Joku kiva oranssi huulipuna

Kevät ja kesä tekevät tuloaan ja muutama onkin kysellyt minulta vinkkejä kesäisen oranssiin huulipunaan. Tässäpä siis teille yksi vinkki:
Benecoksen
maahantuojalta saamani huulipuna sävyssä Soft Coral on ihanan pehmeän oranssi sävy.
 
Tämä sävy on heleä ja raikas eikä yhtään räikeä.
 
Sävyssä on intensiivisyyttä enemmän kuin kevyessä kiillossa ja se antaa huulille selvästi väriä, muttei ole kuitenkaan mikään ”kreisioranssi”.
Huulet jäävät myös mukavan kosteankiiltävän näköisiksi, mutteivät silti liian rasvaisiksi, eli puna myös pysyy huulilla loistavasti.
Pidän luonnonkosmetiikkamerkki Benecoksen
huulipunien laadusta yleensäkin, sillä kuten hyvän huulipunan minusta kuuluukin, tuntuvat ne levittäessä sulavan huulille eivätkä vaan jaa huulien pinnalle ikävänä kerroksena, jonka raoista omat huulet sitten paistavat.
Nämä myös tuntuvat huulilla ihanan pehmeiltä ja kosteuttavilta ja huulet ovatkin näitä käyttäessä aina ihanan hoidetun tuntuiset. Pidän myös siitä, että punat ovat luonnonkosmetiikaksi hyvin edullisia ja maksavatkin vain noin yhdeksän euroa.
Omistan tämän oranssisen sävyn lisäksi myös sävyn Pink Rose, josta voi lukea postauksen täältä.
Sytyttekö te oransseille kesähuulille (tai miksei sävyä voisi käyttää ympäri vuodenkin)? Onko oranssi ylipäätänsä sävy, johon helposti tartutte vai kierrättekö sen mielummin kaukaa?

Ja niin, oletteko kokeilleet tätä tai muita Benecoksen
huulipunasävyjä? Tai onko teillä suositella muita ihania oransseja huulipunia?
(Vältän tarkoituksella sanaa ”koralli”, sillä olen töiden kautta oppinut sen voivan tarkoittaa mitä tahansa oranssin ja pinkin välillä ihmisestä riippuen.)
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  En ole kokeillut Benecosin huulipunia, mutta Clarinsin Jolie Rougen sävy Papaya on ihana pehmeä koralli. 🙂

 2. 3

  sanoo

  Kierrän kaukaa, mutta on kiva katsoa, miten hyvin joilekin ihmisille – esim. sinulle – käy hyvin erilaiset sävyt 🙂 Lämoimästä viileään. Onnittelut!

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Teit vähän aikaa sitten postauksen Lontoon tavaratalojen kosmetiikkatarjonnasta. Kiitos siitä! Mutta mistäs ihmeestä sieltä mahtaa löytyä NYX:n meikkejä?

 4. 5

  sanoo

  Ihana sävy, semi-luonnollinen kuitenkin ja sopii sulle erinomaisesti! 🙂 Tulipas suorastaan hyvä mieli näistä kuvista…

  Nyt kun kerran kommentoinnin vauhtiin pääsin niin ajattelin kysyä jotain täysin off-topiikkia joka on kalvanut mieltäni jo pitkään. Nimittäin We Care Iconin Matt Wear -meikkivoiteesta. Ihastuin viime kesänä kyseiseen meikkivoiteeseen sen peittävän ja riittoisan (termit aika hifi-settiä tosiaan…) ansioista. Tänä keväänä alkoivat varastot loppumaan ja tilasinpa sitten lisää samaa kamaa Sokoksen verkkokaupasta. Yllätyksekseni huomasin kuitenkin heti avattuani, että koostumus vaikuttaa olevan jotain ihan muuta kuin aikaisemmissa puteleissa: peittävyys kehnompaa, levittyy epätasaisesti jne. INCIt näyttäis kyllä aivan samoilta. Onko tää siis joku normaali ilmiö että voi saada ns. eri kamaa samasta paketista? Kustaanko meitä silmään? Pitäiskö tähän osata varautua? Apua?!

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  tuli noista sun ihanan suorista hampaista mieleen, että kun muistaakseni kävit jossain helsinkiläisessä puljussa viilailemassa niitä niin onko vihloneet jälkikäteen? 🙂 tekisi hirveesti mieli mennä fiksailemaan omaakin purukalustoa:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *