Kiharrusapu.com

Kuten olen blogissani ilmaissut, olen viimekuukausina kiharrellut ja käherrellyt hiuksiani varsin suurella antaumuksella. 
Innostus laineikkaisiin ja taipuilevaisiin hiuksiin on viimeisen viikon aikana lisääntynyt entisestään saatuani uuden hiuskuontalon sillä ihanalla kampaamoreissulla, josta aiemmin teille kertoilinkin. Pahatukkapäivät tuntuvat olevan historiaa ja elämä hymyilee. Hyvä tukka, parempi mieli vai miten se teeveestä tuttu lausahdus kuuluukaan?
Kun hiuksia kihartelee ja taivuttelee, on hyvä aputuote tarpeen. Itse tahdon hiuksilleni tuotteen, joka auttaa kiharoista tulemaan jänteviä ja kestäviä. Peräänkuuluttelin tällaista tuotetta eräässä hiustuotetilaisuudessa ja minulle iskettiin tilaisuuden lopuksi blogitestailuihini tällainen tuote:

SexyHairin HealtySexyHair -linjan Soya Want Flat Hairon hot iron hairspray, joka on periaatteessa tarkoitettu muotoiluraudan alle tekemään hiuksista kestävästi piikkisuorat, mutta joka merkin kouluttajan mukaan sopi myös kiharruksen avuksi. Jäykkää ja tarkasti eroteltua kiharaa ei kuulemma pitäisi säikähtää, sillä sen saisi kyllä harottua pehmeämmän näköiseksi. 
Ja tämä tuote sitten kyllä todellakin toimii!
Parhaimman tuloksen saa, mikäli hiukset käsittelee suihkeella osio osiolta sitä mukaa, kun lämpövekottimiensa kanssa niissä etenee, mutta itse olen suihkinut tuotetta hiuksiin käsivaran päästä vähän vapaammalla kädellä ja saavuttanut hyvät tulokset. Kiharat ovat jänteviä ja kestäviä ja kun olen vielä kiinnittänyt ne hiuslakalla, olen saanut nauttia niistä usein parinkin päivän verran.
Tämä onkin ollut tähän mennessä paras kokeilemani tuote hiusten kiharteluun ja taivutteluun. En ole vielä saanut tosin kokeiltua sitä sen alkuperäiseen, nimen mukaiseen tarkoitukseen eli hiusten suoristukseen, mutta kokeilen sitä vielä kyllä siihenkin. 
Tuotteella on hintaa käsittääkseni hieman yli 20 euroa ja olen itse kokenut sen todella riittoisaksi.
Oletteko te sattuneet kokeilemaan tätä tuotetta? Tai olisiko tällaiselle tuotteelle tarvetta teidän kaapissanne?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minäkin olen viime aikoina taas innostunut kiharoista, kun on ollut jokin tilaisuus, johon "on pitänyt" väkertää tukkaansa 🙂 Olen käyttänyt useita SexyHairin tuotteita ja ollut niihin tyytyväinen. Sarjalta löytyy monia hyviä tuotteita. Olen myös kokeillut tuon nimenomaisen Healthy Sexy Hair -linjan shampoota ja hoitoainetta sekä Soy Renewal -muotoilutuotetta/öljyä. Se silottaa hiukset ja tekee niistä ihanan pehmeät!

  Kauneusblogissani on meneillään Joe Blasco -arvonta, josta haluaisin myös vinkata täällä sinun blogissasi (toivottavasti et pahastu, Virve! Kiitos :))

  beauty-highlights.blogspot.fi

 2. 2

  sanoo

  Kiitos tästä vinkistä, meinasin tulla itse asiassa kysymäänkin aiheesta, kun oot kiharoista niin usein nyt puhunut! 🙂 Mun tukka on sellanen "hieno", toisin sanoen liukas luikku, joka ei pelkällä lakalla pysy kiharana tuntia pidempään, joten joku tällainen tuote on kyllä tarpeen!

  Hyvää joulunodotusta! 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Nyt kun sain uuden mallin tukkaan, on uusien hyvien hiustuotteiden metsästys käynnissä yhä aktiivisemmin, joten toivottavasti saan teille hyviä vinkkejä vielä lisää! 🙂

   Ihanaa joulunodotusta sinullekin! 🙂

 3. 5

  Sara sanoo

  Pukin kontissa on mitä luultavammin tulossa uusi suoristusrauta ja tuollaiselle suihkeelle olisi jo pidemmän aikaa ollut kovasti tarvetta, joten pakko mennä kampaamoon etsiskelemään kyseistä tuotetta! Kiitos (taas) vinkistä Virve 🙂

 4. 6

  sanoo

  Tollaselle suihkeell olis käyttöä, mulla harvemmin kiharat pysyy puolta tuntia pidempään 😀 vaikka kuinka oon kokeillut jo vaikka mitä, mutta ei vaan tule pysyvää kiharaa.. Nyt menee toi kokeiluun ja sormet ristiin josko toimis! 🙂

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  ostin tota kun tykästyin kampaajalla tuotteeseen, ja ainut lämpösuoja/muotoiluaine jolla hiukset PYSYY suorana! mulla on niin kauheen liukas ja lainekas hius että yllätyin niin positiivisesti. en kuitenkaan oo kokeillu kiharoihin (en kihartele muutenkaan koska liukkaat hiukset- ei tuloksia), mutta täytyypä kokeilla. kovin riittoisaksi en kyllä tuotetta sanoisi, käyttökertoja takana alle 30 ja pullo vetelee viimeisiään, tosin hiukseni ovatkin paksummat kuin monen muun vastaantulijan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *