Kahdeksankymmentäluvun Teneriffan hiihtoloma?

Kehossani on varmasti sisäänrakennettuna osana se monille muillekin naisille asennettu ”pinkki vetää puoleensa” -palikka. 
Minun kohdallani pinkki vetää useinmiten puoleensa nimenomaan huuliani.
Ei ole yksi, ei kaksi eikä edes sata kertaa, kun silmäni nauliutuvat pinkkiin huulimeikkituotteeseen, jonka tahdon välttämättä päätyvän huulilleni. Ja niinhän siinä on jälleen päässyt käymään.
Tällä kertaa pinkin sävyn tarjoaa (minun silmissäni) yksi maailman mauttomimmista pakkauksista.
Yves Rocherin kahdeksankymmentäluvun Teneriffan hiihtoloman väreissä hehkuva trooppisen oloinen pakkaus on kamala, mutta silti toisaalta myös hirveän puoleensavetävä.
 Pakkaus tosin selittyy sillä, että kiilto kuuluu merkin tämän kesän Retropical-kokoelmaan ja sitähän tuo todellakin on, tropiikkia ja retroa.
Sain itselleni Yves Rocherilta kokeiluun kokoelman kolmesta kiillosta kiillon sävyssä Hibiscus Rose, joka on tosiaan yksi niitä upeita pinkin sävyjä, joihin aina kerta toisensa jälkeen lankean.
Mutta onko se toisaalta ihmekään? Onhan tämä nyt ihan oikeasti upea sävy!
Paitsi että kirkas kesäinen pinkki näyttää huulilla ihanalta, tuntuu se niillä myös hyvältä. Tämän kiillon koostumus on nimittäin voidemaisen pehmeää, eli tuote ei ole huulilla ollenkaan tahmainen. 
Kiilto tuntuu kosteuttavan ja pehmittävän huulia ihanasti, mikä on tällaiselle kuivahuuliselle aina plussaa. Se näyttää huulilla kostean kiiltävältä, muttei liian peilimäiseltä.
Se myös levittyy huulille ohuena ja kevyenä, minkä vuoksi se kestikin huulillani hyvin ja pitkään.
Pidin myös huulikiillon applikaattorista, joka on hyvin samanlainen kuin Lumenen Natural Code -kiilloissa. Hyvin muotoillulla applikaattorilla on tarkkaa ja näppärää levittää kiilto siististi.
Ja onhan se totta, että raikkaan värinen kiilto antaa heti lookille ilmettä. Värittömien huulien kanssa kevyt meikki on melko tylsä…
…mutta jo freesin kiillon lisääminen tekee ilmeestä heti huollitellumman.
Tällaisten kirkkaampien huulimeikkien kanssa lähes poikkeuksetta toimivin juttu onkin yleensä kevyt silmämeikki, joka antaa pääpainon huulille.

Tällainen pinkki huulimeikki riittäisi jo lähes yksinäänkin tekemään ilmeestä laitetumman!
Mutta jos väri-iloittelu on keskitettävä kasvomeikissä joko huuliin tai silmiin, niin kynsiinhän saa aina tuoda väriä tueksi!
Meikkikokoelman söpö minilakka kantaa huulikiillon tapaan nimeä Hibiscus Rose, eli ne eivät ole kuin luodut toisilleen, vaan ne nimenomaan ovat luodut toisilleen.
Sormus on oikeassa kädessä. Kun joku sitä kuitenkin hetken pohtii.
Pinkkiä huuliin ja pinkkiä kynsiin ja kesä tuntuu samantien jo olevan täällä!
Tykästyin itse tähän komboon kovasti ja se onkin viihtynyt kynsissäni ja huulissani viimeaikoina tiiviisti.
Saiko se teitä muita syttymään?
 Ja niin, sainpa muuten kokeiluun saman kokoelman sinisen mascarankin, jonka varmasti esittelen ripsissäni toiste! Tässä lookissa se olisi jo minun makuuni nimittäin ollut kerralla hieman liikaa…

Koko kokoelman löydät esiteltynä täältä.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana huulikiilto! Itseäni vetää jostain syystä tuo pakkaus puoleensa kuin magneetti, kai tämäkin on nyt hankittava, vaikka ensin ajattelin jättää väliin. 😀

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Ompa ihanan näköinen ja huomasin vielä, että hintakaan ei ole lainkaan paha, joten ehkä tämä tulee hankittua, vaikken huulikiilto ihmisiä olekkaan.

  Onko pysyvyys muuten millainen tämän kohdalla?

 3. 4

  sanoo

  Onpas ihana sävy! Kiitos muuten siitä Apocalips- jutusta, jonka avulla löysin elämäni huulimeikin! Satun olemaan niitä, joille valkoisen ihon lisäksi on siunaantunut vitivalkoiset huulet, ja aika useasti huomaa kesken päivän näyttävänsä etäisesti joltain Walking Deadistä karanneelta.. Apocalips pysyy ja pysyy, voin siis luottaa näyttäväni elävältä koko työpäivän 🙂

 4. 6

  simu sanoo

  Voi ei, onko ne tuoneet takaisin tuon kauhean sinisen ripsivärin, itse olen olen ollut silloin nuori kun nuo olivat in. Ja kyllä vaan niiden kuvien kohdalla täytyy hengäistä ainakin hyvin syvään tai kääntää tosi rivakkaan tahtiin sivua, kun vastaan tulee oikeen sähkönsinisellä tai vihreellä paksullakerroksella värjätyt ripset.Ja tietenkin omalla naamalla vielä. Ai niin, ja tälläinen varttuneempikin viihtyy hyvin sinun blogissasi.

 5. 7

  M sanoo

  Sähkönsinistä ripsiväriä?! 😀 Miten ihanan retroa… Tuskin maltan odottaa postausta siitä 😉 Harmi kun huomas tän niin myöhään, ois tuo ripsari ollu oivallinen lisä vappumeikkiin!

 6. 8

  sanoo

  Nyt alkoi odotus, että kyseiset meikit löytävät tiensä YR:n myymälöihin… vielä eivät ole edes tilauslistoilla.

  Aika raikas pinkki kieltämättä – ja jos vielä koostumuskin hyvä, harkita voinee!

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Oli pakko tehdä tilaus Yves Rocherille!! Ihana huulikiilto, tulee sopimaan täydellisesti Espanjan lomameikiksi 🙂

  <3 Sepe

 8. 10

  sanoo

  Sinä ku oot tuommone kauneuden ammattilainen ni voisitko auttaa minnuu? Miten saisin minun huulista paksumman näköset? En tykkää ikinä laittaa huulipunnaa ku en halluu että muitten huomio kiinnittyy niihin. ku ne on niin kauhean kapiat ni en tykkää yhtään.

  • 10.1

   sanoo

   Eipä siihen muita taikakeinoja oikein ole kuin rajata huulet hieman rajojen yli ja laitaa huulille raikasta sävyä (ei liian tummaa, sillä se pienentää) ja päälle mehukasta kosteaa kiiltoa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *