Ikuisuustuote

Minulla oli työpassini aikana pienimuotoinen juhlapäivä.
Kyseessä eivät olleet synttärit, nimpparit tai edes itsenäisyyspäivän juhlat.
Työpassini aikana koitti nimittin vihdoin päivä, jota olen odottanut jo useamman vuoden. Ihan tosi, useamman vuoden! 
Kyse ei ollut kuitenkaan sen suuremmasta tapauksesta kuin erään tuotteen loppumisesta. Olen kuitenkin halunnut saada tuon tuotteen loppumaan jo niiiin monta vuotta, että kun se vihdoin loppui, en voinut olla tuntematta suurta iloa.
Tuote oli Nivea Hair Care –linjan Straight & Easy –seerumi, jonka ostin muistaakseni kesällä 2008 ennen kuin Nivean hiustuotteet rantautuivat Suomeen. Näin tuotteen Tallinnassa ja poimin sen ja useita muita Nivean hiustuotteita mukaani. 
Tuote on ollut käytössä mainio perus hiusseerumi, joka siloittaa tukkaa ja antaa kiiltoa takkuja avaten, mutta joka ei ole oikeastaan millään lailla erottunut kalliimmista tai halvemmista kilpailijoistaan.
 Koska seerumia menee hiuksiin vain pieni pisara kerrallaan, on purkki todellakin kestänyt ikuisuuden. 
 
Tämän loputtua vannon, etten enää ikinä osta hiusseerumia kuin pienissä pulloissa! 
 
Tuote oli vanhin omistamani hiustenhoitotuote enkä jää ikävöimään yhteisiä, ikuisuudelta tuntuneita hetkiämme yhtään.
Onko teillä tuotteita, jotka eivät tunnu loppuvan koskaan?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  on ! Ne kamalat isot shampoo pullot.. miksi ne on ikinä edes tullut meille ?? Tykkään hirveesti testailla eri tuotteita , ni on kamalaa kun on shampoo pulloja kokoa 750ml. ELI IHAN HIRVEÄN ISO eihän sitä saa kukaan koskaan loppumaan ? 😀 ainakaan tällä pesuvälillä,pesen hiukset n. kaksi kertaa viikossa.

  • 1.1

   sanoo

   Mä oon hissukseen alkanut viisastumaan ja en aio enää IKINÄ ostaa isoja shampoo- tai hoitoainepulloja, se on vaan itsensä kiduttamista. Viimeisin jättishampoo kehtasi olla peräti litran kokoinen..tosin, onneksi oon peseskellyt hiuksia nykyisin joka päivä ja vähän aikaa sitten se loppuikin, jipii! Harmillista kun jemmassa on vielä 750 ml:n shampoo ja hoitsikka, mutta sen jälkeen en tosiaankaan haksahda enää moisiin.

 2. 2

  sanoo

  Että onko.. No esimerkiksi Redkenin Gloss-seerumi. Tai Alba Botanican kulttituoe Leave-in Conditioner, jota olen katsellut yli puolentoista vuoden ajan, ja jota menee niin pieni nokare kerrallaan, että tokkopa loppuu ensi vuoden puolellakaan…
  Tosin: parempi näin. Maailmassa on niitä, joille meidän valtavan tuotearsenaalimme runsaudensarvi aiheuttaisi valtavan riemun. Puute on aina kurjempi kokemus kuin ylenpalttisuudessa kylpeminen…

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  osiksen se suoristus-seerumi.. ostin sen vuosi sitten, mutta tuskin ees neljäsosa on loppunu..

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Eihän hiusseerumi mitenkään suorista luonnonkiharoita? Omat kiharani kun häiriintyvät pienestäkin "extra" painosta latvoissa ja vääntyvät suorikse! Mutta haluaisin kovasti vähä sileyttä kun tähän vuodenaikaa pipo tekee hiuksista niin sähköiset.
  – I

 5. 5

  sanoo

  No on! Hyllyssäni on eräs Simin muotovaahto jostain vuodelta 2004. Mut ei se vielä haise pahalle eikä koostumus ole muuttunut liruksi, joten silloin tällöin sitä käytän. Föönaan lyhyttä tukkaani tosin niin harvoin, että käyttökertoja ei tule usein… Ehkä siksi purkki vielä kaapissani lojuu. Voi sitä ilon päivää, kun pullo tyhjenee!

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Mulla on joku lorealin (muistaakseni?) pinkissä pullossa, oleva suoristussuihke, ja kiharrussuihke. Vuodelta 2008-2009 molemmat varmaan, eikä loppua näy, noita aineita on niin paljon, kun vaan pieni määrä riittää niin hyvin..
  Toinen on sitten joku superhalpismuotovaahto, tosin se on kestänyt varmaan 4-5v sen takia kun en vaan tykkää käyttää sitä töhkää ennen kuin on pakko, eli se on "hätävara"…

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Vanhimmat tuotteeni on varmaan myös niitä jotka eivät millään meinaa loppua vaikka niitä viikottain käytänkin:
  -lorkun muotovaahto, ihan peruskamaa ja lähinnä kulutan jotta saan sen pois hyllyltä notkumasta. Vuodelta 2010.
  -freemanin ananas-entsyyminaamio, vuodelta 2009-2010. Ärsyttää ripauksen ihoani joten ihan mekaanisella kuorinnalla mennään jatkossa.
  -iso nippu mineraalisamplePUSSEJA vuodelta 2009, jotka ihan varmasti loppuvat kunhan niitä kokeilee edes kerran kuukaudessa. Harmittaa kun niin paljon näitä odotin ja fiilistelin ja nyt ne ovat jo neljättä vuotta hyllyssä lojumassa…

  Nämä varmaan ne eniten turhauttavat, samaten kynsilakoista tuntuu aina riittävän "vielä yhteen lakkaukseen".

  /n

 8. 9

  sanoo

  Onnea tuotteen loppumisesta! Huvittaa, kuinka hyvä kuvamuisti mulla on (tai vaihtoehtoisesti, kuinka fanaattisesti olen lukenut blogiasi), kun muistin heti nähnessäni kuvat tästä tuotteesta, että tuote on vilahtanut sun alunperin ensimmäisen postauksen kuvissa!! http://4.bp.blogspot.com/_-r15V-E1S3Q/SYN-N2InJzI/AAAAAAAAAYU/V05yynsOfV4/s1600-h/SI851645.JPG Eikö se olekin tuossa? 🙂 Varmasti upeaa saada loppuun tuote, joka on seurannut sua nyt koko blogihistorian ajan ja kauemminkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *