Hupsis kupsis -temppuja vaativa tuote

Minusta on ihanaa, kuinka kuivashampoot/hiuspuuterit yleistyvät ja että yhä useampi merkki ottaa tämän trendituotteen valikoimiinsa, mutta nyt minun on kyllä sanottava, että vuoden suseimman kuivashampoon titteli on jaettu.

Olin jo tarpeeksi kypsä aikoinaan Tigin kuivashampooseen, josta on jo parin vuoden ajan ollut liikkeellä pakkausta, joka sylkee omatoimisesti ja omia aikojaan ponnekaasut ulos saaden aikaan sen, ettei tuotteesta enää parin käyttökerran jälkeen tule mitään ulos. Kuinka hemmetin vaikeaa on tehdä toimiva pullo, kysynpähän vaan??? Tigin kanssa ongelma sentään ratkesi sillä, että spray-nappulan saattoi ottaa nätisti irti ja kääntää pakkauksen ylösalaisin odottamaan uutta käyttökertaa, mikä ei toki sekään kovin näppärä vaihtoehto ollut, mutta sentään toimiva.

Tämä uusin kokeilemani kammotus ei tottele tuotakaan niksiä.

Kyseessä on Schwarzkopfin markettilinjan Got2B:n Rocking it -kuivashampoo.

Tämä ensinnäkin sylkee tuotteen ulos mielettömällä paineella jättäen päähän vahvasti valkoisen läikän. Tummassa tukassa tässä on melkoinen poishierominen ja tukka jääkin helposti hieman samean väriseksi. Tämäkään ei nyt ole niin paha juttu, kun tuotteen vaan suihkii hiusten alempiin kerroksiin ja harjailee pois.

Suurin ongelma tässä on kuitenkin toimimaton suutin. En tiedä, sainko minä nyt sitten nimenomaan jonkun maanantaikappaleen vai mistä on kyse, mutta siis tämän suutin on vielä enemmän päivänpaisteen takaa kuin Tigin tapaus.

Tämä ei siis ota millään lopettaakseen suhinaansa ja suihkutteluaan, vaikka suutinta kuinka kääntelisi, vääntelisi ja rämppäisi ja vaikka spray-nappulan ottaisi irtikin, jatkaa tämä vain sylkemistään. Kääntelyä, vääntelyä ja hupsis kupsis -temppujen tekemistä saa siis harrastaa oikein toden teolla, jos tämän tahtoo saada hiljaiseksi ja tavaraa ulossylkemättömäksi. Märkää ja suurimolekyylistä shampoota puhaltaa ulos vaikka kuinka huudan, että ”LOPETA +#@*!# JO!!!”

Minua itseasiassa vähän harmittaa tämän tuotteen puolesta, sillä näen tässä ihan mielettömän potentiaalin. Ensinnäkin tämä tuoksuu mielettömän hyvältä ja jättää tukan todella puhtaan ilmavaksi ja lopputulos kestääkin pitkään. Jos tuotekehittelyosasto olisi vaan malttanut kehitellä pakkauksen ja tuotteen loppuun, olisi tämä varmasti uusia suosikkejani. Ikävää, että tässä pääsi nyt kuitenkin käymään näin ja firman rahan ahneus voitti laadun tavoittelun.

Hintaa tällä putilolla on kaupassa noin 7-8 euroa ja jos teillä muilla on jakaa parempia kokemuksia kyseisestä tuotteesta ja voitte kertoa minulle minun vain tosiaankin saaneeni käsiini harjoittelijan rikkinäisellä koneella lomanjälkeisenä maananaiaamuna kahvikuppi kädessään ja pullanmurut rinnuksillaan valmistaman kappaleen, niin sana on vapaa ja laitteet on laitettu liikkumaan juuri teitä varten. Minä nimittäin olisin niiiiin kovasti halunnut tykätä tästä.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ostin Saksan reissulta tän, koska en oo meiltä maalta jaksanut edes etsiä. No, testannut en oo, joten toivotaan, että ois ihan ok. Maksoi mielestäni Saksassa vain muutamia euroja, joten ei oo niin paha, jos onkin ihan susi.

  Edullisista kuivashampoista Klippotek toimii musta parhaiten 🙂 Tai ainakin siihen, mihin itse sitä käytän eli lähinnä poistamaan rasvaisuutta edestä tai hiusjuurista…

 2. 2

  sanoo

  Itsellä ainakin ihan toimiva pullo. Aine tulee kyllä kovalla paineella, mutta ei kyllä sihise eikä suhise ollenkaan käytön jälkeen. Olisitko siis saanut harmiksi maanantai-kappaleen :/ Kokeilemistani kuivashampoista ehdottomasti paras!

 3. 4

  sanoo

  Sääli, että sait maanantaikappaleen! Itsekin nimittäin juuri pari viikkoa sitten ostin samaisen putkilon ja olen tykännyt. Ei mitään ongelmaa suuttimen kanssa; ensimmäinen suihkaus on tosin aika ponnekas, mutta sen jälkeen tasaantuu ja toimii hyvin. Tykkään nimenomaan lopputuloksesta; toiset kuivashampoot jäävät tuntumaan hiuksiin, tämä ei lähes yhtään. Toivottavasti vielä joku päivä uskaltaudut kokeilemaan toisenkin pullon verran!

 4. 5

  sanoo

  Sulla on kyllä ollut joku maanantai kappale, koska mulla ainakin toimii ihan TÄYDELLISESTI. Olen vannonut aiemmin Klippotekin kuivashampooseen ja olin hiukan harmistunut miten se ei toiminutkaan tummassa tukassa niin kivasti mitä vaaleassa. Siitä lähtien olen yrittänyt löytää korvaavaa tuotetta ja nyt mä olen sen löytänyt. Mulla tämä toimii tummassa tukassa aivan mahtavasti, tukka ei jää yhtään sameaksi/harmaaksi vaan on ihan oikeasti edelleen tumma :> Eikä kyllä ole ollut mitään ongelmaan sen määränkään kanssa, ei ole valkeista länteistä tietoakaan.

  Suosittelen testaamaan uudelleen!

 5. 6

  sanoo

  Minullakin on tämä samainen kuivashampoo käytössä ja pullo toimii kuin unelma! Hieman liian kovalla paineella tulee, mutta siksi olenkin opetellut ottamaan koko käsivarren käyttöön. 😀

 6. 7

  Heidi sanoo

  Mulla oli kans sama ongelma kyseisen tuotteen kanssa. Ehdin käyttää pulloa kaksi kertaa ennenkuin totesin pullon olevan tyhjä:( Harmi sillä lopputulos oli kuitenkin aina erinomainen ja tykkäsin tuotteesta muutenkin paljon!

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Mullakin on ollut ongelmia suuttimen kanssa ! Kun ekan kerran käytti, niin sitten se pihisi, mutta kun sen jälkeen käytti kerran, niin sitten se loppu. Mulla on vaalean ruskeat hiukset, ja silti toi kuivashampoo jää näkymään. Ja jos menee vähänkin liikaa, niin sitten sulla on valkoista jauhoa päässäs. Mutta sitten seuraavana päivänä jauho on lähtenyt ja silloin hiukset näyttää siedettäviltä.

 8. 9

  sanoo

  Mulla on kanssa maanantaikappale, se suihkii joka paikkaan eikä lopeta ollenkaan!!! Ei herranjumala, mulla oli joka paikka kuivashampoossa 😀

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  EI mulla vaan mitään ongelmia tuon suuttimen kanssa oo ollut. Täydellinen tuote <3 Oot saanu jonku virheellisen 🙁

 10. 11

  sanoo

  Ensimmäinen pullo tyhjensi ihan yhden käyttökerran jälkeen, onneksi paikallinen Kicks-myymälä antoi minulle uuden pullo ja tämä on tominnut paljon paremmin. Uudella pullolla tuotetta ei tullutkaan ulos samanlaisella paineella.

 11. 12

  Janina sanoo

  Mä uskon, että joku erä on nyt mennyt vähän harakoille, koska itellä on tuo sama, ja voisin ylistää sitä taivaisiin ja takasin! 🙂
  Suihkiihan se kovalla voimalla, mutta minulla ei kyllä saa valkoista läiskää tällä tukkaan, vaikka yrittäisin. Ja tyhjenemisongelmaa ei täälläkään, purkki ollut 3viikkoa hyllyssä, lähes jokapäivä käytössä ja toimii kuin unelma.
  Käy hakemassa ihmeessä toinen pullo, niin pääset tähän huumaan, etkä kelpuuta muista kuivashampoita hyllyihisi ollenkaan. (Näin minulle on käymässä)
  Haju tuossa tuotteessa on <3

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Mulla toimii aivan normaalisti tuo, suihku vaan tulee tosiaan ehkä hieman liian kovalla paineella :). Olet varmaan saanut jonkun maanantaikappaleen :(.

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Mulla ei kyllä oo suhissu mutta aluksi aine tuli todella kovalla paineella ulos ja meinasin hylätä jo pullon 😀 Muutaman urhoollisen kerran jälkeen paine on "hiljentynyt" ja aine tulee jo inhimillisellä nopeudella ulos jos näin voi sanoa 😀

 14. 15

  miumiu sanoo

  ostin tätä muutaman kuivashampookokeilun jälkeen uteliaisuuttani, ja aijjai on hyvää! toimii todella hyvin, pitkäkestoinen ja hyväntuoksuinen kuten itsekin sanoit! Mulla kävi kerran köpelösti alkuvaiheessa kun suutin ei meinannut lopettaa tuotteen suihkuttamista, mutta muuten on kyllä erittäin moiteettomasti toiminut 🙂 Tätä aion käyttää jatkossakin, pakkauskin on sen verran kiva. Klippotekettiä en aio enää kokeilla, nimim. suutin paskana ekan käytön jälkeen…

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Mulla on itellä toi sama, ja rakastan tota! 🙂 On kyllä kaikista paras, minkä työpaikaltani voin ostaa, lähinnä sen tuoksun takia.
  Mullakin on tumma tukka, ja tuntuu kyllä, että se tekee sameaksi, mutta kun sen harjaa, niin se parantuu.

  Musta on jopa ehkä parempi, että se tulee paineella sieltä, että se menee ihan juureen asti 🙂

  Suosittelen tota aina töissä asiakkaille, ja kyllä tosta on tykätty.

  Se on kyllä varmasti aina tollasilla purkeilla sama ongelma, mutta kyllä se jossain vaiheessa ratkaistaan..

  Ja niin, muiden merkkien tekeleet ovat olleet ihan hirveän tuoksuisia, joten tää on kyllä ollut ihana <3

 16. 17

  sanoo

  Ostin itse tämän ehkä noin kuukausi sitten, eikä minulla ole ollut vastaavia ongelmia. Tuote tekee sen mitä pitääkin, ei tyhjene liian nopeasti, jälki on hyvää (tosin olen vaalea, joten ei ole samaa ongelmaa kuin tummilla hiuksilla) ja tuote tuoksuu hyvältä.

 17. 18

  sanoo

  Kiitos taas postauksesta, oon käyttäny Klippoteketiä tähän asti mutta reissussa ollessa yhdestä pullosta katosi kanssa ponneaineet ihan omia aikojaan, hienoa liplatusta kuuluu vaan… Pitää laittaa tämä ostoslistalle! 🙂

 18. 19

  sanoo

  Joo kyllä mullakin pullo toimii. Tukka on vaan niin tumma että saa tosiaankin olla hypertarkka että valkoiset läntit eivät näy.

  Kannattaa kokeilla toinen puteli, niin että huomio keskittyy tuotteeseen eikä pulloon.

 19. 20

  Anonyymi sanoo

  Mullakin toimii pullo kyllä ilman mitään ongelmia! Ja tosi paljon oon muutenkin tykkäillyt tuotteesta, aion varmasti jatkaa tämän tuotteen käyttöä pitkään 🙂

 20. 21

  Anonyymi sanoo

  Aivan kamala pullo todellakin! Suihki ihan liikaa ainetta kerralla ja jätti hiuksiin kammottavia vaaleita läikkiä, joita sai himona harjata pois. Meinasin heittää pullon pois ilman, että käytän edes loppuun, koska ärsytti niin paljon. Sain sit lopulta huomata, että pullo olikin itsestään tyhjentänyt itsensä eli sinne meni rahat. Toimiva tuoksu ja hiukset sai ihan raikkaan fiiliksen, mutta itse koostumus tai pullo ei ainakaan ollut toimiva.

 21. 22

  sanoo

  Klippotek on jees ja edullinen! Toni&Guy:n kuivashampoossa on järkky mummotuoksu, muuten jees tavaraa.

 22. 23

  Anonyymi sanoo

  Itse tykkäsin tuotteesta, mutta puteli tyhjeni itsestään ehkä viiden käyttökerran jälkeen, mikä ärsyttää melkoisesti. Lisäksi tuotetta suihkuttaessa itse ainetta ei millään meinannut tulla pullosta, vaikka sitä silloin oli vielä jäljellä. Tuotteen tuoksu oli hyvä, mutta aika voimakas.

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Viallinen tuote pitää saada palautettua ja uusi tilalle. Niin kauan että saa toimivan putelin… Ei mee rahat hukkaan, reklaamaatiota vaan tekemään 🙂

 24. 25

  sanoo

  Mulla pullon toimivuudessa ei oo mitään vikaa ja siskon tummalle tukalle toimii myös, ei näkynyt valkeita jauheita. Inhottavaa, jos viallisia eriä on tästäkin tuotteesta liikkeellä :/

 25. 26

  Anonyymi sanoo

  Mulla ainaki toimii pullo hyvin 🙂 vaikka kovalla paineella ainetta tuleeki

 26. 27

  Anonyymi sanoo

  tekee kyllä tukasta kevyen ja puhtaan tuntuisen mutta en tykkää kun suihke tulee hirveällä paineella ja sen jälkeen meidän vessan tumma lattia on ihan valkoisessa jauheessa :/

 27. 28

  sanoo

  Rockin' it kuivashampoo on muodostunut henkilökohtaiseksi HG:ksi. Kerran on jäänyt suhisemaan itsekseen käytön jälkeen, mutta senkin sai korjattua nappaamalla suutin irti ja huuhtelemalla.

 28. 29

  elli sanoo

  apua, vai on tästäkin huonoja liikkeessä.. tigin kanssa kävin kolmen eri pullon kanssa kaupassa aika kiukkusena (opin hitaasti :D), eikä jaksais näiden kanssa tehdä samaa rumbaa! omani toimii loistavasti, tuoksu on hyvä ja aio(i)n kyllä ostaa uudestaankin. tosin tosta kestosta oon vähän eri mieltä, ei ainakaan mulla kestä koko päivää. mutta tukkaan jää kevyempi olo kun klippoteketin jälkeen eli pidetään sormia ristissä että susierä oli pieni 🙂

 29. 30

  Peppi sanoo

  Eli ei ole minun juttu, jos tummemmassa tukassa jättää tyven vaaleaksi, hyvä tietää! Ainoa testaamani kuivis, jonka kanssa ei tartte tapella harmaita hiuksia vastaan on Biozell, muut jää minulla ikävännäköisiksi.

  Vai onko vika harjassa, pitäisikö käyttää vaikka jotain luonnonkarvasharjaa tms. jotta saisi sameuden harjattua pois?

 30. 31

  Anonyymi sanoo

  hei tää ei nyt liity mitenkään tähän aiheeseen mutta voisitko suositella jotain hyvää itseruskettavaa (aloittelijalle…;))? siis mielellään joku sellainen joka toisi vain kevyesti väriä yhdellä kerralla tai olisi asteittain päivettävä. siis tarvitsisin kasvoille sekä vartalolle…

 31. 32

  Anonyymi sanoo

  Voi apua! Toivottavasti ei ole mulle tullut mitään sunnuntaikappaletta. Kovasti Kicksin myyjä tota suositteli (tosin se tuntu olevan aika pihalla eikä tienny mitään tuotteista, jota heillä ei ole..).

  Oletko / oletteko muuten huomanneet, että Sephoralta saa sitä Urban Decayn silmämeikinpohjustusainetta tuubissa? Ymmärtääkseni sitä saa vaan Sephorasta. http://sephora.com/browse/product.jhtml?id=P284715&categoryId=B70

  -siru

 32. 33

  Anonyymi sanoo

  Heippa! Olen nyt pitkällisen pohdinnan ja googlailun jälkee päätynyt siihen, että minunkin on kokeiltava mineraalimeikkejä ja aionkin nyt tilaa feel uniquesta Bare Mineralsin Get Started Kitin. Mietiskelen tässä nyt vain, että tilaisinko medium vai light version. Naamaa näkemättä on tietysti vaikea sanoa, mutta ajattelin että josko osaisit antaa jotain suuntaa meikkipuuterini perusteella. Käytän siis Sensain meikkipuuterista sävyä warm beige. Olisin kiitollinen jos osaisit auttaa 🙂

  -Elina

 33. 34

  Anonyymi sanoo

  Moikka! Luin joskus viime kesänä (?) postauksesi aurinkorasvoista, missä olit testannut Cliniquen City blockia. Tilasin kyseisen tuotteen strawberrynetistä ja nyt saatuani sen olen vähän ymmälläni. Voide tuntuu erittäin öljyiseltä (pelkkää öljyä tulee tuubista ensin vaikka olen ravistellut) ja voide tuntuu musta hieman kökkäreuseltä. Onko sinun voiteesi ollut samanlaista, vai olenko saanut mahdollisesti pilaantuneen version… Se myös haisee pahalle 🙁 laitoin jo mailia strawberrynettiin, mutta he haluaisivat kuvan todisteeks eikä mulla edes oo kameraa, höh!
  -Krisuli

 34. 35

  bubbs sanoo

  Mulla ei ole ollut itse pullon kanssa mitään ongelmaa (itseasiassa 2 pullon, kun 10e/2kpl -tarjouksesta ostin), mutta en kyllä muuten tykkää tuosta.

  Hajun assosioin täysin johonkin tiettyyn vessanraikastimeen. Valkoinen väri junttaa keskiruskeaankin tukkaan raivokkaasti kuin spraymaali. Muotoileva efekti puuttuu jotakuinkin kokonaan, ja se on yksi mun suosikkiasioita kuivashampoissa, tällöin kun ei otsikseen tarvi muuta laittaa. Lisäksi tätä tuntuu tarvitsevan enemmän, kuin mitään muuta kokeilemaani.

  Harmi, kun hinta oli näppärä, ja saatavuus iisimpi kuin sen toisen halpiksen eli klippoteketin, jota saa aina metsästää kissojen ja koirien kanssa. Metsästys jatkukoot kuitenkin, nämä käytän loppuun, mutta uusia en osta.

 35. 36

  Anonyymi sanoo

  Lähtötilanne: Neiti X on ulkomailla ja uuden hoitoaineen tarpeessa. Tähänastisten kokeilujen ja etsintöjen tuloksena neiti X on todennut, että paikalliset silikonilähmähoitoaineet lähinnä murhaavat päänahan (ja muunkin) ihon. Ei siis käyttistä. Mutta kas, täällähän on Suomesta tutut Lush ja the Body Shop! Valitettavasti neiti X ei ole juuri tutustunut näiden ketjujen hiustenhoitotuotteisiin (paitsi BS:n banaanihoitoaineen totesi pettymykseksi), eikä näin ollen ole yhtään sen viisaampi hoitoaineen osalta.

  Kysymys: Mitä hoitoainetta suosittelisit näiden ketjujen valikoimista neiti X:lle, jolla on valitettavan suomalainen ohut ja kuiva hiuslaatu? Mahdollisimman kosteuttava olisi haussa.

  Jokerikysymys: Jos paljastamme lähtötilanteessa mainitun ulkomaan olevan Japani, mitä paikallisia "must buy" -kauneidenhoitotuotteita (paitsi Sensai Sponge Chiefia ;)) suosittelisit neiti X:lle kokeiltavaksi? Kun nyt täällä kerran ollaan…

  Blogiasi lähes alusta asti seuranneena tiedän, että et ole ainakaan blogissa juuri käsitellyt em. ketjujen hiustenhoitotuotteita, mutta BS:n banaanihoitoainefiaskon ja parin muun tapahtuman jälkeen en uskalla enää luottaa omiin arvauksiini tai paikallisiin myyjiin. Kovin ystävällisiä myyjiähän täällä on, mutta ei sille mitään voi, että tällainen liinaletti pistää raukkojen pasmat sekaisin. Ei pliis enää "tosi hoitavaa" shampoota, joka kuivattaa kädetkin korpuiksi.

  neiti X

 36. 37

  Anonyymi sanoo

  Mulla toi teki just saman, eli ensimmäisen käyttökerran jälkeen se suihkuaminen ei vaan millään meinannu loppua. myöhemmin päättelin että se johtu siitä, että olin suihkuttanu tököttiä hiuksiini liian pitkinä suihkauksina ja se siksi alko falskata, purkissa kun sanotaan että pitäis suihkautella lyhyitä suihkauksia.

 37. 38

  Anonyymi sanoo

  Myös täällä huono kokemus, ehdin käyttää tuotetta vain kaksi kertaa, jonka jälkeen se oli omia aikojaan tyhjentynyt kaapissa. Hukkaan mennyt raha harmittaa, enkä tule tuotetta enää ostamaan :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *