”I prefer…”

Minulta loppui jonkun aikaa sitten Lumenelta saamani Berry Refresh -linjan suihkugeeli.
Lakansiemenöljyä sisältävä tuote ei ollut oikeastaan pelkkä tavallinen suihkugeeli, vaan itseasiassa kevyenrakeinen hellävaraisesti ihoa kuoriva suihkugeeli.
Pidän näistä Lumenen Berry Refresh -linjan värikkäistä tuotepakkauksista. 
Ne ovat iloisen pirteitä, mutta silti selkeälinjaisen tyylikkäitä. 
Itse tuotekin oli mukavan raikkaan tuoksuinen ja ihon hellävaraisesti puhdistava, muttei liian pesevä kuitenkaan. Ihosta tuli pehmeä, muttei varsinaisesti kuitenkaan erityisen kuoritun tuntuinen.
Suihkugeelin viimeisiä pisaroita itseeni hieroessa mietinkin, kuinka moni tykkää tällaisista kuorivista suihkugeeleistä?
Rakeita on koostumuksessa sen verran harvassa, ettei sen kuoriva teho tunnu ollenkaan samalla lailla kuin tavallisen, runsasrakeisemman vartalokuorinnan, mutta pienet rakeet tuntuvat kuitenkin jonkun verran. Tuotteen päivittäisestä käytöstä huolimatta koin kuitenkin, että tahtoisin kuoria vartaloni ihon kuitenkin aina välillä ihan ”kunnollakin”.
Olen itse enemmän rakeettomien, täyteläisten, maitomaisten ja jopa öljymäistenkin koostumusten ystävä (kuivasta ihostani johtuen) joten tahtoisinkin nyt kuulla, millaisia suihkutuotteiden koostumuksia te mieluiten suositte?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kyllä kuorivan suihkugeelin pitää olla KUORIVA. Työkaverini myös juuri hetki sitten manasi, kun oli kauhean pettynyt tähän tuotteeseen.

 2. 2

  sanoo

  Olen kokeillut tuollaista Laveran kuorivaa suihkugeeliä, ei ollut minun juttuni. Itse tykkään eniten kermaisesta koostumuksesta suihkugeelissä.

 3. 5

  sanoo

  Kyllä nuo rakeiset suihkugeelit on minusta hikisen jumpan jälkeen kivoja, pesevät ihan kunnolla verrattuna rakeettomaan. Muulloin suosin tavallisia suihkugeelejä ja shower creamejä.

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Minä tykkään käyttää oliivisaippuaa, saippuan haju ei ole paras mahdollinen mutta ihoni ei ole enää niin kuiva kuin ennen. Eron huomaan parhaiten kainaloista, jotka olivat ennen niin kuivat että niitä piti rasvata. Nyt olen käyttänyt oliivisaippuaa pari vuotta eikä ole tarvittu enää kainalorasvausta. Saippua on siis kiinteässä muodossa, maksaa noin 3-4 euroa.

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Kermainen ja pehmeälle tuoksuva (voiko näin sanoa?)suihkuvoide on paras. Palvoliven cherry blossom on ikisuosikki.

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Minusta tuollaiset tuotteet ovat aivan turhia. Olen kokeillut tuota kyseistä (annoin yhden kerran jälkeen eteenpäin) sekä Laveran vastavaa limentuoksuista. Laveran versio on mielestäni parempaa kuin tuo Lumenen, mutta kumpaakaan en ostaisi uudelleen. Kuorintaefekti on täysin olematon. Käytän mieluummin ehtaa kuorinta-ainetta ja suihkusaippuaa, erillisinä tuotteina siis. Vaikka kuorinta-aineessa olisikin jotain pesevää mukana, pesen yleensä rasvoittuvan (mutta pintakuivan) ihoni sen jälkeen silti miedolla suihkusaippualla.

 7. 9

  sanoo

  Kuorivat tuotteet ovat liian tujuja iholleni, mieluummin kunnon saippua (esim. oliivi- tai marseille- tai muu luonnonöljypohjainen), joka sentään pesee kunnolla. Käytän myös suihkugeelejä, Yves Rocherilla on tarpeeksi edullisia ja erilaisia vaihtoehtoja.
  Palmolive on talvisin todella loistava valinta, suosikki Olive Milk 🙂 Sorrun toisinaan kalliimpiin hienostelusarjojen luksustuotteisiin, mutta palaan taas edullisiin vakioihin.

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Mulla on ollut jo pitkän aikaa käytössä Family freshin suihkusaippua.Rakastan spring rainin tuoksua, siitä tulee oikeesti tosi keväinen fiilis.

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  oletko muuten kokeillut sitä nivean suihkussa käytettävää kosteusvoidetta, joka toimii hiustenhoitoaineen tapaan, eli huuhdellaan pois? tahtoisin kuulla käyttökokemuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *