Insta-Dri?

Olen moneen kertaan maininnut, etten vaan voisi elää ilman kynsilakan pikakuivattajaa. En voi käsittää, kenellä riittää aikaa, energiaa, kärsivällisyyttä ja hermoja kynsien lakkaamisen jälkeen odottaa kädettömänä niin kauan, kuin lakka kuivuakseen vaatii.

Kaikkihan me tiedämme, että kun kynnet on lakattu, tulee juuri silloin välitön tarve kaivaa kännykkä käsilaukusta, ripustaa pyykit, syödä sipsejä, järjestellä sukkalaatikko, kaivaa pullanpalasta pois rusinat, työntää käsi taskuun ja/tai sohvanrakoon tai tehdä ylipäätänsäkin ihan mitä tahansa, missä kynsille vedetyn, vasta kuivumisvaiheessa olevan kynsilakan elinkaari on lopuillaan jo ennen, kuin se ehti edes alkaakaan.

Suosikkiapulaiseni tässä haasteessa oli pitkään Mavalan MavaDry. Olen kokeillut monia muita vastaavia pikakuivattavia lakkoja, mutta saanut aina todeta useimpien niistä olevan jollain muotoa viallisia tai toimimattomia. Joko ne eivät ole saaneet lakkaa kuivumaan yhtään sen nopeammin kuin mitä kuivumiseen olisi ilman niitäkin mennyt aikaa tai sitten ne ovat puuroutuneet pulloonsa venyväksi liisteriksi jo pian pullon käyttöönoton jälkeen.

Viimeisin ja kaikkei totaalisin floppi oli Trindin pikakuivattaja, joka ei saanut mitään muuta kuivumaan kuin haluni enää ikinä lakata sen kanssa kynsiäni uudestaan.

Uusi pikakuivattaja olikin siis pakko hankkia ja sillä kertaa satuin tarttumaan Anttilassa Sally Hansenin Insta-Drihin (n. 10 €/ 13,3 ml). Ja aivan mahtavaa, että tartuin!

Tämä on ollut aivan loistava löytö! Lakka kuivuu tämän kanssa nopeasti, kynsilakan pinta jää ihanan kiiltäväksi, tämä parantaa lakkojen kestoa huomattavasti ja on kaikin puolin aivan mainio. Sivellinkin on juuri sopivan kokoinen ja annostelee lakkaa itseensä sopivasti.

Oma pulloni on ollut nyt auki pari kuukautta eikä ainakaan vielä ole havaittavissa minkään näköisiä merkkejä lakan paksuuntumisesta tai liisteröitymisestä. Toivottavasti tämä pysyy pitkään hyvänä!

Onko joku muu kokeillut tätä tai muita Sally Hansenin tuotteita? Mitä olette tykänneet?

PS. Pahoittelen vähäistä postausten määrää, mutta kamerani on ollut nyt kuukauden verran rikki suoritettuani pienen liukkaankelin ilmalennon ja siihen kuuluvan alastulon sen päälle… Katsotaan, jos saisin aikaiseksi hankkia pikapuoliin uuden kameran!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itse odottelen tässä parhaillaan kädettömänä josko saisin kädet takaisn, että pääsisin naamapesulle ja nukumaan samalla kun puoli pulloa Mavadryta liisteröilee pullossaan. Ei raaski kuitenkaan heittää hukkaan vaivalla näperrettyjä konadeja nin kai se on kerran kestettävä.. Huomenna kuitenkin heti ensimmäisenä kynsilakkakaupoille ja mikä tuuri kun tämä postaus osui juuri tähän rakoon, eikun Sally Hansenia siis kokeilemaan, sillä Virve ei ole koskaan väärässä kosmetiikan suhteen! 🙂

 2. 2

  sanoo

  Tätä pitää kokeilla! Itse en pitäny Mavalasta sen takia, kun se tuntuu lyhentävän lakan kestoa. Ihanat lakkani ovatkin olleet jo pitkään laatikossa käyttämättöminä kuivumisketutuksen vuoksi…

 3. 3

  epe sanoo

  Virve ei todellakaan ole väärässä tälläkään kertaa 😉
  Insta-Dri pesee ainakin Mavadryn 6-0, mielestäni myös INM:n pikakuivattajan ja Poshen. En tiedä kuivattaako nopeammin kuin nuo, mutta levittyy kuin unelma, kiilto on upea ja lakat todellakin kestää pidempään. Mä ostin omani varmaan kolme kuukautta sitten, ja ei ole paksuuntunut ollenkaan. Ja tää on kaikkien saatavilla, ei tarvitse tilailla netistä. Hintakin on oikein kohtuullinen 🙂

 4. 4

  sanoo

  Kiitos vinkistä, lähteekin seuraavaksi kokeiluun! Olen käyttänyt tähän asti saman merkin Speed Shinea, joka on ollut oikein hyvä. Pohjalakkana SH Miracle Cure, joka on sekin ollut mainio.

  Onko sinulla kokemuksia maailmalla huippusuositusta Seche Vite -päällyslakasta? Tilasin sitä innoissani eBaysta, mutta se oli aivan floppi! Todella paksua tahmaa, ihmettelin että tilasinko edes oikean tuotteen :/

 5. 6

  sanoo

  kuulostaapa hyvältä :)!
  oma mavadryni on jämähtänyt pullonsa pohjalle, joten olisikin aika hankkia sille seuraaja… jospa saisi taas sitten lakattuakin niitä kynsiä.

  voi ei, menikö ihana pinkki kamerasi rikki :|?! osanottoni menetyksesi johdosta, toivottavasti löydät sille pian seuraajan!

  /nanna, joka on viimein rekisteröitynyt googlekäyttäjäksi ja jopa perustanut omaksi ilokseen pienen blogin kun en ole niin usein päässyt tänne avautumaan 😉

 6. 7

  sanoo

  Tämähän kuulostaa lähes liian hyvältä! Pitänee alkaa katselemaan, josko täällä jostakin kaupasta tuota löytäisi.. itse käytän pääasiassa Mavalan QuickFinishiä, kun MavaDry meni liisteriksi vähän turhan nopeasti mun makuuni.
  Sally Hansenin Insta-Dri värilakkoja omistan pari, ja niistä olen kyllä tykännyt. Niissä on ihana leveä ja pyöristetty sivellinkin 🙂

 7. 8

  dewshico sanoo

  Ootko kokeillut maadryn suihkepulloversiota? Yhtä hyvää kun lakkapullossa oleva mavadry eikä kuivu pulloon <3

 8. 9

  sanoo

  Itse Mavadryta kokeilleena olin siihen aika pettynyt. Cesarsin pikakuivattaja on huomattavasti parempi ja nopeampi! Ja edullisempi. 🙂

  Kaverilla on tätä Hansenin pikakuivattajaa ollut, ja tätä käyttäessä on lakat lähteneet semmoisena kokonaisina kelmuina irti kynsistä. O.o

 9. 10

  Riikka sanoo

  Suurkiitos vinkistä! Mavalan Mavadry päätti liisteröityä pulloonsa, joten uudelle pikakuivattajalle on tarvetta. Teen varmaan jotain väärin, koska Mavala liisteröityi parissa kuukaudessa..

  Riikka

 10. 11

  sanoo

  Cvalda: Minun Seche Viteni ei missään nimessä ole paksua tahmaa (paitsi lopulta se viimeinen kolmannes pullosta), joten joku vika tilaamassasi pullossa täytyy olla.

 11. 12

  sanoo

  Juu tämä ON hyvä :-), puoli pulloa jo mennyt eikä vielä ole alkanut paksuuntua. Ja tykkään leveästä siveltimestä! Ja on ihanaa että tämän löytää lähimmästä Cittarista.

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Tykkäätkö Virve itse enemmän tästä uudesta kokeilemastasi tuotteesta vai MavaDrysta?

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Jes loistavaa, että oot tehnyt tällasen löydön! Oon ollut MavaDry:hin kaikin muun puolin tyytyväinen, mutta mullakin on ollut tota onkelmaa että se loppupää pullosta klimppaantuu. Ja hei vilkasin just hintapolitiikkaakin, MavaDry maksaa halvimmillaan 7,50€ mutta pullossa on vaan 5ml tavaraa! Kyllä taitaa tämä neiti siirtyä ton MavaDryn lopun jälkeen Sally Hanseniin (:

 14. 15

  sanoo

  Lenni: Toivottavasti tykästyt! 🙂

  Sofia Punta: Toivottavasti tämä olisi parempi sinunkin kynsissäsi. 🙂

  epe: Kiva kuulla jonkun muunkin tykänneen! 🙂

  Cvalda: En ole kokeillut tuota, on vaan tehnyt kovasti mieli kokeilla tähän mennessä.

  Anonyymi: Kyllä tämä vielä kirjoittelee. Hitaasti, mutta varmasti. 🙂

  nanna: Suosittelen harkitsemaan tästä seuraajaa. 🙂
  Juu, ihana kamerani on tosiaan rikki, mutta ehkä saan pian uuden hankittua ja bloggailu voi jatkua paremmin.
  Kiitos, kun vinkkasit blogistasi, aloin heti tutkimaan. 🙂

  Lumi: Minäkin tykkäsin noiden siveltimistä, kun joskus kokeilin. 🙂

  dewshico: En ole innostunut suihkepulloista, sillä ajatus siitä, että ihollenikin lentelee moisia tärpättejä hengitysteistä puhumattakaan ei oikein kiehdo. :/

  Sanna: Pitää pitää tuo mainitsemasi mielessä! 🙂

  Riikka: Toivottavasti tämä toimii sinulla paremmin! 🙂

  Amabile: Aah, kiitos Cittari-vinkistä! 🙂

  Anonyymi: Ovat oikeastaan melko tasoissa. 🙂

  Anonyymi: Halvemmaksihan tämä sitten tosiaan taitaa tulla lopulta, mikäli ei vaan kuivu lopulta pulloonsa tai liisteröidy. 🙂

 15. 16

  sofia sanoo

  mä oonki miettinyt et tarttisin uuden pikakuivattajan ku mavadry on jo loppunu :D. toi vois olla tosi hyvä vaihtoehto! 🙂

 16. 18

  Pintu sanoo

  Mulla on ollut käytössä Mavadry, Seche ja nyt tämä Insta-Dri. Mavadry liisteröityi ja aiheutti lakkaukseen kuplia, yöks. Seche oli muuten hyvä, mutta kutisti värilakkausta reunoilta ikävästi. Insta-Dri sen sijaan on ollut (ainakin tähän asti) erittäin hyvä! Ei kuivu ihan niin nopeasti kuin Seche, mutta riittävän nopsaan kuitenkin. Mainio kiilto, en ole havainnut kuplia tai kutistumista. Lakka kestää jokseenkin yhtä hyvin kuin Sechellä.

 17. 19

  Anonyymi sanoo

  Mistä löytyisi vaaleanharmaa/ruskea kulmakynä tai kulmaväri joka olisi vaaleampi kuin esim. lumenen 3 (blonde)? Tämä lumene nyt käytössä mutta saisi olla vielä vaaleampi.

 18. 20

  Anonyymi sanoo

  Olen itse käyttänyt pullotolkulla Mavalan Minute Quick Finishiä. En tiedä olisiko kerran ostamassani MavaDryssa ollut jotain vikaa, koska se liisteröityi parissa viikossa eikä edes juuri käyttöön otettuna kuivattanut lakkakerroksia kunnolla. :/ Minute Quick Finishiin olen muuten ollut tyytyväinen, mutta pieni pullokoko ajoi jatkuvasti uuden ostoon. Käväisin tänään sitten Anttilasta ja en tiedä ovatko oululaiset lukijasi olleet aamusta liikkeellä, sillä ostin hyllyn viimeisen Insta-Drin! 😀

 19. 21

  Anonyymi sanoo

  Mä oon kokeillu erilaisia pikakuivattajia useammalta merkiltä, ja tuo Poshe vie lopulta voiton, vaikka se ei täydellinen olekaan. Poshen liisteröitymisen varmaan kaikki tietävätkin, sitä voi jonkin verran auttaa lakan elvyttäjällä, mutta pulloa ei silti saa ihan tyhjäksi käytettyä.

  Vaikka tuo ärsyttää mua tosi paljon, niin muuten se vaan sopii mun kynsille: kuivattaa tehokkaasti, varsinkin kun yleensä lakkaan ennen nukkumaanmenoa, ja kynsilakka kestää pitempään kuin muilla kokeiluillani. Joten hyöty-hinta-ärsytyssuhde jää kuitenkin positiiviseksi.

  Nyt kun Poshe taas loppui, niin ostin hätävaraksi Mavadryn ja mulla tuo ei vaan toimi. Päällyslakkana se on kiva kyllä, pidän sen jättämästä pinnasta, mutta kuivattamisteho ei ole mulla ihan Poshen tasoa. (Mikä on aika outoa, kun kaikki muut tuntuvat tuosta pitävän)

  Pitänee tsekata toi Sally Hansenkin, kunhan jossain vaiheessa sattuu silmiin, olisi kätevämmin saatavilla kuin Poshe..

 20. 22

  sanoo

  sofia: Kannattaa kokeilla! 🙂

  Anonyymi: Lähes mikä tahansa lakka varmasti sotkee, jos ei tekniikka ja taktiikka niitä levittäessä ole oikea. Uskoisin kuitenkin, että tämän koostumus ja sivellin ovat sen verran hyvät, että tällä saa melko helposti siistiä jälkeä myös Konadien kanssa. 🙂

  Pintu: Kiva kuulla muidenkin mielipiteitä tästä (ja muista vastaavista). 🙂

  Anonyymi: Kartoitan tänään hieman valikoimia ja palaan asiaan myöhemmin. Näin ulkomuistista en uskalla mitään sanoa… 🙂

  Anonyymi: Muutama muukin sitten varmasti tykännyt tästä. 🙂

  Anonyymi: Minäkin tykkäsin kyllä Poshesta kovasti, kun sen omistin ja vaikka kolmannes liisteröityikin, niin oli se silti sen arvoista. 🙂

 21. 23

  sanoo

  Höh toi kamerajuttu!

  Pitääpä kokeilla tota Sally Hansenia, itellä on tällä hetkellä käytössä Snowcrystalin pikakuivattaja. Ihan mukiinmenevä tapaus, vaatii tosin päälleen toisenkin päällylakan kun muuten lähtee konadoinnit ja graffitilakkaukset karkuun yön aikana… :/

 22. 24

  Anonyymi sanoo

  Kyselin sinulta kulmakarvojen meikin putsauksesta muutama postaus sitten & huomasin etten kiittänyt sinua, joten tässä se tulee :
  KIITOS ! (:

 23. 25

  sanoo

  Kiitos vinkistä, pitääkin ostaa tuota kokeiluun seuraavaksi vaikka MavaDrysta tykkäänkin (sekin muuten löytyi parisen vuotta sitten kiitos sinun :D). 🙂

 24. 26

  sanoo

  Moi,
  samaa tuli sanomaan. Mäkin ostin MavaDryn sun vinkistäsi ja nyt tulin juuri Anttilasta Insta-Dri kassissa 🙂 Tossa on vielä pari isompaa MavaDryta korkkaamattomana, kun niitä aina pulpahtelee jostain, mutta taidan aloittaa piristävän salasuhteen Sallyn kanssa tässä välissä
  Tänks!

 25. 27

  Plump sanoo

  Oletko ikinä kokeillut Yves Rocherin pikakuivattajaa? Ideana on tiputtaa vain yksi tippa jokaiselle kynnelle. Monta kertaa kokeilleena täytyy myöntää, että toimii! 🙂 Suosittelen!

 26. 28

  Anonyymi sanoo

  Ite ostin just alennuksesta tuota Sally Hansenin Insta dri:tä ja nyt huokasen helpotuksesta ku ootte kehunu sitä täällä!

  Vinkkinä muuten, jos kynsilakka on liian paksua niin kannattaa kaataa varovasti muutama tippa kynsilakanpoistoainetta sinne purkkiin. Pyöritä purkkia muutaman kerran ja lisää tarvittaessa jos lakka on vieläki liisteriä. Aine haihtuu purkista samalla kun lakkaa levittelee, joten joudut lisäämään ainetta seuraavan kerran kun taas satut käyttämään kyseistä lakkaa. Ainakin mun xtra -halpisaine toimii hyvin lakan ohennuksessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *