I want her hair (styling equipment)!


En tiennyt himoitsevani Kate Middletonin hiuksia, mutta ilmeisesti teen niin. Olen nimittäin brittimedian avustuksella löytänyt jälleen uuden (tälläkin kertaa pyörivän!) hiusvempeleen, jonka avulla hiuksista pitäisi saada vaivatta ”katemiddletonit”.
Suomeksi tämä siis tarkoittaa, että hiuksista saa tuon vempaimen avulla sileät, kiiltävät, laineikkaat ja täynnä volumia olevat ilman kampaaja-ammattilaisen blowdry-käsittelyssä käyntiä.
Kuulostaako lupaavalta? No minusta ainakin!

Itse laite ei oikestaan ole sen jännittävämpi vempain kuin ilmakiharrin, mutta tämä BabyLissin BigHair 50mm on kuitenkin aivan omanlaisensa ilmakiharrin.

Kihartimen teho perustuu sen pyörivään kiharrinosaan ja pehmeisiin harjaksiin, jotka eivät solmi hiuksia harjasten ympärille niin, että kampaajavisiitti on sittenkin tarpeellinen pienen irtisaksimisen muodossa. 
Katsoin monia vempaimeen liittyviä videoita YouTubesta ja olen jo melko vakuuttunut, että tarvitsen tällaisen laitteen. Ihan vaan siksi, että asun Englannissa ja kaikki täällä tuntuvat tahtovan Kate Middleton -tukan, eli ehkä minunkin täytyy sellainen haluta.

Onko joku sattunut kokeilemaan tätä Big Hair 50mm -laitetta? Kuka on kiinnostunut kokeilemaan?
Kommentit
 1. 1

  minä vaan... sanoo

  Mulla on tuollainen, vanhempi (ja halvempi?) versio. Itse en ole tykännyt, en omia enkä muidenkaan hiuksia laittaessa. Ehkä en vain osaa 😀

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mikä hinta + mistä? Myydäänkö suomessa? Vaikutti ihan hurjan hyvälle, sillä ksyin itsekin Youtubeen tutkimaan laitetta ja woa! Tahtoo, tahtoo!
  Tähän samaan syssyyn pistän muutenkin kehut blogillesi, olen sen avulla löytänyt monta juuri Oikeaa tuotetta just meikälle. Kiitos, mahtava blogi siulla! 🙂

 3. 4

  sanoo

  Mulle kyllä kelpais vaan en oikein vakuuttunut youtuben perusteella (paitsi siitä että ehkä munkin pitäis joskus yrittää föönata tukkani! :D), sillä mä pidän nimenomaan tuosta latvojen tiukasta kiharasta enkä niinkään siitä volyymista ja pöyheydestä koska sitä löytyy jo omasta takaa. Mutta jos joku kaveri tämän hommaa niin taidanpa kyllä pyytää lainaan! Kaikkeahan sitä on kokeiltava, ei Pearl Wandin ja Pro Curlinkaan kiharat mun hiuksissa pysy vaan eihän se olis niitä hommaamatta selvinnyt 😀

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Mä muistan ku ostos-tvssä oli varmaan 10 vuotta sit tämmöne 😀 sit oli se laite joka napsi hiuksista latvat, kuinkahan paljon se möi..

 5. 6

  sanoo

  Heti paikalla vekotin tänne! Mä olen valmis kokeilemaan MITÄ TAHANSA mikä toisi volyymia näihin karvoihin, joita en kutsu edes hiuksiksi vaan skandinaavisiksi höyheniksi.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Ostin reilu vuosi sitten, kun kyseistä laitetta erässä seuraamassani blogissa kehuttiin. Taisinpa NetAnttilasta tilata tuon hintaa jotain 40€ kieppeillä. Kerran siis YHDEN KERRAN olen tätä viitsinyt käyttää. Että niin no.. saattaisi olla hyvä kapistus jos sitä vaan käyttäisi 😀 omasta mielestäni tavallisella pyöröharjalla ja föönillä tulos on sama.

 7. 10

  Anonyymi sanoo

  Tää on just sitä mitä mä kaipaisin! Mistä näitä saa? Googlettamalla en onnistunut löytämään tahoa, josta Suomeen saisi.. auttakaa, tahtoo tommosen 🙂

 8. 11

  Anonyymi sanoo

  Minulla on tuo vempain. Käytin sitä aluksi innolla. Käyttö jäi koska se pitää kovaa meteliä ja kestää ikuisuuden saada koko tukka käsiteltyä. Paksun tukan tulee olla lähes kuiva ja käsiteltävien osioiden tulee olla tarpeeksi ohuita jotta vempain jaksaa pyörittää hiustuppoa kunnolla. Minulla on olkapäiden alapuolelle ulottuva tukka ja ainakaan minun vempain ei jaksa pyörittää edes tuota pituutta kunnolla. Vempain ei myöskään anna pahemmin volyymia juureen. Paremman tuloksen saan hiustenkuivaajalla.

 9. 12

  sanoo

  Kätevää aasinsiltaa pitkin asiasta kolmanteen, mutta pysytään edelleen tuossa Katessa:

  Kerro (noin niinkuin kosmetiikan ja ehostamisen asiantuntijana), mikä tuossa Katen meikissä on aina pielessä? Käsitääkseni hän tekee sen aina itse… Ollaan tätä ties kuinka monet kerrat arvuuteltu työpaikan kahvipöydässä ja edelleen emme oikein tiedä… Liian tummat alarajaukset? Liian tumma meikkivoide? Jonkinlainen tunkkaisuus? Vai mikä?

  PS: Hiuksensa ovat kyllä tyylikkäät! 🙂

  • 12.1

   sanoo

   Minusta kyseessä on perus UK-syndroma: vaikka meikkiä ei muuten pahemmin olisikaan, on silmät aina rajattava kovalla mustalla ja kunnolla. Täällä näkee vaikka kuinka paljon ihmisiä, joilla ei ole esimerkiksi mitään ihoa tasoittavaa meikkipohjaa ja hyvä kun on mascaraakaan, mutta silti silmät voimakkaasti kynällä rajattu. Siinä missä suomalaisille must-meikkituote on ripsiväri on se UK:ssa kajal/silmämeikkikynä. Katen silmät on usein rajattu vieläpä alhaaltakin ulkopuolelta ja ihan nurkasta nurkkaan.

   Tässä pari Kate-esimerkkiä:
   http://www.awomensclub.com/wp-content/uploads/Kate-Middleton-Eye-Makeup-Tips-.jpg
   http://www.helpmystyle.ie/wp-content/uploads/2011/04/alg_kate-middleton.jpg

   Ja usein jos Katella on luomiväriä, on se ruskeaa ja sitä on vain tasan liikkuvalla luomella, mutta sävyä ei ole häivytelty mitenkään pahemmin, eli seurauksena on ruskea liikkuvaluomi, jonka yläpuolella on heti ihonvärinen yläluomi, eli syntyy melko voimakas kontrasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *