Keräilykohteeni kosmetiikan ohella

Paitsi että olen kova haalimaan ympärilleni kosmetiikkaa, olen pieni hamsteri myös eräällä toisella saralla.

Siinä missä tahdon minulta löytyvän jokaiseen tilanteeseen sopivia kosmetiikkatuotteita, tahdon minulta myös löytyvän aina jokaiseen tilanteeseen sopivat korut. (Vaatteista viis…)

En osta kalliita koruja oikeastaan koskaan (okei, muutamat Guessin korut ostin juuri laivalta, mutta nekin vain koska sain halvalla), mutta halvat rihkamakorut ovat minun paheeni.

Ostan niitä lähinnä alennusmyynneistä, sillä paria kolmea euroa enempää en ole niistä valmis maksamaan.

Tahdon tosiaan, että jokaiseen meikkiin, asuun ja tilanteeseen löytyy jotain sopivaa.

Tykkään koruista, joissa on jotain vekkulia tai leikkisää tai sitten ainakin bling blingiä.

Tykkään myös kaikesta todella tyttömäisestä ja naisellisesta.

Joinakin harvoina hetkinä koruissa voi olla mukana myös käytännöllisyyttä…

…mutta yleensä riittää, että koru on joko näyttävä…

…tai että siinä on bling blingiä ja että se sopii asuun.

Eniten tykkään mätsätä korut kynsilakan kanssa.

En ole tässä ehdoton, mutta koska värivalikoimani on hyvä niin lakkojen kuin korujenkin puolesta, onnistuu tämä usein todella helposti.

Joitakin koruja minulla on sitä paitsi eri väreissäkin.

Joskus mätsäävät ostopäätökset ovat olleet sattumaa…

…ja joskus taas sopivaa sävyä on tarkoituksella haettu joko lakkojen tai korujen puolelta.

Niin tai näin, mutta rakastan tosiaan tällaista pientä yhdistelyä.

Olen muuten varsin tylsä pukeutuja ja vaatteeni ovat valitettavan usein mustia, valkoisia tai muuten vaan yllätyksettömiä, joten tällaiset yhteen sopivat väripilkut antavat kivaa veikeyttä ilmeeseen.

Sormuksiakin löytyy paljon, mutta en ole tainnut koskaan käyttää enempää kuin yhtä kerrallaan. Nyt hankin juuri mukavia ja yhteensopivia pieniä sormuksia, joten voisin ehkäpä harkita käyttäväni muutamaa yhtäaikaa.

Rannekorut ovat minulle melko uusi juttu, sillä ranteeni on ilmeisesti hieman ohuempi kuin ne keskivertoranteet, joille useat korut on tehty, minkä vuoksi monet korut ovat liian isoja.

Olisi ihanaa omistaa kaikenlaisia kivoja rannekoruja ja renkaita, mutta niitä täytyy hakea hieman muita koruja ahkerammin.

Kaulakorujen puolelta kuitenkin löytyy helposti kaikkea kivaa.

Korvikset ovat minulle se helpoin nakki ja tykkään kovasti käyttää niin pieniä kuin isompiakin korvakoruja.

Mitä isompaa ja blinginpää, sitä enemmän tämäkin tyttö yleensä tykkää.

Mikäli homma vaan yhä säilyy söpönä.

Tai edes jollakin muotoa naisellisena.

Jos ikunakikuna vetäisin sormeeni pääkallosormuksen, tekisin sen tahallani naisellisiin, kullan värisiin koruihin, ranskalaiseen manikyyriin ja hameeseen yhdistettynä.

Millaisia korujen käyttäjiä te olette?

Oletteko ylipäätänsäkään kovia käyttämään koruja? Vaihteletteko korujanne vai käytättekö aina samoja koruja? Tykkäättekö krääsästä vai ostatteko vain aitoja? Millaisista koruista ylipäätänsäkään tykkäätte?

Ette uskokaan, kuinka innoissaan tämä tyttö juuri Tukholmassa oli, kun Ur & Pennillä oli superale ja kaikki menneen sesongin korvakorut, rannekorut ja kaulakorut lähtivät 2-3 euron kappalehintaan! Jemmani taisivat tuplaantua kierrettyäni pari ketjun liikettä läpi (ja Ruotsissahan tunnetusti samojen ketjujen liikkeitä on vieri vieressä), joten nyt on taas hetkeksi tilanteisiin sopivia koruja.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Meillä on juuri päinvastainen korumaku! Pidän hyvin pelkistetyistä, mutta kuitenkin näyttävistä ja massiivisista koruista eli koruostokset tehdään lähinnä miesten puolelta. Korviksia minulle ei ole laisinkaan, jostain kumman syystä korvani hylkivät kaikkia materiaaleja ja tulehtuvat hyvin herkästi. Sormuksiakaan en käytä, koska minulla on sormien sijasta nakit niin en tykkää korostaa niitä.
  Rakastan miesten rannekelloja tai taskukelloja! Rannekelloissa erityisesti nahkaiset, isot rannekkeet ovat mieleeni.
  Kaulakoruissani suosin selkeää muotoilua ja mielellään ei kiviä. Suosikkini on nahkariipuksen varassa oleva hylkeen luusta veistetty terä. Jännä kyllä, kaksi aarrettani ovat äitini ja mummoni rintaneulat, jotka ovat hyvin blingblingejä, naisellisia ja siroja. Niitä en tosin pidä koskaan vaan ne koristavat seinääni.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Vitsi! En arvannu et sulla on tällainenkin taipumus! Tykkäsin varsinkin noista ruusukorvis+kynsilakka yhdistelmistä!:)

  Ite tykkään käyttää koruja, varsinkin rannekoruja. Satun vaan olemaan TOOOSI nirso korujen suhteen! Ja nyt olen tullu vastaan mm. H&M, Glitter korujen 'sulamispisteesee' reilu +30 niin korujen sisäpuolenvärit suli iholle ah<3 mikäs sen kivempi kuin ranne ja kaunis piste dekolteella, jotka muistuttavat värillisesti Shrekiä! =D
  Tämä on siis saanut mut suosimaan aitoja koruja, mutta valitettavasti budjetti ei oikein anna periksi! 'kultaisia' koruja en osta koskaan, sillä jokaikinen 'kulta'koruni on muuttunut melko nopeasti enemmänkin hopeiseksi, too bad!

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Aikanaan käytin paljon korvakoruja, mutta jatkuvien tulehdusten takia luovuin niistä. Nykyään ainoat koruni ovat napakoru, kihla- ja vihkisormus, sekä kaulakoru jonka sain mieheltäni juhliessani syntymäpäivääni ensimmäisen kerran hänen kanssaan. Kultamussukka oli tyhjentänyt opiskelijan tilinsä sitä varten. Koru on kultainen sydän jossa on 3 timanttia. Sitä korua en vaihda 🙂 Tarkemmin ajatellen.. Kaikki koruni on jollakin tavalla mieheeni liittyviä. Jösses.

  -mistai-

 4. 5

  Slanesha sanoo

  Ihania koruja sulla, varsinkin noi rusettikorut <3 Ittelläni ei oo yhtä paljon koruja kuin sulla, mutta aika paljon kuitenki ja eri tilaisuuksiin sopivia 😉 Ainoita rihkamakoruja mulla on kaulakorut, mistä niistäkin suurin osa on suuria puu- tai lasikoruja, mistä tykkään tosi paljon.
  Mutta suurin osa koruista on sitten hopeaa tai bronssia, ja ehkä pari kultaakin mutta siitä en oikeen koruissa tykkää.
  Kaulakoruja ja korvakoruja taitaa juuri olla eniten ja sormuksia ja rannekoruja vähiten, kun ei niitä oikee osaa käyttää ja sitä kuitenkin jättäis sormuksen jonnekki lavuaarin reunalle 😉
  Koruissa mulla pätee kyllä se että mitä isompaa sen parempaa, kaulakoruissa ja riippukorviksissa ainakin (tiettyyn rajaan saakka 😉 ).

 5. 6

  sanoo

  Ennen ihmettelin kun paras ystäväni hamstrasi korviksia aina shoppaillessa. Ajattelin, että eikö niitä voi olla ikinä tarpeeksi..

  Pari vuotta sitten tein remppaa kämpässäni ja kyllästyin äijäilyyn ja päätin ottaa korvareiät naisistamaan itteäni ja nyt tajuun! 🙂 Voisin vaan ostaa ja ostaa korviksia! Ja korvisten myötä on tietty tullut kaulakoruja ja hiuspantoja sun muita. Ihanaa kuinka jollain noin pienellä voi piristää ittäni. Vilkasukin miun suklaakakku- tai pinkkeihin barbienkenkikorviksiin saa iloiseksi.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Hei,

  ihanaa, miten jaksat sommitella värejä yhteen! Olenkin juuri tänä kesänä innostunut rihkamakoruista, etenkin rannekoruista. Siroille ranteille sopivat mielestäni hyvin esimerkiksi pienistä helmistä kuminauhaan kootut "renkaat" (niitä myydään usein toisiinsa sopivien värien yhdistelminä, voi käyttää kaikkia yhdessä tai tietenkin myös asukokonaisuuden mukaan valikoiden) ja sirot, esimerkiksi antiikkityyliset ketjut.

  Pari juttutoivetta minulla olisi: mitä mieltä olet perusvoiteista? Käytätkö niitä itse, mihin ne mielestäsi sopivat? Apobasen Oily Creme on muuten hyvää kuiville jaloille… Itselläni on tosi kuiva, lievästi atooppinen, mutta hyvässä kunnossa oleva (siis normaalin näköinen, ei ihottumainen) iho, joka kestää kyllä "normaaliakin" kosmetiikkaa. Jos apteekista kysyy tuotesuosituksia, sieltä tarjotaan yleensä juuri perusvoiteita niin päiväksi kuin yöksikin. Perusvoiteiden yksinkertaiset ja mineraaliöljyihin perustuvat sisällöt kuitenkin vähän epäilyttävät, kun haen nimenomaan kasvoille tulevia tuotteita.

  Toinen juttutoive liittyy tähän ihotyyppiini. Miten suosittelet hoitamaan hyvin kuivaa 25+-ikäistä ihoa, jolle suuri osa myytävistä tuotteista on liian kevyitä? Herbinan ja Lumenen kosteuttavia kasvonaamioita käytän tiheään, ne tekevät iholle hyvää, mutta pari kertaa viikossa ei tunnu riittävän. Tuote, jota kaipaan, on Lumenen lopetettu retinol-pitoinen yövoide (en muista tarkkaa nimeä, mutta kyseessä oli tuubiin pakattu 25+-iholle tarkoitettu, ihanan täyteläinen voide). Biothermin Nutrisource on satunnaisessa käytössä vaikuttanut hyvältä sarjalta, mutta mieluummin käyttäisin hieman edullisempia tuotteita, yksi purkki kun ei minulla kauan kestä. 🙂

  Kiitos hyvästä blogista!
  -Adinna

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  En käytä muita koruja kuin korvakoruja, ja satunpa omistamaan samanlaisen pakkauksen, jonka esittelit toisessa kuvassa! Rannekoruja tykkäisin käyttää, jos vain löytäisin sopivia. Särmikkäät, mustasta nahasta tehdyt rannekkeet olisivat ihan hauskoja. 😀

 8. 9

  sanoo

  Supernirso korujenkäyttäjä ilmoittautuu! Käytän vain ja ainoastaan aitoja koruja, rihkama ei ole koskaan minua sytyttänyt. Kaikki koruni ovat lahjoja, ja siksi entistä arvokkaampia. Ylivoimaisesti parhaat ovat mummilta 18-vuotislahjaksi saadut helmikorvakorut, äidiltä ja isältä saatu kello+sormus sekä famolta (=farmor)saatu riipus. Olen huono käyttämään koruja, varsinkin kesällä. Tykkään simppelistä designistä, less is more.

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Moi, tutulta kuulostaa 😉
  Korujen hamstraaminen oli aiempi "paheeni", kunnes meikit ja kynsilakat alkoivat kiinnostaa (kiitos sinun ja muiden ihanien kosmetiikkabloggaajien..)
  Vinkkinä/varoituksena voisin kertoa, että korujen itse tekeminen ja tuunaaminen se vasta saa kokoelmat räjähtämään 😮 Askartelukauppojen helmivalikoimiin tutustuminen kannattaa, ja saat itse tekemällä niitä sopivia rannekorujakin.
  Pihtien avulla ketjutyyppisiä koruja voi helposti lyhentää. Itse ostan myös alennusmyynneistä koruja ihan purettavaksi ja uudestaan koottavaksi, jos ne eivät ihan sinällään miellytä. Värillisten helmien pujottelu on mitä parhainta stressiterapiaa! Kuten tietenkin myös meikkien ja kynsilakkojen hypistely :))
  t. Ulla

 10. 11

  sanoo

  Hulppea korukokoelma ja mahtava korulipas – mistä tuollaisen saa?

  Tykkään itse eniten hopeasta ja valkokullasta, tyylini on pelkistetty, mutta bling bling tai lisävärit eivät koskaan haittaa. Rihkamaa en voi nikkeliallergian takia käyttää, mutta joitain parin euron pitkiä kaulakoruja toki löytyy.

 11. 12

  Ainoanniina sanoo

  Sinulla on ihania koruja! Eniten minuun vetoavat naiselliset, hieman vanhahtavan tyyliset korut tai sitten pitkät simppelit helmet. Minulla on myös melko paljon koruja, eikä vähiten siksi, että teen niitä itse. On vain yksi ongelma; en osaa käyttää niitä! Jotenkin tuntuu, että ne ovat monesti liikaa. Tietenkin asu vaikuttaa paljon. Niinkuin sinulla, yleensä yksinkertainen asu sopii parhaiten näyttäville koruille ja koruille ylipäätänsä. Itse asiassa en kauheasti lämpene ohuille kaulaketjuille, vaikka niitä joskus muinoin olen käyttänyt. Mutta olen yrittänyt opetella käyttämään, se on kai vain tottumuskysymys. On niin turhauttavaa, kun tykkää koruista paljon ja tosiaan niitä teen mielelläni. Rannekorut ovat ehkä helpoimpia, koska ne eivät vie niin paljon huomiota kuin esim. kaulakorut.

 12. 13

  Maija sanoo

  Hahhah, oot sä kyllä melkonen hamsteri. 😀

  Ihanan siististi sä säilytät noita korujas. Mun korukasat (joista käytän yleensä vain muutamaa luottokorua, muut on melkeinpä turhan panttina) lojuvat kolmessa kasassa kirjoituspöydän laatikostossa. Siellä ne pyörii kaiken maailman toimistotarvikkeiden, vanhojen valokuvien ja ompelutarvikkeiden seassa. Eh. Sekasotku on hirveä, ja kun sieltä etsii jotain, ei koskaan löydä hakemaansa. Pidemmät kaulakorut menee solmuun itsensä ja muiden kaulakorujen kanssa ja niiden selvittelyyn kuluu aikaa, jos niitä tahtoo käyttää. 😛

  Erityisen paljon mulle on kertynyt erivärisiä ja -pituisia muovisia helmikaulanauhoja. Pikaisesti laskien niitä tais olla 14 tai 15 kpl. ;o Ne on niin helppoja: ne sopii kutakuinkin kaikkiin asuihin ja niitä on helposti saatavilla eri väreissä. Yhdistelemällä saa vielä lisää vaihtelua. Viime aikoina olen alkanut ostelemaan noita tarkoituksella vaatteisiini ja kynsilakkoihini mätsäävissä väreissä, ku opin sulta, että niinkin voi tehdä. 😛

 13. 14

  Epe sanoo

  Minä olen KAUHEAN huono käyttämään koruja, ja myös kauhean huono ostamaan niitä. Minulla on jokin outo päähänpinttymä siitä, että korulla täytyy olla jokin merkitys, esim. muisto jostakin tietystä asiasta tai jotain vastaavaa. En osaisi ostella koruja niinkuin vaatteita, hiusjuttuja tai meikkejä, pelkkinä käyttötavaroina. Rannekorut tuntuvat olevan tiellä ja en viitsisi pureskeltujen kynsienikään takia vetää sormuksilla tai rannekoruilla huomiota käsiini. Minulla on ehkä yksi kaulakoru jota käytän. 😀 Eikä korvissa ole tähän 19 vuoden ikään mennessä ollut koskaan reikiä. Ne on kyllä tarkoitus ottaa, ja haluaisin kyllä muutenkin oppia käyttämään koruja. Ne voivat kuitenkin täydentää ja viimeistellä asua aika kivasti.

 14. 15

  sanoo

  Mie en jotenkin osaa hamstrata koruja.Käyn kyllä aina kaupassa kuolaamassa kivoja koruja, mutta en saa ostetuksi ittellenikin.
  Korvanreikiä miulla ei edes ole, joten niitä en ylläri käytä. (tosin tahtoisin kyllä jotkut kivat klipsikorvikset).
  Kaulakorut näyttää miulla tyhmiltä, joten vaihtoehdokseni ja rakkaudekseni jää rannekorut.
  Tykkään etenkin charm tyyppisistä "keräilykoruista" ja muista paljon härpäkkeitä ja otuksia sisältävistä koruista.
  Miss.moneypennyllä esim. on todella kivoja rannekoruja.

 15. 16

  Sissi sanoo

  Voi abua, mitkä jemmat! 😉

  Mulla on lähes aina samat hopeakorut, välillä vaihdan. Korviksia vaihtelen hieman useammin kuin kaulakorua.

  En keräile, paitsi muutama hopeinen Kalevala-koru on tullut varastoon. Tosin ei niitäkään tule kovin usein käytettyä. Blingiä ei saa liikaa olla, olen kai aika yksinkertainen niin korujen kuin meikinkin suhteen. Ja ehkä muutenkin, hih! 😀

 16. 17

  sanoo

  Itse en ikipäivänä ostaisi koruja suoraan käytettäväksi itselleni mistään halpavaate/koru kaupasta. En vaikka maksettaisiin. Ja vielä vähemmän maksaisin snö:n koruista. Ne eivät ole laatua nähneetkään, vaikka useimmat toisin ajattelevatkin. Ne eivät ole tehty kovin hyvin, metalliosat ovat vain hopeoituja. Hopeointi kuluu ajan myötä pois ja sen alta paljastuu jokin toinen metalli, esimerkiksi kupari. Sitäpaitsi samalla hinnalla saisi laadukkaampia, yksillöllisempiä ja muutenkin parempia koruja.

  Ja rihkamakoruissa voi olla periaatteessa mitä vain.. Eräistä made in China koruista, joita oli viety jenkkeihin myytäväksi, oli metalliseoksesta löytynyt lyijyä. Lyijy on myrkyllistä, se imeytyy ihon läpi elimistöön. Jenkeissä sitten kiellettiin lyijy, tilalle on laitettu vieläkin vaarallisempaa kadmiumia. No, ehkä tämä nyt vähän eksyi aiheesta mutta menköön…

  Kuitenkin rakastan koruja, ja niitä minulla riittääkin aika paljon. Mistäkö olen koruni hankkinut? Itse tekemällä. Korujen tekeminen on rakas ja ihana harrastus. On mahtavaa, kun voi itse päättää kaikesta. Laittaisinko tähän koruun kuparia vai sterling hopeaa, makeanveden helmiä vai vaikka ametisteja? Korublogin pito hoituu siinä sivussa kivana harrastuksena, vaikka se onkin muuttunut korublogista enemmänkin käsityöblogiksi.

  Vaikka itse ei haluaisikaan tehdä korujaan, niin moni koruntekijä tekee mielellään tilauksesta juuri sellaisen, sen värisen, muotoisen, pituisen kuin hintaisen korun itse haluat. (Itse)Käsin tehty on aina laadukasta.

 17. 18

  Sofia sanoo

  Täytyy kyllä sanoa että sinulla on kyllä ihanteellismimmat säilytysjärjestelmät koruillesi mitä olen ikinä nähnyt! 😀

  Itse käytän melko klassisia koruja, Snö of Swedeniä ja Kalevala Korun nykyaikaisempia malleja. Lisäksi tulee joskus ostettua pukukoruja, lähinnä korviksia ja rannekoruja. Kuulun muuten myös näihin kapearanteisiin, välillä tuntuu että kaupoissa myytävät rannerenkaat ja joskus ketjutkin on mitoitettu miehille! 😛

 18. 19

  sanoo

  Samisharrastus! Kaikista kivoimpia on tällähetkellä noi Gina Tricotin nappikorvissetit ja niiden mätsäily lakkoihin..

 19. 20

  sanoo

  Rakastan!!! koruja. Teen koruni itse =) Tavoitteenani on aina tehdä jokaiseen asuun sopivat korut, mutta en ole järjestelmällinen ja korut katoavat jonnekin laatikon pohjalle. Silti aloitan aina uudelleen. Nyt tavoite olisi tehdä Too Facedin huulikiiltoon sopivat korvakorut….(löytyy valon mukaan väriä vaihtavia kiviä 😀 ja ruumiinlämmön mukaan väriä vaihtavia helmiä)

 20. 22

  K sanoo

  Aikamoinen kokoelma tosiaan!

  Oot näköjään pyhittänyt ton Ikean Malm -lipaston meikkien sijaan koruille, vai oliko sulla usempi noita lipastoja?

  Ainoat päivittäin käytössä olevat korut on mulla DKNY:n rannekello ja valkokultaiset kihla- ja vihkisormus. Juhlissa tulee käytettyä Kalevalan Vanamo-käätyä ja rannekorua. Tykkäisin kyllä käyttää jotain pitkiä näyttäviä kaulakoruja myös arkena, esimerkiksi SNÖ of Swedenillä on kivoja. Pitääkin ehkä toivoa hääpäivälahjaksi. Toisaalta saattaa olla että lahjatoive kallistuu kuitenkin Dioriin. ;D

 21. 23

  Nauris sanoo

  hei virve, osaisitko sanoa, että saako suomesta mistään enää rimmelin lash maxxx-mascaraa? olen etsinyt jostain perus-anttiloista ja sokokselta mutten ole löytänyt. mahtaakohan maahantuonti olla lopetettu tai jotain?
  osaisitko suositella vastaavaa, siis jotain edullista (max 15 eur) kampaharjamaskaraa joka tuuhentaisi ja pidentäisi?

 22. 24

  sanoo

  Sulla näyttää olevan melko mahtava korukokoelma kasassa, wau! 🙂
  Itse käytän silloin tällöin koruja, korvikset on must, rannekorut on kivoja ja haluaisin löytää jonkun ihanan uuden sormuksen!

 23. 26

  Anonyymi sanoo

  Aivan samaa mieltä, kuin eräs kommentoija Snö of Sweden-korujen laadusta niitten hintaa ajatellen. Toki on upean näköisiä mutta tosiaan hopea kuluu pois alta aikayksikön normaalikäytössä ja kupari paljastuu. En ostas ikinä enää, ei kyl mitään laatukoruja, jotka kestäisi vuosikausia vaan ehkä puol vuotta-vuoden jos niitä tosiaan käyttää usein.

  Aitoja koruja korut olla pitää, ei tuu nikkeliallergiaakaan.

  -Nana

 24. 27

  Anonyymi sanoo

  Snö of Swede-korut tosiaan huonolaatusia, ainakin mulle osunut rannekoru, kulu tosiaan hopea jo puoles vuodes ja kupari paljastu, lisäksi helmet/muovia halkesivat normaalikäytössä. Kauniita mutta hintaan nähden en ikinä enää ostas korua, joka ei kestä vuosikausien käyttöä. Ylihinnoteltuja.
  -Nana

 25. 28

  Anonyymi sanoo

  Kuten joku toinenkin tuolla ylempänä, minäkin tykkään tehdä koruni itse. Siihen ei tarvita kummoisia taitoja tai välineitä: kasa (lasi)helmiä, koruvaijeria, puristushelmiä, sivuleikkurit ja puristuspihdit. Helppo ja edullinen tapa saada mätsääviä uniikkikoruja.
  -tiina

 26. 29

  Anonyymi sanoo

  Meripihkaa ja hopeaa kaikki arkikoruni (tuotuna Puolasta, Unkarista ja saatuna tuliaisiksi). Arkikoruiksi lasketaan kolme sormusta, yksi ranneketju, kaulakoru ja korvakorut. Samanlaiset setit löytyvät juhlia varten hopea/kristallisina ja hopea/hematiittisina.

  Kelta- tai punakullasta kun en pidä väriensä puolesta niin siksi näin. Pronssisia löytyy siitten kasoittain lähtien Kalevalasta ja loppuen ulkomailta kannettuihin. Muutamia muovisia rannekoruja käytössä ajatellen etenkin tätä syksyä ja järjetön kasa rihkamaa. Toisaalta olen rakastanut koruja lapsesta saakka ja kun on 29 kesää takana niin paljon on tullut ostettuakin.

  Suurin osa on tuotu ulkomailta, kiitos vanhempien jotka reissauttivat paljon, opin matkustamaan ja nyt reissuun lähtee pari kertaa vuodessa mielummin kun asuu omakotitalossa. Tosin korut taitaisi vaatia kohta isommat tilat 😀

 27. 30

  Tara sanoo

  Anonyymi kirjoitti…

  "Eikö sulta onnistu minkään ostelu ilman total ylilyöntiä.. "

  No kylläpä taas jollakin kateus kaihertaa. 😉
  Ehkä se helpottaa kun nakkelee toisten blogeihin ikäviä kommentteja! 😀

 28. 32

  Anonyymi sanoo

  Tykkään käyttää krääsäkoruja ja mätsäilen niitä yhteen asujeni kanssa 🙂 Laitan iltaisin vaatteet & korut valmiiksi, jotta aamulla ei tarvitsisi päätään vaivata. Lempikoruni on aivan ihana hopeinen Hello Kitty-koru, joka oli aivan pakko saada ♥ Kuva on tässä: http://www.aijaa.com/v.php?i=003187417992.jpg

  Lisäksi käytän aika usein tummanvihreää, suurta tähtisormustani.

 29. 33

  sanoo

  Minulla on "paljon" koruja, ainakin äitini ja muutaman kaverini mielestä.. Mutta sinun kokoelmaasi verrattuna se ei ole mitään. ^^

  Käytän hopeaa, koska se sopii parhaiten ihooni..
  Kaulakoruja vaihtelen paljon… Rakastan pöllökoruja, kettukoruja ja monia muitakin eläinaiheisia.. Melkein kaikki koruni ovat joko mustia, hopeisia tai musta-sinisiä/hopea-sinisiä. Yksi peilipintainen ketturiipus löytyy, yksi kultainen sydänriipus ja muutamia muita aiheita pronssi/tummalla ketjulla. (: Olen hulluna siniseen!

  Sormuksia minulla on vain kolme, hopeinen luokkasormus kiinalaisella merkillä on suosikki.. Pitäisi hankkia lisää..

  Käsikoruja löytyy muutamia, mutta käytössä on melkein aina samat.. Hopeiset, toisessa on pieniä palloja. <3

 30. 34

  Anonyymi sanoo

  Wow mikä kokoelma! :0 mä käytän eniten kaulakoruja, rannekoruja ja sormuksia. Tosiaan mulla on nyt tällä hetkellä vain yksi sormus, koska olen niin hyvä hävittämään kaikkea… Anyway, mä oon hamsteri "snö of sweden" korujen ostamisessa. Mulla on niitä vaikka kuinka paljon ja joka ikinen kerta kun lähden kaupungille niin haluan jotain uutta 😀 mulla on myös kalevalan kaulakoru ja rannekoru, sekä aito helmi kaulakoru, bismarketin aito kultakaulakoru, rolexin kello (mut se on feikki) ja paljon muuta! Mulle kelpaa vain aidot ja kalliit korut merkkivaatteiden kera. Ja mua ärsyttää kun se rolexin kello on feikki niin mä toivon joululahjaksi uuden gantin kello 🙂

 31. 35

  Mii sanoo

  Toivottavasti olet muuttanut jo makuasi korujenkin suhteen. Halppiskorut ja kalliimpikin rihkama kun sisältää kaikenlaista haitallista elimistölle, kadmiumia ja lyijyä muun muassa joka kertyy.
  Eipä juuri sellaista metallia olekaan jolla ei sivuvaikutinta olisi, noh ehkä teräs joskin jos ei ole pinnoitettua.
  Oon luopunut lähes kaikista metallisista rihkamakoruista, enkä myös tykkää ajatuksesta että tukisin kiinalaisia myrkkymarkkinoita ja valmistajien työolosuhteita joissa on monelle hengestä kysymys.
  Ihana kun on pienempi ja laadukkaampi valikoima. Voi sitten olla myös pidempään tyytyväinen niihin omiinsa, ja ehkä jopa joitain säilyttää seuraavallekin polvelle joskaan se ei ole mikään tarkoitus (kullan valmistus samoin on aika kyseenalaista ja mieluummin suosisin kierrätettyä niissäkin).
  ..Halusinpa kommentoida koska on vähän kyseenalaista mainostaa rihkamakoruja (nuoremmillekin ja tietämättömille) näinä päivinä..

  • 35.1

   Virve sanoo

   Hahhhaahhaa, en edes muistanut tällaisen postauksen olemassaoloa… 😀 Näin kuusi vuotta myöhemmin voin kertoa, että käytän oikeastaan joka päivä samoja kultaisia korvakoruja, samaa kultasormusta ja joskus harvoin kaulakorua. Välillä lisänä on kultainen rannerengas, mutta siinäpä se korujen käyttö sitten melkolailla onkin.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *