Huulisorbettia

Minulle päätyi työkaverin kautta kokeiluun eräs Lumenen tuote, joka näyttää ulkomuodoltaan hyvin tutulta jo entuudestaan.
Cliniquen jo aiemmin kehumaani Chubby Stickiä ulkonäöltään erehdyttävästi muistuttava tuote onkin Lumenen oma versio Huulikiiltokynistä, joita näyttää tällä hetkellä tursuavan jo useammalta merkiltä.
Clinique Chubby Stick.
Huulikiiltokynät ovat omien kokemuksieni mukaan näppäriä käyttää, sillä (kierremekanismilla toimiva, kun joku asiaa kuitenkin miettii) hylsy on mukava kantaa pienessäkin laukussa mukana ja siitä on helppoa lisäillä meikkiä huuliin vaikka ilman peiliäkin.
Lumene on nimennyt omat huulikiiltokynänsä lumenemaisesti Raspberry Miracle Lip Sorbeteiksi ja kertoo heidän versioidensa sisältävän hoitavaa vadelmaa (vadelmansiemenöljyä arvatenkin?).
Koska kyseessä on nimenomaan kiiltokynä, lupailee tuote läpikuultavaa koostumusta, mutta samalla kosteutettuja ja kiiltäviä huulia.
Oma kappaleeni on sävyä 12 Summer Sky / Kesätaivas.
Tämä kesätaivas kimaltelee huulilla runsaan shimmerisenä, mutta silti kevyenä sävynä. Söpön vadelmainen herkkusuu, sanoisin.
Kaikki sävyt eivät suinkaan ole yhä shimmerisiä kuin tämä kokeilemani, joten valikoimista löytyy varmasti mukava sävy myös niille, jotka eivät niin shimmerihässäkän perään haikaile. 
Itse kuitenkin  koin shimmerisen kiillon tekevän huulistani mukavan nudet, mutta samalla täyteläisen näköiset. Tämä on hieman sellainen jokatilanteen kiilto, joka toimii vähän joka lookissa. Täydellinen tuote matkameikkipussiin, siis.
Pidän tuotteen koostumuksesta, sillä se ei tietenkään ole yhtään tahmainen vaan enemmän sellainen pehmeän huulibalmin tyyppinen. Kiilto kesti huulilla hyvin ja pienet mikroshimmerit olivat niin pieniä, etteivät ne tuntuneet huulilla yhtään ärsyttäviltä ja karheilta, kuten niillä on joskus tapana tuntua.
Pidin tästä huulikiiltokynästä kovasti ja voisin kuvitella käyttäväni tätä muissakin väreissä. Yhteensä sävyjä on saatavilla kahdeksan ja kynillä on hintaa n. 12,90 euroa.
Oletteko te kokeilleet jo Lumenen Raspberry Miracle Lip Sorbetteja tai muiden merkkien vastaavia huulikiiltokyniä? Mitä olette niistä tykänneet?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Mä olin alunperin ajatellut ostaa jonkun tuollaisen Lumenen, kun kovasti halusin testata jotain tälläistä kynämuodossa olevaa huulimeikkiä. Löysin kuitenkin brittiläisen MUA-merkin nettisivut ja heillä oli myynnissä todella pigmenttisiä huulikyniä vain 3 punnalla, joten tilasin sieltä 2 eri sävyistä ja olen ihan rakastunut! Suosittelen testaamaan! Nyt odottelen myös pakettia elf:iltä, josta tilasin myös yhden huulikiiltokynän.

 2. 2

  sanoo

  Just lähti Cliniquen versio (intense) mukaan Stokkan alesta (viimeinen kpl) mutta piirun verran parempi on mielestäni Revlonin versio Lipstain, siinä on valtaisan ihana minttuinen tuoksu ja pysyvä jälki. Harmi että Suomesta ei enää Revlonia saa, varsinkin huulipunissa on klassikkoja…

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Minusta tuo oli sarjan kauhein sävy. :'D Mutta jokaisella makunsa. Itse ostin omani viikko sitten, se on se burgundy-sävy. 🙂 Ihana. ostin myös IsaDoralta korallin sävyn ♥

  • 4.1

   Anonyymi sanoo

   Mun mielestä myös, jotenkin semmonen teini-vuosien glitteri-pinkki… 😀

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  testasin tuota tänään, sait kyllä sävyn näyttämään kuvissa paljon paremmalta kuin miltä se oikeasti näyttää 😀

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Ihana! Oon katellu noita Chubby Stickejä ihan innoissani, mutta se hinta on sitten vähän estäny mua kiikuttamassa niitä kassalle. Noi on näköjään suht siedettävissä hinnoissa, niin vois kyllä kokeilla 🙂

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Sain keväällä Sokoksesta näytteen Chubby Stickin sävystä Super Strawberry, se oli aika kiva sävy joka varmaan sopii monille, siitä tuli juuri sopivasti väriä esim. töissä käytettäväksi, vapaalla tykkään käyttää näyttävämpiä punia.Laatu tuntui muutenkin mukavalta.Olisin ostanut saman sävyn mutta se oli juuri silloin loppu joten ostin vaaleamman pinkin sävyn 14 Curvy candy.Se on huulilla ehkä liiankin kalpean näköinen mutta menettelee näin kesällä.Ostan varmaan vielä jatkossa joskus sen Super Strawberryn koska puna on arkikäytössä hyvän tuntuinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *