Ilahduttava nuoruusiän dementia

Joskus kosmetiikkabloggaajalla pitää kiirettä. Tuotteita tulee ja tuotteita menee ja hyvä kun hommassa pysyy itsekään kärryillä. Ja sen vuoksi aina jotakin meinaa unohtua.

Toisaalta tämä alkava nuoruusiän dementia on ihan mukava juttu, sillä itseään voi ilahduttaa ja yllättää samoilla jutuilla aina uudestaan ja uudestaan ja ne ovat joka kerta yhtä hauskoja!

Tällä kertaa minä ilahduin paketista, jonka sain jo kaksi kuukautta sitten, mutta joka oli päässyt kiireessä unohtumaan.

Suomessakin nykyään onneksi myynnissä oleva Aussie juhlii Australian 110-vuotisjuhlavuotta limited edition -tuotteilla, joiden sisältö on vanhaa tuttua, mutta pakkausten ulkokuosi on päivitetty juhlakuntoon.

Tämä tukkalähetys oli kertakaikkisen ihana, sillä tätä oli tosiaankin mietitty. Paitsi että paketti sisälsi juhlatuotteita, sisälsi se myös ihanat hopeiset juhlaballeriinat (joiden koko oli kerrankin tällaiselle lättäjälalle täysin nappi!) sekä biletunnelmaa nostattavia konfetteja. Ja kengille tietysti oman kenkäpussin. (Kengät itseasiassa otin samantien käyttööni kun ne kaksi kuukautta sitten minulle saapuivat.)

Onneksi olen tehnyt Aussien tuotteista mukavia löytöjä jo ennen tämänkin paketin saamista, sillä rehellisesti sanottuna en tietenkään voi millään väittää vastaan, etteikö moinen paketti olisi antanut minulle TODELLA positiivista mielikuvaa sarjasta…

Itseasiassa kaikki paketin tuotteet olivatkin minulle jo entuudestaan tuttuja ja kommenttejani niistä voit lukea aiemmista Aussie-postauksistani. Ainoa minulle uusi tuttavuus paketissa oli Luscious Long -linjan shampoo, johon tutustun innolla. Muutenkin koko Luscious Long -linja on minusta sarjan kiinnostavin linja ja aion varmasti tehdä sen kanssa parempaa tuttavuutta tulevaisuudessa.

Mitenkäs te ja Aussie? Oletteko löytäneet sarjalta hyviä tuotteita?

Mitä mieltä muuten ylipäätänsäkään olette vanhojen tuttujen tuotteiden somistamisesta limited edition -pakkauksilla?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Oi! Mä oon aina halunnu kokeilla noita Aussie tuotteita. En oo vaa koskaa saanu aikaseks ostaa niitä, mutta kaikki tutut jotka on tuotteita käyttäny on ollu erittäin tyytyväisiä niihin! :))

 2. 3

  Ninni sanoo

  Virve, mulla ois postaustoive sulle! Eli oisko mahollista tehä semmosta postausta, missä ois listattuna, kuinka kauan sulla kestää eri tuotteet. Esim. missä ajassa käytät meikkivoiteen, ripsivärin tai vaikkapa suihkugeelin loppuun. Meillä oli tästä kaverin kanssa keskustelua kerran, ja eri tuotteet kestää meillä täysin erilaisia aikoija. Ois myös ihan jännä laajemmaltikin tietää miten tää menee, eli esim. sun lukijoittenki kokemuksia. Ja mielellään ihan kaikista mahollisista tuotteista (: Itsekin voin sitten kertoa tarkemmin, kuinka kauan itse käytän mitäkin kosmetiikkatuotetta. Pistäppä korvan taakse!

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Heippa Virve, kysyisin Soap Factoryn Sol-saippuasta, että kuinka pitkään sinulla kesti se käytössä? Minä sain omani kulutettua loppuun parissa päivässä, eikä se ehtinyt suihkuun kuin kerran :/ Harmi, tykkäsin siitä kovasti. Täytyy varmaan ostaa uus pala ja katsoa miten sen kanssa käy.

  Sol

 4. 5

  sanoo

  hahaa, ihana idea laittaa pakettiin balleriinat ! 🙂 aussie jutskia pitäis kyllä itsekkin kokeilla, ehkä sitten jahka muut pullot on käytetty tieltä pois ? 😀

 5. 6

  sanoo

  Aussie on ihan oma suosikkini. Dublinista löysin Colour matejani täydentämään Aussien Mega-shamppoon eli syväpuhdistavatkin käytössä täällä päässä. Ihana sarja, joka sopii tukalleni todella hyvin.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Olen kovasti tykästynyt Aussien tuotteisiin, etenkin shampoot ja hoitsikat on mielestäni hinta-laatusuhteeltaan hyviä,ainakin näillä Englannin hinnoilla, en tiedä mitä noi Suomessa maksaa. Muutamia muotoilutuotteitakin olen kokeillut.

  Tuosta "limited edition" jutusta, musta se on vähän turhaa, kun tuote on kuitenkin se ihan sama kuin tavallisessakin pullossa. Onhan se tietty vaihtelua ja kerrankin voi olla tyytyväinen, että hyväksi osoittautunut tuote ei häviä markkinoilta kun limited edition poistuu 🙂

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Sol:

  Miten sait saippuan kulumaan loppuun niin nopeasti? Mulla oli juuri tuo samainen saippua ja se kesti parisen viikkoa, pelkkänä käsisaippuana. Ja pesen tosi paljon käsiä. Sitten ihmettelen tuoksua, kun mun mielestä sitä ei siinä ollut…. :/

  -M-

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  M:

  Se tuoksu avautui vasta suihkussa, kun kunnolla "jynssäsi" saippualla.

  Ja tosiaan, noin pian kului! Brasil, Margarita ja Sugar ovat ihan erin oloisia ja ovat kestäneet pidempään.

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Hyvä tietää, täytyy kokeilla saippuoita seuraavaksi suihkussa. 🙂

  Mulla ainakin Soap Factoryn muut saippuat on ollu vähän kiinteämpiä ku Sol; mun mielestä siitä tuli loppua kohden ihme vetkula ja jotenkin se lässähti vaan käsiin…

  -M-

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Rakastan Aussieta, mutta en ikinä raaskisi sitä Suomesta ostaa. Käyn Englannissa suht tiiviiseen tahtiin ja sieltä sitten raahaan ko. tuotetta (ja muita brittiläisiä hömpötyksiä, olen yhtä hullu Bootsissa kuin sinäkin näytit olevan:D) jos ruumalaukun otan matkaan.
  Järjetöntä, miten 3,50£ tuote maksaa täällä 10,50e. Pullot ovat kuitenkin vielä suht pieniä, joten hinta on aika kova – vaikka tuote hyvä onkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *