Huuliöljy?!?

Tämän päivän postauksen aiheena on ihan vaan pikainen OH MY GOOOOD MÄ HALUUN TOLLASEN MIKSEI KUKAAN OLE ENNEN TEHNYT TUOLLAISTA MULLE HETI NYT SELLAINEN ILMAN VÄLIMERKKEJÄ JA SUORANA HUUTONA ULOS SUOLTAEN!
Suomeksi haluaisin siis näyttää, millaisen veikeän kuuloisen tuotteen Clarinsin kevään 2015 lookki sisältää. Tai oikeastaan millaiset kaksi veikeää tuotetta.
Clarinsin Instant Light Lip Perfectorit ovat olleet suuressa suosiossa aivan kuten saman merkin vartalo- ja kasvoöljytkin. Mitäs siis, jos laitettaisiin kaksi hittiä yhteen ja tehtäisiin huulille oma öljynsä? Todellakin, huutaa Clarinsin tuotekehittelytiimi ja tekee sellaisen. Mahtavaa, huutaa vastauksena kosmetiikkabloggaaja eikä malta odottaa, että saa tuotteen hyppysiinsä. Mieletöntä!
Clarinsin kevään lookkiin kuuluu siis (ilmeisesti kausituotteina?) kaksi huuliöljyä, joista en vielä tiedä höykäsen pöläystä, mutta joita en malttanut olla innosta piukeana esittelemättä teille jo. Tässä on siis sitä tutkivaa journalismia parhaimmillaa, mutta onneksi se ei aina ole kosmetiikan kanssa niin kamalan vakavaa. Joskus riittää vain se, että on aidosti innoissaan ja tahtoo jakaa löytönsä riemun sellaisen yleisön kanssa, jonka uskoo siitä myös innostuvan.
Kuka muu jää täpinöissään odottamaan, että pääsee näkemään tuotteet livenä ja fiilistelemään niitä?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuo Honey ilmeisesti jää valikoimiin, mutta pinkki Raspberry on kausijuttu! AAAAAA, mäkin kuolaan näiden perään jo valmiiksi! <3

 2. 7

  sanoo

  Joooo! Pakko päästä kokeilemaan, toivottavasti noiden koostumus on tarpeeksi paksu eikä sellainen ihan liru! Jospa kohta näkyisi incikin jossain!

 3. 9

  Anonyymi sanoo

  Muuten innostuisin niin että housut repeisi, mutta koska Instant Light Lip Perfector aiheuttaa minulle jonkun käsittämättömän reaktion (huulet on monta päivää ihan KARSEAT!! röhelöiset, kihelmöivät, rutikuivan tuntuiset, höystettynä pienillä näppyrykelmillä..) niin ainakin incejä pitäisi verrata ennen kuin uskaltaisin kokeilla. Tai uskaltaisinhan minä kokeilla mutta eri asia haluaako laittaa rahansa pelkkään kokeiluun. BUU! Tykkään Lip Prefectorista muuten ihan älyttömästi. Kellään muulla samanlaisia kokemuksia Lip Perfectorista? Tai hajua mikä aine tälläistä aiheuttaa?

  • 9.1

   sanoo

   No voihan, kurja kuulla, jos saavat aikaan tuollaisen reaktion. Uskallan kuitenkin epäillä, ettei näissä ole kovin paljon muuta samaa kuin nimi. 🙂

 4. 10

  sanoo

  Upeaa, huuliöljyt kuulostavat niin hauskoilta! Minä odotan enemmän niitä YSL:n Volupte tint in oil – huuliöljyjä. Niissä on niin paljon sävyvaihtoehtoja.

  • 10.1

   sanoo

   Oooh, kiitos, en tiennytkään noista! Sen siitä heti saa, kun ei käy myymälässä töissä hetkeen! 🙂

 5. 12

  Anonyymi sanoo

  minäkin pidän todella paljon uusien tuotteiden ihastelusta ja tutkailusta netissä vaikka todellisuudessa en välttämättä tuotteita ostakkaan (: Olisi mukavaa jos tekisit tälläisiä "esittelyjä" tulevista tuotteista (:

 6. 13

  Anonyymi sanoo

  Mulla ei huulirasvat toimi, ne eivät kosteuta huulia ollenkaan vaan jäävät vaan pinnalle ärsyttävästi joten olen levittänyt Clarinsin Santal öljyä iltaisin kasvojen lisäksi huulillekin. 😀 Se toimii loistavasti, en käytä huulirasvaa lainkaan.

  Mielenkiintoista nähdä että onko tuo pieni "huuliöljy" vain kovemmin hinnoiteltu, vähemmillä ainesosilla ja pienemmässä pakkauksessa oleva versio kasvoöljyistä… Skeptikko sisälläni jotenkin ei ihan hurahda markkinointi-puheisiin helposti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *