Jim Carrey ja intiimialueet

Edellisessä postauksessani vinkkasin teille näppärästä karvanpoistotavasta Acorellen vahan avulla. Tässä postauksessa jatkan vinkkailua hieman samalla linjalla.

Kun karvoja poistaa, on homma usein mukavaa viimeistellä jotenkin sisäänkasvaneilta karvoilta välttyäkseen. Varsinkin privaatimmilla alueilla olen kokenut tämän itse todella hyödylliseksi ja tarpeelliseksi ja koska tähänastista suosikkiani Veetin Anti Ingrown Hair Creamia ei ole enää jostain syystä kauppojen hyllyillä näkynyt, on minulla ollut uusi tuote etsinnässä vastaavaan virkaan.

Kokeilin esimerkiksi RFSU:n Nice N’ Cool Intim After Shavea, joka on kyllä varsin käypä tuote voimakkaan desinfiointitehonsa vuoksi, mutta voi jessus sitä alkoholin aiheuttamaa kirvelyä! Alkoholia on tässä tuotteessa ilmeisesti lotrattu mukaan vähän reilummalla kädellä, sillä heti karvojen poiston jälkeen en ainakaan itse kykene tätä käyttämään kuin hyvin, hyvin varovasti taputellen ja samalla jimcarreymäisesti irvistellen.

Ostin Tallinnasta kokeeksi tämän No Bump -nesteen, mutta toisella käyttökerralla huomasin siinä tekstin, joka ei todellakaan lisännyt intoani käyttää tuotetta intiimipaikoissa:

Vaikka lastenhankinta onkin tällä hetkellä melko kaukainen ajatus, ajattelin kuitenkin joskus vielä pyöräyttää moisia. Tästä johtuen kyseinen tuote lensi roskiin yhtä nopeasti, kuin se kotiini päätyikin.

Aiemmista kokeiluista harmistuneena olin innoissani saadessani maahantuojalta kokeiluun tämän Acorellen tuotteen:

Acorellen karvanpoistonjälkeen käytettävä Puhdistava hoitosuihke on Ecocert-sertifikaatin saanut luonnonraaka-aineisiin perustuva suihke, joka rauhoittaa ihoa karvanpoiston jälkeen pehmentäen sitä ja ehkäisten sisäänkasvavien karvojen syntyä ja vähentää mahdollista karvanpoiston jälkeistä ärsytystä ja ihottumaa.

Tuotteessa on alkoholia, mutta tämä ei pistele ollenkaan samalla lailla kuin esimerkiksi RFSU:n edellä mainittu geeli, jonka levityksen jälkeen teki mieli huutaa hoosiannat ja daavidin pojat kurkku suorana. Toki desinfioiva alkoholi tuntuu iholla karvanpoiston jälkeen aina hieman, mutta ei minusta tämän tuotteen yhteydessä liikaa.

Itse käytin tuotetta sekä heti karvanpoiston jälkeen että myös seuraavina päivinä ehkäistäkseni sisäänkasvaneita karvoja karvojen lähtiessä kasvamaan. Minulla tuote toimi hyvin ja vähensi ärsytystä ja tulehduksia huomattavasti sekä piti ihon pehmeänä, minkä vuoksi aionkin ottaa tuotteen vakiokäyttöön.

Tuotteella on hintaa noin 12,90 euroa ja lähimmän Acorellen jälleenmyyjäsi voit etsiä täältä tai klikata tuotteen ostoskoriisi suoraan esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalosta.

Onko jollakin kokemusta tästä tuotteesta? Tai osaako joku suositella jotain muuta hyvää ja toimivaa intiimipaikkojen ajelun jälkeen sopivaa ja sisäänkasvavia karvoja ehkäisevää hellävaraista tuotetta?

Promootioyhteistyö
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  RFSU:lta on tuon after shaven lisäksi myös Feeling calm (rauhoittava, yllättäen:D) ja Hair helper (sisäänpäin kääntyneitä karvoja vastaan, myös yllättäen:D). Itse omistan nuo kaikki kolme sekä tuon Veetin tuotteen.

  Vihreä putilo Hair helper on ainakin ihan samaa tasoa Veetin kanssa ja tuoksu miedompi. Feeling calm on sitten varmaan enemmän niille, joilla iho punoittaa/ärtyy. Itselläni tulee vain niitä inhottavia sisäänpäin kääntyneitä karvoja, joten en osaa sen tehosta sanoa mittää, muuta kun että tuntuu kosteuttavalta.

  Mulla ei kuitenkaan ole ihan täysin auttanut mikään kokeilemani voide, ehkä täytyy seuraavaksi sitten ostaa tuo Acorellen:)

 2. 2

  sanoo

  minä kyllä puhun RFSU Nice N' Cool Intim After Shaven puolesta! aivan huippu:) mulla ei kirvele oikestaan ollenkaan vaikka levitän heti karvojen poiston jälkeen.

 3. 3

  sanoo

  Annmari: Ajatko karvat höylällä tai vastaavalla vai poistatko ihan juurineen? Minullakaan ei höyläämisen jälkeen pahemmin tunnu, mutta juurineen repimisen jälkeen kyllä. :/

 4. 4

  satsumas sanoo

  Hmm, melko pelottava teksti tosiaan tuossa No Bump-tuotteessa, mutta mikä mahtaa olla se kemikaali josta varoitetaan? Nopealla vilkaisulla siellä ei ole mitään hirveää (alkoholi? se ainakin on teratogeeninen…)

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Miksi en nyt ymmärrä mitä tekemistä Jim Carreylla on minkään kanssa? 😀

 6. 7

  sanoo

  "heti kasvojen poiston jälkeen en ainakaan itse kykene tätä käyttämään kuin hyvin, hyvin varovasti taputellen ja samalla jimcarreymäisesti irvistellen."

  apua, kasvojen poisto :O! voiko sen jälkeen kuitenkin irvistellä :D? tämä ei ole nipotusta, repesin vain tuolle näppivirheelle – kiitos päivän nauruista :)!

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Osaatko sanoa mikä kemikaali tuossa No Bumpissa voisi olla se vaarallinen?

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Vissiin oot sit aika herkkä, ku mulla toi RFSU:n tuote ei kirvelly yhtään ja laitoin sitä kummiski saman tien, ku olin repiny viimesenki karvan alakerrasta. Päinvastoin: Se viilensi mukavasti.

 9. 12

  Epa sanoo

  *Rumpujen pärinää*

  Minäpä paljastan ehdottoman No. 1 tuotteen sheivailun jälkeiseen ihoärsytykseen!

  Aivan L-O-I-S-T-A-V-A tuote, eikä yhtään haittaa että samaa ainetta voi käyttää kaikennäköisiin iho-ongelmiin, hiertymiin, auringonpolttamiin, hyttysten pistoihin…Tästä on tullut sellainen putkilo mitä ilman ei kyllä päivää pidemmälle reissulle lähdetä:)

 10. 13

  Anonyymi sanoo

  Moi,

  minun on pakko kommentoida tätä sun nyt käyttämää tapaa pistää loppuun teksti "promootioyhteistyö", kun tekstissä on tuotteita, jotka liittyvät johonkin yhteistyökuvioon. Se on jotenkin hyvin epäselvä ja viimeaikoina on tuntunut että melkein kaikki postauksesi ovat jotain tällaista. Oliko tässäkin postauksessa nyt kaikki tuotteet promootioyhteistyötä vain toi voittaja vai muutkin noista?

  Hirvee nillitys nyt tuli. Olen pitänyt blogistasi todella paljon. Olen nyt kuitenkin sitä mieltä, että jos kirjoittaisit ihan rehellisesti blogitekstiin auki tuotesuhteet niin se olisi lukijoiden kannalta reilumpaa. Muutenkin sana promootioyhteistyö, tuo minulle minulle mieleen vain mainoksen ja se on jo syönyt mielenkiintoni teksteihisi, kun en enää jaksa uskoa tekstien puolueettomuuteen.

 11. 14

  sanoo

  Teki mieli mainita, että joskus kun sain tavallisen juomapullon lahjaksi ulkomailta siinä luki että "state of california ilmoittaa tuotteesta mahdollisesti liukenevan vaarallisia yhdisteitä".
  Niillä on sielläpäin kuulema tapana laittaa pienimmistäkin varoitustekstit ettei vahingossakaan kenenkään tekisi mieli haastaa oikeuteen.

  Ja ainessosa jolla viitattiin kehityshäiriöihin on tuo salisyylihappo, se iki ihana aspiriini.

 12. 15

  sanoo

  Minette Jolie: Kiitos ihan suunnattomasti tästä kommentistasi! Olen hieman äkkipikainen ihminen ja ehtimättä paneutua asiaan yhtään sen enempää heitin jo tuotteen roskiin -olisi pitänyt antaa Googlen laulaa ensin.

  Vai että salisyylihappo oli vaan tämä "vaarallinen" aine. No, hyvä ettei mitään sen myrkyllisempää. 🙂

 13. 17

  Anonyymi sanoo

  moikka! mulla on toiminu tosi hyvin ihan perus rauhottava 24h-rasva. ja mulla on intiimialueen iho niin herkkä etten uskalla edes sheivata…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *