Ihana idea, mutta…

Jonkun aikaa sitten kerroin tarinan siitä, kuinka 2in1-mascarat ovat tulleet markkinoille. Kun taustatyö on tehty, on aika siirtyä kokeilemaan itse tuotetta.

Tänään luvassa on siis kommentteja ja kokemuksia Lumene Natural Code Eye Dramatizer Dual Booster Mascarasta.

Mascaran ideana on, että samalla harjalla voidaan tehdä kaksi erillaista lopputulosta riippuen täysin siitä, kumman korkin kautta harjan vetää esiin.

Korkin numero yksi kautta avattuna mascara harja tulee esiin ”normaalisti” eli siinä on enemmän massaa ja sitä kautta lopputuloksenkin luvataan olevan tuuheampi.

Korkki numero kaksi puolestaan annostelee mascaramassan pienempiin määriin vetämällä mascaraharjan tiukan tuubimaisen osan läpi, jolloin samalla harjalla, mutta vähemmällä massalla tulee väkisinkin kevyempi lopputulos. (Huom, en suosittele tekemään tätä ykköskorkinkin aukiollessa kuten kuvassa, sillä massamöykky voi olla hankalaa palauttaa takaisin putkiloon sotkematta suuosaa täysin.)

Kuten NeuLash-postauksessanikin kerroin, näyttävät ripseni kyseisen kasvattajan käytön jälkeen mielettömiltä mascaran kanssa, mutta ilman mascaraa eroa tuskin huomaa. Tässä siis ripseni vielä ilman mascaraa…

…ja tässä luonnollisemman tuloksen tekevän kakkosversion kanssa:

Tässä vaiheessa tykkäsin mascarasta. Harja erotteli ripset hyvin, antoi hieman pituutta ja tuuheutta, mutta teki siistiä jälkeä. Kerrankin Lumene-mascara, jossa ei ole liian löysä koostumus!

Ykkösversio olisi varmasti mieletön!

Ääh, pieleen meni. Jostain syystä Lumene ei vaan osaa tai ei halua tehdä vahamaisia koostumuksia vaan jättää mascaramassansa aina aivan liian vetisiksi, jotta niillä voisi tehdä yhtään runsaammat ripset ilman, että massa lähtee klimppaamaan ripsiä. Ihan tosi, liian löysällä koostumuksella nyt ei vaan voi saada tuuheutta, ymmärtäkää se jo siellä firmassa!

Ripsiin tuli siis hieman enemmän tuuheutta kuin kakkosversiossa, mutta nätimmiltä ripset eivät minusta näytä.

Kuvassa vasemmanpuoleisessa silmässä versio yksi, oikealla versio kaksi. Itse tykkään enemmän versiosta numero kaksi.

Aivan mahtava mascaraidea, mutta jos vaan mascaramassan koostumusta olisi mietitty hitusen enemmän, olisi tämä varmasti loistava. Toki täytyy muistaa, että nämä olivat kokemuksia vain yhden ihmisen ripsissä ja jollakin toisella mascara voi olla erinomainen. Omissa hennoissa ripsissäni käytän kuitenkin mascaran pois version kaksi kautta.

Oletteko kokeilleet tätä tai muita vastaavia mascaroita? Mitä olette tykänneet? Onko idea teistä mistään kotoisin ylipäätänsäkään?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Lumene NC:n maskarat eivät ylipäätään ole mistään kotoisin, joten tällaiset kikkailut eivät sytytä ostamaan yhtään sen enempää. Tuo märkyysongelma on kyllä Lumenen tavaramerkki, yleensä ripsarit ovatkin parhaimmillaan joku 3 viikon käytön jälkeen.

  Tuota Neulashia sen sijaan on pakko ostaa, jos lopputuloksena on tuollaiset viuhkaripset kuten sulla. Mieletöntä! 🙂

 2. 2

  sanoo

  ihan mielettömät nuo ripset ! mutta näin jatkuvasti rillejä käyttävänä jää tuollaiset vaan haaveeksi.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Oon kokeillu sitä Nivean max volume twistiä , jossa on kolme eri vaihtoehtoa..(tosiasiassa se oli portaaton) nivean tekniikkakin oli hieman kätevämpi minusta: hylsyä ruuvaamalla maskaraa tuli enemmän tai vähemmän. Ja mikä parasta (taas oma mielipide) maskara oli vedenkestävää ja sopi piilareiden kaa 🙂 tykkäsin siitä kovasti, käytin jopa kokonaan!

 4. 4

  sanoo

  Mulla on se Rimmelin 1-2-3 mascara mikä lie, sininen putkilo ja siitä oon kyllä tykänny, harmi vaan, ei oo vedenkestävä. Siinähän tosin on vaan se yksi harja ja putkiloa pyörittämällä säädellään, paljoko väriä siihen harjaan tulee, mutta itsellä se ainakin toimii. Rupeaa tosin jo kuivumaan putkiloon. :/

 5. 5

  sanoo

  Lumenen ripsarit eivät kaikki ole niin vetisiä, sillä ainakin omasta mielestäni Lumenen True Natural Volumessa on tosi vahamainen ja paksumpi koostumus. Ripsarinpohjustajan kanssa se toimii tosi hyvin, kun ei klimppaa ja tuo myös vähän massaa ripsiin 🙂

 6. 6

  sanoo

  Ei vitsit, miten mahtavan pitkät sun ripset on!! Noita katsellessa harmittaa tosissaan etten pysty käyttämään omaa NeuLash putkiloani…ei aiheuta kutinaa tai kirvelyä, mutta isot punaiset panda-rinkulat silmien ympärille 🙁

 7. 7

  sanoo

  Lumene Natural Coden mascarat eivät kyllä sytytä minua yhtään :/ Mutta pakko kommentoida että on nuo sun ripset niin mahtavat 😀

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Oletko koskaan kokeillut levittää "huonompia" ripsivärejä Max Factorin FLE:n harjalla? Itse olen sillä tavalla pelastanut monet kehnot ripsivärit! Tai sitten käyttän sitä "ripsikampana" viimeistelemään kehnon ripsarin, sen ollessa ripsissä vielä märkää.

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Huomasin tässä yksi päivä, että toi maskaratuubi on täysin sama kun Oriflamen 2FX-maskaralla. Itse olen tykännyt hurjasti, mutta OF:n versio ei olekaan mielestäni niin vetinen. 🙂 Viikon käytön jälkeen tosin parhaimmillaan.

  Käytän aina eri ripsivärejä ala- ja yläripsille, mutta tuosta ripsarista saa kyllä molempiin laitettua. Rakastuin. 🙂

  -Jen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *