut. Heidän pitäisi myöntää sinulle jokin palkinto, sillä itse en ainakaan olisi ko. tuotteita kokeillut ilman kehujasi!

 176. 182

  sanoo

  Kaks postausta on jäänyt erityisesti mieleen! Toinen missä ostit kaikkia vanulappuja ja kokeilit niitä. Kokeilu oli tietysti hyvä ja hyödyllinen mutta nauratti myös. Toinen mieleenjäänyt on joku postaus missä oli sanoja millä blogiisi oli päästy "itsetyydytys" yms 😀

 177. 183

  sanoo

  Hei, osallistun arvontaan!

  Parhaiten mieleen on jäänyt suuri vanulapputesti. Ja seurasin mielenkiinnolla myös "rottakuurisi" vaiheita.

 178. 184

  sanoo

  Osallistun mielelläni arvontaan 🙂

  En ole seurannut blogiasi vielä kovin pitkään, mutta ensivaikutelma oli niin positiivinen että liityin heti lukijaksi. Mieleeni on jäänyt erityisesti postauksesi karpalo-kinuskishampoosta, hehkutit tuotteen tuoksua niin että aion itse ostaa kyseisen pullon kunhan nykyinen shampooni loppuu. Kaikki postauksesi ovat kyllä kivasti kirjoitettu ja sisällöltään monipuolisia, jatka samaan malliin 🙂

 179. 185

  sanoo

  Kiitos blogistasi, odotan aina innolla postauksiasi.
  Eniten mieleeni on jäänyt Bare Minerals -postaus, koska tilasin siltä istumalta sen alkupaketin ja olen siitä lähtien käyttänyt tätä sarjaa. Myös aknen nujertamisesta kertovat jutut muistan hyvin.

 180. 186

  sanoo

  Se, missä esittelit vaatekaappisi. Olin niin kade, kun huomasin, miten vähälläkin määrällä vaatteita saa aikaan kivoja kokonaisuuksia!

 181. 187

  sanoo

  Hei! Mieleenpainuvin postauksesi on ollut rintaliivi postaus. En tiennytkään tuollaisesta apuvälineestä 🙂

 182. 188

  sanoo

  Varmaankin se postaus missä olit ollut juhlimassa ja sitten kylppärin lattialla puhdistit meikkejä :—D oli kyllä ihanaa sitoutumista ihon hoitoa kohtaan! <3

 183. 189

  sanoo

  Nutiskelen suuresti blogistasi ja aina kun on jokin hankinta edessä, tsekkailen onko sinulla vinkkejä asiaan. Lisäksi olen ansiostasi sujahtanut myös nettiostamisen suureen ja ihmeelliseen maailmaan 😉 Ps. 26.2. on mun synttäripäivä, joten toivottavasti onni suosii!

 184. 190

  sanoo

  Oj! Kyllä kiitos mielelläni osallistun arvontaan!

  Blogistasi parhaiten mieleen on jäänyt aivan ne ensimmäiset varastojenesittelypostaukset, joita katsoessa leuka loksahti sijoiltaan. 😀

  Myös ripsienkasvatusmömmön testailusarja jäi mieleen hyvänä esimerkkinä kosmetiikkamarkkinoiden tökeröydestä. (Katteettomia lupauksia ja 100€ hinta tuotteesta jossa ei ole edes sitä vaikuttavaa ainetta?! miten tuo voi olla edes laillista?)

  Kiitos sinulle aidosta innostuksesta ja kriittisestäkin lähestymisestä aihetta kohtaan (ilman että homma menee ikäväksi kyynistelyksi)! Blogisi on loistava! 🙂

 185. 191

  sanoo

  Melko kummallista blogin aiheen huomioon ottaen on se, että parhaiten mieleeni jäänyt postaus oli kotisi ja tavaroidesi esittely. Tai siis lähinnä se, miten kompaktisti kaiken säilytät ja miten romuvapaata elämää vietät. Olen kateellinen, mutta samaan aikaan kiitollinen. Postaus herätti minussa innostusta karsia omia ylimääräisiä tavaroita. Keväämmällä olisi edessä muutto, joten toivottavasti saan karsittua turhat kamat siihen mennessä.

  Kiitos hurjan hienosta blogista ja ihanista teksteistä. 🙂

 186. 192

  sanoo

  Kyllä kiitos Estee Lauderille 😉

  Olen suuri Lush-fani (kiitos sinun) ja kaikki siihen liittyvät postaukset ovat jääneet mieleen, erityisesti herkullisten saippuoiden ruotiminen.

 187. 193

  sanoo

  Ihanaa arvonta!

  Blogisi oli ollut jo käynnissä pari vuotta kun itse aloitin lukemaan tätä. Luin silti tekstit alusta alkaen ja kaikkein mieleisin postaus lienee ollut se, joka kertoi BareMineralsista. Pitihän tuo aloituspakkaus itsekkin silloin tilata ja siinä ollaankin sitten pysytty.

  Haluaisin myös kiittää rottakuuriin liittyvistä postauksista. Tänä keväänä kuurini jouduttiin aloittamaan uudestaan ja nyt tuntuu että tälläkertaa osasin varautua siihen kunnolla!

  Kiitos vielä paljon blogistasi! Tämä on ollut minulle monen illan piristys ja paikka jossa kerrotaan kaikesta siitä, mitä en tiennyt olevan olemassakaan ja siitä, mitä en tiennyt edes tarvitsevani! : )

 188. 194

  sanoo

  Huh, kun ehdin säikähtää että olet lopettamassa Ostolakon kirjoittamisen! :c

  Parhaiten postauksistasi minulle on jäänyt mieleen jokainen viisikkoja koskeva postaus – olen lukenut blogiasi ihan alusta asti, koska aloittaessasi kosmetiikka-aiheisia blogeja ei juuri ollut, ja imuroinkin jokaisen tarjoamasi tiedonjyvän syvälle aivokopan uumeniin ja kävin monta kertaa päivässä tarkistamassa mahdolliset uudet päivitykset. Ei sillä, teen sitä kyllä vieläkin… Oli ihanaa huomata, että joku muukin on samanlainen hömppä ja intoilee samoista asioista kuin minä 😀 Kaverit aina pyörittelevät silmiään, kun yritän näyttää uutta viisikkoa Stockalla tai pysähdyn ihastelemaan kynsilakkoja. Anyway, viisikkopostauksesi ovat olleet kaikkein mieluisimpia ja niiden innoittamana olen hankkinut neljä pientä lapsukaista: Sunset Cafen, Sky Glown, Earth Reflectionin ja Extase Pinksin. Tuskinpa olisin osannut löytää niitä ilman blogiasi.

 189. 195

  sanoo

  Osallistun arvontaan ( :

  En millään osaa valita lempipostausta, niitä on ihan liikaa.. Ehkä parhaimpia ovat olleet postaus jossa näytit omaa taloasi ja vaatekaappejasi, Lushin saippua höpötykset sekä monet ripsiväri jutut.

 190. 196

  sanoo

  En tarkalleen muista milloin eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi, mutta siihen aikaan sulla oli menossa hillitön Lush-innostus. Muistan vaan kummastelleeni tätä erikoista kosmetiikan ammattilaista, joka hullaantui saippuasta(!? :D) niinkin paljon että siitä riitti asiaa moneen postaukseen! Myönnettäköön kuitenkin että noihin aikoihin alkoi myös oma innostukseni kyseisiin ihanasti tuoksuviin ja hyväätekeviin pötiköihin…

  Olen totaalisen koukussa blogiisi, saanut paljon vinkkejä ja monet erittäin tehokkaat vatsalihastreenit naurun merkeissä.

  Kiitos!

 191. 197

  sanoo

  Parhaiten on jäänyt mieleen postaus OBH Nordican Volumasterista, todella hyvin tehty ja selkeä:) vaihekuvat olivat pelkkää plussaa! muiden bloggaajien julkaisuihin verrattuna erittäin hyvä postaus.

 192. 198

  sanoo

  Mieleeni on ehdottomasti jäänyt IKUISIKSI AJOIKSI vaatekaappipostaus, jossa esittelit ensimmäist kertaa valtavia varastojasi!

  Se toi minulle valtavan helpotuksen tunteen, koska olin luullut että minulla oli paljon kosmetiikkaa!

  -Bella

  PS. Älä ikinä lopeta tätä blogia!

 193. 199

  sanoo

  hmm. kirjauduin nyt sun lukijaks oikeen "virallisesti", en tosin tiiä menikö ihan oikeen 😀

  mut niin, mun mieleen on jääny se sun postaus Bare Mineralsseista. Sen jälkeen mun oli pakko ostaa ite äkkiä netistä se alotuspakkaus ja malttamattomana hain vielä kicksistä kabukin ja fair-sävyn! Koukussa oon! Kiitos ihanasta blogista 🙂

 194. 200

  sanoo

  Mulle on ehdottomasti jäänyt mieleen se postaus, missä on kynsien hoidosta ja siinä on ne IHANAT mustat mattapintaiset kynnet! 😀 En vaan oo päässyt noista kynsistä yli, vielä joskus oon saanu omat kynnetkin kasvatettua yhtä pitkiksi ja hankkinut kunnon mattalakan…:) Muutenkin tuosta tekstistä oli apua, kiinnitin ensimmäistä kertaa huomiota kynsilakanpoistoaineeseen ja ostin itselleni kynsiöljynkin.
  (http://ostolakossa.blogspot.com/2009/09/paiva-222-se-on-niita-pitkakyntisia.html)

  Kiitos paljon mahtavasta blogistasi!:)

 195. 201

  sanoo

  Mieleen on eniten jääneet postaukset aurinkorasvoista ja inceistä. itse kun vitivalkoisena ja helposti palavana etsin aina sitä lähes täydellistä aurinkorasvaa ja biokemistille nuo kemiajutut inceissä ovat mielenkiintoisia 🙂

 196. 202

  Anonyymi sanoo

  Mieleenjäävimmät postaukset on ollut ainakin se sun hemmottelupäivä ( luin sen itseasiassa taas paripäivää sitten ) joka oli jotenki niin ihana, että palaan sitä lukemaan aina sillontällöin, niinkun kyllä muitakin postauksia mitä vielä kirjotit anonyyminä.

  Myös lush-kausi oli jotenkin kivaa aikaa, varsinki ne videot! Tätä blogia on niin rentouttava lukea, aina kun kirjautuu blogloviniin niin tulee semmone Ah! Jes! tunne kun näkee että Ostoslakossa on uus postaus. Vähä niinkun tämä blogi olis se lempparityyppi mesessä jonka kans on aina hauska jutella vaikka ei mikään muu sillähetkellä jaksaiskaa innostaa.

  Postauksista jäänyt mieleen on myös tietysti se eka postaus missä esittelet kosmetiikkakomeroasi ja sun muiden tavaroiden esittely. Paljon kosmetiikkaa mutta muut härpäkkeet on minimissä.

  Kiitos jatkamisesta blogin puolella vaikka oletkin töissä ja muuttanut juuri ja mitä vielä. Tämä on kiva henkireikä ainakin mulle

  T. Marianna / 16

 197. 203

  Anonyymi sanoo

  Hei vaan! Olen seurannut blogiasi ihan vain omissa suosikeissa lähes koko tämän ajan kun olet sitä kirjoittanut enkä ole varma onnistuinko nyt bloggerin kautta tilaamaan tätä:) Suosikkeja on ollut paljon ja mm. naamiot ovat herättäneet kiinnostusta ja olen vinkkien perusteella niitä etsinyt. Samoin ripsivärit ovat olleet suosikkipostauksia:)
  t. Mulberry

 198. 204

  sanoo

  Hui että säikähdin että olet lopettamassa 😀

  Lemppareita ovat olleet videojutut ja esim. entisen prinsessahuoneesi esittely 😀

 199. 205

  sanoo

  Heip!

  Lukenut oon tätä jo pidempään ja nyt sain laitettua itseni lukijaksikin. 🙂 Monet postaukset on jäänyt mieleen. Aluksi varmaan hämmästelin postauksia sun Diorin viisikoistasi ja muun kokoelman uskomatonta runsautta. Myös näitä postauksia ripsienkasvatusaineista ja -pidennyksistä luin mielenkiinnolla. Ja toki se postaus, jossa valotit sitä, millainen oot kaikkien puteleiden ja purkkien takana. 🙂

  Loppuun perinteisesti – kiitos huipusta blogista!

 200. 206

  sanoo

  Kiitos ihanasta blogista, täältä on löytynyt aina vastaukset mieltä painaviin kysymyksiin ja sain myös rohkeutta hakea haaveilemalleni alalle opiskelemaan. Valmistun vuoden päästä kosmetologiksi hienosta koulusta enkä tyytyväisempi voisi olla. Kiitos rohkaisusta, vaikka oletkin sen tietämättä tehnyt.
  Mieleeni parhaiten on jäänyt postaukset Bare Minerals meikeistä sekä LUSHin tuotteista, joitaa suosituksellasi tilasin. Myös postaus aknelääkkeen käytöstä on vahvasti jäänyt mieleen ajoilta, jolloin sitä harkitsin.

  MZX8

 201. 207

  sanoo

  Oon lukenut sun blogia (lähes) alusta asti ja nyt vasta ryhdyin lukijaksi! Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;))

  Parhaiten on jäänyt mieleen kaikki dior-murusistasi kertovat postaukset. Tottakai myös ripsimissikisat jäi mieleen kun niissä itsekkin olin mukana! 🙂
  Ainiin, ja se kärpäsjuttu… 😉

 202. 208

  sanoo

  Ihana blogi!!! Kaikki postaukset on hyviä; informatiiviset tuotepostaukset, hauskat välikevennyspostaukset (joiden joukkoon kuuluu mieleenpainuvin postauksesi: DIOR-KÄRPÄNEN!) ja kärkkäät mielipidepostaukset.

  Jatka samaan malliin!! Haluan myös sanoa, että kun näin sut viime kesänä laivalla, en ollut uskoa silmiäni! Että satuinkin juuri samalle laivalle missä olit töissä! Ja uskaltauduin vielä tunnustautumaan lukijaksesi 🙂 Se oli hieno hetki.

 203. 209

  sanoo

  Mulle on parhaiten jäänyt mieleen postaus jossa puhuit silmänympärysvoiteen tärkeydestä.
  Aiemmin en itse käyttänyt kyseista voidetta ollenkaan, mutta sinä onnistuit vakuuttamaan minut sen käytön tärkeydestä, ja nykyisin käytän sitä joka päivä!
  Toinen mieleen painunut postaus on tässä vähän aikaa sitten ilmestynyt postaus rintaliivien olkaimien näkymisestä. Olen itse täysin samaa mieltä kanssasi ja minuakin häiritsee mielettömästi ne näkyvät olkaimet!! 😀

  Muitakin mahtavia kauneudenhoitoon liittyviä vinkkejä olen sinulta saanut, joten kiitos paljon!! 🙂

 204. 211

  Minbeyy sanoo

  Ensimmäinen postaus kuivashampoosta sai tämänkin puoli kampaajan yllättymään, ja kiltisti kipittämään kauppaan ostamaan tätä ihmetuotetta.
  En ollut tästä ihmeestä kuullutkaan, ja positiivisesti yllätyin. Mustahiuksisena on lisäksi ollut hirveän kivaa että joku muu maksaa ja testaa ensiksi miten tuotteen käy tummissa hiuksissa!! 😉 Kiitoksia! Ja eihän tämmöstä arvontaa voi ohittaa!

 205. 212

  sanoo

  Kivaa, arvonta! 🙂

  Tämä blogihan on täynnä kivoja juttuja ja hyviä vinkkejä, mutta jostain mystisestä syystä mun mieleen on parhaiten jäänyt Lush-postaukset -ja kiitos tämän blogin hurahdin Lushin tuotteisiin itsekin.

 206. 213

  sanoo

  Rupesin lukemaan blogiasi tuossa kesäloman lopulla ja luin parin viikon sisään kaikki postauksesi puolentoista vuoden takaa! Huh, siinä oli kyllä urakkaa!

  Mieleen jääneitä postauksia on kyllä monia, mutta mainittakoon nyt sitten vaikka se postaus, jossa pesit humalassa meikkejä ja tietenkin ensimmäinen google analytics-postaus. Ne luen aina silloin, kun haluan nauraa. Myös postaus jossa ensimmäistä kertaa paljastit koko naamasi on jäänyt mieleen.
  Olen kyllä huomannut, että kosmetiikkaosastolla pyöriessä tulee vastaan tuotteita, joista olet joskus jotain kirjoittanut, niin muistelen että "Ainii, tästähän se sano sitätätäjatuota". Kiitos vain tästäki 😀

 207. 214

  sanoo

  Parhaiten mieleeni jäänyt postaus on kun ensimmäisen kerran esittelit kosmetiikkaa täynnä oleva vaatehuoneen vanhasta asunnostasi. Kuvista viisikoidesi yhteiskuva on jäänyt mieleeni, samoin joku kuva missä oli älytön määrä huulimeikkejä.

 208. 215

  sanoo

  "Tuotteita, joita et tiennyt tarvitsevasi". Niin hauska postaus! Ja moni muukin… Löysin blogisi viime kesänä ja siitä lähtien koukussa!

 209. 216

  sanoo

  nyt tuli niin kovin houkutteleva palkinto että piti myydä siely ja siirtyä bloglovinilta bloggerille! viime ajoilta mieleeni on parhaiten jäänyt osuva postaus itsetunnosta 🙂

 210. 217

  sanoo

  Postaus jossa kerroit sinkkipastasta oli minulle hyödyllinen! Olin miettinyt pitkään, että miten finniarpia voisi vaalentaa, ja sillä se onnistui. 🙂

 211. 218

  sanoo

  Vau, ihana palkinto! Mineraalimeikit ovat olleet itselleni suurin löytö tämän blogin kautta. Toki myös monia muita tuotteita on tullut hankittua, ja yhtään hutia ei mieleeni tule.

  Lush saippua höpötys oli herttainen, joten en pistä vastaan vaikka videoita tulisi useamminkin.

  Hyvää jatkoa huippu blogille!

 212. 219

  sanoo

  Ostallistun minäkin! Mieleenpainunutta ovat ainakin Philosophy- ja Lush -hehkutukset… En juurikaan meikkaa, mutta muuhun kosmetiikkaan kyllä hurahdan. 😉

 213. 220

  sanoo

  Miun mieleen jäi se postaus, missä kerroit google hakusanoja joilla blogiisi on päädytty. Lisäksi se yksi videopostaus, jossa esittelit meikkejäsi tjmv., en enää muista kovinkaan tarkasti, koska oli niin hämmentävää kuulla äänesi. Olin kuvitellut sen aivan erilaiseksi 🙂

 214. 222

  sanoo

  Olen ollut blogisi lukija vasta muutaman kuukauden. En osaa sanoa mikä postaus olisi jäänyt parhaiten mieleeni koska silloin kun löysin blogisi selasin sen lähestulkoon kokonaan läpi kunnes sain sen hetkisen kosmetiikkahimoni tyydytettyä!:D Tiedän vain, että kun mieleeni tulee jokin kosmetiikkaan liittyvä kysymys niin löydän täältä vastauksen tai sitten voin sitä sinulta kysyä 🙂 Löydän myös uusia ihania tuotteita tämän blogin avulla!
  Elikä paljon kiitoksia blogistasi, tämä on ihana piristysruiske arkeen 🙂

 215. 223

  sanoo

  Heippa!

  Olen lukenut blogiasi alusta asti ja on kiva, että kirjoitat jälleen useammin tänne… 🙂

  Mieleenpainuvin/lempparipostaus on ollut varmaankin ripsimissikisat! Mielestäni todella hauska, toimiva ja erilainen idea. 🙂

  Kiitos ihanasta blogista!

 216. 224

  sanoo

  Uskoisin että aikoinani eksyin sivuillesi googletettuani bare mineralseja tms.
  Mieleeni on jäänyt mm. postaukseni pirkan silmänympärysvoiteesta. Mukavaa kun joskus nousee esiin halpojakin tuotteita. Tuo jotenkin poikkesi niin merkeistäsi että jäi kerta lukemalla mieleen.
  Arvontaan mukaan siis… ;0)

 217. 225

  sanoo

  Voi että, eihän näistä postauksista voi millään valita vain yhtä.. Vaikka löysinkin blogisi vasta muutama kuukausi sitten, olen lukenut kaikki postaukset ja kommentit useampaan kertaan läpi.
  Parhaat reaktiot taisi saada aikaan kärpäspostaus, jota lukiessani nauroin kaksin kerroin vedet silmissä ja kihlattuni tuli koneen viereen ihmettelemään, että mikäs nyt noin hauskaa on.. 😀
  (samoin kävi myös Dior-version kohdalla)

  Muiden postausten seurauksena omista varastoistani löytyy tällä hetkellä mieletön kasa uusia tuotteita putsareista BareMineralsiin ja Lusheista kunnollisiin meikkisiveltimiin.

  Lopuksi täytyy vielä mainita, että blogisi on kyllä täyttä ihanuutta – jatka samaan malliin <3

 218. 227

  sanoo

  Mun suosikkini on ehdottomasti prinsessan hemmottelu 😀 ..Eli "Päivä 61: Let's pamper the princess". Kokonaisvaltaisesti ihanan perusteellinen postaus!

  Tästä voisinkin pyytää uusintaotoksen jos sinulla vain olisi aikaa sellaista tehdä 🙂

 219. 228

  sanoo

  Kiitos ihanasta blogistasi!
  Tyttäreni ei tällä hetkellä bloggaa mutta huomasi että sinulla on arvonta ja harmitteli ettei voi osallistua ihanan palkinnon arvontaan. Äiti lupasi yrittää jos saadaan kaksi arpaa yhdellä kommentilla:) Lauran suosikkipostaus oli sinkkipastavinkki. Meillä onkin kulunut sinkkipastaa sen jälkeen. Äiti oli sitten se ison asuntolainan ja kahden teinityttären äiti, joka on ollut niin ihastunut sinun "edullisiin" meikkivinkkeihin.

 220. 229

  sanoo

  Heippa! Avan mieletön palkinto, wautsi 🙂
  Mieleen on minulla jäänyt vanulappuvertailu ja mavalan pikakuivattajasta joku huomautus, en ollut sellaisesta kuullutkaan ennen. Kiitos blogista ja aurinkoista kevättä sinne 🙂

 221. 230

  sanoo

  Parhaiten mieleeni on jäänyt THE Mineraalimeikki -postaus. Tämä postaus sai minut innostumaan mineraalimeikeistä, ja nyt en enää muuta käytäkään:)

 222. 231

  sanoo

  En ole vielä kauaa ehtinyt blogiasti lukea, mutta muutaman jutun luettuani jäin kyllä koukkuun. "Alusvaate on muiden vaatteiden alla käytetty vaate."-postaus on nyt ekana mielessä ja omalla ostoslistalla onkin nyt esittelemäsi muovihässäkkä! 🙂

 223. 232

  sanoo

  ihana lahja! Oon seurannut blogiasi jo kauan ja moni postaus on jäänyt mieleen, ensimmäisenä mieleeni tuli kuitenkin vanulappuvertailu 🙂 Se oli ihan loistava! Sitten olen tietenkin innoittamanasi hankkinut ne BareMineralsit ja pyörinyt hulluna Lushissa ja ostanut jopa Lumenen tuotteita joita en ennen edes katsonut (hoitava puhdistuöljy on mahtava!). Että onhan näitä, mutta mennään nyt tuolla vanulappupostauksella. Kiitos ihanasta blogista!

 224. 233

  sanoo

  Oi oi! Aivan mieletön salkku!

  Mieleeni on jäänyt postauksesi Diorin viisikon tuunauksesta. Siksi, että ei moinen olisi tullut pieneen mieleenikään, että niitähän voi fiksata mieleisekseen!

  Olen lukenut blogiasi aivan alusta asti ja aina olet onnistanut koukuttamaan, joten jatka samaan malliin 🙂 Kivaa kevättä siulle ja muille lukijoille! <3

 225. 235

  sanoo

  Mulle on jäänyt parhaiten mieleen sen vanulappuvertailu. Kun näin sen ekaa kertaa, ajattelin että "ei tää ihminen oo tosissaan!" mutta luettuani pidemmälle huomasin että hei, niissähän on oikeesti eroja! Oon sitäpaitsi jo löytänyt lempparinikin 😀

 226. 236

  Illusia sanoo

  Hei! Minullekin on jäänyt mieleen videopostaukset, joissa tarkastelet meikkitilannetta.. Kaikki ne purkit joita pyörittelet käsissäsi, tulee olo että tahtoisi saada ne kaikki. 🙂
  Uskomattoman monia kertoja täältä on myös voinut bongata hyviä tuotteita, ja varsinkin silloin on ollut tyytyväinen, kun ne ovat olleet opiskelijankin kukkarolle sopivia.
  Kiitos blogista! 🙂

 227. 237

  sanoo

  Olen lukenut blogiasi alusta asti, mutta vasta nyt rekisteröidyin blogger-lukijaksesi. Luen kaikki blogit aina blogilistan kautta, joten ei tule bloggeria juurikaan käytettyä… Mutta siis asiaan, ehdottomasti mieleenpainuvin postauksesi on se, missä esittelit sängylle leviteltynä kuinka monta kiloa kosmetiikkaa sinulla on. Se oli jotain ehdottomasti viihdyttävää! 😀 Ja sen jälkeen pystyi hyvällä omallatunnolla ostamaan itselle vähän lisää meikkejä, kun kuitenkin oma varasto oli edelleen vain murto-osan siitä määrästä. 😉

  Kaiksiat hyödyllisimpiä postauksia ovat puolestaan olleet ehdottomasti kaikki tuotearviot, erityisesti ihonhoidon saralta. Hyviä vinkkejä olen täältä saanut eri tuotteisiin. Ja olen myös tykännyt siitä, että arvioit myös markettikosmetiikkaa, etkä pelkästään selektiivistä. Blogistasi varmasti löytää jotain jokaisen kukkarolle sopivaa. 🙂

 228. 238

  sanoo

  Heippa!

  Tuotejutuista moni juttu on jäänyt mieleen, niin että tuote löytyy omasta kaapista. Jos tulee kaupassa epäröityä parin tuotteen välillä, saatan avata sun blogin googlen ja tsekata pikasesti löytyykö tuotteista mitään mainintaa, oon näin koukussa. 😀

  Parhaiten mulle on kuitenkin jäänyt mieleen se, kun wnb-ingenjör oli kasannut sun meikkikuvista kollaasin, että miltä näytät blogin kuvien perusteella. Aikaa tästä taitaa jo olla aika kauan! 😀 Toinen mieleen jäänyt oli se kuva, jossa olit nukahtanut meikkiesi keskelle. Hauskoja postauksia blogin genren ulkopuolelta, jotka tekevät sun blogista omaleimaisen, fressin ja koukuttavan. :—)

 229. 239

  sanoo

  Bareminerals postaus auttoi todella paljon ja sai mutkin tilaamaan ja kokeilemaan. Ja sillä linjalla vieläkin! 🙂

 230. 240

  sanoo

  Bare Mineral-postaukset ovat itselleni olleet niitä kiinnostavimpia. Ja ehdoton suosikkini kautta aikain on Dr.Hauschka-postaus. Joka kerta nähdessäni kyseisen merkin tuotteita kaupassa, käy naurattamaan 🙂

 231. 241

  sanoo

  Oon lukenu sun blogia nyt ehkä vuoden, ja kiitos että pidät tätä blogia ! =) Ainakun suunnittelen uuden tuotteen ostamista, luen täältä mielipiteesi tuotteesta.

  Ehdottomasti mieleenpainuvimpia postauksia ovat olleet se vanulappu postaus ja itsetuntopostaus! Osaat kirjottaa ihanasti, ja luen aina kaikki postaukset!

 232. 242

  sanoo

  En tiedä miksi, mutta minulla jäi mieleen jostain syystä juttusi Pirkan silmänympärysvoiteesta. Lienekkö siksi että sen postauksen myötä kiinnostuin ostamaan itsekin tuotetta (kerrankin sellainen tuote johon opiskelijatyttösellä on varaa!) ja olen ollut tähän tuotteeseen todella tyytyväinen. Parhaani mukaan jaan tätä ilosanomaa muillekin hyvää silmänympärysvoidetta kaipaavalle. Kiitokset siis siitä sinulle! 🙂

 233. 243

  sanoo

  Sama täällä, kirjauduin vasta nyt virallisesti, vaikka liki alkumetreiltä olenkin blogia lueskennellut!

  Kyllä se minullekin on se elämää mullistava postaus ollut se iso Bare Minerals postaus. Siitä alkoi minun kosmetiikkaholistinen kauteni! Vaikka merkin vaihdoin erääseen jo lopettaneeseen indie-merkkiin, en mineraalimeikkejä varmaankaan vaihda enää pois! Kiitos siitä! Iho on niin paljon parempi ollut sen jälkeen ja varsinkin kun vaihdoin voiteen mineraalijauheeseen kesällä, ero oli dramaattinen ja yllättävän nopeakin!

  Sua oli ikävä kun postailin hädin tuskin olenkaan!

 234. 244

  sanoo

  Reilu vuosi sitten 2009-2010 vuoden vaihteessa olin sairaslomalla ja ajanvietteenä luin blogeja. Jonkun blogin kautta eksyin sun sivuille ja siitä asti olen pari kertaa viikossa tsekannut sun postaukset (ja nyt eka kommentointi:). Ehkä parhaiten on jäänyt mieleen (joskus vuosi sitten??) se, jossa olit punninnut sun kosmetiikan. Se oli varmaan se "viimeinen niitti", joka varmisti, että Ostolakkoa on luettava. Omat kosmetiikkavarannot kun painaa ehkä sen 3 kg, joten ääripää on kiva vastapaino. Myös se kun karsit vaatekaappiasi rankalla kädellä on mielessä. Usein uutta tuotetta ostaessa käyn katsomassa, että onko se ollut sulla testissä.

 235. 245

  sanoo

  Parhaiten mieleeni jääneet postaukset ovat olleet joka kuukausi julkaisemasi yhteenvedot loppuneista/uusista tuotteista. Suurin syy näiden postausten mielenkiintoisuuteen voi olla se, että opiskelen tilastotieteitä, joten kaikenlaiset tilastot on mielenkiintoisia lukea. Harmikseni näitä yhteenvetoja ei ole ollut vähään aikaan, mutta onneksi muutkin postaukset ovat mielenkiintoisia lukea, kiitos siitä! 🙂

 236. 246

  sanoo

  Kaikki postaukset on aina ihania! Itse arkisin harvemmin kummoisia meikkaan, mutta on mahtavaa päästä tutustumaan kivoihin tuotteisiin näin! Se, että johonkin ihastuu ja käy sitä kaupassa räpeltämässä, aiheuttaa minulle ihan yhtä paljon nautintoa, kuin tuotteen ostaminen. Eikä sitten harmita, että käyttämättä jäi.

  Eniten hyötyä on ollut siitä mineraalimeikin käyttöohjeesta! En ollut aiemmin millään saanut mineraalipohjasta tarpeeksi peittävää.

 237. 247

  sanoo

  Uskomatonta kyllä, mutta löysin blogisi juuri silloin kun olin asettanut myös itseni ostolakkoon! Olin eronnut ja muuttanut omaan asuntoon ja totesin, että kosmetiikkani valtaa liian ison osan asunnostani. On ollut mukava seurata "meidän yhteistä" taivalta ja kiva seurata että myös muut sortuvat 🙂 Eli mieleen painuvin kirjoitus on ollut niistä alkupään jutuista, missä esittelet kätköjäsi.

 238. 248

  sanoo

  taisi olla mineraalimeikeistä tietoa ettiessäni ko törmäsin tähän blogiin, ja niistä olikin apua! ne ovat siis parhaiten mieleen jääneet 🙂

 239. 249

  sanoo

  Parhaiten mieleeni jääneet postaukset ovat olleet alkuaikojen kosmetiikkavarastojen esittelyt, Dior-viisikko postaukset sekä postaus jossa esittelit pirkka tuotteita, jonka innoittamana päätin itsekin kokeilla pirkka silmänympärysvoidetta, joka osoittautui oikein hyväksi. :)Blogiasi olen seurannut ehkä vähän yli vuoden, enkä aikaisemmin ole juurikaan kommentoinut.. mutta täytyy sanoa että tää on ehdottomasti mun lempiblogi, jatka samaan malliin! 🙂

 240. 250

  sanoo

  Viimeaikaisista postauksista mieleeni on jäänyt rintsikanolkainpostaus, AAMEN! 🙂
  Silti isoin kiitos mineraalimeikkipohjajutuista, niiden kautta löysinkin blogisi alunperin. Avullasi uskalsin noin vuosi sitten koikeilla mineraaleja, löysin itselleni sopivan ja opin käyttämäänki sitä. Kiitoksia siitä ja kaikista muistakin ihanista vinkeistä, ideoista ja muista jorinoista! <3

 241. 251

  sanoo

  Mulle on jäänyt mieleen postaukset mineraalimeikeistä ja niiden ansiosta oon niitä päätynyt käyttämäänki ja koukussa ollaan!

 242. 252

  sanoo

  Kiitos mahtavasta blogista!

  Luen monia kosmetiikkablogeja, joiden ansiosta kosmetiikankulutustottumukseni ovat muuttuneet suuresti. Ennen käytin vain meikkipuuteria, kulmakynää ja ripsaria, nyt meikkaaminen on lempipuuhaani ja vie vähintään puoli tuntia. 😀 Sinun blogisi on ollut se, josta olen saanut eniten puhdasta tietoa kosmetiikasta, siinä missä muutama muu blogi on toiminut inspiraationa silmämeikkeihin tai kynsien koristeluun. Nyt ymmärrän kosmetiikkatuotteista paljon enemmän. Osaan valita paremmin iholleni sopivat tuotteet sekä vältellä tiettyjä ainesosia. ISO kiitos!

  Tuntuu mahdottomalta nimetä vain yhtä postausta. Sinun ansiostasi olen löytänyt monta suosikkituotettani, kuten vaikkapa Max Factorin False Lash Effectin, Isadoran Inliner Kajal Blonden, Lumenen kulmavahan, L´oréalin luomivärit, Goshin rajauskynät, Lumene Natural Coden huulikiillot, MavaDryn, Erisanin puhdistusgeelin, Herbinan Sensitive-sarjan puhdistusvaahdon ja kasvoveden, XZ:n shampoot ja hoitoaineet… Lista on loputon. Ilman sinua ja blogiasi moni suosikkituote olisi jäänyt löytämättä (ja ihanat kosmetiikkahömpät kokematta)!

  Kuitenkin blogissasi on ollut paljon muitakin hyviä postauksia. Kärpäsenlennätystarina nauratti. Kosmetiikkamyyjän arjesta on ollut kiva kuulla, etenkin laivapostaukset ovat olleet mahtavia. Videopostaukset ovat aina yhtä viihdyttäviä, varsinkin asunnon esittely sekä sängylle kasattu kosmetiikkavuori jäivät mieleen. Pidin myös postauksesta, jossa esittelit itsesi ensimmäistä kertaa. Dior-ihkutukset olivat myös mukavaa luettavaa. 🙂

  Monta unohdin mainita, se on varmaa. Haluan kuitenkin lopuksi kiittää ihanan koukuttavasta blgistasi, jota ilman en varmaankaan olisi tullut tällä tavalla uppoutuneeksi kosmetiikan maailmaan. Vaikutat ihanalta ja järkevältä ihmiseltä. Sinusta on meille lukijoille suuri apu; jaksat aina vastata kysymyksiin ja kertoa rehellisen mielipiteesi tuotteista. Kiitos Virve! *halaus*

  P.S. Monen muun tavoin ehdin jo pelästyä postauksen otsikon vuoksi. 😀 Mun on muuten jo pitkään pitänyt kiittää osuvista otsikoista: rakastan sitä, että ne usein sisältävät jonkun sanaleikin. 🙂

 243. 253

  sanoo

  Mikä mieleton palkinto, huh! Ehdottomasti ikimuistoisin postauksesi on se video jossa esittelet Lushin saippuasi. Siinä kuulin äänesi ekaa kertaa ja olit jotenkin niin hellyyttävä 🙂 Myös Diorin viisikoista kertovat postauksesi ovat olleet mieleeni, ja myös hyödyksi uusia sävyjä valitessa!

 244. 254

  sanoo

  Kaikkein hyödyllisimmät postaukset (joihin olen myös palannut monet kerrat myöhemminkin!) ovat koskeneet bareMineralsia. 🙂 Nyt iloisena mineraalimeikkien käyttäjänä muistan vieläkin sen mielettömän too good to be true-elämyksen, jonka mineraalimeikkejä käsittelevät postauksesi aiheuttivat. Täällä kun yksi koko ikänsä ongelmaihon ja huonosti pysyvien meikkien parissa tuskaillut löysi vihdoinkin sinun avullasi Sen Oikean meikin. 🙂 Et arvaakaan kuinka mittaamattoman kiitollinen olen sinulle noista postauksista!

 245. 255

  sanoo

  Huh miten paljon kommentteja! Mutta mulla on jäänyt ihan kirjanmerkkeihin asti postaus ranskalaisen manikyyrin teosta 🙂

 246. 256

  sanoo

  Parhaiten on jäänyt mieleen Dior-kärpäsen lennätys ja Lush-video :D. Se nuuhkuttelu ja suorastaan hurmonaalinen (onko tuo sana?) innostus ja hehkuttaminen oli niiin piristävää :D!

 247. 258

  minikaktus sanoo

  Pakko kiittää tässä: Äiti tykkäsi kovasti puuterista, jonka Sinulta torstaina ostin. Äiti myös jaksoi hehkuttaa muille (kuten veljeni tyttöystävälle), että kuka sen puuterin oikein oli myynyt. 🙂

  Mieleenjäävin postaus on ihan varmasti Lushin saippuoiden video. Muita varsin hilpeitä ovat olleet postaukset, joissa ole kertonut muutamasta (hmm… muutamasti kymmenestä?) uudesta Lush-hankinnasta. 🙂

 248. 259

  sanoo

  mulla on jäänyt mieliin eniten sun postaus sun mahtavasta elektroniikasta, koska heti tulin iloiseksi ja hymyilin että on jokin muukin kaltaiseni, joka rakastaa sekä elektroniikkaa että kosmetiikkaa (en väitä että meitä olisi vain me kaksi, mutta ei moni tuntemani ihminen välitä näistä kummastakin asiasta näin paljoa) 😀

  Rakastan sun blogiasi ja monesti kun tarvitsen jonkin uuden kosmetiikka tuotteen, voin käydä etsimässä sinun blogistasi vinkkejä mitä tuotteita kannattaa ja mitä ei kannata ostaa ! kiitos tästä

 249. 260

  sanoo

  Mieleen on jäänyt monikin postaus. Parhaat naurut sai niistä parista postauksesta jossa kävit läpi millä hakusanoilla blogiisi on löydetty:) Tuotejutuista oon tykännyt/on olleet hyödyllisiä Lush saippoista kertovat, kuivashampoot, kynsilakanpoistoaine, pikakuivattajat… Seurannyt olen blogia melkein alkuajoista lähtien.

 250. 261

  sanoo

  oon aina välttäny ns. halppismerkkejä kosmetiikan suhteen (pirkka, rainbow..). mutta sitte googletin silmänympärysvoiteista (oon siis lukijana vasta muutaman kk:n ollu) ja vastaan tuli sun postaus pirkan sy-voiteesta. luin sen ja olin ällistyny, ja tottakai menin seuraavana päivänä ostamaan kyseistä mömmöä! ja se kyllä korvaa noi entiset 20e:n voiteet! sitten löysin pirkan kasvovesi-hehkutuksen ja sekin korvas about puolta kalliimman nivean litkun. neki samalla tehtaalla tehty joten… opin sulta että ei noi markettikamat ookaa niin kuraa, vaikka oon aina niille nauranukki :D:D sitten mieleen on myös jääny hehkutukseni kuivashampoista, koska mäki oon yks niiden suurkuluttaja. muutenki tykkään sun blogista, koska täältä saa niin hyviä vinkkejä 🙂 kiitos!! toivottavasti et lopeta koskaan (tai ainakaan pitkään pitkään aikaan) ;-D olis mahtavaa jos onni suosisi kerranki!

 251. 262

  sanoo

  Ensinnäkin; kiitos aivan mielettömän upeesta ja kiinnostavasta blogista!!! Käyn lähes päivittäin kattomassa, mitä päivityksiä oot tehny tänne! Mielenkiintoisia juttuja on niiiiin paljon, että vaikee on ruveta ees erittelemään, mutta se ripsarijuttu oli tosi hyvä, samoin rintsikka juttu;). Niin, ja ylipäätään kiva lukea tuotteista kokemuksia, eikä aina niistä kalleimmista, vaan ihan markettiversioistakin (kuten hyvänä esimerkkinä Pirkan tuotteet :))

  Toivon tosi paljon, että onni suosisi minua tällä kertaa….palkinto ois nimittäin huippu ihana! Tosin, mulla on varmaan maailman huonoin arpaonni, en ikinä voita mitään…Tai, no, oon mä tainnu kerran voittaa kamman ja kertakäyttösadetakin… ;DDD

  Mutta, pitemmittä puheitta; jatka samaan malliin kirjoittelua!!! Ja ihania aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!!! :)))

 252. 264

  Sohvi_ sanoo

  Ripsimissikisat!

  Ja yleensäkin kaikki ripsaripostaukset tulee luettua tarkoin, omat ripset kun on tyngät ja tikkusuorat, niin aina on etsinnässä se vielä parempi ripsari 😀

 253. 265

  sanoo

  Voi apua, ei mulla ole ikinä arvontaonnea ja varsinkaan näin 905. virallisena lukijana tuskin sattuis omalle kohdalle, mutta kokeillaanpa onnea silti.
  Mulle on sun minimalisti-postaukset olleet todellinen inspiraatio, sun vaatekaappia olen käynyt useamman kerran ihastelemassa! 😀 En muista mitä kautta blogiin löysin tien joskus, todennäköisemmin jonkin kosmetiikkapostauksen kautta, mutta nuo tavara-postaukset ovat itselle olleet SE juttu täällä, kadehdin sun matkalaukkuun mahtuvaa vaatevarastoa. 🙂

 254. 266

  sanoo

  Monet monituiset postaukset ovat olleet hyödyksi ja auttaneet paljon. Parhaiten mieleen on kuitenkin ehkä jäänyt se postaus, jossa baari-illan jälkeen peset meikkejä suihkumyssy päässä. Se kannustaa minua aina oman baari-illan jälkeen jaksamaan puhdistuksen vaikka kuinka väsyneenä. Tuotevinkitkin ovat ihania, mutta tuollaista motivointia ei joka blogista löydykään. Kiitos! 🙂

 255. 268

  sanoo

  Moikka,

  Mulle on jäänyt mieleen kyllä pirkka tuotteiden esittely. Silmänympärysvoide ja käsivoide on kyl erinomaisia. Samoin myös Herbina-tuotteet. <oon saanut kyl todella paljon tietoa meikeistä tämän blogin avulla,joten kiitos! Ihana kämppä.
  Sara

 256. 269

  sanoo

  Minäkin passaan arvonnan, mutta kerrottakoon silti suuri kiitos blogistasi! On mukavaa lukea tuotearvioitasi ja sinua saa kiittää moneen loistotuotteeseen tutustuttamisesta. Niin ja iso kiitos inci-jutuista!

 257. 270

  Erja E sanoo

  Urban Decayn silmämeikinpohjustusaine ja postaus siitä, se tulee nyt ensimmäisenä mieleen. Nuo pienet putkilot ovat mullistaneet minun ja luomivärieni suhteen. Kiitos siis tuotteen esittelystä ja hehkutuksesta.

  Hehkutus Diorin viisikoista oli myös aika mukaansa tempaavaa ja aika söpöä=)

 258. 271

  sanoo

  Muistan kun ensikertaa luin blogistasi artikkelin jossa olit levittänyt järkyttävän kasan kosmetiikkaa lattialle. Se pisti kyllä miettimään omiakin kulutustottumuksia, oi sitä muovin määrää mitä kaikista tyhjistä purkeista ja puteleista kerääntyy!
  + kiitos kuivashampoo postauksesta josta oli ostoksilla hyötyä.

  Jatka samaan malliin!
  -tee

 259. 272

  sanoo

  Olen ollut mukana melkein alusta asti, ja edelleen roikutaan matkassa vaikka harvemmin ehdin kommentoida. Suosikkipostaus on ollut se, missä videolla esittelet ja ihastelet Lush-saippuoita!

 260. 273

  sanoo

  En ole lukenut blogiasi alusta asti, mutta ensimmäinen mieleen jäänyt juttu oli Lush-saippuoista. Nuo taisivat olla ensimmäinen tuote, jonka ostin sinun esittelyjesi perusteella. En ollut koskaan ennen edes kuullut Lush:sta. Myöhemmin olen lukenut vanhoja postauksiasi ja yksi mikä niistä jäi huvittavana ja ehkä vähän pelottavana mieleen oli Tissiliivirovio, jossa "saarnasit" rintaliivien käytön tärkeydestä. 🙂

 261. 274

  Kuikka sanoo

  Bare Minerals -postauksesi muutti myös elämäni siirtämällä minut mineraalimeikkejen käyttäjäksi.

  Parhaiten mieleen on kuitenkin tainnut jäädä blogin melko alkuaikojen varastojenpienennys-postaukset, joissa laskit kuun loppuneet ja lisääntyneet tuotteet (:

 262. 275

  sanoo

  Blogiasi alusta asti innolla seuranneena mieleenpainuvinta oli postaukseni "15 min…seconds in fame?" jossa paljastit kasvosi ja kerroit oikean nimesi!
  Ai mitenniin utelias? 😀

 263. 276

  sanoo

  Minusta paras postaus oli ehdottomasti kasvojen puhdistusta valaiseva. Olen aina ennen vain pyyhkinyt puhdistusmaidolla/voiteella kuivan ihoni 'puhtaaksi'. Ja kyllä sitä onkin sitten saanut hinkata. Vettä en ole uskaltanut iholle näyttää peruspuhdistuksen yhteydessä lainkaan. Kun esittelit kaksiosaisen puhdistusmetodin ja samalla kerroit sen sopivan kuivalle ihollesi, uskaltauduin kokeilemaan. Kyllä kannatti! Ihoni on heleämpi kuin koskaan ennen eikä silti karise lastuina lattialle 🙂

 264. 277

  sanoo

  Mun on pakko hehkuttaa sun aikanaan järjestämiäs ripsimissikisoja!:D Ripsimissikanditaatit on kyl syöpynyt syvälle ainakin mun verkkokalvoihin, voisit järjestää samankaltasia tempauksia enemmänkin.

  No mutta, on niitä postauksia enemmänkin mitä on mieleen jääny, mut eniten tykkään lukea sun blogia sun tyylis takia, jonka oot aika ytimekkäästi tiivistäny tohon blogisi kuvaukseen. Tykkään lukea just tämmöstä erittäin vakavaa ja pinna kireellä kirjotettua tekstiä, joka varmasti saa monet suhtautumaan yhtä vakavasti omaan ulkonäköönsä ja kosmetiikankulutukseensa. 🙂

 265. 278

  sanoo

  Kyllä mulle ovat jääneet mieleen kaikki Dioriin (ja etenkin viisikoihin) liittyneet postaukset, sillä kyllähän sä vähän pöhelö niiden kanssa olet, ja tarkoitan sitä ehdottomasti hyvällä!<3 Monesti on tullutkin selattua kaikki "Dior" tunnisteella olevat tekstit läpi ihan juuri sen takia, että tietysti a)saan itse lisää tietoa ja b)pääsen lukemaan hyvää kirjoitustyyliäsi! 🙂

  Lisäksi olet ainoa bloggaaja jolta jaksan ikinä katsoa mitään videoita, ja jos joku video on jäänyt mieleen, niin ehdottomasti se jossa oli sängyllä kaikki meikkisi ja jotka myös punnitsit, se oli suorastaan häkellyttävä hetki..!

  Lisäksi haluan vielä sanoa tähän loppuun, että olen saanut tästä blogista enemmän tietoa kuin olisin koskaan voinut kuvitellakaan, ja monet luottotuotteeni olenkin löytänyt juuri sinun kautta, kiitos siis siitä 🙂

  – Jenni

 266. 279

  sanoo

  Heissan, kiitos ja kumarrus kun sain kirjautumisohjeen sähköpostiin, onnistui! Eli täällä ollaan kanssa nyt ihan "virallisia" lukijoita, kun kesästä asti oon seurannut blogiasi "epävirallisesti" mutta säännöllisesti.
  Parhaiten on jäänyt mieleen mahtavan runsas kosmetiikkavarastojesi esittely, sekä lukuisat Dior-vauvojesi esittelyt 🙂 Ja pitää vielä mainita THE mineraalipohja, joka oli niin hyvä mainos, että pakkohan oli hommata bM:n starttipakkaus, (aikaisempaa kokemusta oli Dermosilin mineraalipuuterista) ja tyytyväinen käyttäjä olen! KIITOS tosi hyvistä jutuista ja vinkeistä!
  Niin, ja arvontaan tietysti haluan osallistua, on niin ihana tuo EL:n meikkisalkku!

 267. 280

  sanoo

  Hah, meniköhän tuo mun liittymiseni edes perille? 😀 No jokatapauksessa ehdoton suosikkini on K Ä R P Ä S E N L E N N Ä T Y S T A R I N A! Ehdottomasti paras postaus kautta aikojen keneltäkään. : D

 268. 281

  sanoo

  Itselleni parhaiten mieleen jäi kirjoittamasi lyhyehkö itsetuntopostaus. Sain siitä ihan mielettömästi hyviä fiiliksiä ja voimia (:

 269. 282

  sanoo

  Suuri vanulappuvertailu, aivan ehdottomasti! 🙂 Kiitos sen löysin uuden suosikkini, Rainbow-laput. Ja niitä saa luomuversionakin, jeij.

  (Piti ihan etsiä tuo postaus ja voi apua, onko siitä ihan oikeasti niin kauan jo??!)

 270. 283

  sanoo

  kiitos four seasons hiuspuuteri- vinkistä, oon miettiny kuivashamppoon hankintaa ja toi vaikuttaa parhaimmalta.

 271. 284

  sanoo

  Moikka!

  Ensinnäkin, todella hieno idea ottaa mukaan vain Lukijat, koska nyt minäkin tajusin niihin itseni klikata!

  Ensin ajattelin, että annan arvonnan olla, koska on niin monia postauksia, joista en osaisi ikinä valita parasta. Nyt kun näin jutun How's everything?, muuttuikin mieleni ja päätin tulla kirjoittamaan terveiseni.
  Olen lukenut jo monia kuukausia blogiasi ja käynyt kaikki vanhatkin postaukset läpi ja pientä pääkoppaani on jäänyt nakertamaan moni kysymys sekä meikkihuoneen rippeistä, että sinun omasta elämästäsi tällä hetkellä. How's everything? vastasi täydellisesti kysymyksiini, ja vielä aivan ihanana videona!

  Kiitos mahtavasta blogita vielä! : )

 272. 285

  sanoo

  Mulle on jäänyt mieleen se vanulappuvertailupostaus. Se oli mielettömän hauska ja informatiivinen juttu itsessään maailman tylsimmästä asiasta 🙂

 273. 286

  sanoo

  Pakkohan sitä on itsekin osallistua.. Olen lukenut blogiasi nyt noin vajaan vuoden ja voi pojat, miten tuskallista syksy oli, kun pidit pientä taukoa postauksissa työ- ja "elämäntapa"muutoskiireidesi keskellä. Eniten minua kiinnostavat perus tuotearvio postaukset. On ihanaa lukea ammattilaisen näkökulma myös markettisarjojen tuotteista sillä harvoin kemppariosastolla asioidessa saa rehellistä tuotepalautetta myyjiltä muista kuin oman liikkeen tuotteista. Erityisen kiinnostunut olen kaikista Lushiin liittyvistä postauksista. Törmäsin merkkiin jo vuonna 2006 reissuillani, mutta Suomessa tuntui ettei merkistä ollut kuullut kukaan ja saatavuus oli huono. Nyt fanitan hulluna heidän palasaippuoitaan ym. ja ostosretki liikkeeseen on aina yhtä ihanaa tuoksujen ja värien ilottelua. Sinun ja blogisi ansiosta olen hankkinut mm. Pirkan silmänympärysvoidetta, Isadoran nuden sisäkajalin, kuivashampoota, mineraalimeikkipohjia, My Beauty Diaryn kangasnaamioita ja haaveilen omasta viisikkovauvasta. Kiitos siis, kun jaksat avartaa meille tavan tallaajille inci-viidakon saloja ja todistat, että marketin hyllyltä voi saada huipputuotteita, mutta tarvittaessa myös luksuksen nälän saa kukistettua hyvillä tuotevinkeilläsi. Kiitos, että olet.

 274. 287

  sanoo

  Minä repesin nauruun, kun SAA kertoa postauksesta, joka on jäänyt parhaiten mieleen. No, tottakai hauska juttu bileistä; nukahdit bussiin, putsasit kuitenkin naaaman meikeistä, oksensit jne.

  BONUKSENA tietenkin kuva (joka todellakin on syöpynyt verkkokalvoilleni), jossa istut kylppärissä/vessassa suht pahoinvoivannäköisenä. Miten ihmeessä wannabe-insinööri keksikin ottaa kuvan 😉 ??

  Tuo postaus oli niin hauska, rehellinen ja avoin. Ehkä se kuvastaa niin aidosti sinun huumorintajuasi, elämänmyönteisyyttä ja aitoutta.

  (en nyt sano, että lisää sellaista, koska oksentaminen ei hauskaa… 😉 mutta jatka tällä ihanalla tyylillä!)

 275. 288

  sanoo

  Mulle ihan ekana muistui mieleen postaus, jossa ylpeänä esittelit minimitavaramäärällä somistettua kotiasi. Taisin siihen kommentoidakin, että itse rakastan kaikkia tavaroitani, eikä niitä koskaan voisi olla liikaa. Mutta kappas. Nyt kovasti haluaisin ympäristöstäni vähän selkeämmän ja tavarattomamman.

  Kiitos sinulle tästä blogista. Monet tuotevinkit on täältä napsittu. 🙂

 276. 290

  sanoo

  Mäkin olen nyt virallinen lukija… kai?
  Tää on vähän vaikeeta. THE puuteripostaus oli tosi hyvä, ja sain siitä itsekkin paljon apua. Mulle jäi myös mieleen se kärpäsenlennätys (hirtto) loppukevennys nauran sille vieläkin. Minimalistisuudesta kertova postaus oli myös oikein mielenkiintoinen.
  Kiitos ihanasta blogista!
  T: Kolmatta päivää nuhakuumeessa.
  (olen muuten lukijana vanhalla nimimerkilläni: Ninaischic)

 277. 291

  sanoo

  Vihdoin kirjauduin minäkin vaikka olen jo kauan seurannut mahtavaa blogiasi. 🙂

  Parhaiten on mieleen jäänyt oman elämäni mullistanut (no ainakin se mullisti meikkipohjani) Bare Minerals -postaus. Se rohkaisi viimein tilaamaan aloituspakkauksen, enkä enää suostu mitään nestemäisiä meikkivoiteita naamaani laittamaan. Pelkkä ajatuskin ällöttää 🙂 No ehkä joskus saatan taas kokeilla… Näköjään muuten komppaan edellistä kommentoijaa ja montaa muutakin 😀

 278. 292

  sanoo

  Eniten olen hyötynyt siitä postauksesta, jossa kerroit varjostuksista ja laitoit esille kuvan, jota olet itse käyttänyt noita juttuja opetellessa apuna (naisen piirroskasvokuva). Siihen postaukseen olen eniten palannut jälkeenpäin.

  Hauskoja postauksia on ollut paljon, ripsimissikisat on varmasti ollut sieltä hauskimmasta päästä. 🙂

 279. 293

  sanoo

  Täytyy osallistua arvontaan, lukija olenkin jo ollut pidempään.

  Minunkin mieleeni on jäänyt videopostaus sun "meikkihuoneesta" ja postaukset viisikoista. Ei ole vaikea ajatella mistä sinä olet jäänyt blogimaailmassa mieleen valtaisan kosmetiikkatiedon lisäksi.. viisikoista 🙂

 280. 294

  Anonyymi sanoo

  Minulle on jäänyt mieleen kaikista postauksista melkein tuorein postauksesi liittyen karvojen poistoon bikini alueelta. Itse ostin tänään kaikki kyseiset tuotteet ja innokkaana odottelen jo ensimmäistä kokeilu kertaa 🙂

 281. 295

  sanoo

  Mieleeni on jäänyt melkeinpä tuorein postauksesi liittyen karvojen poistoon bikini alueelta. Tänään kävin ostamassa kaikki kyseiset tuotteet ja innokkaana jo odottelen ensimmäistä kokeilu kertaa 🙂

 282. 296

  sanoo

  Oon seurannu sun blogia alku ajoista lähtien ja valtaosa postauksista on ollu mielenkiintosia ja hyviä 🙂 mutta niin, erityisesti mieleen on jäänyt BareMinerals- ja Lush-postaukset, elektroniikkapostaukset, Dior-viisikot, kosmetiikkakätkösi, "ylimääräiset" höpöttelysi, esim kuulumiset ja se hurja koulutus ennen laivalla työskentelyä 😉 Ja on niiiin paljon hauskoja ja mielenkiintosia ja informatiivisia postauksia! 🙂 Jatka samaan malliin, ihanaa kun saamme jälleen nauttia tiuhaan tahtiin ilmestyvistä teksteistä taannoisen tauon jälkeen 🙂 Ja todellakin osallistun tälläiseen herkkuarvontaan! 😉

 283. 297

  sanoo

  Kiitoksia tosikivasta ja erittäin informatiivisesta blogista, supersujuvasta ja hauskasta kirjoitustyylistä ja… ja… Olen orjasi =D Olen siis lukenut blogiasi kai kuukauden verran ja hankkinut jo oikein mukavasti täytettä (jo ennestään pursuavaan..) wc:n kaappiin suositustesi perusteella.

  Bloggauksesi http://ostolakossa.blogspot.com/2011/02/siis-aaaahhhh-nammmmmmm.html karpalo-kinuskihiustuotteista sai hymyn huulille ja näin ollen pelasti kurjan päivän, joten se mainittakoon mielestäni parhaana (vaikka valinta vaikea olikin).
  Way to go, kiitos vielä ja jatka samaan malliin!

 284. 298

  sanoo

  Pasta postauksesi on ehdottomasti Minimalistin kotona.

  Kaappisi näyttävät ihanilta ja toimivilta. Sain postauksesta innostuksen ainakin yrittää kesyttää oma ylipursuava vaattekaappini. Lohtua antaa myös tieto etten ole vaateongelmieni kanssa yksin.

  Kiitos vielä blogistasi. Se on ihana. ^_^

 285. 299

  sanoo

  Niitä mieleenjääviä postauksia on ollut todella monta. Olen löytänyt monet lempituotteistani kauttasi kuten Herbinan puhdistusvaahto, Mavalan kynsilakan pikakuivattaja, L'orealin hiusten tehohoito, mineraalimeikit ym. Ehkä parhaiten on jäänyt mieleen postauksistasi ripsimallikisat. Se oli niin hyvä idea! 🙂

 286. 300

  sanoo

  Kiitos ihanasta blogista näin alkuun ! 🙂

  Ehdottomasti mieleenpainuvin postaus on ollut Dior-kärpänen :D:D En tiedä miksi, se on vain jäänyt mieleen 🙂 Ja kaikista kynsiipostauksista pidän erityisesti.

 287. 301

  sanoo

  Normaalisti en kauheasti kommentoi, mutta nyt oli pakko! Kaikista mieleeni syöpynein postaus on ollut se, kun olit ollut bilettämässä ja wannabeinsinööri oli auttanut sinua yön pimeinä tunteina poistamaan meikit. Se oli jotenkin kauhean mieltä lämmittävää lukea silloisena sinkkuna, se sai oloni toiveikkaaksi, vielä on myös niitä valkoisia ritareita, jotka ymmärtävät naisten oudot, mutta meille tärkeät asiat! (Ja se kuva sinusta istumassa vessan lattialla oli hulvattoman suloinen, mitä olet kyllä muutenkin!)

  Sen postauksen jälkeen en muuten ole nukkunut kertaakaan baarimeikit nassussa, vaan aina on käyty (joskus todella huojuvasti!) pesemässä ne meikit pois ja laitettu kosteusvoiteet nassuun ennen vällyjen väliin kömpimistä 🙂

  Kaikista informatiivisimpia monelle ovat varmaankin olleet mineraalimeikkipostaukset, itselleni kuitenkin parhaiten on jäänyt mieleen viime kesän täydellisen aurinkosuojan metsästys. Ja kiroan edelleen alimpaan helvettiin sen Avenen purtilon, jossa ei mainittu missään sen olevan sävytetty aurinkosuojavoide, mur. Sen lisäksi putkilosta haisteltuna se on tuoksuton, mutta ihollani se muuttuu tunkkaisen tuoksuiseksi, eli kankkulan kaivoon meni ne rahat. Mitäs en uskonut sinun postauksiasi ja tilannut vaan sitä sinun HG aurinkosuojaasi 😉

 288. 302

  sanoo

  Mulle on jäänyt parhaiten mieleen tämä "olet mitä syöt"-postaus, missä punnitsit kaiken kosmetiikan ja kuvasit ne vielä sängylle ladattuna videolle meidän muiden iloksi:

  http://ostolakossa.blogspot.com/2010/03/liian-monta-kiloa-siivousta-ja.html

  Joo olihan sen tajunnut et sulla on loputon määrä kosmetiikkaa, mutta jotenkin se iski vasta punnituksessa tajuntaan toden teolla 😀 Sähän voisit muuten tehdä pian seurantapunnituksen tilanteesta vuosi myöhemmin..

 289. 303

  sanoo

  Mieleeni on jäänyt ripsienpidennystesti Enormous Lashilla. Ja tietenkin kaikki Diorin viisikoihin liittyvät, sillä ne ovat ihania luomivärejä.

 290. 304

  sanoo

  Parhaiten mieleeni jäänyt ja eniten elämääni muuttanut postauksesi(monet postaukset) on koskenut rotta-kuuriasi(ihana nimitys :)). Näin vaatimattomasti suuret kiitokset ja halaukset itsetuntoni pelastajalle, eli sinulle Virve! Olen kärsinyt ongelmista ihossani ala-asteelta saakka, eli useita vuosia ilman ihmeitä tekevää parannusta ja sinun postauksiesi varjossa uskaltauduin ihotautilääkärille josta sain ko. tuotteelle reseptin. Ja voi hyvänen aika kuinka tämä mimmi on lähtenyt nousuun! Vinkit ihon kuivumiselle kuurin aikana olivat nappiin tehtyjä ja nyt ihoni on pehmeä ja näpytön, ja ennenkaikkea hehkuva. Itsetuntoni nousun ohella elämä on tuntunut aivan uudelta, kun ei ole tarvinnut piiloutua tuijottavilta katseilta ja hävetä näpykkäitä ja värikkäitä kasvoja. Ilman sinua en olisi vieläkään hakenut kuuria, enkä olisi tässä uutena minänäni. Jatka samaan malliin ja innoita minua ja meitä kaikkia vinkeilläsi ja tiedoillasi jatkossakin. 🙂

 291. 305

  sanoo

  Olen nyt koko arvontaan osallistumisajan pohtinut, mitä tähän vastaisi… Niin paljon tulee mieleen! Tutustuin kauttasi mineraaleihin ja kuivashampooseen. Olet innoittanut minua ja saanut minut kiinnostumaan ihonhoidosta ja kosmetiikasta.

  Paras vinkkisi on ehdottomasti eka postauksesi rintaliiveistä! Kommenttiboksista löysin Changen, josta Luojalle kiitos. Omasta maakunnasta kun ei sopivia liivejä ole löytynyt… Elämänlaatu parani siis huomattavasti. Kiitos Virve ihanasta blogista.

 292. 306

  dixillusions sanoo

  Vielä kerkeää! 😀 Parhaiten on jäänyt mieleen Volumaster-postaus, sillä oon itse ihan koukussa kyseiseen rautaan 🙂 Lisäksi mineraalimeikkipostauksista on ollut apua.

 293. 307

  sanoo

  Minusta ehkä paras postauksesi on ollut se missä olet esitellyt kaikki meikkisi. Sorry, kun olen myöhässä, mutta on ollut niin kiireitä, että täälä viikolla vasta nyt ehdin tänne kurkkimaan.
  Ai niin aloin virallisesti lukijaksesi. Olet ollut minun listalla silti koko ajan 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *