IsaDora Big Bold Mascara vs. YSL Volume Effet Faux Cils

Julistin jonkun aikaa sitten, että ikiaikainen lemppariripsivärini on YSL:n Volume Effet Faux Cils. Rakastan näyttäviä ripsiä ja sen avulla tällaisista hennoistakin ripsistä on mahdollista kerrostaa melkoisen näyttävät tapaukset.

Jäin kuitenkin samalla miettimään, miksi olin nimennyt aiemmin suosikkiripsivärikseni IsaDoran Big Bold Mascaran. Muistin, että se oli minusta aivan erityisen hyvä, mutta olisiko siitä haastamaan YSL:n ihanuutta?

Jostain syystä en nähnyt IsaDoran ripsiväriä  sitä syksyn aikana  Tukholmassa useista myymälöistä etsiessäni ja ehdin jo ajatella sen jääneen pois merkin valikoimista. Kun sitten toissaviikonloppuna vihdoin bongasin sen jälleen, en halunnut enää jättää sitä kauppaan. Halusin selvittää ja päästä raportoimaan teillekin, kummasta ripsiväristä ihan oikeasti pidän enemmän.

En ollut muistanut, kuinka valtavan iso harja Big Bold Mascarassa olikaan. Yleensä vättelen vastaavanlaisia mötiköitä, sillä hennot ripseni eivät millään mene esimerkiksi Diorin Diorshow Mascaran harjasten väliin, mutta Big Bold Mascaran harja tekee ripsieni kohdalla poikkeuksen.

Ripsivärin harja on iso ja poimii itseensä runsaan määrään täyteläistä maskaramassaa, mutta koska sen harjakset eivät ole liian tiheät, pääsevät ripseni sujahtamaan hyvin niiden väleistä. Niille, jotka sotkevat yläluomensa helposti ripsiväriä ripsiinsä harjatessaan en tätä möhkälettä kuitenkaan suosittele, mutta jos rakastat runsaita ja näyttäviä ripsiä eikä ripsivärillä suttaaminen ole yleensä ongelma, niin tämän avulla näyttävä lopputulos syntyy kyllä vaivatta.


Omat ripseni eivät noin vaan löydy, mikäli niissä ei ole roimaa kerrosta ripsiväriä. Ripsiväriharja todellakin tuo ripsiin välittömästi todella reilusti ripsiväriä ja omiin silmiini sitä sutiessa onnistuu se värjäämään aina ripsirajan sisäpuolenkin jo ilman, että edes tavoittelisin sitä.

Jo parin harjanvedon jälkeen ero meikkaamattoman ja meikatun silmän välillä on valtava. Koska rakastan tällaisia näyttäviä ripsiä, on tämä mascara ehdottomasti minun makuuni. Tiedän, että meitä on moneen junaan ja siinä missä minusta tuuheat ja runsaat ripset ovat maailman ihanin juttu on kuitenkin monia, jotka puolestaan tahtovat jokaisen ripsen olevan yksi kerrallaan eroteltu ja kokevat tällaisen lopputuloksen liian suttuisen näköiseksi. Minä puolestani rakastan tällaista, joten sallittakoon tämä minulle.

Kumpi sitten voittaa, IsaDoran Big Bold Mascara vai YSL:n Volume Effet Faux Cils? Voittajaa ei ole helppo valita, sillä IsaDora voittaa huomattavasti edullisemman hintansa puolesta sekä siksi, että sen ripsivärimassa kestää pidempään notkeana. Toisaalta pidän itse kuitenkin YSL:n ripsivärin pienemmästä harjasta. Lopputuloksen kannalta IsaDora tuo massan ripsiin nopeammin, mutta YSL jättää ripset ehkä hitusen siistimmiksi sekä erotellummiksi ja kun ripsiväriä vaan jaksaa kerrostaa, syntyy sillä upeaa lopputulosta.

Minun täytyykin siis sanoa, että en ihan rehellisesti osaa sanoa, kumpi näistä on minusta parempi. Molemmissa on puolensa, joten taitaa olla, että joudun jättämään voittajan julistamatta ja todeta sen olevan täysin kiinni päivästä, hetkestä, kuun asennosta sekä pankkitilin tilanteesta.

Muita IsaDoran Big Bold Mascaraan ihastuneita?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Jahas, IsaDoran Big Bold kotiutetaan seuraavaksi! 😀 Sulla on kyllä niin upeat ripset, että vähän epäilen saanko yhtä näyttävää lookia aikaiseksi. Mutta yritetään! 😉 Tuota YSL:n Faux Cilsiä olen muistaakseni joskus testannutkin. Siitä alkaa tosin olla jo sen verran aikaa, että voisi senkin kanssa herätellä muistoja.

 2. 2

  Cerp sanoo

  Mä en vaan ymmärrä, miksi toi IsaDoran ripsari ei tehnyt muhun vaikutusta. Mun yks lemppareista on just tuo YSL:n ripsari, mutta IsaDoralla en päässyt lähellekkään samaan tulokseen. Tykkään isoista harjoista, mutta tuo oli siinä rajoilla, onko se jo liian iso. Markettiripsareista mulla takuuvarma on Lorkun Volume million lashes So couture. Muitakin sarjan ripsareita pitäis testata. YSL on turhan hintava jokapäiväiseen käyttöön 🙁

 3. 4

  sanoo

  Tuo oli pitkään mun kestosuosikki! Käytin monen monta putkiloa. Ainut mikä harmitti oli se, että tämä alkoi karisemaan heti kun massa pääsi vähänkin kuivahtamaan. Mutta jos koskaan saat tilaisuuden kokeilla Too Faced Better Than Sex mascaraa, niin kokeile! Se on voittanu mulla Big Boldin ja Yves Rocherin Ultra Volumen mennen tullen! 😉 Mikään ei ole vielä yltänyt samalle tasolle!

 4. 5

  sanoo

  Hahaa, ripsivärit on kyllä niin kummallisia ja käyttäytyvät ihan eri tavalla eri ripsissä; sattumalta just tänään muistelin miten kertakaikkiaan vihaan Big Boldia! :'D Se ei siis näytä ollenkaan hyvältä kuten sulla, ja lisäksi karisee ja leviää ennätysnopeasti.

 5. 6

  sanoo

  Mä olen täysin jumiutunut käyttämään Max Factorin False Lash Effectiä. Se on itselleni niin hyvä, etten edes halua kokeilla mitään muuta, mikä (tod.näk.) tuottaisi vain pettymyksen.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Ei nyt liity aiheeseen, mutta kysyn kuitenkin. Osaatko sanoa mitään pelastusta kulmakarvoilleni, kun edes kulmageeli ei kesytä karvoja, vaan ne edelleen sojottavat minne sattuu? :/

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Tunnustan, että olen ostanut molemmat ripsivärit kirjoitustesi vuoksi….. Ja rakastan molempia!!! Molemmat ovat ehdottomasti parhaimpia ripsivärejä, mitä minulla on ollut. Big boldia toinen putilo menossa. YSL on tällä hetkellä ehkä hitusen parempi mielestäni juuri tuon takia, että ehkä se erottelee inasen verran paremmin. Ja se itse putilo on niin kaunis… tulee ihanan luxus fiilis sitä käyttäessä 😛

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Jokos oot testaillut niitä vedenkestäviä ripsareita, joita ostit ihan kolmin kappalein? 😀 Itse en tykkää käyttää muita kuin vedenkestäviä ripsareita, kun muuten ripset on tikkusuorat vaikka miten taivuttais ennen värin laittoa, mutta saan kyllä useimmilla vedenkestävilläkin ripsareilla aika tuuheat ripset kerrostamalla, mutta mulla taas onkin luonnostaan pikimustat ripset ja yksittäinen ripsi on mulla aika paksu, joten voluumia on helpompi saada vaan muutamalla ripsarikerroksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *