Iho ryyppää

Minä en pahemmin ryyppää, mutta ihoni ryyppää minunkin edestäni. Tämän vuoksi My Beauty Diaryn kangasnaamioita on tullut taas testailtua muutama. Nämä ovat tosiaan olleet suuressa suosiossani nyt, kun ihoni janoaa kosteutta epätoivoisesti.
Kokeiluun on ensinnäkin päässyt Provence Lavender Mask:

Naamion luvataan rauhoittavan, kirkastavan, viilentävän ja kosteuttavan ihoa ja se tuntuikin ehdottomasti erityisesti rauhoittavan ja viilentävän ihoani kivasti.

Itseasiassa juuri ennen kokeilua naamani punotti nykyään jo varsin tuttuun tapaansa paloauton lailla ja ihoa kuumotti ja kiristi ikävästi. Tämä vei kuitenkinkin pahimman kiristyksen pois, sai punaisuuden lähes täysin katoamaan ja viilensi kivasti. Iho näytti naamion käytön jälkeen mukavan heleältä ja tuntui kivan kosteutetulta.

INCI: Purified Water, 1,3-Butylene Glycol, Glycerine, Propylene Glycol, Aloe, Licorice, Hyaluronic Acid, Seaweed Extract, Vegetal Collagen, Lecithin, Yeast Complex, Peppermint, Nanoparticles Constituted with copolymers, Bio-Active Silicones, Arnica, Triethanolamine, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Squalene, Lavender Essential Oil, Citric Acid, Dimethicone, Tween-20, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hydroxide, Dipostassium Glycyrrhizinate, Lotus Extract, St John’s Wort, Marigold Extract, Sweet Almond Protein, Butcher Broom Extract.

Loistava tapaus tämäkin siis jälleen!

Toinen kokeilemani My Beauty Diaryn naamio oli sarjan Red Wine Mask:

Naamio tuoksui hyvin hyvin miedosti hieman viinille ja samalla hieman marjaisalle. Ei kuitenkaan ehdottomasti mitenkään äklösti tai vahvasti, sillä itse en ainakaan ole viinin ystävä ja pidin kyllä tuoksusta.

Naamiossa on antioksidantteja ja sen luvataan kosteuttavan, kirkastavan sekä napakoittavan ihoa. Tämäkään naamio ei pettänyt minua, sillä runsaan 20 minuutin vaikutusajan jälkeen ihoni oli pehmeä, kosteutettu, heleä sekä mukavan rauhoitettu.

INCI: Purified water, Propylene Glycol, 1,3-Butylene Glycol, Glycerine, Aloe , Arnica, Vitis Vinifera, Green Tea, Grapefruit, Hyaluronic Acid, Mucopolysaccharides, Yeast Complex, Albumin, Chamomile, Licorice, Nanospheres, Squalane, Watercress, Vitamin E Acetate, Bio-Active Silicones, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Citric Acid , Butyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Methyl Paraben, Dimethicone, Tween 20, Lactamide, Fragrance.

Nämä My Beauty Diaryn naamiot ovat kyllä olleet poikkeuksetta aivan loistavia ja ovat saaneet minut ehdottomasti innostumaan aasialaisiin ihonhoitosarjoihin tutustumisesta. Näiden loputtua aion ehdottomasti kokeilla FaceQ:n vastaavia naamioita.

Onko teillä muuten suositella jotain muita erityisiä Aasian markkinoilla suosittuja tuotteita, joita minun kannattaisi ehdottomasti kokeilla?

(En muuten näköjään ole ainoa kangasnaamioista innostunut, sillä kesken kanavasurffailun bongasin MTV3:n Scifi-kanavalta jonkun muunkin niistä innostuneen? Mitäköhän merkkiä tämä herra mahtaa käyttää?)

PS. Minua alkoi eilen vielä epäilyttää uudelleen eBaysta ostamieni Benefitin poskipunien aitous. Mietin asiaa kyllä jo ostaessa, mutta kun olen tällainen hätähousu en ottanut selvää, kuinka yleistä juuri näiden tuotteiden feikki-versioiden myynti eBayssa onkaan… Laitoin myyjän sitten koville sillä hän totesi minulle, ettei voi taata tuotteiden aitoutta. Halusin purkaa kaupat, mutta myyjä oli jo ehtinyt lähettää tuotteet. Ilmeisesti hän kyllä ihan tasan tarkkaan tiesi, etteivät tuotteet olleet aitoja, sillä hän oli hyvin asiallinen ja palautti rahat silti sekä ilmoitti, että voin maksaa vasta vastaanotettuani tuotteet, mikäli ne ovat aitoja.

Suomeksi sanottuna hän siis ihan tasan tarkkaan tiesi, etteivät tuotteet voineet olla aitoja ja halusi vain esittää hyvää ja jalomielistä myyjää, jotten antaisi negatiivista palautetta vaan uskoisin, ettei hänkään tiennyt varmuudella niiden olevan feikkejä ja kuvittelisin hänet reiluksi tyypiksi. Tai itseasiassa nythän en voisi edes antaa myyjälle palautetta, sillä kauppa purettiin.

Nyt minulle on sitten matkalla kaksi feikkiä Benefitin poskipunaa, mutta kuukausirahaa ei ole onneksi mennyt kuin 4,90 euroa. Kiva ylläri toisaalta, mutta opinpahan taas olemaan hätäilemättä. (Feikkejä en kyllä lähde kasvoilleni lätkimään, sillä ne saattavat sisältää mitä tahansa.)

Opetus: Muistakaa aina olla tarkkoina eBay shoppailussa ja jos homma epäilyttää, harkitkaa tarkkaan!

Ehkä minä sitten suosiolla vaan lisään ensikuun budjettiini Benefitin poskipunat ja ostan ne varmasti aitoina hinnasta huolimatta.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi harmi! Itse en ole vielä viitsinyt pahemmin eBayssa shoppailla, juuri tuollaisten asioiden takia, ja myöskin siksi, etteivät maksujärjestelmät ole ihan hirveän tuttuja minulle. Toivottavasti kunnon kaupasta ostettujen, aitojen kanssa lykästää! 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Itse tein helmikuussa tilauksen suoraan Benefitiltä ja lähettivät mukaan lisäksi täysikokoisen tuotteen ja näytteitä. Hinnat oli tietty dollareissa ja muutamia senttejä halvemmat kuin Euroopassa.

  Nopealla vilkaisulla toi täysikokoinen tuote lisänä tais olla joku kausijuttu, mutta ne näytteet kelpaa aina. 😉

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hei, hyvä että sattui kumminkin noin "fiksu" myyjä, että suostui palauttamaan rahat! Itse ostin tyhmyyksissäni yhden yli 100 euron hintaisen feikkituotteen eBaysta ja palautin sen heti saatuani sen. Myyjäpä lopetti yhteydenpidon eikä enää vastannut viesteihin 🙁 PayPal ei pystynyt turvaamaan maksua, koska Suomen postin lähetyksen seurantapalvelussa ei näy tarkkaa osoitetta, joten eihän ne tiedä varmaksi, olenko paketin palauttanut. Kyllä harmittaa!

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Moikka! Ostin sinun innoittamanasi BareMineralsin aloituspakkauksen ja mietin, että pitäisikö mukana tulleet meikkisiveltimet pestä ennen käyttöä vai voiko suoraan alkaa sutimaan?

 5. 5

  sanoo

  Hei Virve,
  kokeilepa myös Hisamitsun kangasnaamioita, joista minä pidän oikeastaan eniten. Niissä on tehonestettä/seerumia enemmän, kuin muissa ja sitä jää pussiin naamion jälkeen niin paljon, että voi halutessaan imeyttää enemmän tai jättää vielä seuraavan illan käyttöön seerumin lailla ilman naamiota.

  Koska pidät kaksoispuhdistuksesta ja öljystä, niin puhdistusöljyjä saa erittäin edullisesti monelta merkiltä. Kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena kokeile Kose´n Softymo air whip – pursotettavaa, valmista vaahtoa! Aivan ihana, ylellinen vaahto, eikä kuivata.
  Itse olen tilannut nämä kaikki Sasalta.

 6. 6

  Emppu sanoo

  Ebayssa kyllä törmää pakosti jossain vaiheessa feikkeihin, mutta loppupelissä ei niitä onneksi hirveän paljoa siellä ole ja nopeasti kuitenkin oppii bongaamaan luotettavat myyjät.. Aiheesta viidenteen, osaat varmasti suositella jotain hyvää jauhepuuteria? Dioria olet varmaankin käyttänyt / kokeillut;), mutta miten esim. Lancomen tms..

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Tämä kysymys ei nyt liity tähän postaukseen, mutta mietiskelin vain sitä, että minulla on ollut nyt pari päivää otsassa kaksi oikein mehevää näppylää (ihana sanavalinta :D), ja nyt kun ne ovat puhjenneet, niin iho on hieman rikki ja edelleen arka. Ja punoittaa. Että mitä pitäisi tehdä nyt seuraavaksi? Pitäisikö vain odottaa ja antaa ihon parantua itsestään vai onko siihen jotain jippoa? 🙂

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Heippa! Saisinko esittää postaustoiveen? Tykkäisin lukea, mitä tuotteita sinun mielestäsi tulisi kuulua joka naisen kosmetiikkapussiin/kaappiin. Arvelisin, että sinä myyjänä osaisit vinkata aika kattavan listan sellaisista perustuotteista, joilla tavallinen meikkaaja pärjää arkimeikin ja ihonpuhdistuksen kanssa. Olenkin napannut muutaman hyvän vinkin täältä jo esim. highlight-tuotteista. Ihotyypiltään ja -väriltään erilaisten naisten tarpeet ovat tietenkin yksilöllisiä, mutta jos voisit antaa joitakin yleispäteviä suosituksia! 🙂 Terveisin Mariia

 9. 9

  Sofi sanoo

  Hei Virve! 🙂 Tämä ei varsinaisesti liity postauksesi aiheeseen, mutta itselläni on kanssa tuo ROA-kuuri (Isotretinoin Actavis rinnakkaisvalmiste oikeastaan) ja iho punoittaa ja on aika kuiva. Siksi minun on vaikea löytää meikkivoidetta tähän hätään. Haluaisin meikkivoiteen olevan kuitenkin aika peittävä (Iho ei tarvitse Joe Blasco peittävyyttä kuitenkaan), mutta punaisia aknearpia peittävän kyllä. Ei mattapintainen, mielummin valoa heijastava, sellaisen kuultavan pinnan tuova ja kuitenki sellainen koostumus joka sopii kuivalle iholle. Onkohan liikaa vaadittu. Kosmetologi sanoi että minulla on sekaiho, ja toivoisin että tuote ei maksaisi mitenkään hirveän paljoa (20 euroa olisi hyvä) Kiitos ihan hirveästi etukäteen!

  P.S Japanista ostin sellaisen ihanan VISEE merkkisen Curl&Long ripsarin, se on ihan mieletön, tekee pitkät ja kaarevat ripset ja pitää taivutukset loistavasti, mutta sitä on TODELLA VAIKEA SAADA POIS ilman sarjan omaa silmämeikinpuhdistusainetta, käytän sitä yleensä uidessa, se ei nimittäin katoa mihinkään! ;D

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Hei Virve! Oletko testannut jo E.L.F.in meikkejä (www.eyeslipsface.co.uk)? Kuukausirahallesi voisi saada aika paljon katetta, jos halpismeikit kelpaavat. Itse olen tykännyt erityisesti merkin meikkisudeista, huulikiilloista, luomiväreistä ja kulmakarvavahasta.

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Tää komppaa Mariiaa ja toivoo lisäksi sellasta HITTI vai HUTI-postausta vaikkapa kategorioittain.
  =)

 12. 12

  Irina sanoo

  Sofi, kokeilepa Guerlainin Parure Aquaa, joka on kevyesti kosteuttava sekä kauniin ja kuultavan pinnan antava meikkivoide. Olen itsekin parhaillaan Roalla ja tämän voiteen myötävaikutuksella (sekä tietty hurjalla kosteutuksella) iho pysyy kuurista huolimatta kivassa kondiksessa.

 13. 13

  sanoo

  Hei!
  Jostain luin myös, että strawberrynetin tuotteet olisivat epäaitoja, ainakin osa niistä, ja se toisaalta selittäisi tuota edullista hintaa.. Tai sitten jos tuotteet on aitoja, ne voi olla vanhentuneita..
  Mistä näitä asioita voi tarkistella?
  Mistä luotettavat ebay-myyjät tunnistaa? Eihän kaikki anna palautetta itse tuotteesta/sen aitoudesta, vaan mukavasta reilusta kaupankäynnistä (joka mielestäni toteutui tavallaan myös tuossa sinun kohdalla, etenkin jos ostaja on tietämätön..). Myyjä siis oli reilu ja palautti rahat ja pahoitteli asiaa.

  Oletko kuullut BB creameista? Olisiko niistä jotain kerrottavaa? Ne ei kovin kallita vaikuta olevan, joten ajattelin että ebaysta uskaltaisi tilata ja kokeilla… Ei kai halpoja tuotteita niin paljon feikkeinä myydä?

 14. 14

  jenny sanoo

  Oletko koskaan tutustunut Urtekramin luomutuotteisiin? Prismassa törmäsin aloe vera sarjaan ja oli pakko kerätä mukaan.
  https://www.hyvinvoinnin.fi/ryhma/860/Urtekram

  Ostin myös sen Herbinan marjakasvonaamion, ihan vain koska suosittelit sitä täällä toivottavasti toimii munkin naamalla 😀 Muutenkin pakko kiittää aivan käsittämättömän mahtavasta blogista, oon löytänyt monta hyvää tuotetta tän kautta! 🙂

 15. 15

  sanoo

  Ebayssa feikkimarkkinat tosiaan kukoistavat. Mä shoppailen sieltä aika paljonkin, mutta enemmän vaatteita tms., joissa feikin mahdollinen kohdalle osuminen ei oo suoraan haitallista, vaikka harmittaakin. Ja kierrän kyllä kaukaa "ammattimyyjät", joilla on kasapäin pelkästään uusia tuotteita myynnissä.

 16. 16

  sanoo

  Hih, ollaan ihan sattumalta testailtu samoja naamioita lähes samaan tahtiin! Odottelen näitä postauksia ja toivon, että olisit kokeillut testipaketista jonkun, jota minä en vielä ole, mutta taas samat. 😀 Hassua.

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  Voi apua, minulle kävi kerran samanlainen juttu.. Ostin siis ebaysta halvan hinnan perässä Lancomen juicy tubeja, ja feikkejähän ne olivat. Monet myyvät siellä tosiaan joko feikkejä tai vanhentunutta kamaa (esim. jotain viiden vuoiden takaisia kausisävyjä, joita ei sne koommin ole valmistettu..) Jos puhutaan noista JT:sta. Ja huutiksessa monet tuntuvat myös myyvän näitä "aitoja" juicy tubeja, jotka ovat tosiaan viiden vuoden takaisista kausisävyistä yms. Todella raivostuttavaa toimintaa. Ostavat ilmeisesti jostain jenkki"tukusta" näitä ja ovat niin aitoja..

  Lisäksi mietin myös tuota Strawberrynettiä, kun kuulemma tosiaan myyvät feikkejä/vanhentunutta tavaraa, kuulemma. Olisin ollu tilaamassa sieltä YoungBloodin mineraalipohjaa testiin, mutta en oikein tiedä..

 18. 18

  valkoiset juuret sanoo

  Olisiko siihen jotain kikkaa miten ripsien juuret saisi väritettyä päältä päin? Ripsiväriähän suditaan siis alta päin joten päältä ne jäävät usein vaaleiksi ihan juuresta.

 19. 19

  sanoo

  Olen aina ihmetellyt feikkikosmetiikkaa mutta kaippa siitäkin aika hyvät katteet saa kun feikkaa vaikka Dioria. Luulisi, että feikkikosmetiikan teko ei olisi kovin helppoa kuitenkaan… Minkälaisia feikit ovat olleet jos niitä on tullut vastaan?

 20. 20

  sanoo

  Moikka! Täällä taas yksi nettishoppaaja olisi vailla gurun neuvoja, eli onko ELF Cosmetics UK:n mineraalit sulle tuttuja? Ja jos ovat, niin olisin kysellyt tarkemmin sitä, että ovatko merkin mineraalit nimenomaan niitä "puhtaita" mineraaleja, kuten esim. BareMinerals, vai jotain leikkikamaa? Hinnat näyttävät olevan aivan naurettavan halvat, joten tilausta kutkuttaisi tehdä, mikäli ovat sitä itseään. 🙂
  Samaan syssyyn voisinkin pyytää vinkit muista hyviksi havaitsemistasi oikeista mineraalimerkeistä sen BareMineralsin lisäksi, asia kun kiinnostaa kovasti. Kiitos jo valmiiksi!

 21. 21

  Sofi sanoo

  Kiitos Irina vinkistä! Tuo vaikuttaa ihan just passelilta meikkivoiteelta, paljon olen lukenut tuosta kehuja esim. Glossyn sivuilta. 🙂 Taitaa olla kuitenkin minulle liian kallis meikkivoide (36 euroa), hirveästi houkuttaisi tuon osto, olisikohan mitään edullisempaa?

 22. 22

  Maria sanoo

  Moikka!
  Sain pienen näytepussin Vichyn Aqualia antiox- tuotteesta (fluide hydratant 24h) mikä on ilmeisesti ihan kosteusvoide, kuva tässä: http://farm3.static.flickr.com/2791/4440463071_0f8e5cde44_o.jpg (No Fashion Victims -blogista).
  Voide on vähän rusehtavaa, ja lupaa heleyttää ja piristää kasvojen ihon sävyä. Pesin aamulla ihoni ja levitin tätä voidetta, parin tunnin päästä aloin meikata ja painelin kevyesti otsastani kiiltoa paperinpalalla. Kauhistuin, kun paperinpalaan jäi ruskea jälki, ihan niin kuin meikkivoiteesta!
  Onkohan tuote sitten jonkinlainen sävyttävä kosteusvoide? Olen tätä vahingossa yökäytössäkin käyttänyt!

 23. 23

  Anonyymi sanoo

  Mietin tässä, että kun eilisessä postauksessasi sanoit tarvitsevasi uuden putsarin, mutta himoitset kuitenkin noita poskipunia, niin sain sitten idean.

  En usko tämän sinua mitenkään hyödyttävän, mutta pakkohan minun on ideani sinulle kertoa..

  Nimittäin, ajattelin, että jos periaatteessa ottaisit saman käytännön kuin viimevuonna, olematta kuitenkaan ostolakossa. Sinulla olisi siis tuo kuukausiraha 20€, jolla voisit ostaa mitä haluat. Kuitenkin, jos sinulta esim. loppuisi vaikkapa se putsari (niin kuin nyt), niin saisit ostaa sen kuukausirahan ulkopuolella, jos sinulla ei sitä vastaavaa tuotetta olisi.

  Eli, olisit tavallaan ostolakossa, samoilla säännöillä kuin viime vuonna, mutta plussana olisi se 20€. Kuukausirahalla ei siis tarvitsisi ostaa niitä tuotteita mitä oikeasti tarvitset, jos joku tuote loppuu, vaan niitä pieniä kivoja juttuja, joiden perään haikailet kaupassa (vaikka kotoa löytyisi vastaava tuote). 😀

  Toivottavasti sait jotain selvää..

 24. 24

  sanoo

  JLCHARLOTT4: Minä olen tähän asti ollut tarkkana shoppaillessani, mutta halpa hinta niin veti puoleensa hölmöä tällä kertaa. 😉

  Anonyymi: Pitää pitää sarjan oma sivu mielessä, vaikka alvien takia varmaan päädynkin brittikaupoista tilaamaan. 🙂

  Annonyymi: Kannattaa tosiaan myyjien olla "fiksuja", ettei mene bisnekset pilalle. 🙂

  Anonyymi: Suosittelen aina pesemään ensin. Uusissa siveltimissä voi olla vaikka mitä jämiä. :/

 25. 25

  sanoo

  Tiina: Kiitos loistavista vinkeistä! 🙂

  Emppu: Clinique on loistava! 30 g purkki maksaa muistaakseni n. 33 euroa, eli puuteria on todella, todella reilusti. Loppujen lopuksi tulee siis saman hintaiseksi kuin esim. Max Factor, mutta laatu on ihanan hienojakoinen ja kevyt. Sävyt 08 (neutraalihko läpikuultava) ja 20 (täysin läpikuultava) ovat monille sopivia. 🙂

  Anonyymi: Beptanthenin siniraitaista emulsiota näpyn päälle kunnon täplä, niin paranee nopeasti. Itse hengaan illat kotona täplä iholla ja laitn vielä yötä vasten lisää. 🙂

  Sofi: Hmmm… Hankala sanoa, sillä itse en ainakaan voisi kuvitellakaan käyttäväni suurinta osaa meikkivoiteista tällä hetkellä. Itseasiassa nyt on pakko sanoa, että samasta ongelmasta kärsivänä en voisi kuvitellakaan laittavani yhtäkään tietämääni edullisempien sarjojen meikkivoidetta nassuuni, koska edullisemmissa sarjoissa peittävämpi on lähes poikkeuksetta yhtä kuin paksumpi ja kuivakampi. Nyt en kyllä osaa siis neuvoa. Itse pystyn käyttämään vain mineraalipohjaa tällä hetkellä. :/

  Mariia: Tuota on joku muukin toivonut, mutta en ole oikein osannut tehdä, silä ei minusta ole mitään must have tuotteita, menevät niin tarpeen mukaan. :/

  Anonyymi: En ole, olen yrittänyt pysytellä poissa nettisivuilta luonteeni tuntien. Mutta kiitos vaan, aiheutit pientä himoa. 😉

  Anonyymi: ^^ 🙂

  Irina: Tuo on kyllä ihana meikkivoide. Meikkivoiteet ovat kyllä ehdottomasti niitä tuotteita, joissa hinta usein tuo laatua. 🙂

  veera: Tuosta on ollut aika-ajoin spekulaatiota. Mansikkanettiin oli eksynyt (vai "eksynyt") joskus feikkejä MUS:in tuotteita ja koska paikka on todella suosittu tilauspaikka kaikkialla maailmassa, tuli siitä netissä kova kohu. En siis itse usko, että noin laajasti suosittu firma voisi myydä kauaa feikkituotteita jäämättä asiasta kiinni. Muuten kun noiden MAC:in tuotteiden kohdalla en ole koskaan kuullut, että joku tuote olisi todettu feikiksi. (Ja MACitkin vedettiin äkkiä pois myynnistä, kun kohu syntyi.)
  Minulla ei ole tietoa BB-creameista, mutta Jossun blogista saa kyllä hyvää infoa niistäkin (itse ainakin olen lukenut): http://coffretdemaquillage.blogspot.com/. Ihana blogi muutenkin. 🙂

  jenny: Olen tutkinut marketissa, mutta en ole tarkemmin tutustunut. Ehkä pitäisi. 🙂
  Toivottavasti Herbina toimii! 🙂

  Sara: Saa tosiaan olla tarkkana. 🙂

 26. 26

  sanoo

  kiukkupussi: Hih, meillä on selkeä yhteys. 😉 Itse olen katsonut naamioita sarjan nettisivujen taulukoiden perusteella ja käyttänyt ensiksi kosteuttavimmat. 🙂

  Anonyymi: Tuossa pari vastausta sitten oma mielipiteeni mansikkanetin myymistä tuotteista. 🙂

  valkoiset juuret: Onpa hyvinki: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/08/paiva-210-jotain-rajaa.html 🙂

  Anna: Yleensä ne erottaa hyvin selkeästi, mutta esim. MAC:in tuotteiden kanssa saa olla aika perehtynyt jo erottaakseen (missä on pakkauksen valamisesta jäänyt jälki, miltä pannun pohja näyttää yms. muistaakseni). Äidilläni on kaikenlaisia kiinalaisia feikkituotteita, täytyy kuvata ja tehdä niistä joskus postaus. 🙂

  Taru: En ole itse kokeillut ELF:in tuotteita, mutta käsittääkseni pohjat ovat ihan täysin mineraaleja. Kerro ihmeessä kommenttia, jos kokeilet. Itse liputan bM:n ja Youngbloodin puolesta, Alima oli ihan ok. Kovin laajat kokemukset ei vielä olekaan eri sarjoista kertynyt. :/

  Maria: Tuossa fluidissa on tosiaan kevyesti ihoa tasoittavaa väriä, minkä vuoksi itse tykkäsin siitä enemmän päiväkäytössä. 24 h voide tuo kuitenkin on eikä mikään sävyttävä päivävoide. 🙂

  Anonyymi: Kiitos ideasta! 🙂
  Tuolla systeemillä olen suunnitellut alunperinkin meneväni, eli kun vain etukäteen tiedän jonkun tuotteen loppuvan, lisään sen jo etukäteen seuraavan kuun hankintalistalle budjetin ulkopuolelle. En vain ollut oikein varautunut näin maalis- ja huhtikuussa parin tuotteen loppumiseen. Täytyy katsoa, kuinka tuon ensikuussa muotoilen. 🙂
  Ihanaa, että teiltäkin tulee ideoita projektin suhteen! 🙂

 27. 27

  sanoo

  Hei! Minua kiinnostaisi tosi paljon sellainen postaus, jossa kertoisit mitä meikki/kosmetiikkatuotekopioita eBayssa useimmin myydään ja mistä kopion erottaa. Olisko tässä aiheainesta?

  Itselleni kosmetiikkakopiot ovat ihan uusi asia, ja juuri nyt erityisen kiinnostava siksi kun olin ajatellut etsiä joitain Cliniquen hoitotuotteita sieltä.

 28. 28

  sanoo

  IrmaG: Googlettelemalla löytää melkein parhaiten infoa ebayn feikeistä, mutta voisipa tuosta postrauksenkin näpertää. Kiitos toiveesta. 🙂

 29. 29

  Anonyymi sanoo

  hey!

  ekaa kertaa ostelin ebaysta tällä viikolla. hankin jane iredalen puristepohjan ja siveltimen. nyt alkoi tuo feikkituotekohu jännittää…. miten tämän nyt sitten tarkistaisi? vinkkejä? tuotteita tosin en ole vielä itselleni saanut

  anniina

Trackbacks

 1. […] Kuten vähän aikaa sitten kerroin, alkoi minulla olla edessä uuden meikinpoistoaineen hankinta. Ensimmäistä kertaa vuosiin (yli neljään vuoteen ainakin!) kaikki meikinpoistoon tarkoitetut tuotteeni vihdoin loppuivat ja saisin luvan kanssa ostaa itselleni uuden putsarin (kuukausirahaakin olisi taas jäljellä Benefitin poskipunakauppojen mentyä puihin). […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *