Hyvin pohjustettu juttu!

En yleensä ole jakanut käyttää ripsivärini alla pohjustustuotetta tuomaan lisää näyttävyyttä lopputulokseen, mutta saatuani äidiltäni pari kuukautta sitten Diorin Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum -ripsivärinpohjustajan (n. 36 euroa), en oikeastaan ole enää osannut elää ilman sitä.

Tuote on siis sekä pohjustaja että ripsiä ravitseva seerumi, mutta koska tuotetta levitetään vain ripsiin eikä ripsien tyveen kuten ripsienkasvattajaa, ei se tietenkään voi kasvattaa ripsiä mihinkään, ravita vaan. Ja omat ripseni eivät ole katkeilevat tai hauraat, joten en niinkään kaipaa sitä ravitsemispuolta.

Seerumi kuitenkin hoitaa ja ravitsee niitä ja lupaa ikäänkuin ”turvottaa” ripsiä, jolloin ne näyttävät tuuheammilta. Okei, niinhän hiuksillekin voidaan tehdä.

Tämän lisäksi valkoinen massa tietysti tuo välitöntä ja selkeää tuuheutusefektiä ripsiin.

Pohjustajan harja on selkeä ja nappaa itseensä massaa juuri sopivasti. Itseasiassa harja taitaa olla peräti samanlainen, kuin vihkamaisen siistin ja tuuhean vaikutelman ripsiin tekevässä Iconic-mascarassakin on.

Tuotetta voisi käyttää myös yöaikaan ripsiä vahvistavana tuotteena, mutta itse tyydyn päiväkäyttöön.

Pohjustaja jättää ripset jäljiljtään valkoisiksi ja tosiaan tuo niihin lisää näyttävyyttä. (Miksei näissä voi olla valmiiksi sävyä? Siksikö, etteivät ihmiset tajuaisi voivansa käyttää alle muuten vaan toista mascaraa?)

Mascaran massa on hyvä levittää ripsiin välittömästi pohjustajan jälkeen, jolloin se levittyy tasaisemmin ja paremmin. Jos pohjustaja ehtii kuivua, ei massa välttämättä peity täydellisesti. Minusta ripset jäävät tämän jäljiltä kuitenkin pehmeämmiksi ja erotelluimmiksi kuin esimerkiksi L’orealin kaksipäisen Double Extensionin primerin jäljiltä, joten päälle tuleva mascaramassa on helppo levittää.

Omissa ripsissäni on NeuLashin ansiosta loistavasti pituutta, mutta ne ovat yhä edelleen hennot ja kaipaankin ripsiväriltä nimenomaan tuuheutusta. Siksi runsautta tuova pohjustaja on juuri sellainen tuote, jollaista omat ripseni kaipaavat.

Vasemmanpuoleisessa silmässä pelkkää mascaraa, oikealla mascaran alla Diorin pohjustajaa. Ero on selkeä: Oikeanpuoleisen silmän ripset ovat paitsi tuuheammat ja näyttävemmät, myös hieman pidemmätkin, mutta silti luonnollisen näköiset ilman isompia paakkuja tai kökkäreitä.

Tykkään tästä pohjustajasta aivan valtavasti ja tämä on ylivoimaisesti paras kokeilemani ripsivärinpohjustaja!

Käytättekö te ripsivärinne alla pohjustajaa? Mikä on oma suosikkinne? Onko joku pohjustaja ollut täysin yhdentekevä?

Kommentit
 1. 1

  Maiju sanoo

  En oo ees tiennyt, että on olemassa tuollaisia pohjustajia erikseen. Toki oon törmännyt niihin ripsareihin, joissa on toisessa päässä normiripsari ja toisessa tuo valkoinen pohjustaja.

  Halusin vaan tulla saattamaan sua houkutukseen ihan pikaisesti. Törmäsin nimittäin sattumalta Rimmelin Lycra Pro -kynsilakkaan ja rakastuin siihen suin päin niin paljon, että kävin ostamassa kerralla vielä neljä sävyä lisää. Suti on ihanan leveä, jolloin tällainen tumpelokin saa kyntensä helposti lakattua siististi, ja koostumus on muutenkin toimivaa. 12 millin pullo maksoi Anttilassa 7,50 e ja näin mahtavasta tuotteesta sen maksoin kyllä mielelläni. Olisin voinut ostaa enemmänkin kuin 5 sävyä yhteensä, mutten löytänyt valikoimasta enempää itseäni miellyttäviä värejä. Täytyy kyllä käydä jostain muustakin kaupasta kuin Anttilasta vielä katsomassa, jos löytäisin lisää sävyjä. Rakastan lakattuja kynsiä, mut tosiaan oon niin tumpelo lakkaaja, etten oo usein jaksanut lakkailla kun se on niin työlästä. Tällä lakalla se on vihdoin niin helppoa että voisin vaihtaa lakkaa vaikka muutaman kerran viikossa ilman mitään tuskaa 🙂

 2. 2

  sanoo

  Ainoa ripsienpohjustaja jota olen kokeillut oli Make Up Foreveriltä. Se oli ihan susi! Suoristi ripset alaspäin roikkuviksi eikä edes tehnyt mitään tuuheuttavaa tai pidentävää. Ihan turha, ja kalliskin vielä. Kyllä ärsytti 😀

 3. 3

  sanoo

  Mielenkiintoiselta vaikuttava tuote, tosin ei sitä paljon opiskelijabudjetilla tuollaisia sorru ostamaan. 🙂

  En tiedä johtuuko kuvan varjoista vai mistä, mutta tykkään paljon enemmän noista sun pohjustamattomista ripsistä, vaikka tokihan sillä pohjustalalla näköjään saa reippaasti näyttävyyttä!

 4. 4

  sanoo

  Täällä myös yksi koukussa oleva ilmoittautuu! Ennen tätä Diorin tuotetta en ollut käyttänyt mitään pohjustusta ripsivärin alla, mutta tähän tuotteeseen rakastuin heti enkä luultavasti voi enää koskaan olla ilman 🙂

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Oi,tätä postausta ehdinkin jo odotella! Ja tämä puhuu sen verran puolestaan, että täytyypi hipsiä joku päivä Sokoksen kautta 🙂 Otatutin omat ripsienpidennykset pois toissapäivänä ja nyt kaipailen jotain apua näihin omiin ripsentynkiini! 😀
  Sulla on muuten ihan mahtavat ripset!

 6. 7

  sanoo

  Aika huomattavan eron tuolla saa näköjään aikaan 😮 Joskus olen jotain ripsivärinpohjustajaa kattellut nettikaupassa, mutta jättänyt ostamatta, kun ajattelin, ettei siitä voi olla mitään hyötyä.

 7. 8

  sanoo

  Itse olen katsellut noita kaupoissa, mutta ei ole tullut ostettua vielä. Itse olen hullaantunut tuohon kulmakarvojen pohjustajaa.

 8. 9

  paula sanoo

  Ei liity nyt tähän mitenkään mutta ajattelin vinkata, että sokkarin verkkokaupasta saa sitä Lumenen Lift touch -puhdistusöljyä ja saman sarjan kasvovettä. Alennettuun hintaan jopa. 🙂

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Hassu kysymys, mutta jääkö varsinaisen ripsarin harjaan jämiä tuosta pohjustajasta? Oletko huomannut? Tekisi mieli kyllä kokeilla tuotetta.

 10. 12

  - sanoo

  Musta kummankaan silmän ripset eivät näytä ”luonnollisilta”, koska kummastakin näkee selkeästi, että on laitettu ripsiväriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *