Käsilaukkukokoinen bestis

Pieni postaus pienelle, mutta ah, niin mahtavalle tuotteelle.

Jatkossa käsilaukussani tulee nimittäin aina matkustamaan tuote, joka on jo pelastanut minut monesta hätätilanteesta. Tuote ei paina paljoa eikä vie suurta tilaa, mutta kykenee usein muuttamaan monet ikävät tilanteet parhain päin.

Kyseessä on tällainen pieni kaveri:

Biozellin kuivashampoo, pullon korkeus hieman yli 12 cm.

Aiemmin olen pitänyt käsilaukussani Björn Axénin Styling Powderia, mutta koska tuo tuote on nimenomaan muotoilupuuteri, joka antaa myös pitoa ja jämäkkyyttä, ei se ole bad hair dayn iskiessä aina se paras mahdollinen vaihtoehto. Joskus nimittäin vaan kaipaan tuotetta, joka kykenisi hätätilanteessa samantien taikomaan tukkani puhtaaksi hyvin pienellä vaivalla ja juuri sellaiseen kaipuuseen tämä on täsmälleen oikea tuote. (Ja itseasiassa Styling Powderin tuoksu on alkanut viimeaikoina hieman tökkimään jostain syystä.)

Jostain syystä en ole koskaan kaupassa tarttunut Biozellin tuotteisiin, mutta kun minulle tarjottiin blogini kautta tilaisuutta kokeilla muutamaa, en uteliaana ihmisenä voinut tietenkään kieltäytyä mahdollisuudesta. Ja hyvä niin, sillä varsinkin tämä tuote vakuutti minut.

Ensinnäkin minua alkoi kovasti kiinnostamaan maininta tuotteen ”hypotuoksusta”. Hypotuoksu on siis tuoksu, joka on aikaansaatu kosmetiikkateollisuuden hajusteilla poislukien ne 26 hajustetta, jotka yleisimmin allergisia reaktioita hajusteherkille aiheuttavat. Tuote on siis hajustettu, mutta sopii monille hajusteita normaalisti vältteleville.

Itseasiassa tuoksu on minulle kovasti mieleen. Se on jotenkin mukavan puhtaan ja raikkaan oloinen, muttei jää silti tuoksumaan nenään pahemmin. Itseasiassa tämä taitaa olla paras kuivashampoon tuoksu, johon olen tähän mennessä törmännyt!

Kuivashampoo jättää tukan puhtaaksi, muttei kuitenkaan ehkä niin puuterisen puhtaaksi kuin mitä esimerkiksi Tigin kuivashampoo. Tämä siis toi likaiseen tukkaan helpotusta, muttei mitään superrasvatonta fiilistä. Tukka pysyy puhtaana melko pitkään, muttei kuitenkaan koko päivää. Siinä mielessä onkin kivaa, että pullo tosiaan on näin pieni (100 ml), eli tätä on näppärää kantaa käsilaukussa mukana. Plussaa myös siitä, ettei tuote näkynyt tummissakaan hiuksissa.

Hintaa Biozellin kuivashampoolla on 4-5 euroa ja sitä voi ostaa esimerkiksi S-ryhmän, K-ryhmän ja Tokmannin konsernin liikkeistä.

Onko muilla kokemuksia tästä? Mitkä muuten ovat olleet teidän kuivashampoosuosikkejanne?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mulla on tuo, mutta en varmaan ole yleensäkään kuivashampoiden ystävä, mieluummin pesen hiukset sitten päivittäin, vaikka siitä hirveästi pelotellaan.

  Tuoksu on ihan hyvä. Siihen ne hyvät puolet sitten jäävätkin.

  No lisäksi mulla ainakin tuote tuo vähän lisää volyymiä mun hentoon tukkaan.

  Hiuksista ei kuitenkaan tule puhtaan näköisetm Mun on edelleen pidettävä sitten hiukset tiukalla ponihännällä tai hattu päässä. Hiuksistani tulee myös todella karheat tätä tuotetta käyttäessä. Tämä kuivashampoo myös tuntuu hiuksissa, eli kuten hiuksissani olisi kovinkin paljon erilaisia tököttejä.

  Tuote ei vakuuta mua, että ostaisin toisen kerran.

 2. 2

  sanoo

  Minulla oli myös tuo sama. Tosi toimiva aine ja ostan varmasti uudestaan! Harmi vaan että suihkin sitä juuri hätätilanteessa päähän ja purkki kesti ehkä 4 käyttökertaa(koko päähän käytettynä siis).

 3. 3

  nanna sanoo

  kokeilin tuota kaverilta kesäreissulla kun en ehtinyt pestä ( tai siis ruveta kuivattelemaan 😛 ) hiuksiani ja tykkäsin kovasti niin tuoksusta kuin siitäkin, että kuivis 'katosi' hyvin tukkaan eikä jättänyt tyveä tuhruiseksi 🙂

 4. 4

  sanoo

  Juu!! Tuttu kaveri, ihan bestis itellekin.
  Aikaisemmin olen käyttänyt Klippoteketin huiman suosittua kuivashampoota, mutta viimeksi ostamaani kerkisin käyttää pari kertaa ja suutin naksahti rikki, ja kolisee nyt vain paikallaan pihauttaen välillä viileän ilmavirran, vaikka itse tuotetta on jäljellä vielä melkein koko pakkauksen määrä.

  Perkele, sanon.

  No, oli sitten lähikaupasta pakko löytää joku korvike, ja superhalvan Biozellin perään ei tarvinnut mennä Helsinkiin, toisin kuin Klippoteketin takia.

  Ja rakastuin. Olin niin vihainen Klippoteketin kuivashampoolle äkillisestä hajoamisesta, että sen korvaaminen Biozellillä ei edes tuntunut missään! Vaikka yleensä olen vähän liiankin lojaali rutiinituotteille ja uskollisille lapsuudenystäville..

  Kiitos blogista, ja eritoten siitä että olet jälleen ilahduttavine postauksinesi aktiivinen blogisfääreissä!! =)

  <3, Iida

 5. 5

  terhi sanoo

  mulla on tää sama kuivashampoo. aluksi tykkäsin tästä kamalasti ja todellakin toi helpotuksen moneen pommiinnukuttuun aamuun kun suihkuun ei ollut enää aikaa.. hiukset näyttivät kivan puhtailta ja niillä pärjäsi työpäivän ajan.

  nyt kuitenkin kun koitin tätä pitkästä aikaa, ei tämä enää toiminut ollenkaan. tukka tuntui kamalan rasvaiselta ja myös näyttikin, jos mahdollista, enemmän rasvaiselta kuin ennen shampoon laittoa.

  en tiedä voiko tää jotenkin "pilaantua" siellä pullossaan, kun käyttöväliä oli n. 4kk edellisestä kerrasta.

  kokemusta muista kuivashampoista mulla ei oikeastaan edes ole, joten vertailemaan en pysty. plussaa kuitenkin suht edullisesta hinnasta ja toimihan tää hyvin niin kauan kun toimi.

 6. 6

  vilma sanoo

  mä en kyllä tykkää tästä yhtään. toimii noin vartin, jonka jälkeen tukka on entistä lähmäisempi. tykkään ton björnin puuterin lisäksi toni & guyn kuivashampoosta.

 7. 7

  sanoo

  Olen käyttänyt kahta kuivashampoota, tätä ja Tigin rockstaria. Tämä Biozell miellytti enemmän ja suurilta osin tuoksun takia. Tigin tuoksu on järkky omaan nenääni.

  Koko on hyvä, jos ajattelee tuota mukana kannettavuutta, mutta kuluu kyllä supernopeasti loppuun.

  Lisäksi mulla on ollut molempien merkkien kanssa sama probleema: tyhjeneminen pullon viallisuuden vuoksi. Tigin kanssa näin käynyt kolmesti (enkä sitä enää IKINÄ osta), Biozellin kanssa kerran. Ehdin siis yhdesti suihkautella ja seuraavalla kerralla suutin ei pelittänyt enää ja pullokin tuntui tyhjälle, eli oli ilmeisesti itsekseen tyhjentynyt.

  Mutta, tätä tod.näk. ostan vielä. Ajattelin kyllä seuraavaksi kokeilla Klippoteketin versiota. Harmi vaan kun meni sen suhteen sekä hullujen päivien että sokkarin 3+2-päivien tarjoukset ohi.

 8. 8

  sanoo

  Mä ajattelin ostaa tota seuraavaks, kun sitä on niin paljon kehuttu 🙂 Mutta tällä hetkellä käytössä on Klippoteketin ihanuus, jossa ainoana miinuksena kamala tuoksu.

 9. 9

  sanoo

  Hmm, täytyy varmaan tähän joskus tutustua 🙂 Vielä pari kuukautta sitten Biozell oli ihan uppo outo merkki minulla, mutta kutisevalle ja ärtyneelle päänahalleni apua etsiessäni löysin marketin hyllyltä Biozellin Terapeuttisen öljyhoidon ja halleluja. Jo parin käyttökerran jälkeen piinaava kutina hellitti ja enää se onkin vain kaukainen muisto. Kiinnostus heräsi muitakin Biozellin tuotteita ja tuollainen pikkupullo voisi olla sopiva minulle, joka en juuri kuivashampoisiin ole tutustunut 🙂

 10. 10

  sanoo

  wtf, oonkohan mä ostanut jotain ihan muuta kamaa tuossa samaisessa pullossa?

  Mulla nimittäin majailee kaapissa melkein täysi pullo Biozellin kuivista, enkä pysty sitä tuoksun (hajun!) vuoksi käyttämään. Tuoksu sinänsä ei ole ihan mahdottoman paha, sellainen oikein halpishiuslakka, mutta se on niin kovin voimakas ja jotenkin tunkeutuu nenään niinkuin joku tinneri, ja aiheuttaa minulle päänsärkyä. Jos menin nukkumaan niin että tuota oli päässäni, en enää pystynyt toista yötä nukkumaan samalla tyynynliinalla sillä se haisi niin voimakkaasti kuivashampoolta.

  Omistan kyllä varmaan jotenkin ihan poikkeuksellisen nenän 😀 Mun mielestä se monien parjaama Rockaholic tuoksuu tosi kivalta!

 11. 11

  sanoo

  Itse olen testannut Toni&Guyn, josta en pitänyt yhtään. Haju otti pahasti henkeen, (vaikken ole edes astmaatikko,) eikä teho ollut odotusten mukainen. Biozellista tuli luottotuote heti ensimmäisestä käyttökerrasta ja käytössäni ennen olikin kotiputeli ja laukkuputeli. Joskus kaupassa ei Biozellia ollut joten piti ostaa Klippoteketia, johon en ehtinyt tutustua paljoakaan. Haju oli pahempi kuin Biozellilla, mutta muuten se oli muistaakseni aika hyvä myös. Nykyään rastojen kanssa ei oikein tule kuivasampoita käytettyä…

  Kiitos kivasta blogista! :>

 12. 13

  sanoo

  Ehdottomasti Klippoteketin kuivashampoo. Poistaa hiuksista rasvaisuuden tunteen, toimii todella hyvin muotoilutuotteena ja tuoksuu hyvältä.

 13. 14

  sofia sanoo

  kun näit kommentteja lukee,ni en enää tiiä minkä kuivashampoon sitä ostais :D.
  oriflamella on ainakin joku kuivashampoo,sitä oon aatellu jossain vaiheessa ostaa,mutta joku kaupankin kuivashampoo olis kiva kokeilla 😀

 14. 15

  Peppi sanoo

  Mulla onkin tämä kuivis jo ostolistalla, kunhan entiset loppuu. Olen käyttänyt Björn Axenin, Lee Staffordin, Tigin ja Klippoteketin kuivashampoita. Näistä ainakin Tigi ja Klippotek jättää tumman tukan ärsyttävän harmaaksi, auttaisko edes joku tiheä harja, osaako kukaan neuvoa?

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Miten tää Biozell munkin mielestä tuoksuu jotenkin poikkeuksellisen pahalle ja voimakkaalle? Ostin sen kyllä joskus alkuvuodesta tai jopa viime vuoden puolella, eli onko tuotetta jotenkin sitten kenties uudistettu… Saman näköinen pullo tuo kuitenkin oli.

 16. 17

  Anonyymi sanoo

  Mun Klippoteketin suutin meni tukkoon muutaman käyttökerran jälkeen, mutta sen sai auki kun piti vesihanan alla, josta tuli kuumaa vettä.

  Aika yleisiä noissa kuivashampoissa kaiken maailman suuttimiin liittyvät ongelmat. Itse aineeseen olen kyllä ollut tyytyväinen.

 17. 18

  Anonyymi sanoo

  juuri eilen mietin, että olisikohan jossain arvostelua kyseisestä tuotteesta.. ja tuossahan tuo tuttu pullo nyt virtuaalisesti jököttääkin :).

  kun itse en tykännyt tästä yhtään, hiuksista tuli ihmeellisen kerheat ja samalla hamppuiset! todella omituista.

  lienee hiusten kunnolla ja tyypillä se päämerkitys tämän tuotteen toiminnan kannalta.

 18. 19

  sanoo

  Oon kokeillut tuota, ja en hirveästi tykännyt, kai? Kokeilusta on jo pari vuotta aikaa. 😀 Suosikkini on tällä hetkellä Klippoteketin kuivashampoo, vaikka ''raikas tuoksu'' hiukan nenään pistääkin. Olen kokeillut vissiin kaikki kaupoista saatavat kuivashampoot Tigiä lukuunottamatta. Osiksen puuterikin oli ihan kiva, mutta muotoilutuotteena enemmänkin.

 19. 20

  sanoo

  Itse omistan kyseisen tuotteen, mutta en sitä ikimaailmassa laukkuuni tunkisi.. Otin kerran huoletta tuon niin viattomalta näyttävän kuivashampoon mukaani reissuun, ja laitoin sen meikkipussukkaani. Saavuttuani perille matkallani, oli meikkipussini aivan märkä, mutta tuoksui kyllä ihastuttavalta. Purkki oli nimittäin vuotanut lähes koko sisältönsä meikkipussiini, enkä jälkeenpäin ole sitä kaipaillut.. Mikä on harmi, sillä itse tuote on kyllä tosiaan aivan mahtava.

 20. 21

  sanoo

  Mä testailin tuota kuivista Helmikuussa ja mulla kyllä jäi yhteen ostokertaan. En tykännyt hajusta sitten lainkaan, omaan nenääni liian voimakas ja omituisen banaanimainen. Hyvä tuote muuten, mutta hajun takia jäi ostamatta uudestaan.

 21. 22

  sanoo

  Mä kokeilin joskus jotain kuivashampoota ja sain siitä sellaisen allergisen reaktion et oli päänahka ihan ruvella… Onneks mun hiuslaatu on sellainen et voin kepeästi olla viikon pesemättä hiuksia ilman että ne näyttää ollenkaan likaisilta (muuten ei ole tullut kokeiltua, mutta kuopuksen vauva-aikana oli hyvä jos ehti edes saada suihkun auki ni mua jo tarvittiin :D)

  Olitko hei muuten tuolla muoti- ja kauneusmessuilla? 🙂

 22. 23

  Myyrä sanoo

  Mullakin jäi jostain syystä Biozell yhteen kertaan, en enää muista miksi..
  Mutta suosikit ovat briteistä rahdatut parin punnan Batistet ja Klippoteket, riippuen toivotusta tuloksesta. Batiste on unelma, suihkaisu puhdistaa tukan eikä jätä mitään merkkejä itsestään, Klippoteketiä käytän silloin kun kaipaan lisäksi tyvikohotusta. Lyömätön kaksikko <3

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Olen kokeillut ties kuinka montaa kuivashampoota, mutta palaan aina perunajauhoon:) millään muulla ei tule yhtä "puhdasta" tukkaa ja vaaleissa hiuksissa ei edes haittaa, vaikka siitä tulee hieman vaaleaa sävyä. Itse asiassa mukavasti himmentää hiusten liiallista keltaisuutta;) ja halpaa kun mikä!

 24. 25

  Anonyymi sanoo

  Käyttelin Tigin rockstaria muutaman kuukauden ja nyt lähtee tukkaa pirusti, apua!! Lieneekö päänahka ärsyyntynyt… Ei kiva kun on pitkä tukka. Nyt pitää lyhentää oikein kunnolla. Oletko kuullut vastaavasta??

 25. 26

  sanoo

  Itse kokeilin tuota, mutta sain aikaan tahmaisen ja valkoisen tyven. En voi käsittää.. onkohan vika laittajassa. 🙁

 26. 27

  sanoo

  Oon sun kanssa täysin erimieltä tän tuotteen hajusta. Mun nenään se tuntuu todella imelältä ja tunkkaiselta. Valitettavaa on siis se, että vaikka kokeilun perusteella on toimivaa tavaraa, niin en voi sietää sen hajua :c

 27. 28

  sanoo

  Tämä on myös yksi mun suosikkeja <3 Todella toimiva, silti halpa. Tykkään paljon ja suosittelen lämpimästi. Kun hintaakaan ei ole paljon niin ei kirpaise kokeilla. Blondina minua ei haittaa vaalentunut tyvikään, päinvastoin 😉

 28. 29

  sanoo

  Itse käytän Klippoteketiä, Biozellia olen harkinnut. Kuivashampoo on suht uusi tuttavuus mulle, joten en ole muita ehtinyt kokeilla.
  Klippoteketin ehdottomasti huonoin puoli on henkeen tunkeutuva tuoksu! Mut siitä pääsee eroon, kun suihkauttaa ensin shampoon hiuksiin, juoksee kämpän ympäri ja vasta sitten palaa takaisin peilin ääreen. 😀 Ehkä vähän epäkäytännöllistä, mut eipähän ahdista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *