IsaDora 16Hrs Active Moist Make-up SPF 30

En ole tainnut koskaan elämäni aikana omistaa IsaDoran meikkivoidetta. Sarjan sävyt ovat aina olleet liian tummia iholleni, joten olen suosiolla jättänyt ne väliin.

Jos en olisi ihastunut mineraalipohjiin polkisin varmasti nyt jalkaani kiukusta pihisten, sillä IsaDoran uudessa meikkivoiteessa on kerrankin jotain sellaista, mitä minä oikein palavasti tahtoisin omaankin meikkivoiteeseeni: suojakerroin 30!

IsaDoran uusimman meikkivoiteen nimi on 16Hrs Active Moist Make-up SPF 30 ja siitä on saatavilla kuusi sävyä (hinta reilut 18 euroa).

Tämä ei ole niin kuivan tuntuinen kasvoilla kuin pitkäkestoiset meikkivoiteet yleensä ovat enkä nyt sanoisi tätä miksikään superkestäväksi meikkivoiteeksi, mutta sellainen hyvä peruskestävä kyllä ainakin omien kokemuksieni pohjalta.

(Kuvassa vasemmalla puolella kasvoja pelkkä meikkivoide ja oikealla puolella kasvoja meikkivoiteen päällä on ohut kerros Diorin irtopuuteria.)

Lopputulos on puolipeittävä (hieman peittävämpää saa toki kerrostamalla), meikkivoide levittyy iholle hyvin ja koostumus on ohuen tuntuinen. Iho myös näytti kivan heleältä ja raikkaalta eikä ollenkaan tunkkaiselta ja pahasti paklatulta.

Tämä ei ehkä kuitenkaan ole paras mahdollinen meikkivoide selkeästi rasvaiselle iholle, mutta varmasti hyvä normaalista vain hieman rasvaisempaan taipuvaiselle iholle. Pienen pintakuivuuden kanssa tämä ehkä myös menettelee kollegoitaan L’orealin Infalliblea ja Max Factorin Lasting Performancea paremmin, joista ensin mainittu on iholla selkeästi kuivemman oloista ja jälkimmäinen puuterisemman.

Tämä ei ollut mikään silikonipommi, eli mitään supersiloitusta huokoset eivät saaneet. Itseasiassa meni pieni hetki ennen kuin tämä ”suli” iholleni kauniimman näköiseksi ja hetken aikaa tämä näyttikin kinnaavan hieman huokosiin kiinni pintakuivemmalla ihollani.

Punoitusta tämä peitti varsin hyvin, mutta tummia silmänalusiani tämä ei kyennyt yksinään täysin peittämään. Mukavaa oli kuitenkin se, ettei tämä tuntunut silmänalusilla liian kuivalta tuotteelta.

Kevyesti laitettuna tämä antoi myös pisamien kuultaa kevyesti läpi.

Itse käytin kasvoillani sävyä 30, joka on laadun vaalein sävy, mutta kuten näette, ei tämäkään ole mikään oikeasti vaaleaihoisten sävy:

Tämän rinnalla oma ihoni näyttää kädenselästä jopa lähes punapohjaiselta! (Lupaan muuten tehdä jossain vaiheessa jutun ihon sävyn määrittämisestä.)

Eniten minua tosiaan ilahdutti tuo tuotteen suojakerroin 30. Harvempi tosin lätkii meikkivoidetta kasvoille sellaista määrää, että suojakerroin täysin toteutuisi (aurinkovoidettahan tulisi lätkiä kasvoille 5 ml, jotta suojakerroin toteutuisi ja uskoisin meikkivoiteidenkin suojakertoimien olevan mitattu samalla määrällä), eli on todella mukavaa, kun suojakerroin on näinkin korkea ja edes jonkunnäköinen suojakerroin tulee todennäköisesti totetumaan iholla tuotetta kevyemmälläkin kädellä lätkittynä.

Mukava kesämeikkivoide, joka kannattaa ehdottomasti tarkistaa kaupassa palloillessa!

Ja kun nyt IsaDorasta puhutaan niin täytynee mainita, että myös IsaDora on joku aika sitten tuonut myyntiin oman mattalakkansa:

Tästä minulla ei ole omakohtaista kokemusta, mutta nettivertailujen ja muiden kommenttien perusteella tämä vaikuttaisi varsin pätevältä mattaajalta (ainakin huomattavasti Make Up Storen mattalakkaa paremmalta).

Hintaa tällä ei ole kuin n. 7,90 euroa, eli jos mattalakka vielä himottaa, niin nappaa tämä mukaasi kaupoilla käydessäsi!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Pystyisitkö tekemään videopostausta siitä ihon sävyn määrittämisestä? 🙂 Tai vaikka kesätuotteistasi (aurinkovoiteet, aurinkopuuterit, itseruskettavat…)?

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  "(Lupaan muuten tehdä jossain vaiheessa jutun ihon sävyn määrittämisestä.)"

  JES! tätä minä olen odottanut niin kovasti!

 3. 3

  sanoo

  Hei tää ei nyt liity asiaan mitenkään, mutta voisitko kertoa mitä tehdään valopuuterilla??
  Sitä kun ei käsitellä sun tekemässä puuteripostauksessa ollenkaan 🙂
  Ostin joskus pari vuotta sitten (?) tarjouksesta lumenen valopuuterin enkä osaa käyttää sitä ollenkaan! Olisi kiva saada käyttöön kunhan vain käyttötarkoitus selviäisi.. 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Mulla on sekaiho, jossa esiintyy (harvoin) pintakuivuutta, ja rasvaisuutta sitäkin enemmän. Olen myös hirvittävän vaalea, ja kesän tavoitteena onkin saada vähän väriä pintaan, että meikkivoiteiden sävyt mätsäisivät paremmin. Olen käyttänyt meikkivoiteena L'orealin Infalliblea, mutta vaalein sävy on ollut aivan liian punainen minulle, niin se ei oikein käy. Olisiko Max Factorin vastaava hyvä? Olen käynyt tutkimassa sävyjä, ja veikkaan, että pian niistä löytyisi minulle oikea.

  Millaista ihonhoitorutiinia suosittelisitt sekaiholle (ja lähinnä rasvoittuvalle t-alueelle)? Olisiko hyvä käyttää jotain mattaavaa kosteusvoidetta ja lisäksi pohjustusta ja mattameikkivoidetta? Olen käyttänyt markettipuolen kosmetiikkaa, ja jos niistä jotain kivaa löytyisi, niin ottaisin mielelläni suosituksia vastaan! 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Harmi että vaalein sävy on noin tumma 🙁

  Osaisitko sanoa L'Orealin True Matchistä, että tummeneeko se kasvoilla paljon ja onko sävy N1 punertava? Siis jos olet joskus sattunut joskus testaamaan. Kaupassa on niin vaikea arvioida…

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Tulee jo niin monta kysymystä mieleen tuosta ihon sävyn määrittämisestä ja muista siihen liittyvistä asioista, mutta ehkä odotan, että teet ensin sen jutun, hahah…

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  voi, tosiaan harmi että vaaleinkin sävy on noin tumma :|!
  vaikka käytän mineraaleja tykkään pitää hätätapauksia varten varalla myös nestemäisen pohjan, ja koska sitä tulee käytettyä harvoin minkä johdosta osa auttamatta päätyy roskiin olisi kiva löytää tarkoitukseen joku edullinen vaihtoehto… tämä olisi muutoin ollut aika hyvä siihen :)!

  /nanna

 8. 8

  Isopää sanoo

  Tietäisitköhän jotain samantyyppistä halvempaa tuotetta kuin Lumenen Sensitive Touch rauhoittava seerumi? Hinta olisi ok, jos tuotetta olisi vähän enemmän, mutta tuo kuluu tosi nopeasti.

  Kiitos muuten hyvästä blogista.

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Moi!

  Ostin Garnierin kasvoaurinkovoiteen ja nyt aloin miettiä että onko se parempi laittaa meikkivoiteen alle vai päälle? Järki sanoisi että alle mutta viimeksi kokeilin päälle kun olin jo meikannut eikä meikki nyt tämöisen taviksen kriteereillä ihan kamalaksi mennyt 😀

  Entä jos käyttää mineraalipohjaa? Silloin varmaan ainoa mahdollisuus on laittaa alle.

  Olisi ihana saada vastaus asiantuntijalta kun oon tätä pari päivää miettinyt 🙂

 10. 10

  Kaakka sanoo

  Kiitos mielenkiintoisista ja säännöllisistä postauksista, asioihin perehtymisestä meidän lukijoiden puolesta ja hauskasta kirjoitustyylistä! Blogissasi yhdistyy huvi ja hyöty, siksi sitä on ilo lukea.

  Esittelit huhtikuun alussa hankkimasi Osiksen hiuspuuterin ja haluaisin kysyä, onko sen käyttökokemuksista tulossa postausta? Kovasti kyllä kiinnostaisi.

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Hei! Haluaisin tilata bare minerals aloitussetin, mutten uskalla valita väriä. Osaisitko auttaa, lumenen matt touch tasapainoittava meikkivoide esim on ollut sävyä 09, kinuski.
  Kiitos mahtavasta blogista, kosmetiikan maailma on avautunut ihan uudella tavalla.
  miisa

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Hei Virve!

  Minäkin haluan myös ensitöikseni kiittää sinua tästä mahtavasta blogista. Löysin tämän joskus Karkkipäivän blogilistalta ja nykyisin hyvät postauksesi ja mahtava kirjoitustyylisi saa minut aina uudestaan ja uudestaan tämän blogin pariin. Olen aivan koukussa! Täytyisi joskus paneutua oikein kunnolla ja lukea koko blogi läpi. Erittäin paljon plussaa myös blogin selkeydestä ja yksinkertaisuudesta – älä missään nimessä muuta ulkoasua tai värejä.

  Oli minulla ihan asiaakin, nimittäin tuosta OPI:n Nail Envysta. Ostin siitä Matte-version viime viikolla Sokos Emotionista. Odottelen siis innolla tuloksia.

  Yksi kysymys putkahti kuitenkin mieleeni. Sitten kun olen saanut nämä nysäkynteni kasvamaan näteiksi ja pysymään siisteinä niin, että niissä voi käyttää värilakkaa – kuinka tulisi toimia tuon Nail Envyn kanssa silloin? Siis oletko itse käyttänyt sitä tällöin värilakan aluslakkana tms.?

  Nyt käytän pelkkää Nail Envya, mutta mietin, että miten jatkossa, kun haluaisi käyttää värilakkaa. Toivottavasti ymmärsit kysymykseni, tulen selventämään, jos se oli kovin epäselvä 🙂

 13. 13

  sanoo

  Anonyymi: Ihonsävyn määrittelyä en pysty videopostauksena toteuttamaan, mutta katsotaan jos jotain muuta. 🙂

  Anonyymi: Tulossa tässä kuussa. 🙂

  Anonyymi: Nyt en ihan ulkoa muista, millaisia ovat toisiinsa nähden, mutta Infallible on kuitenkin hitusen vaaleampi ja jos en nyt ihan väärin muista niin Max Factor on kellertävämpi.
  Jos meikki tarvitsee kestävyyttä, niin mattapintainen kosteusvoide yhdistettynä meikinpohjustajaan tuo sitä iholle hyvin. Minusta esimerkiksi Lumenen meikinpohjustaja on mukava tuote.

  pannu: Oikeasti valopuuteri on puuteri, joka on selkeästi valoa heijastava ja heleyttävä ja sitä käytetään usein vain korostuksissa kasvojen korkeimmilla kohdilla. Lumenen "valoipuuteri" on kuitenkin ihan tavallinen väritön (joskin omalla ihollani silti liian tummaksi vetävä) kivipuuteri, joka toimii ihan tavallisen puuterin tapaan. Käytä siis kivipuuterina koko kasvoilla, sillä tuossa ei ole mitään selkeää heleytystä. 🙂

  Anonyymi: Minusta True Match ei lähde tummumaan iholla helposti. N1 on aika neutraali, mutta muistaakseni jopa ihan hieman kellertävään taittava, vaikka nimi onkin Soft Ivory. Ihan varmaksi en nyt kuitenkaan muista tätä.

  Anonyymi: Odota vaan hetki. 🙂

  nanna: Olisi ollut kiva omistaa yksi SPF 30 meikkivoide. :/

  Isopää: En valitettavasti. :/ Apteekkipuolelta voisi ehkäpä löytyä…?

  Anonyymi: Aurinkovoiteet ensin, sitten meikki. Aurinkotuotetta saisi muutenkin läträtä kasvoille 5 ml, jotta suojakerroin toteutuisi, joten ihan kevyellä kädellä meikin päälle taputtelu ei tee paljoa. 🙂

  Kaakka: Postaus on työn alla ja palaan asiaan tässä kuussa. 🙂

  miisa: Tuosta Lumenen meikkivoiteen lopettamisesta on jo kolme vuotta, joten sävy ei ole ihan totaalisen tuoreessa muistissa, mutta veikkaisin Medium-settiä vahvasti. 🙂

  Anonyymi: Käytin itse Nail Envyä aina aluslakkana, eli päälle sitten vaan kynsilakat kun siltä tuntuu. 🙂
  Ja niin, kiitos kivasta kommentista! 🙂

 14. 14

  veera sanoo

  moi ! kiitos kivasta blogista, olen seurannut jo pitkään : )
  etkös tilannut joskus netistä sen a'kinin gingko & jojoba vitamin masquen? olen itselleni miettinyt samaa ja haluaisin kuulla kokemuksia, onhan se kuitenkin paljon kehuttu 🙂

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Moi! Mitä mieltä olet Sisleyn tuotteista? Vastaako hinta laatua? Kävin hakemassa stokkalta pari testeriä kasvovoiteista ja muutaman kokeilukerran perusteella vaikuttivat ihan hyviltä iholleni. Mielessä pyörii nyt vaan kysymys että uskallanko ostaa noin kalliin purkin jos siitä tuleekin jotain ihottumaa ja rasva jää käyttämättä..
  Kiitos ennakkoon vastauksesta 🙂 Toivottavasti tietäisit edes jotain näistä, kun en huomannut että olisit blogissasi tehnyt ainuttakaan postausta Sisleystä.

 16. 16

  Anonyymi sanoo

  "Lupaan muuten tehdä jossain vaiheessa jutun ihon sävyn määrittämisestä." JOO!! Please tee pian 🙂 En ole koskaan käsittänyt onko ihoni sitten kelta-vai punapohjainen tai mikä liekään.. eikä myyjätkään ole osannut auttaa! :< Tätä odotetaan kovasti!!

 17. 17

  Sofia sanoo

  ei mun kannata ees uneksia tosta meikkivoiteesta kun on niin tummia sävyjä vaan..mut toi spf 30 ois kyl ollu tosi kiva!katoin muuten eilen emotionissa sitä OPI nail envyä ja oli aika kallis 27,50 € :D.mut silti se ois kyl varmasti hintansa arvoinen.niitähän on tosi montaa eri laatua eli oliks sulla se oransseilla teksteillä oleva?kannattaisko munkin ottaa se,ku mun kynnet on liuskoittuvat?

 18. 18

  Anonyymi sanoo

  Mitä ripsaria sulla on näissä kuvissa? Näyttää nimittäin tosi hyviltä 🙂

 19. 19

  Em sanoo

  Hei Virve!

  En tiedä oletko jo kuullut mutta bareMineralsilta on tullut mineraaliaurinkosuoja! Ilmeisesti kyseessä on kevyt meikkipohja jossa on aurinkosuoja SPF 30. Tulipahan mieleeni heti tulla tästä ilmoittamaan, varsinkin kun olet puhunut sarjasta vain hyvää. 🙂

 20. 21

  sanoo

  Raah, ostin juuri tänään ensimmäistä kertaa mattalakan ja kun en tätä ollut sitä ennen kerinnyt lukemaan, niin ostin Make Up Storen version. Yhtä kynttä kokeilin jo matata ja toimi ihan hyvin, toivottavasti olen tähänkin ostokseen tyytyväinen. 😀

  Oletko muuten kokeillut koskaan Kiko-merkkisiä tuotteita? Ostin Espanjasta kynsilakan ja ripsivärin; kynsilakka tuntuu tosi kestävältä, mutta ainakin kyseinen ripsiväri oli täyttä kuraa…

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  Hei! Paljonko tuollainen OPI Nail Envy maksaa? Ja myydäänkö sitä Sokoksilla? Täältä päin ei nimittäin oikein muita kosmetiikkaliikkeitä löydy..

 22. 23

  Anonyymi sanoo

  Tiedätkö onko millään sarjalla lakkaa, joka antaisi hologrammiefektin lakalle kuin lakalle? Kiitokset taas hauskoista postauksista!

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Ihana blogi, piristää aina pitkän päivän jälkeen, kiitos paljon kun jaksat pitää pystyssä 🙂 <3

  "(Lupaan muuten tehdä jossain vaiheessa jutun ihon sävyn määrittämisestä.)" Tätä tosiaan on odotettu, ei ole itselläni mitään ideaa ihonsävystä. Varmaan aika normaali kuitenkin.
  Ja pitääpä tuota mattalakkaa kurkata (joo sitten kun joskus pääsen täältä korvesta johonkin… eli kesällä, jippii.), kun ei pahan kalliskaan ole ja mattakynsilakat <3

 24. 25

  Anonyymi sanoo

  Moikka! Kiitos hauskasta ja opettavaisesta blogista! Ymmärtääkseni olet kosmetiikka-alan ammattilainen, joten mulla olis sulle tällainen kysymys: Mitä meikkivoidetta suosittelet (melko) rasvaiselle iholle? Oon todella vaaleaihoinen, ja liian tummasävyiset meikkivoiteet tummentuvat entisestään rasvaisella ihollani päivän aikaan, joten pitäisi olla jokin merkki, josta löytyy tarpeeksi vaalea sävy. Pohjana käytän cliniquen tai lumenen kosteusvoidetta ja joko baremineralsin Prime Time oli control-pojustusta tai the Body Shopin Skin primer Matte It pohjustusvoidetta, mutta loppupäivästä eivät toimi nekään:/ Meikkivoiteen päällä käytän cliniquen irtopuuteria, jonka olen kuitenkin hyväksi havainnut. Sitä täydellistä meikkivoidetta ei kuitenkaan vuosien varrella ole löytynyt, ja harmittaa aina ostaa hutiostoksia:/ Osaatko antaa ehdotuksia, mitä yleensä suosittelet rasvaiseille iholle?

 25. 26

  sanoo

  terse! muistitkos vilikasta lumenen kylkeen? 🙂 ei se mitään. sisältö näyttää siis tältä;

  Aqua (Water), Decyl Oleate, Propylheptyl Caprylate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Betaine, Steareth-2, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Steareth-21, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, PPG-15 Stearyl Ether, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, PEG-75 Stearate, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Cetearyl Alcohol, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Olive Oil, Dehydroxanthan Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Xanthan Gum, Peat Extract, Sodium Polyacrylate, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Sorbic Acid, PEG-8, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glycerin, Ascorbic Acid, Citric Acid, Lecithin, Citronellol, Hydr0xyis0hexyl3-Cycl0hexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Parfum (Fragrance).

  Jos tähän osaat sanoa pika-analyysin, lupaan tästen edes opetella raaka-aineita. Sulla oli jossain vaiheessa postaus aiheesta, tiedän.

  KIITOS!

  Kokeilin tota yöjuttua siksi että mähän oikeastaan pesen naamani vain iltaisin ennen nukkumaan menoa ja aamuisin vaan hampaat ja suihkasen axee kainaloon. En oikeastaan tarvitsisi päivävoiteita vaikka varmaankin olisi tarpeellisia, etenkin suojakertoimelliset kesäisin. Olen vain niin aamu-uninen ja laiska, toisekseen ihoni ei kestä kahta pesukertaa päivässä ja ihoni monesti näyttää pahemmalta aamuisin pesun jälkeen kuin rauhoittuneena yö yli.
  Tuote oli ihan jees, iho jäi tosin paljon mattaisemmaksi kuin oletin ja täten tuntui aamulla kuivalta ja ryppyiseltä. RENin on ollut niin loistava käytössä, ei voi muuta sanoa!

  Ja vielä loppuhäiriöksi sellainen maininta että omien kokemusteni perusteella (kokeilukertoja useita) Lumenen time freeze virkistävä naamio on myrkkyä herkälle iholle. 🙂

  Että tämmöistä tällä kertaa.

 26. 27

  Anonyymi sanoo

  voi miten jumalaiset silmät! saanko tiedustella mitä ripsiväriä on kuvaushetkellä käytetty? 🙂

 27. 28

  Anonyymi sanoo

  upea meikki! olisi muuten kiva jos joskus tekisit sellaisen videopostauksen, missä tekisit jonkun meikin ja selostaisit mitä tuotteita käytät siihen jne 🙂

 28. 29

  Maija sanoo

  Lueskelin tämän postauksen innoittaman muutaman aiemman tekstisi näistä aurinkosuojajutuista, mutta silti tulen asialla vielä häiritsemään.

  Suosituksestasi innostuin hankkimaan bM:n starttikitin kaikkein vaaleimpana sävynä (tuota kittiä ei muuten puoli vuotta sitten saanut edes tilaamalla mihinkään Eurooppaan. Omituista! Sattui kuitenkin reissu Nykiin ennen joulua, joten sieltä kiikutin). Toissapäivänä tepastelin ehkä parisen tuntia auringossa ulkona vain peruskosteusvoiteeni (Humektan) ja meikkivoiteen suojin. Illalla kasvot punoittivat kuitenkin uhkaavasti. Nyt onkin siis kauppalistalla Humektanin vaihto johonkin järkevään, ohueeseen, pintakuivalle iholle sopivaan aurinkosuojalliseen voiteeseen. Olisiko hyviä vinkkejä?

  Myös ihan perusaurinkovoide menee samalla vaihtoon, joten siihenkin saa antaa suosituksia. Viime kesänä käytössä oli joku lapsille tarkoitettu korkeakertoiminen suihkejuttu, joka oli sinänsä ihan jees. Olen siis todella vaalea ja huonosti ruskettuva (eli värivaihtoehdot rajoittuvat valkoisesta palaneen punaiseen). Inhoan myös kaikki paksuja, tahmeita ja huonosti imeytyviä/"kuivuvia" voiteita.

  Silmiäsi ihaillaan myös täällä!

 29. 30

  sanoo

  veera: Tuli tosiaan pari viikkoa sitten postissa, mutta lupasin itselleni, että käytän esin Tigin Moisture Maniacin loppuun ennen tuon korkkaamista. Menee varmaan vielä vajaat kaksi viikkoa ennen kuin pääsen kokeilemaan, mutta palaan tähän kesäkuussa. 🙂

  Anonyymi: En ole koskaan myynyt Sisleytä enkä ollut sarjan kanssa lähemmissä tekemisissä, joten valitettavasti en osaa oikein kommentoida. :/

  Sofia: Minulla oli original-versio, eli pakkauksessa oli tummanvihreää. 🙂

  Anonyymi: Työn alla, tulossa varmaankin tällä viikolla. 🙂

  Anonyymi: Oi, kiitos. Ripsissä on pohjalla kevyesti Max Factorin Masterpiece WP:tä pitämässä taivutuksia ja päällä Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Extravaganzaa. 🙂

  Em: Juu, tuli Suomessakin myyntiin viime syksynä.Olen viimeaikoina himoinnut tuota kovasti, sillä tuntuu iholla todella kivalta. 🙂

  Anonyymi: Kiitos. 🙂

  Henu: Kyllä MUS:inkin mattalakka on ihan kelpo, vaikkei supermattaa teekään. 🙂
  Kikosta ei ole omakohtaisia kokemuksia. :/

  Anonyymi: Suomessa n. 27 €, myydään myös Sokoksilla. 🙂

  Anonyymi: En usko, että yksittäinen lakka kykenee muokkaamaan muita lakkoja niin. China Glazella on Wireless holographic topcoat jonka omistan, mutta ei kyllä tee mitään selkeää holo-efektiä lakkoihin, pientä shimmeriä vaan.

  Anonyymi: Kiitos. 🙂 Ihonsävypostaus tulossa varmaankin tällä viikolla. 🙂

  Anonyymi: Clarinsin uusi Everlasting Foundation kannattaa katsastaa, vaalein sävy 103 on ihanan vaalea. Tästä postauksesta löydät enemmän kommentteja tuosta: http://ostolakossa.blogspot.com/2010/04/dont-let-it-shine.html

  juárez: Muistinpas! 🙂 Tekee ihosta varmasti ihanan pehmeän ja hyvän tuntuisen, mutta tuossa ei ole pahemmin kosteutta iholle sitovia aineita. Ei kuitenkaan huono tuote ollenkaan, itse ainakin voisin käyttää. 🙂
  Hyva tietää, ettei Time Freezen naamio sovi herkemmälle iholle!

  Anonyymi: Kiitos. 🙂 Ripsiväreinä pohjalla kevyesti Max Factorin Masterpiece WP:tä pitämässä taivutuksia ja päällä Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Extravaganzaa. 🙂

  Anonyymi: En ole niinkään meikkipostausten asiantuntija, joten taidan jättää ne suosiolla osaavemmille bloggareille ja keskittyä vain tuotteisiin. 🙂

  Maija: Cliniquen Superdefence-voiteessa on SPF 25 ja kolmesta versiosta kevyin versio on melko ohut. Itselläni on käytössä keskimmäinen versio tuosta voiteesta. Varsinkin apteekkisarjoilta löytyy paljon kevyen suojakertoimen sisältäviä meikin alle sopivia voiteita. 🙂
  Kroppatuotteista en osaa oikein mitään heitellä, sillä olen viime vuodet vältellyt auringossa oloa ahkerasti. Pikaisten kokeilujen perusteella L'orealin, Nivean ja Garnierin sprayt ovat ainakin olleet ihan mukavan tuntuisia. 🙂

 30. 31

  Ex-kynnetön sanoo

  Kiva, että Isadoraltakin on tullut mattalakka! Tähän mennessä olen kokeillut Essien, Nubarin ja Manglazen lakkoja, joista suosikkini on ehdottomasi Manglaze. Harmi vain, että suosikkiani on valmistettu rajoitettu erä. Ehkä lisään Isadoran kokoelmaani. 🙂

 31. 33

  Anniina sanoo

  Moi Virve! Ensinnäkin on pakko mainita, että valtavan iso kiitos sulle, että pidät tätä blogia. Oon saanut täältä tosi monta hyvää vinkkiä ja lisäksi tykkään hurjasti sun kirjotustyylistä. Tää on sellanen blogi, jonka lukemisesta voisin vaikka maksaa! Ja myös ensimmäinen tähän mennessä, josta olen niin ajatellut.

  Kysymyskin mulla on, oon nimittäin pohdiskellut noita aurinkosuojajuttuja hieman hämilläni sen jälkeen, kun mainitsit, että kahta erilaista aurinkorasvaa ei kannata laittaa päällekkäin/sekasin. Oli nimittäin sinänsä shokkiuutinen, että oon aina itse laittanut ensin alempaa suojakertointa kaikkialle ja siihen päälle sitten herkästi palaviin kohtiin vielä isompaa suojakerrointa. No nykyään koitan sitte rajailla näitä kohtia eri rasvoilla, hankalaa.. Mutta entäs sitten nämä meikkivoiteet, joissa on suojakerroin (itsellä käytössä bare minerals), voiko niiden alle laittaa aurinkorasvaa vai onko riski, että ne "kumoavat" jotenkin toisensa?

  Lisäksi vielä ajattelin kysyä, että onko sinulla työsi puolesta tai muuten, tietoa että mikä olisi hyvä aine pigmenttiläiskien vaalentamiseen naamasta? Entä vinkkejä niiden peittämiseen? Tai jopa ehkäisyyn?

  Ja täälläkin odotetaan innoissaan ohjeita ihon sävyn määrittelyyn. Oot ihan paras!

 32. 34

  sanoo

  Anniina: Kiitos. 🙂
  Itseasiassa opin juuri, että mineraalimeikeissä suojakertoimenakin käytetty Titanium Dioxidi (UVA-II -suoja) voi heikentää aurinkotuotteissa yleisesti UVA-I -suojana käytetyn avobenzonen tehoa. UVA-I -suoja-aineet kykenevät siis suodattamaan syvemmälle ihossa menevää UVA-säteilyä kuin UVA-II -suoja-aineet.
  Olen nyt itsekin ihan hämilläni, että mitä tähän iholleni lykkisin, sillä tahdon nimenomaan suojata ihoni mahdollisimaan hyvin ikääntymisen merkkejä aiheuttavalta UVA-säteilyltä, mutta käyttää mineraalipohjia ja varmasti lähes kaikissa UVA-säteilyltä suojaavissa voiteissa on käytetty avobenzonea tuomassa suojaa. Teen tästä varmaankin jonkun näköistä postausta, mutta täytyy jälleen kyllä sanoa, että tieto lisää tuskaa. :/

 33. 35

  sanoo

  Edelliseen vielä jatkoa, unohdin vastat loppuihin kysymyksiisi.
  Cliniquen pigmenttiläiskiä vaalentavaa Even Better seerumia olen kuullut monen kehuvan. Tärkeintä on kuitenkin kunnollinen ja korkea aurinkosuoja, sillä UV-säteily nimenomaan aiheuttaa pigmenttiläiskiä ja tummentaa jo olemassaolevia. Blascolta löytyy pigmenttiläiskien peittoon oma peiteaineensa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *