Interesting indeed!

LED-valoja apuna käyttävät pinsetit sekä huulikiillot (GOSH, BeYu ja New id Cosmetics ainakin myyvät näitä kiiltoja) ovatkin useimmille jo tuttu juttu , mutta mitenkäs on, onko LED-valoilla varustettu mascarakin jo tuttu kaikille?

Too Faced -merkki nimittäin myy ripsiväriä, jonka harjan tyvessä on pari lediä valaisemassa harjaa ja sitä kautta spottaamassa joka ikisen ripsen esiin! Mascaran laitto on näin ollen entistäkin helpompaa ja tarkempaa ja kun mascaratuubin kyljessä on vielä peilikin, sujuu homma missä vaan. Näppärää! Mascaran valoa ei kuitenkaan ilmeisesti ole pakko pitää aina päällä (?), sillä mascaran ohjeissa muistutetaan sulkemaan se jokaisen käyttökerran jälkeen. Lisää pisteitä tästä hyvästä!

Ainakin LED-valollisissa pinseteissä valo tosiaankin auttoi huomaamaan jokaisen hennoimmankin haituvan, eli ehkäpä me olemattomat ripset omistavat voisimme todellakin hyötyä tästä tuotteesta?

Itse mascaran luvataan pidentävän, tuuheuttavan sekä hoitavan ripsiä samalla, kun sen mikroskooppiset peilit heijastavat valoa (muutakin kun vain LED-valoa) tehden ripsistä kiiltävät, mutta tietysti hyvin mustat. Kuulostaa siis kaikin puolin houkuttelevalta.

Mascaraa näyttää myyvän esimerkiksi BeautyBay, joka pyytää siitä 16 puntaa. Pitää varmasti kokeilla jossakin vaiheessa itse.

LED-valot on muuten lisäksi tuotu myös poskipuniin Models Co:n toimesta:

Sarjan Blush Lightseissa on peilin sivuilla on/off -napilla varustetut hifistelyvalot!

Ensin mainittu Too Faced on muutenkin ihanan innovatiivinen sarja ja pari muutakin sarjan tuotetta houkuttelisi minua kovasti…

Mascara Layering Kit sisältää kaksi mascaraa: Lash Injection Pinpoint Extreme Defining & Lengthening Mascaran ja Lash Injection Extreme Thickening & Lengthening Mascaran, joiden yhteiskäytöllä pitäisi saada upeat ripset. Setillä olisi hintaa BeautyBayssa alle kahdeksan puntaa, mutta onneksi sen luvataan lähinnä vain pidentävän ja erottelevan ripsiä, eli se tuskin olisi minulle omiaan. Mutta miksi se näyttää silti niin houkuttelevalta?!?

Myös Mood Swing huulikiillot houkuttelevat hieman (tai tarkemmin sanottuna tuo kuvan vasemmanpuoleisin sävy). Niiden ideana on kuulemma vaihtaa sävyä mielialan mukaan (todellisuudessa varmaan pH:n tai lämmön mukaan) kahden eri sävyn välillä. Hauska keksintö tämäkin!

Minun tekisi myös hieman mieli kokeilla näitä Urban Decayn Pocket Rocket huulikiiltoja:

Korkeissa on kuvattuna miehiä etu- ja takapuolelta ja kiiltoa kääntelemällä miehiltä katoavat vaatteet (päälle tosin jäävät alusvaatteet). Tämä vasta olisikin kiva kaivaa käsilaukusta esiin!

Itse voisin ottaa Maxin…


…Kirkin…


…tai Julion. Ihan siis vaan kiiltojen sävyjen perusteella tietenkin. (Täytyy kyllä myöntää, että tuo Julion lapsi kyllä hieman häiritsee tuossa kuvassa.)

Mitkä sävyt teitä miellyttivät?

Ja kun nyt mielenkiintoisista tuotteista alettiin puhumaan, niin eiköhän esitellä vielä yksi tuote eräältä toiselta merkiltä.

En nyt ehkä ihan ensimmäiseksi tahtoisi tätä seuraavaa tuotetta itse, mutta hei, kiva tällaisenkin on toki olla olemassa!

Anosan Pink Areola Pen on vapaasti suomennettuna nännikynä. Tuotetta myy ainakin Sasa ja koska he ovat jo osanneet täydellisesti kertoa, mikä tämä tuote oikein on, siteeraan nyt heitä:

”Anosa Pink Areola Pen contains softening ingredients Cordyceps and Idebenone. It suppresses the accumulation of melanin to correct dull nipples caused by dryness or abnormal incretion. Skin is whitened and brightened with pinkish glow. Vitamin B3, C and E helps nourish skin, leaving skin firm, velvety smooth and elastic. With thread of rose scent. ”

Onko turhaa kysyä, onko joku kokeillut tätä? (Jos joku kuitenkin on, niin tahdon ehdottomasti tietää asiasta enemmän!)

Oletteko te törmänneet viimeaikoina mieltä kutkuttaviin ja tavallista erikoisempiin kosmetiikkatuotteisiin?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itseäni miellyttivät Timothy, Kirk ja David. David tosin näytti aivan eräältä tyypiltä Janice D:n mallitoimistosta. :'D Mutta todella jännä tuote, miehien tarinat ovat hauskoja!

 2. 3

  Marsu sanoo

  Valitettavasti Urban decayn huulikiilto tuoksuu niin ällösti kinuskilta tms, ettei sitä voi "aikuisten töissä" käyttää, ehkä enemmän yläasteella.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Mulla kiinnostais kokeilla too facedin eye shadow insurancea, käytän tällä hetkellä urban decayn pohjustajaa. Nykyinenkin on kyllä hyvä, itselläni on vaan pakottava tarve kokeilla aina muitakin tuotteita – vaikka se suosikki olisikin jo löytynyt. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka löytäisi vielä paremman pohjustajan 8)

 4. 5

  sanoo

  Itse otan huumaa aina millois mistäkin, mutta nähdessäni tämän http://www.lestaitai.com/, oli minunkin pakko hankkia se. Kyseessä on siis maailman paras käsilaukkupeili! Meinasin myös sortua chanelin tatuointeihin, mutta sitten totesin ettei se ehkä olekaan niin siistiä (muistin lapsuudesta sen vaiheen kun tatuoinnit hieman kuluivat ja sitten ne näyttivätkin siltä kun siinä olisi ollut laastari pidemmän aikaa)

 5. 6

  sanoo

  Mieshuulikiilto pitäis kyllä ehdottomasti hankkia omaakin laukkuun 😀

  Jotenkin nuo valot missään tuotteessa ihmetyttää kovasti, että onko niistä oikeasti niin hyötyä, ymmärrän kyllä sen että sitä huulikiiltoa lisätään vaikka baarissa, ja sillon valo on ok, mutta lisääkö joku oikeasti ripsaria siellä hämärässä baarin nurkassa ?? minä ainakin meikkaan ihan ikkunan vieressä, suorassa luonnonvalossa, joten uskoisin että valo menisi hukkaan, kun koskaan ei tarvitse iltamenoissa ripsiväriä lisäillä… mutta makunsa kullakin toki.. 😀

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Urban decay -fanina olen haaveillut noista miehistä – eikun siis noista huulikiilloista, olisivat tosi hauskoja. Minulla on näyte tai vastaava yhdestä kiillosta, mutta tuoksuu aika voimakkaalle minun mielestä. Skyscraper -mascara vaikuttaa myös todella hyvältä.
  /Peppi
  P.S. Jokos olet ehtinyt postata NYXin taupesta? En ole huomannut…

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Taalla Aasiassa noita"nanni"voiteita myydaan TOSI paljon.. En ole tosin itse kokeillut. Muutenkin kaikki vaalentava ihonhoito ja kosmetiikka myy taalla hyvin..

 8. 10

  sanoo

  "Mikroskooppiset peilit"? Oliko tuo vain suora suomennos? Minä en ainakaan lasinpalasia haluaisi ripsiini sutia 😀

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Marsu: Täh, kyllä aikuisten töissä voi käyttää tuoksuvia tuotteita 😀 Eri asia sitten, jos oot terveydenhoitoalalla tms. Kylähän Lancomen Juicy Tubet ja Diorkissitkin tuoksuu..

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  En minä tuommoisista hienoista vehkeistä mitään tiedä, mulle riitää mun hienot Tweerzermanit! Kiitos vinkistä!

  Osaatko neuvoa jotain hyvää hoitotuotteistoa (siis puhdistus, kasvovesi, rasva) epäpuhtaalle iholle? Olen monien kosmetiikkabloggaajien suosikilla Neutrogenalla saanut ihon siistiksi, vihdoinkin on mustapäät poissa jne. mutta ovat sen verran tujuja aineita että ehkä osaisit suositella jotain lempeämpiä. Mutta niiden on tehottava!

 11. 13

  sanoo

  JLCHARLOTT4: Hauskat tarinat tosiaan. 🙂

  Pääsky: Kovasti tekisi mieli… 🙂

  Marsu: Höh… Tahtoo silti! 🙂

  Anonyymi: Minuakin kiinnostaisi vertailun vuoksi kokeilla tuo. No, ehkä seuraavaksi sitten. 🙂

  Weezer: Jos kantaisin peiliä käsilaukussa, voisin todellakin harkita tuollaista. 🙂

  Ruu: Huulikiillossa ja poskipunassa hyötyä tuskin normaalivalaistuksessa on, mutta ripsillä ja kulmilla tuo led-valo piirtää todella tarkasti jokaisen haituvan esiin. 🙂

  Peppi: En koskaan saa aikaiseksi…josko minä nyt yrittäisin tässä sairaslomallani vihdoin. 🙂

  Badbomben: Todellakin tuli hinku saada. 🙂

  Anonyymi: Jännä juttu… 🙂

  Nunt: "The patented formula contains millions of microscopic mirrors that bounce light off lashes for the deepest, jet-black finish that lasts all day."
  En tosin usko, että nyt puhutaan ihan varsinaisista peileistä, vaan jostakin peilaavista partikkeleista. Voisi olla muuten aika hurjaa. 😉

 12. 14

  sanoo

  Anonyymi: Mustapäätuotteista en valitettavasti osaa heittää mitään erityisen spesiaaleja, sillä omakohtaisia kokemuksia ei ole ja suosittelen täällä mielellään lähinnä tuotteita, joiden tehokkuuden oikeasti tiedän.

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Itselläni on noista pocket rocketeista Kirk ja tykkään kovasti 🙂 tuoksu ('creme brulee') ei tosin ole kovinkaan miellyttävä. Odotan jo kovasti että koska Max saapuu Beautybayhin:D ja UD:ltä on tulossa myös sävyttävä päivävoide, en malta odottaa että pääsen kokeileman

 14. 17

  sanoo

  Mietin viime kesänä Thaimaassa ollessani rahtaavani kotiin noita erilaisia intiimivaalennuspaketteja, lähinnä siksi että niistä oli täällä saanut hyvät naurut. Ja osittain myös pelkästä kiinnostuksesta.

  Thaimaasta ainakin niitä löytyi ihan kaikkiin tarpeisiin. Mutta jätin ne suosiolla kauppaan kun niistä ei löytynyt englanninkielisiä ohjeita niin en tiedä mitä ne sisälsivät tai miten olisivat toimineet.

  Miksi suomessa ei innostuta vaalentamaan nännejä, kainaloita tai bikinirjaa?!?

 15. 19

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Mahtava blogi Sinulla. Mukavaa aloittaa päivä lukemalla innostuneita kirjoituksiasi, varsinkin kun tiedät aiheesta aika paljon. Voisitkohan jossain postauksessasi valottaa hieman kasvovesien funktiota, ja millainen INCI olisi hyvä kasvovedessä?

 16. 20

  Anonyymi sanoo

  Hei! Oletko kuullut etanavoiteesta? Se on joku vuoden luontaistuote, jonka väitetään tekevän ihmeitä iholle. Olisi kiva kuulla mielipiteesi tai jopa kokemuksesi kyseisestä tuotteesta…

 17. 21

  Hanni sanoo

  Minulta löytyy tuo Too Faced Mood Swing huulikiilto! 😀 huulikiilto on erittäin haalean pinkkiä kun sitä tuubista puristaa, mutta ainakin minun huulissani se muuttuu tumman pinkiksi. Sävy sopii minulle oikein hyvin 🙂
  Joskus piti oikein testata erikseen että vaihtaako se oikeasti väriä 😀 levittelin sitä kämmenen yläpuolelle ja tuijotin 😀 kyllä se sävyä vaihtoi! 😀
  Lisäksi väri jotenkin jännästi jää huulille pidempään kuin itse kiilto, eikä se oli liian tahmeaa. Eli tykkään itse ainakin tosi paljon!
  Tilasin sen joskus nelly.comista, mutta en tiedä onko niitä siellä enään saatavilla..

 18. 22

  sanoo

  Minä en pitänyt Mood Swingistä, sävy pysyi tasan yhdenlaisena huulilla ja siinä se. Kiilto ei myöskään ollut kovin pysyvää koska se ei ollut sopivan tahmeaa, tosin tuossakin on puolensa niille jotka tykkäävät vesimäisemmistä kiilloista.

  Tuo ledimaskara kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta, ehkä sellainen pitäisi tilailla kunhan joku ensin selvittää nuo lentoaiheiset sotkut, aiemmin ei uskalla… 😀

 19. 23

  sanoo

  Anonyymi: Jännä, ettei juuri Maxia ollut Lookfantasticissakaan. :/

  Ansku: Beautybay, Lookfantastic… 🙂

  Lucy: Hih, minä taas ennemminkin ihmettelen, miksi joku haluaa vaalentaa nännejä. 😉
  Karvat kyllä ymmärrän. 🙂

  Reetta: Mielenkiinnolla odotan jatkoa. 🙂

  Anonyymi: Pidetään mielessä. 🙂

  Anonyymi: Äitini osti tuon heti, kun kerroin siitä hänelle joskus syksyllä. En ole tutustunut siihen itseasiassa kovin tarkasti, mutta muistelen vaan, että inci hymyilytti minua jostain syystä…pitääkin tutkia uudelleen. 🙂

  Hanni: Tuo taitaa olla sellainen "lip stain" eli sävy jää, mutta kiilto katoaa lopulta. 🙂

  Lucy S.: Ledimascaraa kyllä tekisi kovasti mieli täälläkin… 🙂

 20. 24

  sanoo

  Mulla on tuo Jesse 🙂

  Noissa kiiloputkiloissa on myös feromonia, jota voi kynnellä vähän rapsuttaa jos Jessen tai muun vastaavan veroinen uros ilmestyy lähistölle 😀

 21. 27

  Anonyymi sanoo

  heh, mulla on stilan contouring trio ja siihen syttyy pienet valot kun pakkauksen avaa! 🙂 stilalla on myös talking smokey eyes palette eli stilan meikkitaiteilija opastaa jotain namiskaa painamalla sulle smokey eyes -lookin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *