Jos en olisi töissä kosmetiikka-alalla tai bloggaisi, niin…

Jos en olisi töissä kosmetiikka-alalla, bloggaisi kosmetiikasta tai edes opiskelisi sitä olisin varmasti todella nirso kosmetiikan kuluttaja. Tahtoisin käyttää vaan tuotteita, joita ei Suomessa myydä ja meikkikokoelmani olisi pieni, mutta hyvin huolella valittu.
Valitsisin varmasti valikoimiini Tom Fordia ja varsinkin merkin suosittuja huulipunia…
…Burberryn kauniita pakkauksia…
…Guccin kuin pieniltä taideteoksilta näyttäviä meikkituotteita…
…metsästäisin käsiini meikkejä, joiden pakkauksia ei edes tahtoisi piilottaa…
…hankkisin käsiini kaikkea haastavammin saatavilla olevaa kuten Kevyn Aucoinin hypetettyjä siveltimiä…
…valikoisin kokoelmaani niitä parhaita kulttituotteita esimerkiksi NARSilta… 
ja Benefitiltä…
…tilaisin Aasian markkinoiden hittituotteita.
Yksinkertaisesti sanottuna olisin aivan järjetön meikkisnobi ja -hifistelijä, jonka meikit olisivat aina niin paljon fiinimpiä kuin tavismeikkaajilla, ja jonka meikkeihin ei taatusti kukaan saisi koskea. Toisin sanoen olisin ihan juuri täysi vastakohta sille, mitä olen nyt, sillä tällä hetkellä meikkeihini todellakin saa koskea ja mitä helpommin ja halvemmalla tuote on saatavilla sitä enemmän olen siitä innoissani. Niin vaan voi työ muuttaa ajatuksia!
Muita, jotka tunnustautuisivat kuuluvansa mielellään samaan exclusive clubiin?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tunnustan! Ja olenkin nyt jännittävässä tilanteessa: Lopetin viikko sitten työt kauneudenhoitoalalla ja nyt kunhan saan käytettyä vanhat jemmat pois, pääsen lopultakin ostamaan itse itselleni juuri niitä tuotteita mitä haluan 😀 Siis ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen pääsee kunnolla katselemaan ja vertailemaan ja sitten ihan itse päättämään mitä purkkeja kotiinsa haluaa 🙂 Aika hurjaa.

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  En nyt ihan sanoisi kuuluvani hifistely klubiin, mutta pieniä taipumuksia saattanee olla. 😉 Hinta-laatu suhde on se kova sana, mutta pakko sanoa että tuttujeni meikkipusseihin verrattuna oma valikoimani on ehkä vähän erikoisempaa.. Jos rahaa on tulevaisuudessa enemmän, menee meikkipussini vielä enemmän hifistely suuntaan. Tosin nyt polttelisi päästä ostelemaan MUFEa ja MACia. En ole viimeaikoina uskaltautunut stokkan kosmetiikkaosastolle, etten vain ihastu johonkin mihin ei vielä ole varaa. 🙂

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  No en voi sanoa olevani. Hyllystä löytyy tosin kaikkea Sensain ja Henkkamaukan väliltä 😀 ensimmäiset MACin tuotteetkin ostin viikonloppuna. Tilaan irtoripsiä Kiinasta, suosikkipunani on Oriflamelta ja Viva la Divalta ja liputan Lumenen perään. Opiskelijana himmailen, mutta aina hyvän palkan tullessa ostan jotain spessua. Eli kai se on eniten rahasta kiinni..?

 4. 5

  sanoo

  Mä olen huomannut vanhemmiten panostavani laatuun niin kosmetiikassa, kuin vaatteissa tai kengissäkin. Ns. Kertakäyttökamaa tulee ostettua edelleenkin halvalla (kangasballerinat, perus trikootopit) ja meikkipuolella myös nautin kun löydän jotain käytännöllistä halvalla. Kuitenkin enenemässä määrin kosmetiikkapuolella on käytössä vakiintuneet selektiiviset suosikit.
  Pyrkimys mulla olisikin, että pääsisi kokonaab niistä edullisista ostoksista ja ostaisin kalliimpaa, mutta huomattavasti harkitsevaisemmin.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Eli siis Suomesta ei saa hyviä tuotteita eikä yleensäkään halvalla? 😮 Itse hifistelen ainoastaan hajuvesien kohdalla koska niitä ei saa halvalla . eikä Suomesta…

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Luksus- ja muut eksklusiivisemmat tuotteet viehättävät kyllä. Tosin näin kolmekymppisenä entistä vähemmän, parikymppisenä olin varsinainen luksuskosmetiikka-junkie. Hinta-laatusuhde, tuntuma iholla ja tuotteen sopiminen omalle iholle ovat ajaneet ohi erityisesti ihonhoidon osalta nyttemmin. Useimmat chanelit ja diorit ovat esimerkiksi jotenkin hyökkääviä omalle iholleni laitettuna ja hoitotuotteet löydänkin helpommin "tylsempien purkkien" joukosta. Meikit ovat selektiivisellä puolella usein parempia ja enemmän mieleeni, mutta lumenet, max factorit jne. ovat kehittyneet kyllä todella suurin harppauksian ja näin ollen niitä löytyy meikkipussista.

  Eli ikä on tehnyt tehtävänsä ja järkeistänyt kulutustottumuksiani. Haluaisinkin ehkä ennemmin sellaisen tilanteen jossa sinä Virve olet nyt, eli haluaisin päästä testailemaan tuotteita laidasta laitaan ja etsimään helmiä. Kosmetiikka tulee kuitenkin aina olemaan kiinnostuksen kohteeni nro 1 – mieluummin siis kauniita purnukoita kylppärissä kuin merkkilaukku olalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *