Ihan selvästi oranssia

Minulla tuli jonkun aikaa sitten ihan mieletön himo saada oranssi käsilaukku.

Näin täydellisen käsilaukun viimeksi tammi-helmikuussa Englannissa käydessäni, mutta unohdin lopulta käydä ostamassa sen. Ja arvatkaa, kuinka minua harmitti!

Onneksi olin nähnyt laukun niinkin kansainvälisen kauppaketjun kuin Hennesin myymälässä, joten jälleenkohtaamisen riemu oli suunnaton, kun sama laukku sattui silmääni kotimaan kamaralla muutamaa viikoa myöhemmin.

Tällä kertaa meitä ei voinut erottaa mikään ja laukku lähti mukaani.

Oranssin käsilaukun pariksi sopiikin sitten tietysti ihanasti oranssi kynsilakka.

Laukkuni on enemmän hieman syvempi, lähes poltettu oranssi kun taas L’orealilta saamani Essien tämän kevään kokoelman kynsilakka sävyssä Orange, It’s Obvious puolestaan on hieman kirkkaampaa oranssin sävyä.

Lakka on minusta aivan upea cremeoranssi, josta jää kynsille upea kiilto. Sävy on jo yhdellä kerroksella hyvin peittävä. Kuvassa lakkaa kynsilläni kaksi kerrosta.

Kuten muihinkin L’orealilta saamiini Essien kynsilakkoihin, olen ihastunut tähänkin aivan valtavasti tämän laadun puolesta. Isohko sivellin tekee hyvää ja siistiä jälkeä nopeasti vain parilla vedolla ja kestää kynsissä loistavasti.

Tätä katsoessa tulee niin kesäinen olo!

Oletteko te oranssin ystäviä?

(Essien kynsilakkoja myyvät Suomessa esimerkiksi Sokokset ja Anttilat hintaan 14,90 ja löytyypä muutamia sävyjä hieman edullisemmin Loveit.fi -verkkokaupankin valikoimista.)

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  heii tiedätkö myydäänkö jossain vielä Lumenen Niittykukkia/Flower power luomiväripalettia? voisin ostaa sellaisen vaikka käytettynäkin ! paletissa on 9 vaaleanpunaisen, liilan, valkoisen jne. sävyjä 🙂

 2. 2

  sanoo

  Moi.
  Haluisin kysyy sulta tosta Mavadrysta, et aiheuttaako se sulla lakan halkeamista?
  Itsellä aina toisena päivänä lakkauksesta parista kynnestä lakka halkeaa keskeltä poikittain, vain sillon kun oon käyttäny Mavadryta.

 3. 3

  sanoo

  Hauska sattuma, laitoin muutama päivää sitten Feel Uniquen tilaukseen mukaan juuri tuon Essien sävyn, kun oli alennuksessa alle 6 puntaa. Näyttääpä ihanalta kynsillä!

 4. 4

  sanoo

  Oranssi ei iske ei yhtään!! Sen sijaan tumma pinkki on kevät pop mulle 🙂 haluaisin tumman pinkin laukun ja kynnet ja vielä tuubihuivin ja mielellään samaa tumman pinkkiä sävyä. Toinen yhdistelmä samalla kaavalla olis fazerin sinisen sininen, kynnet, laukku ja huivi 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Täällä hakusessa keltainen laukku :)! Keväällä täytyy saada Väriä!

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  mä oon jotenki tykästyny kans oranssiin tänä keväänä 🙂 mut musta on ihan järkyttävää riistoa sokokselta kun noita essien lakkoja saa tyylii 8-9 eurolla beautybaystä…

 7. 7

  sanoo

  I think an orange belt would also be a nice accessory to emphasize the bag 🙂
  There was a perfect one I saw a TKMaX but I could not, simply could not justify spending 17 pounds on a belt… even if it's a Savile Row

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *