Kaksinaamaista menoa

Kun viimeksi pääsin vapaille, odotti minua yksi mukava paketti.

Paketti oli Pretty.fi:stä, jonne olin joululahjaksi saanut lahjakortin. Oli hirvittävän vaikeaa keksiä, mihin lahjakortin käyttäisin, mutta päädyin sitten lopulta tähän ihanaan Too Facedin Natural Flirt -settiin.

Setti sisälsi sarjan must have -tuotteita, joista muutamia olenkin jo pidempään himmoinnut saada kokeilla. Lahja oli siis erittäin mieluisa.

Sisältä löytyivät siis Exotic Color Intense -luomivärin sävyssä Magic Mushroom, Lashgas-mascaran, Glamour Gloss -huulikiillon sävyssä This is Pretty!, Pink Leopard Brightening Bronzerin, Shadow Insurance luomivärinpohjustajan Candlelight-version sekä suloisen pienen Petite Pouf -puuteriisiveltimen ja söpön Too Faced -meikkipussukan.

Otan kaikki tuotteet suurella innolla käyttöön, vaikka en meikkejä tällä hetkellä oikeastaan lisää kaipaisikaan.

Löytyykö teiltä kokemuksia joistakin setin tuotteista?

Entäpä muista Too Facedin tuotteista? Oletteko tehneet mielettömiä tuotelöytöjä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mulla itellä on käytössä Too Faced eye Shadow Primer, turkoosi puteli. Ite olen tykänny käyttää! 🙂

 2. 2

  Tytti sanoo

  Hahaa, minulla on tuo sama setti! Lisäksi löytyy Too Facedilta heidän uudempi Smokey Eye -palettinsa ja pari muutakin tuotetta. Olen ollut tyytyväinen, ja nyt himoittaisi tilata Matte Eye -paletti sekä ehkä pari muutakin yksittäistä luomiväriä, jotka ovat väreiltään erikoisempia.

 3. 3

  sanoo

  Minulla on ollut käytössä jo pitemmän aikaa tuo pinkki leopardi ja tykkään todella paljon. Saa ihanaa hehkua kasvoille 🙂

 4. 5

  sanoo

  Tuo Glamour Gloss on ihanaa, juuri sopivan tahmea eikä katoa huulilta, ainoa miinus tulee vaan siitä että sen mainostettiin pullistavan huulia mutta eipä niin vaan käy. :/ Too Facedin muovinen kaliforniabarbi-imago on kyllä hupaisa, saa aina hyvälle tuulelle.

 5. 6

  sanoo

  Shadow Insurance on loistava tuote! Iteltä löytyy alkuperäinen ja Candlelight-versio. Snow Bunny ja pari muuta bronzeria löytyy myös. Candlelight-puuteri on sopivan kevyt puuteri muutoin puutereita vierastavalle naamalleni. Luomiväritkin (queen for a day- ja french & fabulous-paletit) joita olen hankkinut on oikein hyviä. Primed and Poreless-voide on myös kokeilun väärti!! 🙂 Teddy Bear Hair-kabuki (synteettinen) on aika lailla paras minkä olen löytänyt.

 6. 7

  tyttö sanoo

  luin ton otsikon ensin: kaksimielistä menoa sitten luin uudelleen ja tajusin että siinähän lukee kaksinaamaista menoa.täytyy kai opetella lukemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *