Huulirasvaremontti

Superhuulituotteeni Biothermin (valitettavasti juuri lopetettu) Nutrisource Levres on jälleen kulunut loppuun, mutta onneksi näitä on vielä yksi kappale jemmassa.

Olen ylistänyt tätä blogissani jo niin monesti (mm. täällä ja täällä), mutta tätä ei vaan voi ylistää liikaa! Käytän tätä aina yötä vasten ja normaalisti yksi purkki riittää käytössäni seitsemän kuukautta. Aknelääkkeiden aikana jouduin kuitenkin lotraamaan tätä reilusti ja jokailtaisessa käytössä tämä kesti ”vain” viisi kuukautta. Ja koko lääkekuurin ajan huuleni pysyivät tämän ansiosta hyvässä kunnossa ja saatoin meikata niitä normaasti.

Olen niin katkera L’orealille, että he menivät lopettamaan näin loistavan tuotteen! Onneksi minulla on näitä vielä yksi jäljellä, mutta ensivuoteen mennessä minun on luultavasti kuitenkin löydettävä toinen tuote, joka kykenee korvaamaan tämän. Etsinnät ovat olleet aktiivisina käynnissä, mutta eivät ole vielä tuottaneet tulosta.

Jos kuitenkin saatte tätä vielä jostain käsiinne, suosittelen kokeilemaan! Paras huulirasva ikinä ja veikkaan, että aika moni voi yhtyä tähän mielipiteeseeni (hintaa n. 20 euroa / purkki).

Tilasin Strawberrynetistä kokeeksi tämän seuraajaksi aikoinaan Muradin Soothing Skin and Lip Care -huulirasvan, joka kuulosti lupaavalta, mutta ei sitten osoittautunut mitenkään erityiseksi tuotteeksi. Kosteutti ja pehmitti ihan kelvollisesti, mutta yötä vasten käytettynä huuleni eivät olleet aamun koittaessa muuttuneet taianomaisen pehmeiksi samalla lailla kuin Biothermin huulirasvan kanssa.

Itseasiassa päädyin lahjoittamaan tämän eteenpäin äidilleni, sillä vaseliinisen tuoksun läpi puskee todella keljuna tuoksu, joka muistuttaa energiajuomaa. Inhoan energiajuomia ja niiden tuoksua (hajua!) ja esimerkiksi Batteryn haistaminen saa minulle aina kylmät väreet pystyyn. Tämän vuoksi en kyennyt itse käyttämään tätä huulirasvaa kovin kauaa.

Uuden Nutrisourcen lisäksi jemmoistani löytyy vielä Pirkan väritön Mustikka huulivoide sekä kaksi meikeiksi laskemaani värillistä huulirasvaa, eli Pirkan Karpalo huulivoide ja Labellon Angel Star. Yritän malttaa ensin kuluttaa Pirkan Mustikka huulivoiteen pois yökäytössä ja aloittaa sitten taas etsinnät uuden HG-huulirasvan löytämiseksi.

Ja kun huulirasvoista nyt kerran puhuttiin, niin hankin itseasiassa juuri wannabe-insinöörille uuden huulirasvan ja tein valinnan tietysti täysin sillä perusteella, että mitä minä itse tahtoisin kokeilla… kieroa, mutta toimivaa.

MediSoftin Huulivoide vaikutti sisältönsä puolesta todella lupaavalta ja parin euron hintakin oli varsin sopiva (ja tässä tapauksessa pakkauskin näytti sopivalta sen uudelle omistajalleen).

Kun sitten kokeilin tätä huulilleni sain huomata, ettei tämä todellakaan ollut ollenkaan sitä, mitä minä itse huulirasvaltani haluan. Siis tämähän on ihan kuin voidetta (ja tuoksuikin ihan perusvoiteelle)! Kuvittele sitä tunnetta, kun laitat tavallista perusvoidetta huulillesi: voide katoaa huulille ja huulet tuntuvat minun makuuni jotenkin vain hassuilta eivätkä yhtään siltä, miltä niiden kuuluu minusta tuntua huulirasvan laiton jälkeen. Tuntuu, että tätä saisi olla kokoajan lisäämässä.

Periaatteessa tämä piti huulia pehmeänä, mutta mikään ihmetuote tämä ei huulillani ollut. Tavallinen, ihan hyvin kosteuttava huulirasva niille, jotka inhoavat sitä perinteistä huulirasvan tuntua huulillaan, mutta joiden huulet eivät tarvitse mitään superhoitoa. Uusi omistaja tykkäsi, mutta minä en niinkään. (Uutta omistajaa tosin epäilytti, voiko tämä olla tehokas, kun huulilla ei pahemmin edes tunnu mitään.)

Mitä huulirasvoja teiltä löytyy käytöstänne tällä hetkellä? Esitelkää ja kommentoikaa niin hyviä kuin huonoja varastojenne kätköjä!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Itselläni on jo vuooooosia ollut käytössä oriflamen tender care huulirasva jota en kyllä lähtisi vaihtamaan ikinä pois, niin hyvä se on. Tämä on varmasti oriflamen parhaiten myyvin tuote, erityisesti tykkään tästä uudesta alunperin vain jouluksi myyntiin tulleesta caramel versiosta jonka tuoksu huumaa<3

 2. 2

  sanoo

  Jemmoista löytyy tällä hetkellä pari pilipalihuulirasvaa sekä Miramen Medilip, joka on vähintään maailman paras huulirasva!

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  kannattaa kokeilla bepanthenin salvaa huulilla ! toimii ihmeen hyvin. =) laitan aina reilun kerroksen illalla huuliini ja aamulla ne ovat todella pehmeät 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Blistexin Daily Lip Conditioner on parasta (valkoisessa purkissa)! Lupaan ettet pety, olen koukuttanut tähän tuotteeseen jo varmaan 5 kaveria (joista yksi kamppailee Roa-kuurin kanssa)! 😀 Antaa ihanan viilentävän ja kosteuttavan tunteen, tämä on tosiaan plussaa, koska itse vihaan huulirasvoja, jotka ei tunnu laittamisen jälkeen miltään.

  Suosittelen siis todella lämpimästi, hintaakin vaan alle 4e 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Blistex- lip relief cream. Vähintään maailman paras huulirasva tämäkin, rakkautta.

 6. 6

  Bicy sanoo

  The Body Shopin huulivoit ovat aivan älyttömän mahtavia käytössä ja tuoksukin on herkku, etenkin mango ja kookospähkinä ovat omia lemppareita. Hintaahan näillä on, mutta kestävät käytössä kuitenkin suhteellisen pitkään (käytän itse aina vähintään viittä/kuutta huulirasvaa yhtaikaa ja läträän niillä ihan kunnolla, oikeaa kestoa vaikea arvioida). Myös puikoissa löytyy mainioita tapauksia, esimerkiksi rakastamasi hamppu-käsivoiteen huulirasvasisarus on kokeilemisen arvoinen.

 7. 7

  sanoo

  Anonyymi: Pitää varmaankin joskus kokeilla. 🙂

  Pääsky: Tuo on kokeiltavien listallani. 🙂

  Anonyymi: Aknelääkekuurin aikaan tuo oli ihan yhtä tyhjän kanssa. Normaalisti ehkä menettelisi. 🙂

  Anonyymi: Voi ei, ei mitään viilentäviä ja huulia mentholilla ärsyttäviä tuotteita. Ei vaan, pitää silti tutustua. 🙂

  Anonyymi: Tuosta minulla onkin pieni näytepussukka, pitääpä muistaa kokeilla. 🙂

 8. 9

  sanoo

  En voi varmaan ehkä koskaan hehkuttaa tarpeeksi Lushin huulirasvoja! Whipstick ja Honey Trap ovat osoittautuneet huulten superpelastajiksi myös talvella, ne kosteuttavat tehokkaasti ja pysyvät huulilla pitkään joten rasvaa ei tarvitse olla lätkimässä huuliin jatkuvalla syötöllä. Muita mainitsemisen arvoisia… hmm, no ainakin tuo Pirkan karpalo ja ACOn vaniljahuulirasva. Body Shopilla oli joskus mahtava hunajahuulirasva mutta veikkaan ettei kyseistä tuotetta enää saa tai ainakaan en onnistunut sitä löytämään puodin nettisivuilta.

  Huonoimmiksi ovat puolestaan osoittautuneet kaikki ohuet ja vaseliinimaiset rasvat sekä kaikenkarvaiset apteekin perusvoiteet (myös bepanthen!). Muutamia esimerkkejä ovat mm. Blistex Complete Moisture, Body Shopin huulikiiltomaiset rasvat ja Eight Hour Cream. Nuo vaseliinit ja muuten vaan luirut eivät ainakaan minulla imeydy vaan jäävät lillumaan huulten pinnalle ja poistuvat siitä sitten ruokaillessa tai lasin reunaan.

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Mun rakkaus on ardenin 8hour creme, ihan se normi tuubi versio (puikosta ei ole mihinkään). Haju on kyllä jotain käsittämättömän kamalaa, mut yörasvana menee tosi hyvin. Tuntuu nykyään puikkohuulirasvat jotenki tosi lällyiltä tähän tukiin aineeseen verrattuna:D

 10. 11

  lusheihin hurahtanut sanoo

  Louis Widmerin huulivoidetuubi oli kaikkein paras kymmenistä kokeilemistani. Se korjasi myös halkeilleet sormenpäät. Toinen hyvä oli puikkomainen Eucerin.

  Sitten löysin Lushin Soft Touch käsivoiteen, joka on paras huulirasva ikinä. Tämä on kiinteä käsivoide, jota mulla on pieni pala purkissa aina mukana. En vain yleensä tarvitse sitä lisää päivän mittaan, jos olen illalla voidellut sillä huulet. Tällä on sama ominaisuus kuin Widmerillä, korjaa pienet haavatkin tosi nopeasti. Myös Lemony Flutter toimii hyvin.

  Nutrisourcea on muuten jossain järvenpääläisessä pienessä kempparissa vielä.

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Mitääää? Biothermin huulirasva lopetettu??! Apua, mistä niitä saattaisi vielä löytyä? Olet saanut mut ihan koukkuun ja mulla on enää vähän sitä jäljellä! Ei mulla nyt mitenkään riitä aika ja kärsivällisyys etsiä korvaavaa tuotetta!

  * taru *

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Nyt on Vichy Nutrilogie Levres, seuraavaksi tekis mieli kokeilla Avenen tai Lushin huulirasvoja.

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Moikka! Mulla on parhaiten toiminut apteekin Bevita R rasvainen voide, ei siis mikään huulirasva, mutta toimii erittäin hyvin siinä! Laitan illalla ja myös päivisin ja huulet ovat erittäin pehmeät ja kosteutetut koko päivän, suosittelen kokeilemaan!
  -Kaisa

 14. 15

  sanoo

  Itse en oikein koskaan ole oppinut pitämään huulillani mitään. En meikkiä, enkä rasvaa. Se tuntu, mikä huulille tulee, saa minut pyyhkimään tuotteen pois viidessä minuutissa. Ajatusmaailmastani kasvoi nuorena sellainen, että huulirasvaa käytetään vain rohtuneisiin huuliin, eivätkä huuleni juuri koskaan rohdu. En siis myöskään ole koskaan tuntenut tarvitsevani huulirasvaa. En pidä myöskään siitä, että kaikki tarttuu huuliini, kun ne on rasvattu. Kissani karvat, tupakki, ihan kaikki. Ja lopulta, kun on syönyt jotakin ja polttanut pari savuketta, ei huulirasvaa tunne enää ja huulet tuntuvat edsellistäkin kuivemmilta, saati sitten se taistelu, että on parhaansa mukaan yrittänyt pitää huulirasvan huulilla pyyhkimättä sitä pois. 😀

  (Vaihdoin tuon nimimerkin hieman naisellisempaan, poikien kesken olen edelleen Yleismulkku, mutta tämä istuu muille sivuille paremmin. En saanut edes huuto.nettiin tehtyä tunnuksia vanhalla nimimerkillä, oli ilmeisesti liian rankka.)

 15. 16

  Seireeni sanoo

  Tuo Biotherm….yök! Se haju ja maku on aivan järkyttävän kamalia, suoraan 80-luvulta. Ihme myrkkyä 😀 No, yritetään nyt käyttää purnukka loppuun. Minusta vaseliini ajaa saman asian, eikä omasta mielestäni maistu eikä haise mitenkään erityiselle. Veikkaan, että tuo Biothermikin on omalla kohdallani toiminut (samoin kuin vaseliini) juuri siksi, ettei sitä käyttäessä tee mieli vahingossakaan nuolaista huuliaan 🙂

  Yhtä ällöttävä haju on OPIn kynsinauhaöljyssä (Avoplex). Sitä jos erehtyy laittamaan yöksi, niin ei varmasti tule uni…

 16. 17

  sanoo

  Löytyy vaikka mitä, en edes jaksa muistaa kaikkia.. Tosin sekin taas tarkoittaa että ne täytyy käyttää pois jemmoista ensi.. KETTU! Kuitenkin, laitan itsekin Bepanthenia huulille illalla (mieluummin punaraitaista itselleni) ja huulet ovat aamulla niin pehmeät että ne haluaisi syödä!

 17. 18

  Alva sanoo

  Tällä hetkellä käytössä on Burt's Beesin Beeswax Lip Balm ja Replenishing Lip Balm with Pomegranate Oil. Tuo mehiläisvahaversio on oikein kelpo tavaraa, muistuttaa tuoksultaan ja tunnultaa hieman Miramen Medilipiä (? sitä mentholista huulirasvaa kuitenkin)! Pomegranate-huulirasvasta haluaisin pitää enemmän, koska siitä tulee aivan aavistuksen punaista väriä huuliin ja tuoksu on herkullinen, mutta se ei vaan kestä huulilla kovin kauaa.

  Yksi parhaista kokeilemistani luonnonkosmetiikan huulirasvoista on Laveran Sensitive. Itse rasva on aika kovaa ja sitä saa hieroa ihan tosissaan että se pehmenee lämmön vaikutuksesta, mutta yön jälkeen huulet olivat aina ihanan pehmeät! Laveraa aion siis kokeilla seuraavaksi, että voin muodostaa mielipiteen muistakin sarjan huulirasvoista.

 18. 19

  Sofia sanoo

  mulla on avattuna kai 9 huulirasvaa…mutta ainakin labello angel star,the body shop (yes,yes,yes,oui,oui,oui!)lip butter,h&m ecocert lipbalm,favora soft lip balm ja jtn missä ei lue merkkiä.tosta favorasta et kyllä tykkää,koska se on kuin normi rasvaa huulilla 🙁

 19. 20

  sanoo

  Olen varsin nirso huulirasvailija, ts. juuri mikään ei ole kelvannut sen jälkeen kun tajusin, että sain marketin rasvoista ja mm. Bebanthenista pieniä talinäppylöitä suupieliini. Lisäksi kyseisten tuotteiden kosteuttava teho on riittämätön rutikuiville huulilleni, mikä tarkoitti käytännössä sitä että, minulla oli parikymmentä huulirasvaputkiloa ripoteltuna taskuihin, laukkuihin ja autoon, jotta selvisin ilman halkeilleita huulia. Ahkerasta käytöstä huolimatta tulosta ei juuri tullut 🙁

  Nyt käytössä/kokeilussa ovat mm. TBS:n Aloe Lip Treatment (merkityksetön ja katoaa huulilta nopeasti), Clarinsin Moisture Replenishing Lip Balm (ruusuvahasta huolimatta ei auta erikoisemmin), Dermosil Lavender Care -salva (ihan ok, mutten innostu voimakkaasta laventelin tuoksusta, eikä sovellu päiväkäyttöön huulimeikin alle) ja Oriflamen Tender Care Protecting Balm (joka pelasti huuleni kuivimpaan talviaikaan nimenomaan yökäytössä). Parhaimmaksi olen kuitenkin havainnut Laveran huulirasvat. valitettavasti hankin kokeiluun vain ns. marjaiset ja värilliset (Lips Rasberry & Lips Soft Rosé) yksilöt, joten kaikkein tehokkaimmalta vaikuttava Lips Repair+Vitamines on vielä kokeiltava vaikkapa ensi talvena. Hienoa rasvoissa on inci-lista, jossa on peräjälkeen erilaisia öljyjä ja vahoja mm. sheavoi on listan kärjessä. Nämä pitävät huuleni pehmeinä ja rasva ei katoa mihinkään. Sopivat erinomaisesti myös huulipunan/kiillon alle ja erityisesti Rasberryssä on vieläpä huumaavan ihana tuoksu. Puikkomuoto on plussaa eikä hintakaan hirveän paha 5,70e (ainesosat huomioiden, esim. TBS:n rasva oli puolta kalliimpi ja ihan turha ostos).

 20. 21

  sanoo

  Minä käytän nykyään huulirasvana aqualan voidetta. Minulla on kuivuu välillä myös iho huulten ympäriltä ja aqualani on näppärrä levittää myös niille alueille.

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  no hui kamala, ei tuollaista saa kysyä…tässä lienee heikko kohtani, sillä huulirasvoja on kertynyt todella paljon : nutrisourcen jämät, nuxen hunajahuulirasva ( suosittelen kokeilemaan :)! ), ole henriksenin fresh lips SPF15 sekä african red tea-huulihoide, bonne bell lipsmackers mansikkahuulivoide ( yllättävän hyvä ) ja jämät ardenin 8h-huulirasvapuikosta :|… minulla on myös diorin sävyttävä huulivoide sekä angel star, mutta nehän saa laskea meikeiksi, eikö 😉 ?!

  yksi syy huulirasvojen kertymiseen lienee se, että ole mestari unohtamaan huulirasvan kotiin lähtiessäni, ja jos en ole laittanut huulikiiltoa tykkään lisätä välillä rasvaa – ja kun sitä ei ole, täytyy sellainen äkkiä ostaa jostain. ja lentoasemalta ostan aina jonkin huulirasvan, en ikinä jaksa räpeltää minigrip-pussien kanssa joten hankin lennolla tarvitsemani nestemäiset tuotteet ja voiteet mennessä tax freesta…

  /nanna

 22. 23

  Anonyymi sanoo

  Minulta löytyy tuo Pirkan karpalohuulivoide, sitten Sebamedin huulivoiide ja Laveran värihuulivoide soft bronze. Mmm… Sebamed ja pirkka ovat sellaisia, ettei niitä tarvitse hinkata paljoa huulille saadakseen kosteutusta. Laveran on vähän "kovempi", mutta pehmenee aika helposti ja antaa huulille kiiltoa, kimallusta ja hieman rusehtavaa/beigeä sävyä. 🙂 Tykkään kaikista, mutta jatkossa käytän Laveran huulivoidetta sen monipuolisuuden takia, en tarvitse erillistä huulikiiltoa tai punaa enää arkimeikissä.

 23. 24

  Sissi sanoo

  Käytän Marja Entrichin aurinkopuikkoa, on toiminut hyvin jopa kovilla pakkasilla. Ei tarvitse lisäillä kun aamulla laittaa. Yöksi laitan H&M:n ekohuulirasvaa, vai mitä se nyt oli… Ihan hyvin toimii sekin.

 24. 25

  Anonyymi sanoo

  Pakko sanoa et olen ihan samaa mieltä tuosta medisoftista! Olin ihan pettynyt, kauhean litkumainen rakenne eikä yhtä "paksua" kuin huulirasvan mielestäni pitäisi olla. Tuntui ettei imeydy mihinkään, vaikka ihan ok se sit lopulta..

 25. 26

  Miia sanoo

  Talvella halkeileviin ja vertavuotaviin huuliin ja punoittavaan huulenympärysihoon auttoi todella hyvin Eucerin Acute Lib Balm, siitä tuli hetkessä suosikki huulirasva atlvelle. Nyt kesäisemmillä keleillä kun huulet eivät kuivu niin paljoa suosikkejani ovat Crazy Rumors huulirasvat, paljon herkullisia tuoksuja ja pitävät huulet pehmeinä.

 26. 27

  Siny sanoo

  Itselläni on itse asiassa ollu nyt kahta eri huulirasvaa käytössä. Eli Yves rocherin puikko huulirasva mistä kyllä tykkäsin, niitähän on olemassa kai kolmee eri ja mulla tais olla hoitava.

  Toinen sitten on Oriflamen tender care- monitoimivoide mutta itse olen sitä käyttänyt huulirasvana ja siinä se kyllä pysyykin että oon tosi paljon tykänny. Ja se voide sitten on sellaisessa pikkupurkissa, että sitä pitää sormella levittää. 🙂

  Ai nii ja kyllähän mä nyt ostin yhden paketin mihin sisältyi Doven huulivoide, jossa on sävy. Eli sitä voi sitten käyttää enemmän päivällä, kun sitä väriä huuliin haluaa 🙂

 27. 28

  Laura sanoo

  Minulla on käytössä juuri tuo Biothermin Nutrisource huulirasva. Tuote oli kauan ostoslistallani, mutta en viitsinyt ostaa uutta kun oli vielä vanhoja jäljellä. Kuin luin blogistasi että tuote lopetetaan oli pakko ostaa se:) Biothermin edustaja muuten kertoi että Nuxella on hyvin samantapainen huulivoide, voiteen nimi taisi olla reve de miel?

 28. 29

  Anonyymi sanoo

  Olen ihan koukussa blogiisi mutta en juuri ole kirjoitellut kommentteja. Nyt kuitenkin pakko kommentoida, sillä olen NIIIN kiitollinen sulle tuon Biothermin suosittelemisesta! Mulla on aivan käsittämättömän kuivat huulet, siis iho hilseilee paljon, ja tuo on ollut ainoa tuote joka oikeasti auttaa! Onneksi mulla on vielä 3 purkkia jemmassa, ja toivon sormet ristissä että sä löydät jonkun yhtä hyvän korvaajan jota voin seuraavaksi ostaa. 🙂 Itse olen kokeillut mm. Eucerinia, Bephantolia, Bevita-R:ää, Labelloa, Blistexiä, Clarinsin Moisture Replenishing Lip Balmia ja Ardenin Eight Hour Cream -puikkoa, eikä mikään noista ole kunnolla auttanut. Vannon siis Biothermin nimeen, niin kauan kuin sitä riittää! 🙂 Kiitos ihan super-mega-ihanasta blogista!

 29. 30

  Anonyymi sanoo

  Labellon Rose huulirasvaa on mul tällä hetkellä 8 )) Ei mikää voimakas tuoksu, ja antaa ehkä pientä vaaleenpunasta värii huulille : )) Ite tykkään ! Ja tää on halpaakii.

 30. 31

  Anonyymi sanoo

  tuo nuxen rêve de miel taitaa olla juuri se suosittelemani hunajainen huulivoide 😉

  /nanna

 31. 32

  sanoo

  Lucy S.: Kai nuo Lushitkin sitten on vaan pakko testata. 🙂

  lusheihin hurahtanut: Oih, kuulostaa ihmetuotteelta tuo Widmer. Ja tulipa hyvä syy Soft Touchillekin… 😉

  Anonyymi: Paha sanoa. :/

  Anonyymi: 🙂

  Kaisa: Täytyykin pitää mielessä! 🙂

  Seireeni: Haju on minusta kivan neutraali, mutta maistanut en kyllä ole tuota koskaan. Avoplex on minusta muuten kivan tuoksuinen tuoreena, mutta jos pääsee vähänkin vanhentumaan niin… :S

  Lillinen: Minä tykkään käyttää huulirasvaa lähinnä vain öisin, päivisin tahdon huulilla aina olevan punan tai kiillon. 🙂

  Hannukkaz: Jännä, kuinka monelle tuo Bepanthen on sopinut niin hyvin ja omilla huulillani on yhtä tyhjän kanssa. :/

  Alva: Yyyh, minä en kestä yhtään tuota Burts's beesin nipistelevää huulirasvaa. :/ Mutta Lavera kuulosti kyllä kivalta. 🙂

  Sofia: Pitänee pysyä erossa Favorasta. 🙂

  drd: Laveroihin pitänee sitten ihan oikeasti tutustua. 🙂

  Eini: 🙂

  nanna: Nuxen huulirasvapurkki taitaa olla seuraavana ostoslistallani. 🙂

  Anonyymi: Moni näköjään on innostunut Laveroista. 🙂

  Anonyymi: :/

  Sissi: 🙂

  Miia: Oi, nuo Crazy Rumorsit näyttävät ihanilta. 🙂

  Siny: 🙂

  Laura: Tuota Nuxea olenkin kuullut kehuttavan, taitaa olla seuraavana ostoslistallani. 🙂

  Anonyymi: Ihana kuulla, että tuosta on ollut apua! Yritän löytää hyvän korvaajan. 😉

  Anonyymi: 🙂

  nanna: Muistelin, että olet tuota joskus ennenkin suositellut ja täytynee tosiaan heti seuraavaksi hankkia tuota. 🙂

 32. 33

  Anonyymi sanoo

  toivottavasti nuxe ei ole sinullekaan pettymys, jos päädyt hankkimaan sen 🙂

  /nanna

 33. 34

  Anonyymi sanoo

  Virve ! KIITOS tuhannesti kun suosittelit tuota Eucerinin spf 50 naamarasvaa, kävin tänään sen ostamassa ja heti koekäyttöön eli putsasin nassun, laitoin ko.rasvaa ja meikkasin (bare minerals pohja, hankin senkin suosittelujesi perusteella;D) päälle ja nyt vielä tuntienkin jälkeen naama on lähes täysin kiilloton !! Ongelmani on ollut rasvoittuva iho ja syntyvät epäphtaudet kun on kesällä täytynyt auringolta sitä suojata noilla paksuilla suojakerroin-rasvoilla, mutta nyt tuo ihmeellisen ohut voide on tainnut pelastaa minut ! kiitos !!!

 34. 35

  Anonyymi sanoo

  Minulla on käytössä Labello Classic Care. Se on hyvä ja tosi perus. Kosteuttaa ihan kivasti, tosin ei kuitenkaan ihan tarpeeksi makuuni… No, pitänee kokeilla tota Medi Softia. Kuulosti mieleiseltäni!

 35. 36

  Anonyymi sanoo

  Käytän tuota Pirkan karpaloa nyt ja tykkään =)

  Kasvovedessäni on tällainen lista:
  aqua, alcohol denat, butylene glycol, talc, dipotassium phosphate, benzopheone-4, parfum, polysorbate 20, polysorbate 80, salicylic acid, phosphoric acid, glycolic acid, kaolin, bisabolol, peg-60 almond glycerides, retinyl palmitate, caprylyl glycol, magnesium aluminum silicate, bambusa vulgaris extract, spiraea ulmaria extract, glycerin, sodium magnesium silicate, camellia sinensis leaf extract, carbomer, tocopherol, vitis vinifera seed extract, nordihydroguaiaretic acid, oleanolic acid, mica, ci 47005, ci 42090, ci 77947
  Miltä vaikuttaa? Mikähän näistä mahtaa kirvellä naamaani??

 36. 37

  viv sanoo

  Oriflamen lip spa huulivoide on mielestäni parasta huulirasvaa jota olen ikinä käyttänyt! Tuoksu on hyvä, myös kosteuttaa ja pehmentää huulet ihanasti. Maksaa noin 5e ja kestää päivittäisessä käytössä muutaman kuukauden. Ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote 🙂

 37. 38

  sanoo

  nanna: Kuulostaaa oikein hyvältä INCI:nkin puolesta, joten uskoisin pitäväni. Tai no, eikai tuosta tule suuhun sellainen unajainen maku? 🙂

  Anonyymi: Voi ei, sitten et tule kyllä tykkäämään ensiviikolla tulevasta postauksestamineraalipohjien yhdistämisestä aurinkovoiteeseen. Tuntuu nimittäin minustakin hyvältä yhdistelmältä, mutta kemia pilaa taas kaiken. :/

  Anonyymi: Toiset varmasti tykkäävät. 🙂

  Anonyymi: Aika tujulta kasvovedeltä kuulostaa, en yhtään ihmettele jos kirvelee. Alkoholi varmasti voi kirvellä ja ilmeisesti aika tujua koostumusta haettu jos kerran talkkiakin on kasvoveteen tungettu. Salisylihappokin voi kirvellä, mutta veikkaisin sitä olevan tuossa kuitenkin melko vähän ja lähinnä vain pH:n säätäjänä. Näyttäisi kuitenkin todella rasvaisen ihon tuotteelta. Mikä tuote on kyseessä? 🙂

 38. 40

  Anonyymi sanoo

  Se on Avonin Solutions sarjan kasvovesi, valkoinen purkki jossa oranssia. En nyt löydä että mitä tuosta sanotaan, mutta saman oranssin solutions-sarjan muita tuotteita kaupataan kaikille ihotyypeille sopivana.. Saapas nähdä pystyykö tuota käyttämään loppuun. Minulla oli aiemmin Avonin Planet Spa kasvovesi joka sekin oli melko tuju mutta ei sentään kirvellyt.

 39. 41

  Hannele sanoo

  Heips!

  Tämä menee kyllä tämän postauksen aiheen sivusta, toivottavasti ei haittaa.

  Osaisitkohan suositella Diorilta hyvää meikkivoidetta (erittäin) kuivalle iholle? Mitään megaluokan peittävyyttä ei tarvita. Haluaisin lopputuloksen olevan sellasienaan sen verran matta, että puuteria ei välttämättä tarttisi lisätä, ainakaan hipaisua enempää.
  Olen kuullut Nudesta hyvää ja että se olisi valoa heijastava, mikä kuulostaa houkuttelevalta. Itse en kuitenkaan osaa arvioida, mikä sopii millekin iholaadulle. Olisikohan Nude kenties minulle sopiva? Mahtaakohan edes Diorilta löytyä sopivaa näillä kriteereillä (kuiva iho, suhteellisen mattapinta).
  Olen ihastunut Diorin silmämeikkeihin, ja nähnyt meikkipohjien toimivan upeasti muilla, joten siksi haluaisin kokeilla niitä itsekin. Kunhan vaan tietäisi, mistä lähtisi kokeilemaan. 🙂

  Kiitos hurjasti, jos osaat auttaa!

 40. 42

  Anonyymi sanoo

  Mitää eikö mineraalimeikki ja suojakerroin kosteusvoide käy yhteen??? :((( apua

 41. 43

  Anonyymi sanoo

  Millä primeriä kuuluu levittää, sormella, meikkisienellä? Ja kuinka paljon sitä tulee laittaa kasvoille 🙂

 42. 44

  Anonyymi sanoo

  Tää ei nyt tekstin aiheeseen oikeen kuulu, mutta voisitko tehdä postauksen ihokarvojen poistosta? Ihan jalkakarvoja siis ajattelin. Kun on kesä tulossa, niin ajattelin että muutkin tykkäisi postauksesta. Että kokeilisit höyliä ja vahaliuskoja ja tälläisiä ja kertoisit mikä olisi mielestäsi paras

 43. 45

  Anonyymi sanoo

  Ostin tänään bare mineralsin starter kitin 🙂 (tulipa hienoa suomi-englantia).. Asun Skotlannissa (vaihtarina) ja täällä se maksoi 45 puntaa. Ostin lisäksi pohjustusvoiteen £18. Ainoa vaan että heidän vaalein sävynsä ei ollut tarpeeksi vaalea 😀 Haha.. mutta tuosta tulee kuitenkin sellainen hehku kasvoille että ei ole liian tummakaan. Bare Mineralsilla oli ihana myyntinurkkaus, sain ihan kädestäpitäen opastusta miten homma toimii 🙂
  Että kiitos neuvoistasi, tarpeeksi kauan olin lukenut hehkutustasi ja ostin 😀 Toisen tuotteen jonka olen sinun hehkutuksesi ansiosta ostanut on FLE, ja todellakin olen kiitolllinen 😛

  -Emmi

 44. 46

  sanoo

  Vannon edelleenkin Acon huulivoiteen nimeen, jos et ole testannut niin suosittelen kokeilemaan 🙂 Laitan tota iltaisin aina kunnon kerroksen, ja vielä aamullakin huulet tuntuvat mukavan kosteilta. Tämänhetkisenä varahuulirasvana toimii Pirkan karpalo, ainoa huono puoli siinä on toi sävy. Tykkään nimittäin levittää huulirasvaa oikein runsaalla kädellä, ja tota käyttäessä huulten lisäksi huultenympärys tulee sit ihan punertavaksi.

 45. 47

  Anonyymi sanoo

  Minä ostin peräti kaksi purkkia tuota Nutrisourcea suosituksestasi mutta minulla se ei toimi niin hyvin kuin odotin. Harmittaa että ostin sokkona toisenkin purkin kun se kerran oli lopetettu. Katsotaan mitä sille toiselle purkille sitten teen.

  Myöskään tuo Oriflame Lip Spa ei toimi minulla ollenkaan, kuivattaa todella pahasti.

  Minusta hyviä huulirasvoja on Bepanthenin huulirasva (siis se erikseen huulirasva) ja Bevita R.

 46. 48

  sanoo

  Ostin juuri hiljattain uuden kesähuulivoiteen: Twist&Pout. Aurinkosuojakerroin on 20. Tuoksu ja koostumus ovat miellyttävät ja pakkauskin on veikeä pallo.

  Aiemmin käytin Lancomen Vinefit Levres -huulivoidetta, mutta sen valmistus ilmeisesti lopetettiin. En ole ainakaan sitä nähnyt enää missään. Se oli riittoisaa ja mukavan kosteuttavaa ja pidin sen tuoksusta.

 47. 49

  Anonyymi sanoo

  Hankin fysikaalisen aurinkosuojan juuri siksi, että avobenzone käy huonosti meikin kanssa yhteen(enkä edes muista pitikö pigmenttien olla päällystettyjä vaiko ei)

 48. 50

  sanoo

  Anonyymi: ok, täytyykin muistaa pysyä siitä kaukana. 🙂

  Hannele: Diorilla ei mielestäni ole oikein loistavaa meikkivoidetta erittäin kuivalle iholle, sillä Nudekin on jo hieman kuivakan tuntuinen ja korostaa helposti hilseilyä. Pinta jää kyllä heleäksi ja sopii kuivahkollekin iholle, muttei erittäin kuivalle. :/

  Anonyymi: Avobenzone (UVA-suoja-aine) ei toimi titanium dioxidin kanssa ja jälkimmäinen heikentää avobenzonen tehoa. :/ Mutta tästä lisää myöhemmin.

  Anonyymi: itse tykkään levittää sormilla ja t-alueelle esimerkiksi riittää ihan pieni nokare, ehkä sellainen 1/3 hernekin on jo reilusti. 🙂

  Anonyymi: Mielelläni tekisin, mutta kymmenen vuoden epiloinnin jälkeen minulla ei ole kauhean hyvät karvat testaukseen. :/

  Emmi: Eikö siis vaalein Fair (myytävänä erikseen, ei kiteissä) ollut sopiva? Settien vaalein Fairly Light on minullekin liian tumma, mutta tuo Fair on passeli. 🙂

  Mari: Karpalo huulivoiteen kanssa saa tosiaankin olla tarkkana. 🙂

  Anonyymi: No voi harmi. :/

  Annika: Nuo Twist & Poutit ovat hauskoja. 🙂

  Anonyymi: Avobezone on kiva, mutta hankala aine. :/

 49. 51

  Anonyymi sanoo

  hetkinen.. katkera lorealille ? Eikö tuo ole biothermin? 😀 vai onko se loralin alatuote or something;D

 50. 54

  sanoo

  Tuo Medisoft on kauheinta ikinä! Tekee vaan pahanmakuisen kalvon huulille, jota ei tuntunut saavan pesemälläkään pois. Lähti ensimmäisen levityskerran jälkeen kaverin kassissa pois mun kodista. Bevita R on hyvä huulilla ja nyt oon tykännyt paljon Lushin Lip Servicestä. Mutta täydellisen metsästys jatkuu..

 51. 55

  sanoo

  Tiina: Pitää sitten tosiaankin tutustua tuhon. 🙂

  Kkartio: Juu, en kyllä itsekään tuota tahdo pahemmin wannabe-insinööriltä lainailla. :S

 52. 56

  Anonyymi sanoo

  Body Shopin Vanilla lip balm on ollut kestosuosikki jo vuosia. Mukavan tahmaista, eikä livistä huulilta. Paksu ja kosteuttava. Vaseliinimainen olomuoto, mutta sivussa lievä vanilijan tuoksahdus.

 53. 57

  sanoo

  Muutaman mainitseman Bevita R:n olen huomannut aivan uskomattoman hyväksi tavaraksi! Yöksi jätettynä on saanut minulla keväällä (minulla heittää huulien kosteustasapaino häränpyllyä aina vuodenajan vaihtuessa) aikaan saman efektin kuin nutrisource sinulla rottakuurin aikana. Eli aamulla saa hieroa niitä pehmeitä repaleita irti. (on muuten mahtava tunne!) Sisältää Bepanthenin tapaan B5-vitamiinin esiastetta, mutta koostumus on aivan toisenlainen. Tuote on sitkompaa ja väritöntä. Bevitaa valmistaa Orion pharma ja saatavilla apteekista. Minullakaan ei Bepanthen oikein saa mitään aikaiseksi, huulien ympärys menee näpylle, eikä se tavara edes pysy huulilla (huulirasvassa aika toivottava ominaisuus).

  Koska sinua kuitenkin kiinnostaa, INCI näyttää tältä: Petrolatum, Hydrogenated polydecene, cetyl alcohol, butylene glycol, panthenol, isocetyl alcohol, ceramide 3

  http://www.bevita.fi/bevita_r.html

  Jos (tai no.. kun) tilaat Oriflamen kokeilupaketin, lisää siihen myös oriflamen vihreä foot care jalkarasva. yli kahdeksankymmppinen isoäitini vannoo sen nimeen kaiken yli, vaikka on kokeillut oikeastaan koko Schollin jalkatuoteperheen läpi. Täytyy myöntää että olen samaa mieltä. Foot Care sisältää jotain mineraaliöljyä, mutta minua ne eivät juuri jalkapohjissa haittaa, mikäli karhea kantapää saadaan yhdellä rasvauksella pehmeäksi kolmen päivän ajaksi. (eikä sillä kyllä ole mitään tekemistä jonkun helokin ja kamomillan kanssa kuten tuotekuvaus väittää :D) Tuota ei löydy laukun pohjalta, joten INCI jää luettelematta.

  http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCat=body&prodFilter=ptbdfootcreams&prodCode=1819

 54. 58

  sanoo

  Miramen vihreäkorkkinen huulirasva on ihana ja hyvä.. Se on niin mukavan viileä ja raikas huulilla. (: Sitten tuo pirkan mustikka huulirasva on käytössä.. Pidän kovasti tuoksusta, vaikka on aika mieto. – H&M:ltä ostanut jotain "hömpötyksiä" myös, tuoksuvat hyvälle, mutta katoavat huulilta nopeasti.
  Tällä hetkellä minulla ei ole muita käytössä, vaikka yleensä on vaikka ja mitä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *