It’s okay, they say. But I feel blue.

Minulla on yksi ongelma. Tarkalleenottaen sininen sellainen. Tai siis sininen on se ongelma.

En nimittäin oikein osaa käyttää sinistä kynsilakkaa, vaikka kovasti tahtoisinkin osata.

Chanel Blue Boy

Siniset ovat hauskoja sävyjä, mutta jotenkin minulle tulee niissä hhmm… epäasiallinen olo. Jotenkin liian villi ja liian kapinallinen. Jotenkin vaan sopimaton.

Olen selvästi vanhanaikainen.Essie Beach Bum Blu

Sininen on minulle hieman sama asia kuin lenkkarit tai huppari: Jos en ole lenkillä tai sairaana tai muuten vaan pikaisella kotipäivän lähikauppakäynnillä, en vaan kykene käyttämään niitä kotini ulkopuolella. Minulle vaan tulee epäsiisti olo. Ja jostain syystä sininen lakka saa minulle aikaan saman olon enkä vain tajua miksi. Kotona se näyttää hauskalta, mutta kodin ulkopuolella minulle tulee epävarma olo ja haluan vain piilottaa kynteni.

Tämä on selvästi joku outo, psykologinen juttu jollen en vain keksi selitystä.

Essie Lapiz of Luxury

En minä koe muiden sinisiksi maalattuja kynsiä epäsiisteinä missään tapauksessa. Ne voivat jopa olla uskomattoman hienot. Mutta silti joka kerta, kun itse lakkaan kynteni sinisiksi, tulee minulle lopulta vaan totaalisen vieras ja vaikea olo.

Essie Aruba Blue

Ehkä tällainen syvä royal blue voisi vielä mennä, mutta kaikki muu tuntuu todella, todella hurjalta.

Voisiko joku nyt kertoa minulle, että siniset lakat voivat olla naisellisia ja hienostuneita ja että on ihan ok käyttää niitä?

(Postauksen Essien lakat on saatu L’orealilta.)

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Minä en tykkää sinisistä koska ne värjää kynnet 🙁 mutta turkoosi on aika hauska, välillä uhmaan värjäytymistä ja lakkaan turkoosilla! Silti turkoosikaan ei tunnu oikein omalta, vihreästä kyllä tykkään.

 2. 3

  sanoo

  Mulle tulee aina ihan sama fiilis, että ne ovat jotenkin oudot, vaikka kotona näyttävätkin hauskoilta! En kuitenkaan häpeä näytellä sinisiä kynsiäni, mutta kyllä niissä jotain omituista on 😀 Olen silti sitä mieltä, että kyllä sininen lakkaus voi olla naisellinen ja hienostunut, mikäli se sopii muuhun asuun.

 3. 4

  sanoo

  Hehe mulle sininen on turvaväri. Sinisiä kynsilakkoja löytyy kaikista eniten ja haluan vaan lisää. Pumpulipupun kanssa on tätä naurettu, mutta mulle se sininen on se turvallinen ja se mihin päädyn jos en keksi muuta lakkaa.

 4. 7

  sanoo

  Hmm, en osaa varmaankaan auttaa, vaikka itse kyllä sinisiä mieluusti toisinaan käytänkin. Jostain syystä sellainen sähkönsininen/tummansininen cremelakka on mielestäni hienostuneen seksikäs (uu, en varmaan koskaan käytä ko. sanaa :D) ja esimerkiksi tuo viimeisin tummansininen myös. Muistelen joskus nähneeni blogissasi tuollaisen tummansinisen helmiäissävyn matattuna, ja se näyttää myös oikein hyvältä :).

 5. 8

  sanoo

  Mullakin on sama tunne sinisistä ja vihreistä kynsilakoista. Bilelakkoina menettelee mutta työpäiväksi en voi laittaa.

  naela

 6. 9

  Minä vaan... sanoo

  Siniset lakat ovat hienostuneita ja naisellisia ja on ok käyttää niitä 🙂

  Itsepähän pyysit..

  Ja itseasiassa olen jopa oikeasti tätä mieltä 🙂

 7. 10

  sanoo

  Minusta ei taida olla liiemmin apua kun itselle tulee aivan samanlainen olo sinisissä lakoissa… Ylipäätään sininen on tosi vieras väri minulle esim. pukeutumisessa. Harmi! Muuten kyllä tykkään sinisestä paljonkin mutta päälleni en sitä pue.

 8. 11

  henna sanoo

  Täällä myös yksi kelle siniset lakat on se kaikkein turvallisin vaihtoehto. nimenomaan tuommoiset tummansiniset. Niiissä tunnen itseni vaan niin kotoisaksi ja niitä löytyykiin lakkakokoelmasta vähän turhankin paljon. 🙂 Rohkeasti vaan !

 9. 12

  sanoo

  Auttaisiko se, että olen huomannut monen miehen pitävän sinisistä kynsistä naisilla? 😉

 10. 13

  sanoo

  Oon oppinu kynsilakkoihin hurahtamisen jälkeen tykkäämään sinisestä lakasta. Se on oikestaan aika kiva väri. Mutta toisaalta täydellistä kivaa sinistä on hankala löytää..

 11. 14

  sanoo

  Tuli tekstiä lukiessa mieleen "yleensä tuota saa kyllä kuulla sinisistä HIUKSISTA". 😀 Hurjaa, homssuista, epänaisellista… joo, täsmää!

  Minulle sininen on lähinnä äärimmäisen tylsä väri. Sävy voi olla hieno ja jonkun muun yllä todella upea, mutta itse en päädy ikinä valitsemaan sinistä oikeastaan mihinkään, puhuttiin sitten kynsistä, luomiväristä, vaatteista tai vaikkapa tiskiräteistä. Sininen on mielestäni tavis ja turvallinen sävy (no joo, ei ehkä hiuksissa mutta muuten), eikä missään nimessä hurja. Vaikea siis kommentoida tuohon hienostuneisuuteen.

 12. 15

  sanoo

  Mulla on vähän sama vika sinisten ja muidenkin ylivärikkäiden lakkojen kanssa. Ennen osasin kyllä käyttää, mutta nyt oon vähän vieraantunut niistä. Ehkä tää on vaan joku normaali vaihe elämässä?!

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  *vilkaisee kynsiään ja muistaa tehneensä sunnuntaina sinisen lakkauksen*
  Mä tykkään sinisestä, mutta mä olenkin sen verran nuori että mun ei tarvitsekaan olla asiallinen nainen ranskalaisessa manikyyrissäni ja merkkihajuvedessäni. 😀
  Ehkä tosiaan työelämässä muut kuin ne "peruslakat" voivat tuntua liian villeiltä, mutta jos mitään tarkkaa sääntöä lakkauksen suhteen ei työpaikalla ole, voi mun mielestä lakata kyntensä lähestulkoon niinkuin tahtoo.

  Plus mitä minä olen kuullut, kevään lakkatrendi on sininen ja muut villin värikkäät sävyt! ;D

 14. 17

  sanoo

  Tuo alin tummansininen on tyylikäs. Sinisten sävyjen kanssa käy kultaiset koristeet; pari kultaista viivaa tai kuviota, niin näyttäisi vielä tyylikkämmältä.

 15. 18

  Anonyymi sanoo

  Piti ihan tarkastaa ja huomata että en omista sinisiä lakkoja ollenkaan. Vaaleansinisistä en muutenkaan välitä mutta jotkut tummansiniset ovat hienoja. Mutta turkoosia rakastan, tuo Essien Beach Bum Blu näyttää siltä että voisin itsekin hankkia. Turkoosi kun tuo mieleen kaukaisen meren 🙂
  Ehkäpä sinisten farkkujen kanssa voisi mätsätä samanvärisen kynsilakan, voisi näyttää hienolta?

  Ai niin, naureskelin juuri kun törmäsin tähän:
  http://9gag.com/gag/3976671
  Siinä näkee millaista jälkeä tulee kun poikaystävät meikkaavat tyttöystävänsä. Siinä olisikin mukava haaste Herrasmiehelle ;D

  -Marie

 16. 19

  sanoo

  Hei, olet kai vaan perinteinen,, ei siinä mitään pahaa. Jatka vaan samaan tyyliin, mikä ei tunnu hyvältä niin ei sitten!!
  Sama täällä,,

 17. 20

  sanoo

  Omistan sinistä lakkaa pari eri sävyä, mutta olen vähän arka niitä käyttämään. Syynä on se, että pari vuotta sitten kaverini polttareissa lainasin sinistä lakkaani (joka muistuttaa paljon tuota viimeistä essien lakkaa) sankarin ysäri-teini-lookkia varten. Muu seurue nauroi innoissaan, että täydellisen kauhea väri, sopii tosi hyvin tähän asuun. Hieman arkaillen sanoin että ostin lakan ihan käyttöä varten, ja sain osakseni naurahduksia ja katseita, jotka kertoivat enemmän kuin tuhat sanaa heidän mielipiteestään sinistä lakkaa kohtaan.

  Toisaalta samaisella lakalla sain kehuja eräissä juhlissa tänä talvena, mutta häpeissäni aiemmasta nöyryytyksestä kuitenkin vedin päälle kerroksen mustaa cracklea (josta tuli ehkä vähän liian tumma yhdistelmä).

 18. 21

  sanoo

  Minun poikaystävästäni sininen on luonnoton väri kynsissä. Lisäksi sinisestä voi tulla assosiaatio paleleviin käsiin, joillainhan muuttuu silloin kynnet sinisiksi. Minäkin säästän epäsoveliaan väriset mutta muuten niin ihanat värit varpaisiin. Osittain myös siitä syystä, että sininen ja vihreä ovat kamalia poistettavia ja värjäävät kaiken poistettaessa.

 19. 22

  Anonyymi sanoo

  Mä en voi käyttää sinisiä kynsilakkoja, tulee aina mielleyhtymä ruumiseen jonka kynnet ovat siniset. Tää on ollut jo vaikka kuinka kauan. Hrrrrr.

 20. 23

  Marcy sanoo

  Mulle taas tulee punaisista ja pinkeistä kynsilakoista lähes aina joko rouvamainen tai halpa vaikutelma, itse käytän harmaan, hopean, mustan ja sinisen sävyjä.

 21. 25

  sanoo

  No, minä ainakin tykkään sinisestä! 🙂 Niin vaaleat kuin tummat ja turkoosiin sävähtävät siniset on musta kivoja, eli kaikki sävyt menee. Lakoissa ja muuallakin.
  Ei mulla kyllä yleensä siniset lakat värjää kynsiä, kun pistän aina aluslakan. Mulla on ainoastaan yks sininen lakka, josta jäi kynnet sinertäviksi.
  No mutta, jotku on sinisen ystäviä ja jotku ei, ei siinä mitään.
  Minusta punainen muuten on räikeämpi kuin sininen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *