Joo joo, näin näitä vaan loppuu!

Tämä kuukausihan vaikuttaa oikein lupaavalta tuotteiden vähennysprojektia ajatellen. Yksi tuote kului nimittäin jälleen loppuun!

Tällä kertaa loppunut tuote oli suihkugeeli:

Angel’s Span Ylang-Ylang and Tangerine Oils suihkugeeli (500 ml) oli ihan mukava tapaus, joka pesi hellävaraisesti ja tuoksui mukavalle, sellaiselle turvallisen mummomaiselle jopa.

Puolet pullosta kului kyllä ihan vaan suihkugeelinä, mutta myönnettäköön, että kun Lushin palasaippuat astuivat helmikuussa kuvioihin, on tuon käyttö jäänyt suihkun yhteydessä hieman vähemmälle. Itseasiassa tuotteen kätevän pumpun ansiosta olen käyttänyt tuotetta lähinnä vain Sensain puhdistusliinan pesemiseen käytön jälkeen…

Mukava tuote tämä kuitenkin oli, niin omassa käyttötarkoituksessaan kuin rätinpesijänäkin. Suomesta Angel’s Span tuotteita ei taida enää pahemmin saada, mutta ainakin Silja myy niitä (hintaa on varmaankin kymmenisen euroa).

Mutta arvatkaapas mitä! Jotain muutakin on kulunut loppuun. Minulla on ihan mieletön draivi päällä näköjään!

Loppuun kului nimittäin myös Lumenen Vitamin C+ Dual Serumi:

Olen arvostellut tätä blogissani ennenkin, mutta nyt tästä alkaa olla turha enää sanoa mitään erityistä, sillä tämän valmistus on lopetettu Vitamin C+ -linjan uudistuttua. Toteankin siis vaan, että mukava tuote tuomaan lisäkosteutusta, mutta selviän varmasti ilmankin.

Ja kun Lumenesta nyt puhuttiin, niin itseasiassa toinenkin Lumenen tuote on kulunut loppuun:

Kyseessä oli Lumenen Quic & Chic kynsilakka vanhassa kausisävyssä 39 Kesämorsian. Tämä oli tällainen perustylsä lakkasävy, josta en sen suuremmin innostunut, mutta joka nyt sitten kuitenkin tuli lopulta käytettyä loppuun. Ihan kiva roosaan taittava nudesävy jollaista en kuitenkaan jaksaisi kynsissäni kahta päivää pidempään katsoa putkeen.

Lumenen kynsilakat ovat laadultaan minusta sellaisia keskivertolakkoja. Eivät susia, mutta eivät nyt ihan parhaita mahdollisiakaan. Tuplaleveä harjaosa jakaa varmasti mielipiteitä, mutta itse tykkään siitä kovasti. Jos haluat leveämpää vetoa, voit vedellä leveällä reunalla ja jos kapeampaa, niin sen kun vetelet kapeammalla. Kestävyys on ihan ok, mutta tosiaan sellaista keskivertoa.

Miinuksena Lumenen Quick & Chiceissä on mielestäni kylläkin se, että nämä ovat eniten paksuuntuvia lakkojani. Mitkään muut kynsilakkani eivät ole lähteneet iän myötä paksuuntumaan kuten avattuina olleet Quick & Chicit. Vanhemmat Lumeneni (Double Wear -laatua) ovat ohittaneet parasta ennen -päiväyksensä jo vuonna 2007, mutta koostumus ei ole lähtenyt paksuuntumaan ollenkaan, toisin kuin (muistaakseni) vuonna 2006 valmistukseen tulleiden Quick & Chic -lakkojen (eivätkä kaikki Quick & Chicini tosiaan ole edes vuodelta 2006). Onneksi on kuitenkin keksitty kynsilakanohennusaine ja oma Mavalan versioni pääsee näiden kanssa aina säännöllisesti lähikontaktiin, eli kynsilakkoja ei tarvitse heittää pois niiden ”vanhennuttua”.

Hyvin siis tosiaan pyyhkii näiden loppuneiden tuotteiden kanssa! Takaan, että blogiani tuotteidenvähennysprojektin kannalta etupäässä seurailevat tulevat olemaan minusta ylpeitä nähdessään toukokuun yhteenvedon. Tyhjentymäisillään olevia tuotteita on nimittäin vielä aikamoinen määrä!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Seerumeista tuli mieleen – kannattaako seerumi laittaa vasta pestylle ja kuivatulle iholle vai voiko ensin laittaa kosteuttavaa kasvovettä? Etteivät tehot mene hukkaan ihon jo ollessa vähän kosteutettu..?

 2. 2

  sanoo

  Paljon sellainen Mavalan kynsilakanohennusaine maksaa? Miten sitä käytetään? Tai siis, kuinka paljon sitä kuluu verrattuina normaaliin kynsilakkaan? Hassuja kysymyksiä. 😀

 3. 3

  Renistä sanoo

  Osaatko sanoa, miksi Renin Hydra-Calm ei kosteuta ihoa? Mun iho alkaa hilseillä parissa päivässä sen käytön aloitettuani ja pahenee vaan, jos jatkan pidempään. Voide tuntuu iholla muuten kyllä hyvältä.

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Hyvältä näyttää 🙂 Kiva nähdä kun tuotteita loppuukin joskus 😀 -fanni

 5. 5

  sanoo

  Anonyymi: Makuasia oikeastaan. Itse laittaisin kuivalle iholle, sillä seerumi on yleensä melko rasvatonta ja kostealla pohjalla toimivat lähinnä rasvoja ja öljyjä sisältävät voiteet, jotka voivat näin lukita kosteutta sisäänsä. 🙂

  JLCHARLOTT4: Pullo on kymmenen millin pullo (n. 8-9 euroa) ja sitä käytetään kerralla vain pari tippaa, eli omassa käytössäni kestää vuosia. 🙂

  Renistä: Siinä ei ole sinulle tarpeeksi kosteuttavia aineosia. Ihosi tarvitsee selkeästi enemmän kosteutusta. 🙂

  fanni: Lupaan, että tulet iloitsemaan myös loppukuukaudestani. 🙂

 6. 6

  sanoo

  Itse olen tottunut ohentelemaan kynsilakkoja ihan vain tipalla kynsilakanpoistoainetta. Toimii, eikä tarvitse ostaa kaappia täyttämään uusia purtiloita, joita tulisi kuitenkin käytettyä vain kerran vuodessa. 🙂

 7. 7

  sanoo

  Hyvin menee tuotteiden loppumisen kanssa!! Tahtoo nähdä toukokuun yhteenvedon!! Kaverini muuten kävi eilen Lahdessa, kiitos hänelle että laittoi viestiä siellä ollessaan! Pyysin häntä nimittäin tuomaan hiukan koepaloja LUSHin kaupasta, ja nyt en malta odottaa huomiseen että saan ne käsiini!

 8. 8

  sanoo

  Mulle kävi ihan samoin Lushin löydettyäni, nyt taistelen ensinnäkin sen kanssa että saisin vanhan suihkugeelipullon käytettyä, ja toisaalta tuntuu ettei tuo Lushinkaan pala kulu tarpeeksi nopeasti jotta saisin pian syyn testata jotain toista Lushin saippuaa 😀

  Miten ihminen voikin haksahtaa näin pahasti SAIPPUAAN…

 9. 9

  siripiri sanoo

  Minulla on edelleen toimivia Lumenen kynsilakkoja, joiden parasta ennen päiväys on ollut vuonna 2000. Aika vähälle käytölle siis jotkut lakat ovat jääneet, mutta edelleen juoksevassa kunnossa. Enkä ole edes ohentanut niitä.

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Kysyn pikakuivattajista, kun en oo niihin paremmin perehtyny (:D), että voiko lakkamaista pikakuivattajaa laittaa melkein suoraan lakkauksen päälle? Tekeekö se monesti kehumas Mavalan Mava Dry pikakuivattaja kynnet siis kosketuskuiviksi muutamassa minuutissa? 🙂
  Ja vielä, että kuinka paljon se Mavalan pikakuivattaja maksaa?
  -Cecilia

 11. 11

  Ulla sanoo

  Virve help! Mulla on ollut iho aika huonossa kunnossa, mutta nyt olen saanut sen lähes näpyttömäksi! Jäljellä on kuitenkin eri punaisen sävyisiä arpia. Ei mitään kuoppia siis. Varsinainen kysymys (olen oikeasti aika pulassa kun en tiedä meikeistä paljoa!) on että kun olen nyt käyttänyt youngbloodin mineraalimeikkejä, mutta ne menee parin tunnin päästä kasvoillani suttuisen näköiseksi. En tiedä missä syy, oikeanlaiset siveltimet pitäisi olla ja tekniikka oikea.. Millaisia eroja huomasit bare mineralsin ja youngbloodin välillä? Osaisitko suositella minulle kesäksi jotain kevyttä, mutta peittävää meikkivoidetta? Ihoni on sekaiho ja nenä kiiltelee usein, eli rasvaisuuttakin löytyy.normaalisti ihoni on aika paperin värinen, mutta kesäksi käy varmasti ne monien sarjojen vaaleimmat sävyt ( mistä ei talvi iholleni tod. Löydä tarpeeksi vaaleaa sävyä!!)

 12. 12

  Helinä sanoo

  Onnittelut loppuneiden tuotteiden johdosta! =)

  Jatkaisin tuota ensimmäisen kysyjän kysymystä seerumeista, sillä itse olen hieman vilkuillut LUSHin uusia kiinteitä seerumeita "sillä silmällä". Vastaat anonyymille, että yleensä seerumi kannattaa laittaa kuivalle iholle, sillä seerumit eivät ole kovin ölyisiä. Entäs, kun LUSHin seerumin INCI on seuraavanlainen ja siis todellakin rasvainen:

  merantipuun voi (Shorea stenoptera), sheavoi (Butyrospermum parkii), kaoliinisavi, tuore luomulimemehu (Citrus aurantifolia), luomujojobaöljy (Simmondsia chinensis), tuore timjamiuute (Thymus zygis), talkki (talc), hajuste (parfum), limeöljy (Citrus aurantifolia), greippiöljy (Citrus paradisi), neroliöljy (Citrus aurantium amara), *citral, *geraniol, *farnesol, *limonene, *linalool, lehtivihreä (CI 75810).
  * esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

  Tämä on se rasvaiselle iholle (jollaista minulla kyllä ei ole) tarkoitettu versio Saving Face -seerumi, jossa on kyllä noita rasvaakin poistavia aineksia, kuten talkkia kaoliinisavea ja sitrusöljyjä, mutta kuulemma lopputulos on niin rasvainen, että sitä voi käyttää iltaisin jopa kosteusvoiteen asemesta! Sanoisitko siis, että tällaisen tuotteen kanssa seerumi kannattaisi kuitenkin laittaa (joko pesuaineen tai kasvoveden jäljiltä) kostealle iholle? Vai onko se yksinkertaisesti mielestäsi makuasia? =)

  En ole koskaan käyttänyt seerumeita (ikää 30 vuotta) , mutta olen blogistasi oppinut vasta, mitä ne ovat ja että niistä voisi olla ehkä jotain hyötyäkin, joten olen kiinnostunut ainakin kokeilemaan. =) Kiva, jos jaksat vielä palata samaan aiheeseen!

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Hajuvesi asiaa olisi nyt 🙂
  Siis, kovasti haluaisin miss dior cherien l'eau hajuveden.
  Eau de toilette ja parfum ovat tuttuja käsitteitä, mutta osaisitko kertoa miten l'eau eroaa kahdesta edellä mainitusta?

  Kiitos! 🙂

 14. 14

  sanoo

  Ella: Käyhän se noinkin, mutta kestävyys voi kärsiä. 🙂

  Hannukkaz: Tule sitten kertomaan käyttökokemuksia aarteistasi. 🙂

  Eeva: …sitä minäkin ihmettelen yhä. 🙂

  siripiri: "Silloin ennen vanhaan kaikki oli niin paljon paremmin," sanoo tämäkin mummu. 😉

  Cecilia: Kannattaa odottaa pari minuuttia ja sitten laittaa pikakuivattaja. Parissa minuutissa lakkaus kosketuskuiva ja pari lisäminuuttia tekee siitä kolhunkestävän. Jos et kuitenkaan anna lakkakerrosten kuivahtaa niiden välissä tarpeeksi, lähtee lakkaus helposti rullaantumaan. Mavalan pikakuivattajaa on myynnissä kahta kokoa, pienempi taitaa olla 7-8 euroa ja isompi 11 euroa. Isompi voi tosin lähteä kuivahtamaan ja paksuuntumaan käytössä, jos ei kovin nopeasti käytä pois.

  Ulla: Meikinpohjustaja voisi helpottaa tilannetta, esim. bareMineralsin Oil Control Primer. Meikkivoiteista mieleeni tulevat L'orealin Teint Idol Silky Mat ja Estee Lauderin Double Wear. Arpia voi muuten vaalentaa näppärästi sinkkipastalla. 🙂

  Helinä: Jos seerumi on tosiaan enemmän tuollainen öljy, laittaisin sen hieman vielä kostealle iholle, jolloin kosteutta lukittuu alle. 🙂

  Anonyymi: L'eau eli vesi on ikäänkuin kevyempi ja raikkaampi, mutta tuo L'eau on silti laadultaan EdT, eli on kuitenkin kestävä iholla. 🙂

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Moi. Huomasin että nämä voisit päivittää ainakin blogin "meikit" ja "tuotteita joita käytän" osioita.

 16. 16

  Anonyymi sanoo

  Heippa! Ostin suosituksestasi Max Factorin Mastertouch Concealerin. Itse tuote toimii oikein näppärästi ja aion varmasti ostaa sitä uudellekin, kiitokset siis vinkistä! Petyin kuitenkin pahasti, kun huomasin kotona, miten pakkauksen suunnittelussa on pissitty kuluttajaa silmään… Hätäisempi voisi kuvitella, että peitetuotetta olisi koko putkilossa, mutta ainakin omaa kappalettani joutui kiertämään yli 60 kertaa (siis putkilon puoleen väliin), ennen kuin ainetta alkoi tulla applikaattoriin. Putkilossa ei lue, paljonko tuotetta on siinä sisällä, joten litrahintaa on ihan mahdotonta arvioida näillä tiedoin. Nillitänkö nyt turhasta, vai kannattaisiko minun huomauttaa asiasta esimerkiksi maahantuojalle? En nimittäin löytänyt Max Factorin nettisivuiltakaan tietoa, kuinka paljon ainetta oikeasti on putkiloon laitettu. Kaupan hintalapussakaan ei sitä lukenut. Samaan ilmiöön olen joskus törmännyt esim. joidenkin MACin huulikiiltojen kohdalla – pakkaus on mielettömän iso, mutta tuotetta on sisällä ihan minimaalisesti. Äh, ärsyttävää huijaamista! :/ – Mariia

 17. 17

  sanoo

  Anonyymi: Päivittelin jotain. 🙂

  Mariia: Valokyniä ja lähes kaikkia tuolla mekanismilla toimivia saa tosiaan pyörittää aluksi parikymmentä kertaa ainakin ennen kuin tavaraa alkaa tulla. Aika jännä juttu tosiaan jos ei millimäärää näy. Veikkaisin, että millejä on varmaan n. 1,8 (1.5- 2.5 yleensä), sillä se on aika keskimääräinen millimäärä noissa tuotteissa. Täytyykin selvittää asia.
  Hämäävät pakkaukset ovat kyllä ärsyttäviä. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *