Identtiset kaksoiset höynäyttävät

Muistatteko, kun kerroin, kuinka monet suuret kosmetiikkainnovaatiot eivät suinkaan ole merkkien itsensä keksimiä vaan ne ovat vaan ostaneet sen pakkauksia ja muita tehtailevalta firmalta, jolta ne ovat vapaasti ostettavissa?

Huomasin kotonani jo jonkun aikaa sitten yhden tuotteen, jossa minua on ”höynäytetty”.

Magneettilakkavimmoissani ostin loppusyksyn Englannin reissultani Bootsin oman 17-merkin magneettikynsilakan, jonka korkin avulla kynsille pitäisi tulla lainekuvio.

Samalta reissultani ostin myös Superdrugista Fashionista-merkin pelkän kynsimagneetin. Näköjään tämäkin oli luvannut aaltoilevaa efektiä. Olin ilmeisesti todellakin ostovimmoissani, sillä en yhtään edes ajatellut, mitä olin jo aiemmin ostanut.

Kun otin yksinäisen magneetin esiin ensimmäistä kertaa, huomasin sen olevan identtinen 17-merkin lakan korkin kanssa. Siis ihan identtinen.

Itseasiassa niinkin identtinen, että 17-sarjan magneettikorkki kuului ensin nykäistä pois ennen lakkapullon avaamista ja pitelin kädessäni kahta identtistä korkkia.

Että näin.

Oletteko te löytäneet eri merkeiltä identtisiä pakkauksia tai jopa tuotteita?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Kosmetiikasta ei tule juuri nyt mieleen, mutta muutama vuosi sitten kävin vaihdossa ollessani kokeilemassa moneen kertaan n. 70 euroa maksavia nahkaisia ballerinoja, jotka olivat hieman "paremman" merkkiset. Toinen kenkä vaan oli koko ajan hieman liian pieni, ja korkean hinnan takia en raskinut kenkiä sitten ostaa.

  No tulin Suomeen, ja paikallisessa Anttilassa kenkiä katseltuani huomasin hyllyssä täsmälleen samanlaiset ballerinat, tällä kertaa varustettuna Anttilan jollain omalla merkillä. Hintaan 25 euroa. Kokokin oli ihan samalla tavalla "väärä" kuin aiemmin kokeilimissani. Pakkohan ne oli ostaa, ja venyivät sitten ihan sopiviksi käytössä.

 2. 4

  sanoo

  Blax-hiuslenkit ja Dermosilin myymät ovat täysin identtisiä, pakkaustaan myöten. Nimi vain on eri. Dermosilin omissa tosin lukee takanakin pienellä Blax 🙂

 3. 5

  sanoo

  Minullekin on käynyt samalla tavalla kenkien suhteen!
  Ostin pari vuotta sitten itselleni Prahan New Yorkerista glagiaattorisandaalit ja maksoin niistä 17€. Tasan vuotta myöhemmin niitä samoja olikin myynnissä Suomessa Carlsonilla hintaan 50€. Sandaalien hinta olikin triplaantunut niiden rantauduttua Suomeen! 😀

 4. 6

  sanoo

  Lähimpänä identtistä on ollu Osiksen Dust It ja Got2B:n Powder'ful -hiuspuuterit.

  Niiden INCIt ovat täysin identtiset lukuunottamatta kahta ainesosaa, jotka ovat tuotteissa eri päin, toinen toisessa ensin ja toinen toisessa. Ja INCIn loppupäässä tietenkin 😀

  • 6.1

   Anonyymi sanoo

   Got2B:llekin löytyy vielä identtinen kaveri. Tänään löysin Tocmannilta myöskin Schwarzkopfin hiuspuuterin merkkiä Taft(joskus kauan sitten oli ainakin hiuslakkaa tällä nimellä myynnissä). Inci on täsmälleen sama, vain purkin/pakkauksen väri ja nimi on eri. Plus että hintaa oli vain 5,20€ kun Got2B pyörii siellä 7€ tienoilla.
   *MissM

 5. 8

  sanoo

  Minäkin olen kegistä löytänyt kaksoset eriliikkeistä. Prismasta ostin kengät, joissa oli ruutukuvioinen remmi noin 25 €. Myöhemmin löysin kengät jotka olivat muuten identtiset mutta remmissä oli sekä ruutuja että palloja, hinta oli noussut yli viidenkympin.

 6. 9

  Anonyymi sanoo

  Viime kesänä anttilassa sko punktenissa, aleksi 13sta ja spirit storessa myytiin juuri samoja matalakiilakorkoisia gladiaattoreita mutta vaan eri merkillä varustettuna! Ainoastaan korkolappu saattoi olla eri.

 7. 10

  Anonyymi sanoo

  Barry M:n magneettilakoissa on myös hyvin samanlainen systeemi, magneettikorkki vaan on suorakulmion mallinen.

 8. 11

  Anonyymi sanoo

  Lancomen miesten putsari ja Biothermin miesten putsari varmastikin samat. Tuoksua lukuunottamatta.

  Miesgepardi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *