Kaksin aina kaunihimpi

Muistattekos, kun ihan vähän aikaa sitten vasta kyselin, kuinka monella teistä on eri silmänympärysvoiteet yö- ja päiväkäyttöön?
Oma silmänypärysihoni vaatii päivällä ja yöllä tosiaan niin erilaisia asioita, että en voisi kuvitellakaan käyttäväni samaa tuotetta aamuin illoin. Ja voitteko uskoa: Kuin sattumalta eräs valmistaja on tajunnut tuon asian! (Siis ei sitä, että juuri minä koen tarvetta eri tuotteille vaan että niille yleisesti olisi tarvetta.)

Good Skin Labsin Eyliplex-2 (42,50 €) on on jatkoa saman valmistajan kahdelle muulle Suomessa myynnissä olevalle tehotuotteelle: Tri Aktiline täsmähoidolle juonteille ja Smooth 365 koko kasvojen ihoa kirkastavalle ja siloittavalle seerumille, joita myydään Kickseissä.

Eyliplex-2 on kaksiosainen tuote, jonka jättikokoista piilolinssikoteloa muistuttavan pakkauksen toisen korkin alta löytyy päiväkäyttöön tarkoitettu (lähinnä guacamolea ulkonäöltään muistuttava) ihoa siloittava ja napakoittava silmänymärysgeeli ja toisen korkin alta puolestaan yökäyttöön tarkoitettu täyteläisempi voide.

Siis ihan mahtava keksintö!

Päätin ottaa tämän kokeiluun ja leikkiä tavallista kuluttajaa tämän kanssa.

Mikä ero minun ja tavallisen kuluttajan välillä sitten on?

No, tavallinen kuluttaja ostaa tuotteen luettuaan pakkauksen takapuolelta mitä se lupaa (tai ystävän tai naistenlehden suosituksesta), ottaa tuotteen kotona pois kotelosta, heittää kotelon roskiin ja alkaa läiskiä tuotetta kasvoilleen ja seuraa ajan kanssa, tapahtuuko jotain.

Minä puolestani bongaan kaupasta kiinnostavan tuotteen, luen ensin sen INCI:n, sitten katson, mitä pakkausteksti väittää tuotteen tekevän ja lopulta joko laitan tuotteen naureskellen takaisin hyllyyn tai nappaan innolla mukaani. Minä tuomitsen tuotteen jo mielessäni ennen kuin edes olen kokeillut sitä iholleni. INCIä katsomalla päätän heti, voiko tuotteella olla hoitavaa ja pitkäkestoista vaikutusta iholleni, vai onko vaikutus vain väliaikainen eikä kovin hoitavakaan edes.

Tämän tuotteen kanssa päätin tehdä poikkeuksen. Otin tuotteen käyttööni edes katsomatta sen pakkaustekstejä puhumattakaan, että olisin edes vilkaissut sen raaka-aineita. Ainoa lisäinfo, jonka luin, oli itse tuotteen pohjassa lukeva ohje, jonka mukaan päivällä käytettävän silmänympärysvoiteen tulisi antaa imeytyä kolme minuuttia ennen meikin levitystä.

Tuo oli siis ainoa tieto, joka minulla tuotteesta valmiiksi oli. En siis ollut muodostanut etukäteen mitään mielipidettä tai mielikuvaa tuotteesta, vaan päätin lähteä sokkona testaamaan sitä.

Ja olipa muuten mielenkiintoista laittaa iholleen tuotetta, jonka INCIä ei ollut arvioinut millään lailla! Oli jännittävää, kun ei yhtään tiennyt, millaista vaikutusta odottaa! Kosteuttaako yöksi laitettava silmänympärysvoide kunnolla, voiko päiväversio oikeasti napakoittaa ihoa heti…tai ylipäätänsäkään tekeekö tämä mitään hyvää iholle.

Hemmetti, näinkö helpolla elämäänsä voi saada jännitystä? Paljosta olen kyllä jäänyt paitsi!

Kokeilua on nyt takana pari viikkoa, joten olen valmis jakamaan tuomioita.

Tuotteen aamulla laitettava puoli näyttää hieman epäilyttävän limaiselta räältä, mutta osoittautui kyllä käytössä todella miellyttäväksi tuotteeksi. Kosteutti hyvin, imeytyi nopeasti ja oli mukavan virkistävän tuntuinen iholla. Tämän olisi tarkoitus vähentää silmänalusten tummuutta, mutta koska silmänaluseni ovat luonnostaan tummat, en osaa sanoa, vaikuttaako tämä niihin. Voiteillahan voidaan vaikuttaa vain väsymyksesta johtuviin tummiin silmänalusiin, sillä rakenteellista vikaa (läpikuultavat verisuonet) niillä ei tietenkään voida korjata. Tykkäsin tästä puolesta kovasti ja mineraalipohja oli helppo levittää tämän päälle. Jos tämän päälle kuitenkin tahtoo levittää voidemaisen tuotteen, on tämän tuotteen annostelun kanssa oltava niukka, sillä muuten voi tapahtua pientä rullautumista.

Ja oi, tämä yöpuoli oli aivan ihana! Jos tykkäät Cliniquen All About Eyes Richistä, tykkäät tästäkin! Tämä on nimittäin tuhtia! Tätä ei voi ottaa sormella klönttiä, vaan sormeen tulee sopivasti voidetta, kun sormenpäätä pyörittelee voiteen pinnalla. (Tosiaan pyörittelee, sillä koostumus on sen verran kiinteää, ettei sormi uppoa siihen.) Koostumus on siis Richiä tömäkämpää. Tämä imeytyy ehkä hieman paremmin kuin All About Eyes Rich, mutta kosteutusteho on yhtä huippu. Mahtavaa!

Yhteenvetona voin siis sanoa, että olen tästä tuotteesta aivan innoissani. Kerrankin kaksi toimivaa tuotetta samassa ja kumpikin juuri minun kriteereilleni tehty: toisen täytyy olla kevyt ja virkistävä ja sopia mineraalipohjan alle ja toisen ihanan täyteläinen ja kosteuttaa kuivuuteen taipuvaiset silmänympärykseni. Ihanaa! Plussaa myös siitä, että sormenpää tosiaan mahtuu purkkiin kunnolla, eikä purkille tarvitse mennä likainen kynsi edellä.

Ja mitä sisältöön tulee, ei sekään pettänyt minua. Tuote ihan oikeasti kosteuttaa ja pehmittää eikä vaan feikkaa sopivan tuntuista lopputulosta. Kokeiltuani tuotetta toista viikkoa uskalsin vihdoin selvittää, mitä se oli niellyt ja voin kyllä sanoa, että tämä jää ihan ehdottomasti käyttöön!

Onko joku muu kokeillut tätä jo?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Enpä ole kokeillut, mutta kattelinkin Kicksissä tänään, että mitä ihmeen piilarirasioita siellä myydään! :DD Vaikuttaa ihan hauskalta!

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Tämä juttu tuli melko lailla kreivin aikaan, sillä etsiskelen parhaillaan uutta silmänympärysvoidetta – pitää ehkä harkita tuota komboa. Erityisesti tuo päivävoide kuulosti juuri sellaiselta mitä etsin, yövoiteen tarpeellisuudesta en ihan tiedä. Kiinnostaisi kuulla, onko sulla jotain suosituksia tuollaisten geelimäisten silmänympärysvoiteiden osalta! :> Mikään kovin paksu tai superkosteuttava ei tarvitse olla, sillä mulla eivät silmänympärykset pahemmin kärsi kuivuudesta.

  – Hanna

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  vaikuttaa mielenkiintoiselta… harmi, etten saa ostaa mitään – ainakaan ennen kuin vanhat on käytetty loppuun 😉

  /nanna

 4. 5

  sanoo

  En ole kokeillut. Vielä siis. All About eyes Rich on suosikkini ja kohta lopussa. Mistä Eyliplexiä voi ostaa?

  Voihan turmio. TAAS tässä sorrutaan blogeja lukemalla. 🙂

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Kiitos tästä postauksesta! Just eilen huomasin tuon tuotteen mainokset Kicksin ulkopuolella, ja mietin että olisko tossa jotain mulle… Ja tosi kätevästi olitkin just kirjoittanut tästä!! Haen tänään omani pois 🙂

 6. 8

  sanoo

  Olisiko mahdoton ajatus että kertoisit vinkkejä tummien silmänalusten piilottamiseen? En kasvo/silmäkuvistasi olisi nimittäin ikinä uskonut että sinulla on luonnostaan tummat silmänaluset. Nimim. "Epätoivoinen Panda"

 7. 9

  sanoo

  Tuossa olisi selvästi ratkaisu mun tarvitsemalle silmänympärysvoiteelle (oman alan opiskelu on kaikki koulupäivät ruudun tuijoittamista ja samaa jatketaan tietty vapaa-ajalle :D), mutta täällä ei ikävä kyllä ole Kicksiä ja hinta on mulle vähän suolainen 🙁 Tosi All About Eyesiä en ole koskaan kokeillutkaan.

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Oi onpa täydellisen kuuloinen tuote! Täytyy hankkia kun vanhat sy-voiteet loppuu, hintakaan ei oo paha. Aika hurja kyllä että ostit katsomatta inciä 😀 itse en oo varmaan pariin vuoteen pystyny ostamaan mitään syynämättä inciä läpi..

  -Johanna

 9. 11

  sanoo

  Sain tuotteen kokeiluun ja se on ollut minulla käytössä viikon.Olen ihan innoissani, huippulöytö!

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Milloin aiot kokeilla sitä Pirkka-silmänympärysvoidetta? Ostin sitä kirjoittelusi rohkaisemana ja mielestäni se on parempaa kuin 10 kertaa kalliimpi merkkituote. Olisi tosi nasta kuulla kokemuksistasi!

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Oletko muuten pitänyt kirjaa siitä, kuinka paljon uusia tuotteita olet tämän blogin pidon aikana saannut tai itse tarvittaessa hankkinut? Itse tyytyväisenä laskeskelen tyhjentyneitä ja järkytyn kun huomaan samalla hankkineeni ihan yhtä paljon uusia… Ei tyhjene varastot yhtään…

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Heh, iski lukihäiriö. Tuo purkin "yöpuolella" oleva teksti muuttui jostain syystä mun päässä "Long-Lasting Nile Balm", saahan sitä sitten ihmetellä. 😀

 13. 17

  sanoo

  Tuota en ole kokeillut, mutta minäkin ostin suosituksestasi Pirkan silmänympärysvoidetta, joka on aivan ihanaa! Sopii meikinkin alle, kokeilin. Tekee ihosta tosi pehmeän ja mielestäni myös turvotus on laskenut sillä vähän. Hirveästi kokemusta mulla ei silmänympärysvoiteista ole, oon kokeillut vain Avonin vastaavia, mutta Pirkka on oikeesti hyvä tuote, jota ostaisin uudelleenkin.

 14. 18

  Anonyymi sanoo

  Hei!
  Oletko kokeillut Splash (!) mineraalimeikkeja? Niissa lukee etta sisaltaisivat vain mica, titanium dioxide ja iron oxides…

 15. 19

  sanoo

  Hei! Arvaa vaan, ihailenko blogiasi. Miten olet saanut siitä näin monipuolisen ja täyteläisen? Kuinka kauan olet ahertanut tämän parissa. Minusta tuntuu, että aina kun kyylään blogiasi, niin ainakin parikymmentä uutta postausta osuu silmiin. Kiitos kaikesta inspiroinnista. Olen sinulle kiitoksen velkaa. Toivottavasti blogisi jatkuu hamaan ikuisuuteen asti! : D

 16. 20

  Anonyymi sanoo

  Minä kävelin tuommoisen Eyliplex- kyltin ohi ja ajattelin että jaa, jotain silmä-huulivoidetta vissiin… Mutta kääk, kumpaa siis nykyään suosittelisit enemmän, tuota vai AAER:iä? Onko ed. vielä hg?

 17. 21

  sanoo

  Anonyymi: Hah, pillerirasia. 🙂

  Hanna: Ihana tuote, suosittelen ehdottomasti. Kevyemmistä tuotteista esimerkiksi Lumenen Arctic Aqua silmänaympärysgeeli on ihan mukava kosteuttaja. 🙂

  nanna: Pysy vaan tiukkana. 🙂

  Tiina: Inci on piiiitkä kun kerran on jenkkilän tuotteesta kyse, mutta geelissä heti alkuun veden jälkeen kosteuttava aine, kosteuttava aine ja pehmentävä aine, sitten koostumusta säätelevä aine ja sitten niitä väsymyksen merkkeihin ja napakoituksen tarkoitettuja.
  Yöllä puolestaan veden jälken kosteuttava aine ja heti sen perään viisi pehmittävää ainetta (mm. Shea butter kolmantena incissä). Aivan loistava tuote, siis. 🙂

  Minttu: Kicks. 🙂

  Anonyymi: Muista tulla kertomaan omia kommenttejasi! 🙂

  juárez: 10 ml + 10 ml. 🙂

  Perliitti: Lähiaikoina tulossa postaus eräästä aivan loistavasta uudesta tuttavuudesta. Tähän asti olen pitkään käyttänyt mineraalipohjaa silmänalusilla, mutta peiteainesuosikkejani ovat olleet Estee Lauderin Double Wear ja Biothermin Forget it (kevyempi) sekä nyt tuo uusi tuttavuus, jonka pian esittelen. 😉

  Kirsikkatomaatti: No, pidä mielessä ja ehkä sitten joskus sopivan tilaisuuden tullen ja lompakon salliessa. 😉

  Johanna: En minä sentään niin rohkea ole, että ostaisin katsomatta inciä. Sain tämän tuotteen. 🙂

  Tuuli: Olen kuullut tästä jo paljon kehuja. 🙂

  Anonyymi: Katsotaan sitten muutaman muun loputtua… 🙂

  Anonyymi: En ole laskenut, mutta noista yhteenvedoista summan saisi helposti laskettua kyllä. 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Anonyymi: Maksaa tuon postauksessa mainitun 42,50 euroa. 🙂

  Anonyymi: Räpsäisen incistä kuvan lähipäivinä ja lisään sen tähän postukseen. 🙂

  shekerim: Ihana kuulla, että oli hyvä ostos. 🙂

  Anonyymi: Ei ole kyllä mitään kokemusta. :/

  Adecuada de grasa: Ihanan kommentin olit näpytellyt, kiitos. 🙂
  Käyt selkeästi blogissani ihan liian harvoin, jos joka kerta on monta lukematonta postausta.Joka päivä tänne siis vaan. 😉

  Anonyymi: Tuota täytyy ihan alkaa pohtimaan. Ovat melko tasoissa kyllä. 🙂

 18. 22

  sanoo

  Hei. Vähän OT, mutta voisitko tehdä postauksen, jossa opettaisit tulkkaamaan INCI:ä? Olisi todella helpottavaa tietää, mitä ostaa, mutta peruskuluttajana en niistä raaka-aineista juuri mitään ymmärrä. 🙂

  Ihana tämä sinun blogi. Päivittäin täytyy täällä vierailla!

 19. 24

  Salla sanoo

  Tämä lähtee testiin!

  Kuules, aloin tässä oikeasti pohtimaan tuon naistenlehtiviittauksesi jälkeen, että sinut pitäisi oikeasti saada johonkin naistenlehteen kosmetiikkatoimittajaksi.:D Alkanut kyllästyttää noiden kyseisten lehtien höpöhöpötoimittajat.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *