Katkeruutta ilmassa

Täytyy sanoa, että olen kyllä ihan pirun katkera maailmalle.

Miksei kukaan ole aiemmin kertonut minulle, että on olemassa vartalokuorinta, joka jättää ihon sen tuntuiseksi, kuin olisin juuri levittänyt hyvin kuoritulle iholleni täydellisen, äkkiä imeytyvän kuivaöljyn?

Olen kuvitellut olevani tuotteissa edes jonkun asteen ammattilainen, mutta en hemmetti vieköön ole todellakaan ollut tietoinen, että on olemassa kuorintatuote, joka voi jättää vartalon iholle tällaisen tunteen! Tiedätte varmasti kaikki, kuinka sileä iho kuorimisesta tulee, mutta kuivaihoisemmat tietävät myös, että pian kuorinnan perään tekee ehdottomasti mieli heittää iholle vartalovoide. No, nyt minun, joka ikinen päivä reilusti vartalovoidetta läträävän ei todellakaan tee mieli heittää iholleni kuorinnan jälkeen yhtään mitään voidetta, kiitos REN:in Guerandine Salt Exfoliating Body Balmin:

En ole todellakaan raaskinut ostaa tätä Suomesta, sillä Kickseissä ja Helsingin Stockalla hintaa on n. 36 euroa. Aika törkeä hinta vartalokuorinnasta sanon minä, jonka mielestä kaikki kuorinnat ovat samanlaisia ja vastaavaan lopputulokseen pääsee kuorintahanskoilla ja suihkugeelillä. Opinpahan jotain uutta: Ei muuten tasan pääsekään!

Ihoni tuntuu kuoritun sileältä ja kosteutetun pehmeältä (jopa kuivuudesta hilseilleet sääreni!) , mutta ei yhtään siltä, että siinä kuitenkaan olisi mitään ylimääräistä rasvaista tai öljyistä pinnalla. Tämä myös tuoksuu ihanan raikkaalle piparmintulle. Ihoni tuntui jo suihkussa niin hyvältä, että olisi vaan tehnyt töihin lähtemisen sijaan mieli jäädä sinne koskettelemaan itseäni. Eikä kun siis…

RENhän on tuotesarjana näitä ”puhtaampia” sarjoja, eli siinä on pyritty välttelemään mahdollisimman paljon ns. ylimääräisiä aineita. Mitään sertifikaattia se ei ole kuitenkaan saanut, mutta enpä tosin ole itse mitenkään erityisen tarkka käyttämieni tuotteiden raaka-aineiden alkuperästä. (Sertifikaatin puute johtuu kuulemma siitä, että vaikka raaka-ainetoimittajat onkin huolella valikoitu, ei ihan kaikki välttämättä ole ihan luomuiljeltyä yms.) Yleisestiottaen olen itse muutenkin sitä mieltä, että joitakin kosmetiikan raaka-aineita on paljon fiksumpaa valmistaa (mahdollisuuksien mukaan) synteettisesti tehtaissa sen sijaan, että tuhlataan luonnonvaroja rahtaamalla niitä ympäri maailmaa tehtaille.

Sanonpahan vielä kuitenkin vaan, että näin loistavassa tapauksessa todellakin ymmärrän, mistä se muistaakseni noin 36 euron hinta Suomessa tulee! Tämä on siis aivan mahtava tuote!

Omat ensimmäiset kokeiluni tein laivalla, kun otin tämän kaverin kylään hyttiini eräänä iltana. Ja voin sanoa, että oli ihan parasta hyttiseuraa ikinä! Käsikuorintanakin tämä on aivan täydellinen ja työkaverini totesikin käsieni tuntuvan vauvan pepulta, kun myöhemmin tein tällä käsikuorinnan RENin koulutuksessa. (Ja ei, minulla ei ollut käsissäni vaippaihottumaa.)

Olen tästä tuotteesta oikeasti aivan innoissani. Myönnettäköön, että olen melko laiska kuorimaan vartaloani, mutta nyt en malttaisi odottaa millään, että pääseen tämän kanssa taas suihkuun.

Jos tahdot loistavan vartalokuorinnan, voin ehdottomasti suositella tätä. Hieman huokeammin hinnoin RENin tuotteista luopuvat esimerkiksi Look Fantastic sekä RENin oma nettikauppa.

Onko joku muu kokeillut tätä? Oletteko te huomanneet vartalokuorinnoissa selkeitä eroja?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kyseistä kuorintaa en ole testannut, mutta muita suolakuorintoja kyllä ja niille kaikille on yhteistä se, että kuorinta jättää iholle jännän pinnan ja tosiaan tuntuu kuin ei tarvitsisi voidetta enää ollenkaan 🙂

  Tämmöisiä on mm. Clarinsin eteerisiä öljyjä sisältävät vartalokuorinnat (tonic ja relax) ja näistä Kampissa ja Forumissa ja jokapaikassa olevista kojuista löytyvät kuolleenmeren suolakuorinnat tai vastaavat. Ne on oikeesti hyviä, mutta älkää hyvät ihmiset uskoko jos ne sanoo, että se yks purkki kestää melkein vuoden… Ei se kestä. Paitsi tietty jos sitä ei käytä…

 2. 2

  sanoo

  Lushilta löytyvä Buffy-kuorintapala ei tee ihoa rutisevan kuivaksi, vaan todella pehmeäksi. Siinä on mm. kaakao- ja sheavoita, joten kuorinnan lisäksi myös kosteutus tulee hoidettua samalla.

  En ole kokeillut RENin tuotteita. Vielä 😉

 3. 3

  sanoo

  Pitääpä kattoa jos löytyis tänään tax freestä, huono homma mennä rahattomana viron päiväristeilylle 😉 onneksi on poikaystävä jolta voi lainata!

 4. 4

  sanoo

  Olen myös kokeillut suolakuorintoja jopa kasvoille, eli hienoksi jauhettua merisuolaa pieneen määrään vettä. Annan vaikuttaa n.10 min, hellästi kuorin ja huuhtelen ja iho on tosiaan pehmeä ja kosteutetun tuntuinen. En ole laittanut yöksi voidetta päälle ja silti iho on ollut hyvinvoiva seuraavana aamuna.

 5. 5

  sanoo

  Oriflamella on semmonen käsienkuorinta-aine, joka tekee käsistä kanssa ihanan pehmeät ja sen tuntuiset, että ne olisi jo rasvannut! 🙂

 6. 7

  sanoo

  Terhen: Tuollainen suolakuorintojen ryhmä on jäänyt minulta täysin kokeilematta! Täytyy perehtyä näihin enemmänkin. 🙂

  Honey: LUSH on tutustumislistalla, joten tuo lienee sitten muistettava. 🙂

  Naani: Pitäisi löytyä n. 25 eurolla. 🙂

  Tiina: Kiitos mielenkiintoisesta vinkistä, tuohon täytyy perehtyä. 🙂

  Heli: Ihanaa, että tällaiset hoitavat kuorinnat yleistyvät. 🙂

  Anonyymi: Sopii, lähinnä vaan sitä peruskosteutusta kaiken ikäsille. 🙂

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  HEI! Voi kuule, oot jäänyt niin paljosta paitsi jos sinulle LUSH on vielä
  tuntematon käsite! Blogisi lukijana odotan innolla milloin alat testailemaan heidän tuotteitaan! Tuo Buffy on aivan mahtava muutes!

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Lushin Sea Salt on todella ylellinen vartalokuorinta, joka jättää iholle kosteutetun pinnan. Tuoksuu sitruksiselta! Halvempi kuin Ren!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *