I’ll take you to the candy shop (but won’t let you lick the lollipop)

Esitellessäni Loveit.fi -verkkokaupan valittelin, kuinka suomalaisia kosmetiikkaan keskittyneitä verkkokauppoja on niin vähänlaisesti. Postauksen kommenttikentässä sain vihiä toisesta uudesta suomalaisesta nettikaupasta ja pian sainkin siitä jo sähköpostiini vielä lisää vihiä.

Candy Shop on hieman pienemmällä sarjavalikoimalla ratsastava uusi kotimainen kosmetiikan nettikauppa, joka keskittyy pieniin ja kultiimaineessa oleviin kosmetiikkabrändeihin, joita ei ole ennen saanut Suomesta. Firmaa luotsaa Cosmopolitan-lehden entinen kauneustoimittaja ja sen valikoimiin kuuluu muutama huolella valittu merkki: Butter London, Jemma Kidd Make Up School, Pai Skincare sekä Percy & Reed.

Kolme ensimmäistä merkkiä olivat minulle tuttuja jollain muotoa, mutta hiustuotemerkki Percy & Reedistä en ollut koskaan kuullutkaan.

Olin ikuisuuden halunnut kokeilla Butter Londonin kynsilakkoja, joten hihkuin riemusta saadessani kotiini tällaisen paketin:

Paitsi että paketista paljastui ihanan pinkki Butter Londonin kynsilakka sävyssä Snog, putkahti sieltä lisäksi esiin Pain Chamomile & Rosehip Sensitive Skin Cream. Ihan mahtavaa päästä testaamaan tätäkin, sillä te kyselette luonnonkosmetiikkatuotteiden perään minulta jatkuvasti ja Pain tavoitteena on nimenomaan olla markkinoiden puhtain kasvipohjainen luomusarja!

Tarkempia kommetteja tuotteista tulossa myöhemmin, mutta yhden ilouutisen voin jo Butter Londonin tiimoilta kertoa: merkin lakat tulevat myyntiin myös Helsingin Stockmannille!

Voi kuinka kuinka rakastankaan sitä, että Suomeen tulee myyntiin uusia, maailmalla maineessa olevia tuotemerkkejä!

Kommentit
  1. 4

    Anonyymi sanoo

    Moi! Törmäsin netissä uuteen tuotteeseen, Lumenen high protection primer SPF 30. Onko sinulle tuttu? Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta ja mielelläni kuulisin jos sinulla on tuotteesta tai sen incistä jotain sanottavaa 🙂 Harmittavan vähän tulee näitä uusia suojakertoimellisia tuotteita markkinoille (paitsi ihan aurinkorasvoja). Silmänympäryksille en ole vieläkään löytänyt mitään missä olisi kunnon suojakerroin ja myös kosteuttaisi kunnolla. Kysyinkin aiemmin sinulta siitä Cliniquen uudesta (onko tulossa vai jo tullut myyntiin) silmänympärysvoiteesta suojakertoimella, tiedätkö siitä mitään?

    Iris

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *