Kätketty aarre?

Minulta loppui vähän aikaa sitten suosikkieyelinerini, jonka perään jäin kaiholla miettimään.
Sensain nestemäisen eyelinerin tummanruskea sävy oli minulle se täydellinen paitsi sävynä, myös tuotteena muutenkin. Linerilla sai tarkkaa ja siistiä jälkeä, joka kesti luomilla hyvin. Tuote oli täydellinen. 
Tuotteen loputtua jäin pohtimaan, mikä olisi seuraava siirtoni. 
Koska olen kosmetiikkafriikki en tietenkään voisi ostaa samaa tuotetta uudelleen -siitäkään huolimatta, että tietäisin sen olevan täydellinen. Jossakinhan voi olla jotain vieläkin täydellisempää, jonka sitten yhdessä tuotteessa jumittaessani missaisin täysin!
Nyt minulla onkin ollut ongelmana miettiä, mitä ostaisin tuon tuotteen tilalle.
Olisinko hyvä myyjä, mutta tylsä ihminen ja ostaisin vaan jotain, mitä työpaikkamme valikoimista löytyy? Toisaalta olen jo tainnut kokeilla kaikki sieltä saatavat eyelinerit Shiseidoa lukuunottamatta, mutta senkin koostumus on vaikuttanut jotenkin liian vetiseltä.
Toisaalta olisi mukavaa kokeilla jotain jännittävää (tai vähemmän jännittävää) Englannista edullisesti saatavilla olevaa merkkiä. Olisiko jollakin niistä kenties joku salattu aarre kätköissään?
Mutta sitten toisaalta sisäinen snobini (joka useimmissa naisissa asustaa) tahtoisi ottaa meikkivalikoimani kanssa jälleen askeleen eteenpäin kohti sitä ihmisitä, joka alitajunnassani ainakin selkeästi haluaisin olla.
Tahtoisin, että meikkipussistani löytyisi erityisiä tuotteita, joita ei Suomesta helposti (tai välttämättä ollenkaan) saa. Tahtoisin, että sieltä löytyisi sekalaisia tuotteita niin Bobbi Brownilta, Laura Mercieriltä, Benefitiltä, NARSilta, Urban Decaylta, Burberrylta, Shu Uemuralta, Tom Fordilta, Suqqulta, Trish McEvoylta, Victoria’s Secretiltä ja vaikka miltä muulta merkiltä, jotka ovat täällä Suomessa harvinaista luksusta!
Mutta löytyisikö niistä joltain minulle täydellinen nestemäinen, tummanruskea eyeliner?
Jos ei täydellinnen niin hyvä ainakin aivan varmasti.
Shu Uemuran Eyeliner ainakin näyttää niin samanlaiselta kun Sensain, että sen on pakko olla loistava!
Toisaalta minun tekisi mieli kokeilla jopa NYX-merkin The Curvea ihan vaan sen innovatiivisen pakkauksen vuoksi!
Suurempi kysymys onkin sitten ollut vaan, että tarvitsenko sellaista oikeasti. Minulla on muutama erittäin hyvä kynäkin jäljellä, miksi en voisi käyttää niitä?
Kyllähän minä voin, mutta sisäinen intohimoinen kosmetiikka-addiktini ei vaan voi olla nostamatta päätään pinnalle!
Onko teillä suositella jotain erityisen hyvää nestemäistä eyelineria, jota mielellään saisi myös ruskeana?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Helena Rubinsteinin Spectacular Eyeliner on itselläni käytössä, ja olen kyllä vallan ihastunut siihen. Sillä saa todella intensiivistä, oikein vinyylistä mustaa. I love it 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Ehdottomasti Estee Lauderin Double Wear, saa ruskeana kanssa.
  Itselläni oli tuo ja sen loppuessa menin ostmaan tuon geeli eylinerina, joka on ihan liian rasvaista luomilleni, mutta en halunnut ostaa samanlaista mitä aijemmin koska se on minustakin vaan niiin tylsää 😀

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  NARSin Larger than life & UD'n 24/7 glide on kynät tuntuu ainakin saavan tosi hyviä arvosteluja, mutta kynäähän et tässä hakenut.. 😀

  Mutta POPBeauty'llä on aika mielenkiintoinen eyeliner, nimeltään Ink Outliner, kuuleman mukaan äärettömän helppo käyttää ja kestävä ym. muutenkin hyvä ü en toki oo kokeillut, kunhan halusin mainita. 🙂 Eikä kovin kalliskaan, n. £10.
  Ja hei, ootko kokeillut geeli eyelinereita? Bobbi Brown ja Maybelline on onnistunut siinä hommassa. :-3 Ite tykkään geelilinereista paljon enemmän ku nestemäisistä, ne vaan on paljon nopeampia, helpompia ja jopa nätimpiä ü

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Voin suositella: Sensain lineria!!! 😉 Niin monet linerit olen (jo tähän ikään mennessä… :D) kokeillut, myös tuon Shiseidon, mutta ei ole löytynyt voittajaa. Joten: jos löydät yhtä hyvän, kerro ihmeessä. En vaihda, ellei tuote ole parhaaksi todettu Tosi Kriitikon toimesta! Tai sitten vaan pysyttelen samassa linerissa – ikuisesti.

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Jos haluat jotain mitä ei heti tulis aatelleeks ni semmoselta merkiltä ku Blinc kannattaa harkita. Suomeen päin nelly myy ylihinnalla, maksaa Lontoon putiikeissa varmaan kympin vähemmän. Lähtee siis pelkällä vedellä kalvona.. sähän et tainnu 38-ripsarista tykätä? Mut tota ei tarvi nyppiä ku lähtee yhtenä kappaleena pois. Saa muistaakseni tummanruskeanakin (: olen eyelinerin suurkuluttaja ja koko päivän kestävää rajausta en ole muulla tuotteella saanut.

 6. 8

  sanoo

  Mistä kaikkialta muuten saa noita shu uemuran tuotteita briteistä? Lentokentältä? Jostain tietyistä kaupoista?
  Kiitos jos joku viitsii vastata! Tarvitsen ne ripsientaivuttimet *epätoivo*

  • 8.1

   Anonyymi sanoo

   Suomesta saat shiseidon taivuttimet, jotka on täysin samanlaiset. Sillä erolla tosin, että aukeavat suuremmalle, mikä on mun mielestä vaan plussaa. Shiseido siis parempi. Molemmat löytyy multa, niin voin suositella.

  • 9.1

   oona sanoo

   Mä luulisin et sen takii ku ruskee näyttää sillein pehmeemmältä ku musta..
   Mä käytän maybelinen jotain tussirajausta ja kyllähän se asiansa hoitaa iha hyvin, mut sitten kun se loppuu tai menee jo tarpeeks vanhaks nii toiveena ois ostaa toi sensain eyeliner 🙂

 7. 10

  sanoo

  Ois ihan jees saada vähä tietoo et about minkä hintasesta tuotteesta on aina kyse 🙂 opiskelijabudjetilla kun mennään, ja silti haaveena olisi hyvät meikit 🙂

 8. 12

  Anonyymi sanoo

  Mäkin tykkään Urban Decayn eyelinerista! Pysyy t o s i hyvin! Ainoa miinus on, että sotkee ripsiä levitettäessä (ainakin mulla…)

  K

 9. 13

  Anonyymi sanoo

  Mitä eroa on Lumenen perus eyelinerilla ja tuolla sensain? Olen todennut lumenen eyelinerin tosi hyväksi, se on ihan paras 🙂 mutta sensainin eyeliner kiinnostaa kovasti!

 10. 14

  Anonyymi sanoo

  SOAP&GLORYN SUPERCAT EYELINER! käytän eylineria joka päivä aika näyttäviin rajauksiin ja meikkihistoriani aikana tullut kokeiltua kaikenlaisia ja -hintaisia. Vedenkestävät on vaikeita poistaa, tussikynät yleensä ''kuivuvat'' heti kun korkin avaa, nestemäiset tuppaavat sotkemaan, liner ei saa olla liian tarkka muuten menee ikuisuus värittäessä kissarajauksia jnejne. S&P:n supercat eyeliner on hinta-laatusuhteeltaan kuitenkin täydellinen. Tussi ei kuivu, ei ole ''liian'' tarkka, ei ole vetinen muttei myöskään vaikea poistaa… Olen ihan rakastunut<3 Pitää ilmeisesti tehdä uusi Lontooreissu kun tuo loppuu^^

 11. 16

  Anonyymi sanoo

  Minä pidän siitä jäljestä, jonka saa voidemaisella tai geelimäisellä eyelinerillä (pikku purkissa) ja erillisellä ohuen ohuella pikku siveltimellä. Siveltimet olen ostanut erikseen. Mutta onhan se aika sottaista puuhaa (vaikka sillä saa usein parhaan jäljen ja pysyvyyden) ja kysyisinkin teiltä, jotka harrastatte samaa: miten säilytätte ne siveltimet? Ja matkatuotteita ne eivät missään nimessä ole. En ymmmärrä, miksi ei myydä sellaisia siveltimiä, joissa olisi edes jonkinlainen integroitu korkkisysteemi. Minulla on Cliniquen ja L'Oréalin rajausvärit, purkit. Molemmat ovat suht ok, etenkin Cliniquen Black Honey -väri on ihana, mutta en osta niitä uudestaan. Eli se täydellinen rajausväri, joko purkissa tai nestemäisenä tussina, on edelleen hakusessa. Kynät eivät vain pysy rasvaisilla luomillani. Bloginpitäjä, jos joskus jaksat kertoa, mitä luomille tapahtuu iän myötä ja miksi rajausvärit eivät enää pysy (ja mitä asialle voi tehdä), olisin tosi iloinen!

 12. 17

  Anonyymi sanoo

  Paras eyelinerini tähän asti on hiukan yllättäen ollut L'Oréal Paris'n tuiki tavallinen, edullinen eyeliner jossa oli myös se ihana ruskea väri. Ainoa miinus on se, että se kuivui aika nopeasti, tosin käytinkin sen loppuun aika rivakasti, mutta yleensä eyelinrit eivät parane vanhetessaan. En ole varma saako sitä enää, kerran etsiskelin mutta ainakaan samaa tummansinistä pakkausta en enää nähnyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *