Huulipunien ihmelapsi

Kaikki varmasti tietävät että on hankalaa saada kestävä huulipuna, joka ei ole kuiva huulilla. Kuulostaa lähes suoranaiselta mahdottomuudelta jopa näin ammattilaisenkin korviin.

Eräs merkki on kuitenkin onnistunut siinä erityisen hyvin.

Tällä kertaa erityismaininnan saa Clarins Rouge Prodige -huulipunallaan.

Paitsi että Clarins on onnistunut tuomaan markkinoille pitkäkestoisen, mutta ei kuivattavan huulipunan, on se myös onnistunut tuomaan punaan jopa hieman kevyempiäkin sävyjä. Yleensä kun pikäkestoisissa punissa juhlitaan vaan pigmenttien riemuloistolla ja unohdetaan kevyempiä sävyjä hakevat täysin.

Huulipunasta on tehty koostumukseltaan ihan hitusen tahmea, jotta se kestää, mutta koostumus ei kuitenkaan ole millään lailla häritsevän tahmainen. Puna sulaa hyvän huulipunan lailla huulille täydellisesti ja onkin ehdottomasti paras koskaan kokeilemani kestäväksi tehty huulipuna ja tartun siihen aina, kun asiakkaat hakevat kestävää huulipunaa, joka ei kuitenkaan saa olla kuiva huulilla.

Tykkään itse myös siitä, että koska punan koostumus on crememäisempi, on siihen voitu jättää hieman kiiltoa ilman, että sen pitkäkestoisuus kärsii.

Oma huulipunani on 101 Tender Rose, joka on nätti nuderoosan sävy on minusta aivan ihastuttava jokatilanteen arkisävy.

Clarinsin huulipunalla on hintaa noin 25 euroa.

Oletteko te kokeillaat Clarinsin Rouge Prodigea? Tai onko teillä kertoa muita hyvin kestäviä, mutta ei liian kuivia huulipunia?

Kommentit
 1. 1

  Kaisu sanoo

  Ostin juuri tuossa ylemmässä vaaleanpunaisessa sävyssä tän huulipunan itselleni pienessä veronpalautukset tilillä -kuumottaa mut en saa tuhlata liikaa -tilanteessa lentokentältä. Nyt sitten ärsyttää kun siinä on täysin ylivertainen koostumus kaikkiin mun omistamiin halpispuniin. 😀

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Minulla on kai joku vanhan mallinen (?) rouge prodige. Se tuntuu mukavalta, mutta ei kyllä pysy kauhean hyvin, kerrankin huomasin kahvia juotuani, että suupielissä oli iholla huulipunaa 🙁

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa hyvältä! Ovatko Clarinsin tuotteet hajusteettomia? Tällainen mielikuva on jostain jäänyt… Vai sekoitanko vaan Cliniqueen:)

  -Suvi

 4. 4

  sanoo

  Mulla ei ole niinkään mitään kommentoitavaa itse huulipunaan liittyen, koska en moisia harrasta… 😀

  Mutta siis Clarins tuotteineen on yllättänyt mut oikeastaan ihan puskista olemalla jatkuvasti aivan erinomainen!

  En oikein ole koskaan aiemmin sarjaan tutustunut, muuta parina viime vuonna siitä on löytynyt ihan lyömättömiä HG-tuotteita ensikokeilulta:
  Maailman paras tahraamaton Gentle care deo roll on (jota täälläkin on hehkutettu :D), aivan lyömätön asteittain päivettävä itseruskettavan/päivävoiteen yhdistelmä Radiance plus Golden Glow cream-gel, käsittämättömän ihana heleyttävä ja raikas uudempi sarja Eclat du Jour, joka on hinnaltaan "normieksklusiivista tasoa" alempi, nuoremmalle polvelle suunnattu (josta siitäkin oli täällä juttua)…
  Sitten tietenkin ihana Beauty Flash Balm, kunnon kulttituote, joka sopii milloin mihinkin – heleyttäväksi pikahoidoksi, meikin alle valoa tuomaan, naamioksi, yövoiteeksi,…

  I <3 Clarins! 😀

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Moi!
  Kommenttinin ei nyt aiheeseen oikeastaan liity, mutta olen huomaillut että et liiemmin vastaile kommentteihin. Onko tässä siis kyse vain jostain väliaikaisesta jutusta vai mitä? Tokihan tämä on oma blogisi ja päätät vastaatko vai et, mutta jos et vastaile sen voisi vaikka ilmoittaa johonkin!

 6. 9

  Anonyymi sanoo

  Kommentoin vähän vanhaan postaukseen, mutta tiesitkö, että tämä huulipuna on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan siveltimellä? Jos tätä näyttää vaikka asiakkaalle kämmenselälle vertaakseen sävyjä, ei väriä tahdo tulla kädelle paljon mitään. Tai ainakin sitä saa muutaman kerran viuhtoa edestakas. Kun ottaa huulipunasiveltimen ja pyörittelee (ja pyörittelee ja pyörittelee) sitä huulipunassa, lähtee siitä sen rasvat liikkeelle ja väriä alkaa irtoamaan. Sormen pää toimii pyörittelyssä myös oivasti, mutta sitä ei saisi tehdä asiakkaan edessä, jottei kukaan erehdy luulemaan, että tuotetta saa laittaa suoraan puikosta huulille. Olen itse työskennellyt kosmetiikan parissa useamman vuoden ja sain vasta nyt tietää tällaisen kikan.. Tai siis säännön, niinkuin Clarins sanoisi. 🙂

  -iiness

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *