Instant Speed Brow

Kuten kerroin, ostin viime kerralla töihin lähtiessäni Gatwickin lentokentältä kaksi pientä juttua. Tänään on aika palata niihin hieman tarkemmin.
Täydellinen kulmakynänsävy on jatkuvasti haussa, joten kun törmäsin Benefitin kulmakynään ja huomasin sen sävyn olevan loistava harmaanruskea ilman punertavaa vivahdetta, päätin heti poimia sen matkaani. Kulmakynää täydentämään lähti mukaani myös saman merkin sävytetty kulmageeli.
Aloitetaan mielipiteiden laukominen kulmakynästä.
Instant Brow -kynän sävy Deep oli minusta loistava, sillä sävy ei tosiaan ollut liian lämmin, mutta kuitenkin tarpeeksi tumma.
Tässä kulmani ilman kynää ja kynän kanssa:

Kynän sävy oli siis hyvä, mutta en pitänyt kynän koostumuksesta yhtään.  Kynä on nimittäin aivan liian pehmeä makuuni. 
Kynä ei ole vain puuterimaisen pehmeä, vaan niin vahamaisen pehmeä, että kun sillä hipaiseekin ihoa tai karvaa, lähtee väriä aivan tolkuttomasti. Siinä missä normaalisti teroitan kulmakynäni kerran viikossa, kestää tämän kynän terä kolme käyttökertaa, jonka jälkeen se on teroitettava. Ja jos kahta jälkimmäistä käyttökertaa ei tahdo vedellä lättänällä, paksua jälkeä tekevällä kynällä, pitäisi kynä teroittaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Ymmärtänette siis, etten oikein innostu tästä.
Koska kynä on pehmeän vahamainen, tekee se kulmista helpostiepäsiistin näköiset jättäessään vahamaisia värikasoja kulmiin. Kynän toisessa päässä on syystäkin kierreharja, jolla jälkeä saa häivytettyä ja pehmennettyä.
Meistä ei tämän kynän kanssa todellakaan tullut ylimpiä ystävyksiä, mutta ajattelin silti käyttää kynän loppuun. Kauanhan siinä ei varmasti menekään, sillä sen verran usein kynää tosiaan saa olla terottelemassa…
Mistä sen sijaan pisin, oli ostamani Speed Brown, joka on kevyesti sävytetty kulmageeli. Tuote ei varsinaisesti anna suurempaa väritystä kulmille, mutta tykkään käyttää sitä kulmakynän päällä viimeistemässä väriä ja kiinnittämässä taipuisat kulmani paikoilleen.


Hyvin asiansa ajava sävyllinen kulmageeli, jollaiset ovat melko vähissä. Kevyemmällä pidolla varustettu kulmavahahan Lumenelta löytyy sävyllisenä, mutta sävyllisiä kulmageelejä ei enää niin vaan löydäkään.
 
 
Tässä kulmat vielä Benefitin kulmakynän ja kulmageelin jälkeen. Sävy on hyvä, mutta noin vahamaisella kynällä väritettyinä kulmat eivät ole ihan niin kivan näköiset kuin toivoisin…
Ovatko tuotteet teille tuttuja?
 Mitä mieltä olette niistä?
Tai onko teillä kokemuksia muista Benefitin tuotteista?
Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  olen niin kateellinen sinun pitkistä ripsistä! miten saat niistä noin pitkät?

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Benefitillä on LOISTAVA nestemäinen liner. Jälki, pakkaus, sivellin ja kesto on vaan täydelliset.

  • 4.1

   M sanoo

   Sinulle ja ylempänä olevalle anonyymille: katsokaa NeuLash- ja ripsivärit-tunnisteet tuosta oikealla olevasta listasta 🙂

 3. 5

  mikaela sanoo

  Moi Virve, tykkaan todella paljon benefitin tuotteista ja niita onkin tana vuonna kertynyt jo aika monta, kiitos koti kaupungin sephoraan kevaalla ilmastyneen benefitin oman hyllyn… Jos ei muuta niin pakkaukset on super suloisia :D.

  Tuota kulma-geelia mulla on ollut kaytossa n 6kk ja tykkaan. Juuri noin,kivaa savytettya geelia ei meinaa loytaa millaan. Mulla on kaytossa myos benefitin pakkaus missa on puuterimainen kulmavari ja vaha kiinnitykseen samassa- tykkaan, se on helppo ja nopea kayttaa.
  Kulmakynaan muuten loysin hyvan harmahtavan varin "radiant" merkilta varissa 05. Tuo radiant oli mulle viie talvena uusi (ja edullinen) tuttavuus jota kokeilin myyjan suosituksesta ja on ihan ok. Ja kaytan juuri tuon benefitin geelin kansa.

  Kiitos kivasta blogista ja syysterveiset!!

 4. 6

  sanoo

  Dr. Feelgood-kasvotuote mulla on ollut. En saanut akneiholla toimimaan sellaisenaan, primerina Joe Blasco-meikkivoidenapin kanssa enkä meikinkorjailussa. Tosi ihmeellinen silikonisia jauhopaakkuja muodostava vahakoostumus. Heitin pois puolikkaan purkin.

 5. 7

  sanoo

  Sävy kyllä on kiva, mutta harmi että kynä osottautu huonoksi. Kylmänruskeita kulmakyniä saa kyllä metsästää oikein kunnolla, kaikki sävyt on mun mieleen melkein aina liian lämpimiä.

  Ja Benefitin tuotteista ei ole mitään kokemusta muuta kuin testereden osalta. 🙂 Haluaisin ihan järkyttävästi niitä Benefitin boksiposkipunia, Bella Bamban tai Coralistan. Hinta vaan kirpasee ainakin toistaseksi hiukan liian pahasti 😀 Ootko kokeillut niitä? 🙂 + ootko kokeillut Benefitin They're Real -mascaraa, sekin nimittäin kuulostaa aika lupaavalta.

  xx, waytofeelbeautiful.blogspot.com

 6. 8

  sanoo

  Tutustuin sarjaan yhdysvalloissa asuessani ja tykästyin valtavasti. Minulla on päivittäisessä käytössä tuo Benefitin Brow zings kulmakarvojen muotoilutuote ja se on ihan loistava. Kestää, kestää ja kestää, sekä väri on ainakin minun kulmilleni ollut loistava. Voin siis suositella. 🙂

 7. 9

  sabiha sanoo

  Minulla ei ole kokemusta benefit tuotteista.
  Käytän aina tumma luomi väriä kulmiini kun mielestäni menetän karvoja käyttämällä kynää tulee sellaisia "reikkiä" asia korjaantui heti kun vaihtoin luomi väriin ( henkilökohtainen kokemus).

  • 10.1

   sanoo

   En muista mitä ripsiväriä, sillä NeuLashin kasvattamat ja Diorin ripsiprimerilla pohjustetut ripset näyttävät hyviltä melkein millä vaan ripsivärillä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *