Huulimeikkiaddikti

Huulimeikkejä on kulunut tässä kuussa loppuun melko hitaasti, sillä en ole malttanut pitäytyä samassa tuotteessa kovinkaan montaa päivää putkeen. Jotakin olen kuitenkin tässäkin kuussa saanut sillä rintamalla aikaiseksi.

Ensinnäkin yksi huulipuna on tullut tiensä päähän.

Kyseessä on Diorin Dior Addict High Shine sävyssä 680 Catwalk Mauve, jonka minikoon olin saanut joskus ostosteni yhteydessä kylkiäisenä.

Diorin High Shinen laatu on jotain aivan mahtavaa. Nämä tuntuvat huulilla aivan ihastuttavan pehmeiltä ja jotenkin vaan ikäänkuin sulavat huulille täydellisinä pysyen paikallaan aivan loistavasti. (Kun taas esimerkiksi YSL:n Rouge Volupte ei ollenkaan näytä sulavan huulilleni, vaan jää vain huulieni pinnalle keljun näköisenä kerroksena, joka piirtää jokaisen huulieni uurteen parin minuutin kuluttua esiin.) Nämä ovat ihan mielettömiä ja juuri sopivasti kostean näköinen pinta tekee huulista upean täyteläisen näköiset.

Puna puikossa ennen loppumistaan.

Himoitsisin näistä vaikka kuinka montaa, mutta tämä on ollut toistaiseksi ainoa omistamani kappale ja tämäkin tosin vain minikokoisena.

Tämän(kin) Diorin tuotteen hylsy on todella kaunis ja päätin säästää sen vitriiniini ihan vaan koriste-esineenä. Hylsyssä on sama muotoilu kuin esimerkiksi Diorin Addict-hajuvesissä (Addict-muotoilu) ja tämä sopii todella kauniisti kahden tyhjän Addict-pullon rinnalle.

Huulipunan lisäksi minulta kului tosiaan loppuun myös yksi huulikiilto.

Jälleen kerran minulla olisi hyvä syy pitää palopuhe rakastamieni Natural Coden huulikiiltojen puolesta. Loppunut sävy Icy Melon oli suosikkisävyni vaaleanpinkin sävyn Juicy Fruit ohella ja olen iloinen, että minulta löytyy tätä sävyä vielä yksi jemmoistani. Vielä ei tarvitse tästä ihanuudesta siis täysin luopua.

(En malta olla kehumatta tähänkin väliin näitä kiiltoja edes hieman: hyviä sävyjä, tuntuvat huulilla sopivan tahmaisilta olematta supermähmäisiä, tuntuvat kosteuttavilta, kestävät huulillani hyvin… Nämä vaan ovat loistavia!)

Huulimeikkejä on toisaalta jäljellä enää hyvin vähän kun vertaa siihen, millaisiin jemmoihin olen tottunut, mutta silti aivan tuskaisen paljon. Onneksi kuitenkin useampi huulimeikki on jo vähintään puoliksi kulutettu ja nyt pitäisikin sitten vaan malttaa keskittyä käyttämään näitä puolikkaita. Keksin jo hyvin nopealla vilkaisulla läjän tuotteita, joista jokainen yksittäinen huulimeikki loppuisi aina varmasti viikossa, kun vain malttaisin käyttää yhtä tuotetta päivittäin. Vaihtelunhaluni vaan hidastaa projektia tehokkaasti…

Mikä on teidän tämänhetkinen suosikkisävynne huulikiilloista tai punista?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Että mä rakastan näitä sun yölle ajastettuja postauksia, on aina pakko jäädä valvomaan ja odottamaan! 😀 Ite en tykkää käyttää huulikiiltoja, jotenkin huulten korostaminen ja kiilto ei vaan sovi mun kasvoille ja mun meikkiin. Nudehuulipuna menee kyllä silloin tällöin.

  Osaatko muuten sanoa tästä tuotteesta
  http://www.hawaiiantropic.fi/Hawaiian_Tropic_Tan_Enhancer.php
  , että vaikuttaako INCI siltä, että tuote pystyisi tekemään sen mitä luvataan (rusketuksen keston pidentäminen)?

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Omia ehdottomia tämän hetken suosikkeja ovat Natural Coden kiillot, varsinkin sävyt Soft Papaya, Juicy Fruit ja Icy Melon. Samoilla linjoilla siis mennään sinun kanssasi 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Heh, jännän jutun muuten huomasin. Itse olin nyt kytiksellä puolen yön aikoihin ja noin kymmentä tai viittä vaille selaajia oli 8. Nyt vähän yli kahdeltatoista selaajia on jo 16 ! 🙂

 4. 4

  sanoo

  Ihan ensimmäiseksi, kiitos kivasta blogista 🙂 . Tosin aina täällä käytyäni tulee pakottava tarve hankkia kaikenlaista uutta kosmetiikkaa ( vaikka niitä vanhoja on kaapeissa edelleen… )

  Kehtaankohan edes vastata tuohon kysymykseen ? Mulla on yksi huulipuna nudensävyisenä ja yksi väritön huulikiilto. Pitäisi varmaan hiukan laajentaa valikoimaa…

 5. 5

  sanoo

  Kyllä täytyy sanoa, että Natural Coden kiillot ovat aivan loistavia, itselläni on värit sheer nougat ja berry shorbet, joita käyttelen vuoron perään. Pysyy huulilla todella hyvin ja tuoksuukin niin hyvälle! 🙂
  Ja mikä parasta, edullisia kuin mitkä! 🙂

 6. 6

  sanoo

  Voi apua. Yleensä ajattelen, etten omista kovin paljoa meikkejä ("onhan Ostolakossa-Virvellä enemmän!"), mutta nyt ainakin huulimeikkejä on täällä päässä enemmän…

  Mutta niin, lempparipuniani ovat ehdottomati Lorealin color riche punat! ja lempparisävyni on näistä 101 shiny grapefruit. Kerrankin puna jota minäkin kuivine huulineni pystn käyttämään!

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Anteeksi anteeksi anteeksi, mutta minun on pakko kertoa kahdesta kirjoitusvirheestä, sillä ne häiritsevät minua hyvin paljon. Monta -sanaan ei tule perään kahta a:ta vaikka kirjoitettaisiin monikossa. Esim. "Minulla ei ole enää jäljellä monta huulimeikkiä" eikä "montaa huulimeikkiä". En tahdo millään tavalla loukata/ärsyttää/hermostuttaa sinua enkä ole ennen huomannut kuin lyöntivirheitä teksteissäsi ja pidän blogistasi hyvin paljon. Puolustukseksesi voin todeta, että virhe tuntuu olevan melko yleinen jopa toimittajilla.

 8. 8

  sanoo

  Hyvää huulipunan tai-kiillon sävyä on todella vaikeaa löytää, sillä usein Suomessa on eniten myynnissä kylmiä pinkkejä, ruskeita ja malvan sävyjä. Olen kuitenkin löytänyt muutaman todella hyvän, ja pelkään, että nämäkin sävyt lopetetaan, kuten on käynyt kaikille suosikeilleni. Nyt parhaimmat minulle ovat: L'Oreal color riche geleé 104 pretty peach, Sisley 7 sheer peach ja Guerlain KissKiss corail passion 559. Selkeästi siis persikkaa ja korallia. Nämä kyseiset ovat mielestäni laadultaankin hyviä. Huulikiiiltojen suhteen tilanne on toivoton, sillä yksikään ei näytä mun huulilla miltään. Sävy ei siis muutu, kaikki ovat mun luonnostaan punaisille huulilleni aivan liian läpikuultavia.

 9. 9

  sanoo

  Anonyymi: Hyvinkin samoilla näköjään. 🙂

  Anonyymi: Kyllä tuossa ihan kosteuttavia ja pehmittäviä aineita on, eli kun iho on kosteutettu ja pehmitetty, ei se hilseile ja rusketus pysyy pidempään kauniina ja nättinä. Pitää siis lupauksensa, mutta saman tekee mikä vaan muukin hyvin kosteuttava voide. 🙂

  Anonyymi: Hyppää aina tosiaan tuossa puolen yön jälkeen. 🙂

  Petriina: Mitä sitä turhaan omistaa enempää jos ei tarvitse. 🙂

  Jenni: Kyllä. 🙂

  35 kiloa kosmetiikkaa: JEE, ihana kuulla! 😛
  😉

  Anonyymi: Kyllä tuollaisista jutuista voi toki huomauttaa ja opin mielelläni, jos toistan tajuamattani jotain virhettä (kuten juuri tuota varmasti). 🙂
  Eri asia ovat sitten ne selkeät vahinkovirheet, joista puuttuu se yksi kirjain välistä. 🙂

  Laura: Totta kyllä ja nuo mainitsemiesi säyjen kaltaiset sävyt ovat harvemmassa. :/

 10. 10

  Ex-kynnetön sanoo

  Minä havahduin tällä viikolla siihen, että itselläni kohta jäljellä pyöreät nolla huulimeikkiä. Bilepunakin on aivan loppu. 😮 Pitääkin lähteä katsastamaan kauppojen valikoima ja hankkia kesäinen puna tai pari. Tuo Dior voisi käydä minullekin. Olet kyllä edennyt hienosti varastosi kanssa. Mahtavaa! 🙂

 11. 11

  Irina sanoo

  Mä olen käyttänyt Natural Coden huulikiilloista tähän saakka vain sävyä Berry Sherbet, mutta viime viikolla ostin Icy Melonin. Ajattelin, että se olisi liian glitterinen, mutta eipä olekaan! Ihana kesäsävy, vetää vertoja aikaisempien kesien suokkarihuulikiillolleni, Lancômen Juicy Tubelle sävyssä Pamplemousse. Ainoa vain, että nuo Natural Codet eivät tunnu kestävän kovin kauan (mikä on sulle tietysti hyvä juttu 🙂 ja Juicy Tubelle tulee loppujen lopuksi vähemmän hintaa käytössä!

  Yksi kysymyskin mulla oli, nimittäin mitä kosmetiikkasarjaa käyttäisit jos saisit käyttää koko loppuelämäsi vain yhtä merkkiä? Arvaanko oikein, jos veikkaan että valintasi olisi Dior? Ja olisiko sarja sama vaiko eri meikki- ja ihonhoitopuolella?

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Erästä anonyymiä kovasti kiinnosti moni-sanan paradigma, joten tässä se olisi tarjolla. Yleensä kyllä luen tätä blogia ensisijaisesti kosmetiikan vuoksi, en taivutusmuotojen kannalta… Kiitos ihanasta blogista ja mahtavista tuotesuosituksista!

  MOT Kielitoimiston sanakirja 2.0 – [info]

  moni pron. (yks. ja mon. us. samamerkityksiset; yks. partitiivi monta t. joskus montaa) suuresta määrästä jnk ryhmän edustajia: usea; lukuisat, runsaslukuiset.
  1. adjektiivin tavoin. Minä ja moni muu, monet muut. Tätä ei moni poika osaa. Monta kymmentä, sataa, tuhatta. On monta mahdollisuutta, monia mahdollisuuksia. Monta (monituista) kertaa, monet kerrat. Monen [= hyvin] monta kertaa. Monta metriä pitempi. Monin verroin parempi. En ole nähnyt häntä moneen vuoteen. Olen käynyt lenkillä monena aamuna. Säännöissä ei mainita, kuinka monta jäsentä hallituksessa on. Täällä on käynyt monta miestä, moni mies. Virkaan on monta hakijaa. Monta hakijaa täyttää [pitää olla: moni hakija täyttää, monet hakijat täyttävät] vaatimukset. Pöydässä oli montaa juustoa useaa juustolajia. Opiskelin työväenopistossa montaa kieltä. En ole käynyt siellä montakaan kertaa t. montaakaan kertaa. Tuskin meille monta t. montaa vierasta tulee.
  2. substantiivin tavoin. Moni, monet ystävistäni. Kiinaa ei meillä moni osaa. Monen, monien mielestä paras. Hanke epäilytti monia. Monilla on se käsitys, että – –. Kuinka monta, montako puuttuu? Ota niin monta kuin haluat. Monessa [= monenlaisissa asioissa] mukana ollut poliitikko. Meitä on moneksi [= meitä ihmisiä on monenlaisia] SP.

  yks. nom. moni
  yks. gen. monen
  yks. part. monta, montaa
  yks. ill. moneen
  mon. nom. monet
  mon. gen. monien
  mon. part. monia
  mon. ill. moniin

  MOT Kielitoimiston sanakirja 2.0 © Kotimaisten kielten tutkimuskeskus ja Kielikone Oy

  Yst. terv. Neiti 38

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Aivan ihana tämä sinun blogisi, on todella mukavaa kuulla omia kokemuksiasi kaikista tuotteista! 🙂 Nyt luenkin sitä jo säännöllisesti. Olisiko sinulla kertoa vinkkiä, miten saisin finniarpia haalennettua. Ennemmin minulla oli aika paljon finnejä, mutta nyt kun vaihdoin puhdistustuotteet ACO:n sarjaan finnejä on enää muutamia. Kuitenkin kasvot ovat täynnä ärsyttäviä punaisia kohtia. Olisiko jotain kotikonstia miten ne saisi pois? Saako niitä pois myös esim. ilman sinkkivoidetta?

 14. 14

  sanoo

  Ah, Diorin punat… en ole viisikkofriikki mutta huulipunat kelpaavat aina! 😀 Omistan tosin vain jostain alesta hommaamani Dior Addict Ultra Shine 782 Ultra Cherry joka on ihanan glitterinen, sopivan kiiltävä ja sellainen pinkki joka ei näytä turhan laitetulta tai miltään tuksupinkiltä.

  Lemppareitani ovat MACin matta Ruby Woo, jolla saa juuri sellaiset upeat superretrohuulet, Aromaleighin reippaalla kädellä sävytetyt Rocks! -huulirasvat sekä MAC Hello Kitty -sarjan ihana nudehtavan pinkki Cute-Ster jonka loppuessa itken varmasti verta eikä sitä tietenkään saa enää.

  Olen yllättynyt, että huulimeikkivalikoimasi on noin pieni! Jestas, meikäläisellä olisi varmaan jo wanhentunutta poisheitettävää tuon verran! 😀

 15. 15

  sanoo

  Ex-kynnetön: Oih, olisi ihanaa saada "luvan kanssa" ostaa huulimeikkejä. 🙂

  Irina: Lancomeissahan on tosiaan 15 ml tavaraa, eli kolme kertaa enemmän kuin NC:n kiilloissa. Pamplemousse löytyy muuten täältäkin. 🙂
  Kysymykseesi voisin vastata, että meikeistä luultavasti Dioria, mutta ihonhoidosta Lumenea. 🙂

  Neiti 38: Kiitos. 😉

  Anonyymi: Sinkkipasta on paras ja ainoa keino, jonka itse tunnen. 🙂

  Lycy S.: Niin siis kuvassa ovat vain ne lopuillaan olevat, muutenhan on vielä kymmenkunta punaa ja nelisenkymmentä huulikiiltoa. 🙂

 16. 16

  Anonyymi sanoo

  Ai että tuo Diorilainen on ihanan näköinen! Mulla oli joskus vastaava jossain sävyssä ja sain siitä paljon kehuja. Natural code ja Tigin huulikiilto käytössä, toinen natural code, Cliquen näytekiilto ja Urban decay on kadoksissa. Miten voi olla mahdollista että aina on osa huulirasvoista ja kiilloista karkuteillä? No, ainakin hyvä peruste omistaa enemmän huulimeikkejä;)
  /Peppi

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  ihanan näköinen tuo puna huulilla, melkein kävis tällaiselle huulikiiltoihmisellekin :)!

  ja ihanaa – aiemmin suhada-ostostesi yhteydessä tuli todistettua etten suinkaan ole ainoa joka ostaa tuotteita vain lähinnä saadakseen purkin / pullon myöhemmin jatkokäyttöön… enkä näemmä ole ainoa tyhjien, kauniiden purkkien, pullojen ja hylsyjen hamstraajakaan 😀

  ihanaa, kun olet olemassa ja jaksat kirjoittaa blogiasi :)!

  /nanna

 18. 18

  Anonyymi sanoo

  Nuo Natural Coden huulikiillot ovat kyllä ihan parhaita!! Voittavat mennen tullen kalliit huulikiillot, ja sävyt ovat IHANIA!:)

 19. 19

  sanoo

  Hei, taas ahdistelen sua kysymyksineni. Eli, ostin itselleni sellasen taikaviilan (?), jossa on kolme eri voimakkuista viilaa: karhein, vähän kiillottava ja kiillon viimeistelijä. Toivottavasti tuosta tajuaa mistä puhun… 🙂 Mietin nyt, että miten usein tuota voi käyttää, ei kai kynsi jotenkin ohene siitä??

  Ja toinen kysymys, ostin myös siveltimen meikkivoiteen levitykseen ja olen nyt ihan urpo tekniikasta? Sudinko meikkivoidetta pitkillä vai ristikkäisillä vedoilla vai jotenkin taputellen vai mitenkä? Ja pitääkö se sivellin pestä joka käytön jälkeen?

  Suurkiitos taas jos viitsit vastata!! 🙂

 20. 20

  sanoo

  Peppi: Millainen Tigin kiilto on ollut käytössä? Onko tahmainen, kestääkö…? 🙂

  nanna: Oi kiitos. 🙂
  Ja ihanaa, että jaksat aina kommentoida! 🙂

  Anonyymi: Loistavia kyllä. 🙂

  Reetta: Kiillottaa voit niin usein kuin tahdot, mutta tasoittavia pintoja käyttäisin vain kerran kuussa ja tarpeen mukaan, jos kynsi esim. lähtee liuskoittumaan.
  Parasta jälkeä meikkivoidesiveltimellä saa mielestäni kun tekee pitkiä vetoja sivellin selkeästi lappeellaan, eli ei liian pystyasennossa. Voit vedellä ristikkäin tai miten tahdot, mutta tosiaan pitkää vetoa ja sivellin lappeellaan.
  Itse pesisin ehkä n. kerran tai kaksi kertaa viikossa. Siveltimestä huomaa kyllä aina kun se näyttää tarvitsevan pesua, sillä harjakset menevät sumppuihin ja sivellin jättää helpommin raitoja meikkivoidetta levittäessä. 🙂

 21. 21

  Anonyymi sanoo

  Tigi löytyi! Joo, olen tykännyt, aika tahmainen ja kestävä, kiva peittävä sävy. Ei niin ohutta kuin natural code. Mulle sopii purso paremmin kuin aplikaattorillinen malli, lisäilen usein ilman peiliä.
  /Peppi

 22. 22

  Anonyymi sanoo

  Tällä hetkellä huulimeikeistä lempparina chanel aqualumiere huuliuna sävyssä positano ja sen päällä we care iconin magnetic lips lipgloss perfect nude, tulee ihanat nude huulet! Sitten vielä on clarinsin instant light natural lip perfector sävyssä 01(eli se pinkki) sitten Lancomen IHANA juicy tubes natural origin sävyssä rose blossom (iihana tuoksu!!:)) sekä kaapista löytyy lisää muitakin, jotka ei oo niin paljoo käytössä:)) Sitten vielä kysymys: Minkä sävyinen poskipuna sopis keltapohjaiselle iholle, (mulla on myös siniharmaat silmät)? ja toinen kysymys tiedätkö onko lancomen hydra zen teinte (eli siis se sävyttävä kosteusvoide) hyvä, oon miettiny sen ostamista??
  Kiitti palljon vastauksista!:) -kaisa

 23. 23

  sanoo

  Peppi: Kiitos, kiinnostavaa kuulla. 🙂

  kaisa: Keltapohjaiselle iholle sopivat lämpimät sävyt kuten esim. persikkaiset.
  Hydra Zenin sävyttävä on ihan mukava tuote minusta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *